Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
leo81
aktív tag
válasz #70635776 #79497 üzenetére
Zalaegerszeg belváros. Csak B20. De ez még jónak számít sokszor 10 alatt van.
Évek óta fejlesztés semmi, se 4G+ se cellaszám növelés...Csak jelzem több állomáson is csak 2db 4G-s cella van sőt van olyan, ahol csak egy (!). Közben ugyanezeken az állomásokon 6-9 db 3G-s cella üzemel. -
törölt tag
Ha weben rendelek telefont a Telenortól akkor hogy működik a fizetés? Utánvéttel? Vagy a telefonszámlában lesz benne?
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #79504 üzenetére
Remek hírek!
Kivel szállíttat ki a Telenor? Ugye nem a Postával?
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Ádám16
addikt
12 év M kategóriás előfizetés után van valamiféle csatorna, amin keresztül tudok egyéni kedvezményt/ajánlatot kérni a szolgáltatótól? Nem hosszabbítok, ha nem hálálják meg egy kis diszkontért cserébe a lojalitásomat.
-
MODERÁTOR
-
Ádám16
addikt
válasz Viktor0610 #79513 üzenetére
Számomra most szarok a csomagárak. Az M Talk lenne számomra megfelelő a használatomat tekintve, de a mostani Blue M+ kb ugyanezt adja kicsivel kevesebbért. A sima Blue M is talán ezt nyújtotta anno. Folyamatosan drágulnak.
-
MODERÁTOR
-
Diák66
őstag
Nem tudom mi van ma az internettel, de a sebessége holvolt, hol nem voltosat játszik olykor. (0,valamennyire csökken le a sebesség) :S Telekom is, de ugye B20 közös (Itt Telenoros) hálózat.
-
törölt tag
És netes rendeléskor hogy működik a tarifacsomagváltás szerződésének az aláírása? Vissza kell küldeni valamit postán? Gondolom amíg azt nem kapják meg, marad a régi csomag. Vagy a futárnál kell aláírni? Ha telefonszámmal be vagyok lépve, arra megy az új előfizetés és nem küldenek új SIM-et, ugye?
-
bociusz
aktív tag
A 10738-as UARFCN a Telenor középső B1-es blokkja.
-
Nordik
őstag
Szeretnék vásárolni egy Samsung Galaxy A52 készüléket feltoltokartyasan.
Mit lehet tudni általában ezek független készülékek? Illetve a szoftverbe mennyire nyúl bele a szolgáltató?
A másik, hogy a kártyát magát nem feltétlenül használnám, úgynezki nem lenne rá szükségem. Ebben az esetben ezt a 0Ftos opciót válasszam és akár el is dobhatom a kártyát később? -
MODERÁTOR
-
PistiSan
addikt
válasz Viktor0610 #79526 üzenetére
Ha flottás csomagban veszem a készüléket, de egy összegben kifizetem, akkor is lehet kérni a függetlenítést, ha esetleg mégsem lenne az?
-
Nordik
őstag
válasz Viktor0610 #79526 üzenetére
Fuggetlenitest személyesen most tudok kérni? Nyitva vannak az üzletek?
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #79532 üzenetére
hmm..a fent tárgyalt dolog(függetlenités)hogy tartozik a telefon javitás tárgyába?mert ugye csak azt lehet(ne) most..
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
asdf_
veterán
válasz Viktor0610 #79534 üzenetére
Elvileg csak szerviz és az azzal kapcoslatos ügyfélszolgálati tevékenység tarthat nyitva. Értékesítés, szerződéskötés, bárminemű szerződésmódosítás nem. Magyarul szervizespult és sim csere, mást nem lehet(ne) afaik.
[ Szerkesztve ]
-
TeeJay
félisten
válasz Viktor0610 #79498 üzenetére
3G-t mikor pucolják ki végre hogy a helyére is menjen 4G cella pluszban? 1éve karantén van, tudhatták hogy mindenki otthon lesz még idén is sőt még lehet jövőre is
Mixgyűjteményem ---> https://www.mixcloud.com/teejayhouse/
-
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #79534 üzenetére
megválaszolta a kolléga..
és ez ncsak a telenorra vonatkozik..[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
marcyman
aktív tag
válasz Viktor0610 #79541 üzenetére
INGJOKE, Viktor0610 Köszi! le is mondtam róla
-
MadMancs
veterán
válasz marcyman #79539 üzenetére
Én nem látok bennem B20, szóval 4G ritka lesz mint a fehér holló. Ha Telekomos lennél még azt mondanám csak csak mert B3 támogat Telekom meg javarészt azzal fedte az országot.
Viszont n28 at ámogatja, ha telenor egyszer elkezdi 5G és követi a többi példáját (700Mhz) akkor az menni fog.[ Szerkesztve ]
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
andrás47
senior tag
Üdv ! Telenortól számhordozással Március 8-án átmentem másik szolgáltatóhoz. Most kaptam számlát számlázási időszak 02.12-03.11 időszakra. Azaz túlment a dátumon mert 9-én már nem voltam náluk, nem gond ez a pár nap ,de nem is végszámla, vagy elszámoló, mintha nem is lenne tudomásuk róla, mi a teendő lezárul ez rendben vagy intéznem kell valamit még náluk ? Arról nem is beszélve küldik SMS-ben készülék ajánlataikat stb. még most is. Köszönöm segítő válaszokat .
-
MODERÁTOR
-
bigdady
nagyúr
Hali
Másnak nem rosszabb a térerő telenornál elmúlt egy hétben? Nálam eléggé iPhone 12 Ios 14.4.1 telenor 45.0
-
törölt tag
Szerettem volna új tarifával megrendelni egy A72-t, de ezt dobja az oldal:
Sajnos technikai hiba történt, így a vásárlást nem tudod folytatni.
Mi a franc??????
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest