Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
123xyz
aktív tag
válasz Somatom #54318 üzenetére
Lehet még mindig nem fogalmazok pontosan
Nem a MyTV adatforgalom minimális sávszélessége a 384Kb/s. Ez az érték csak a szükséges feltétele annak, hogy tv-t tudj nézni, de ezt nem ők adják neked a MyTV csomag részeként. Úgy értem, a te saját, MyTV-től független netkapcsolatodnak kell legalább ilyen sebességgel működnie ahhoz, hogy a MyTV használható legyen azon a hálózaton. És innen ered a probléma is, hogy ezt a tempót én úgy látom, nem garantálják a MyTV csomag részeként, hanem olyan sávszélességet tud használni már csak a MyTV, amilyen neten használod. De ha volt bármikor is, hogy hivalatos leírásban szerepelt, hogy a sávszélesség is része a MyTV csomagnak, akkor javítsatok ki.
Szóval szerintem az van, hogy ez így oké: "Nem a sávszélességért, és nem a mennyiségért fizetek, hanem a szolgáltatáshoz szükséges adatforgalomért" - a szolgáltatáshoz szükséges sávszélességért viszont nem fizetsz a MyTV csomag részeként, ehhez kell az alap netcsomag, ami biztosítja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Path of Exile (ARPG)
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Napelem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy TAB S8 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple Watch S7 45mm, Cellural(4G/LTE)Product RED,1 év gyári garancia, 1 év AppleCare+
- KIVÉTELES áron eladó HP ZBOOK 14 Firefly G7 WORKSTATION! i7-10810U/32GB/512SSD/14"/NVIDIA 4GB/GARI
- Asus Zenbook 14 OLED /Ultra 7-155H/32GB/1TB SSD/2880x1800/120Hz/Touch/Garancia/AI+Intel ARC Graphics
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest