Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
Az bizonyára elkerülte az egybegyűltek figyelmét, hogy az Antenna Hungária volt már tulajdonos a Telenorban (Pannonban).
Akkor nem volt baj?Xiaomi 13T
-
asdf_
veterán
válasz Viktor0610 #70003 üzenetére
Lehet, hogy akkor meg -magyar vonatkozasban- nem minden idok legkorruptabb kormanya volt hatalmon tiz eve, es akkor meg nem arra asszocialt halal automatikusan, gyakrolatilag reflexkent az ember, hogy ha az allam valamihez hozzanyul, reszesedest szerez valamiben, egyaltalan tesz valamit, BARMIT, akkor annak egyeduli celja csak az lehet, hogy onnan -is- lopjanak?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Áramot, gázt kitől veszed?
-
MODERÁTOR
-
-
félisten
válasz sfdrakex #69987 üzenetére
Kösz a választ, azóta én is végigolvastam mi is ez a E.Komfort...
Sajnos az még mindig rejtély, hogy eddig akkor miért nem csapták hozzá azt az 1000FT a korábbi 4 számlához, most meg "hirtelen" igen...
Na mindegy, akkor át lesz állva e-számlára.
[ Szerkesztve ]
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
Somatom
veterán
Már hogyne lenne alternatíva. Bármennyire is szidják Gyurcsányt, az utóbbi évek leghasznosabb tanácsa tőle származik (még akkor is, ha ez a tanács nem a népnek szólt):
"El lehet menni Magyarországról! Itt lehet bennünket hagyni, kérem szépen! Tessék! Lehet menni!"
Szvsz. aki függetleníteni akarja magát a kormányunktól, annak van reálisabb alternatíva, mint remeteként barlangba húzódni.
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
4Grider
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #70011 üzenetére
Nem olyan nagy rejtély az: A szeptemberi ügyviteli rendszer frissítésnél a számlázási rendszerhez is hozzányúltak, egy csomó javítást (és hibát) is implementáltak.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz zoli62 #70017 üzenetére
Név változás miért negatív? Biztosan csak én vagyok szerencsés, de nem volt hátrányom abból, hogy franchiseba lettek kiszervezve, és ahova járok normálisak az ügyintézők is. Díjcsomagokkal sincs problémám. Hűségprogram lehetne jobb. Hálózatfejlesztés biztosan lehetne gyorsabb, amerre járok nem szokott gond lenni a hálózattal.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
4Grider
nagyúr
válasz bedibazsa #70016 üzenetére
Elég sok ballépésük volt, most komolyan kezdjük el sorolni őket? Minek felhánytorgatni a múltat, főleg, hogy egy csomó olyan dolog van közöttük, amit a mai napig nyögnek ők is meg az ügyfeleik is.
Azért mégis, egy-két kérdést fel kellene benned vetni olyan dolgoknak, hogy miért nem lehet itt egy csomó ügyfélnek hónap közben díjcsomagokat/opciókat váltani és azok miért nem a váltástól számított egy hónapig használhatóak a fix havidíjukért cserébe (számlázási rendszer), miért nem kapcsolják be terheltebb/agyonterhelt helyeken a rendelkezésükre álló második és harmadik frekvenciát (nyereségesség), az ügyfélmegtartás miért csak flottáknál működik kapcsolattartótól függően (szervezeti felépítés), miért kell náluk hónapokig várni egy-egy rendszerfrissítést követően arra, hogy az alap funkciókat maradéktalanul el lehessen érni az ügyviteli rendszerükben (rossz projektvezetés), és sorolhatnám még hosszan tovább... -
adika4444
addikt
válasz 4Grider #70019 üzenetére
Hatalmas +1...
Haveroknak van Telenor és Vodafone, hát, a Voda az úgy bánik a nettel mint ha aranyat érne, ráadásul a sebesség meg néhol a lefedettség sem az igazi. Telenor túlterhelt, amit írsz is béna számlázási rendszer, béna VoLTE. Nekem flottán át van tőlük korlátlan adatkártya, az úgy jó is.
Saját meg Telekom, és maradnak is ők. A lefedettség mindenütt jó ahol nekem kell, ha van valami nyűgöm akkor az üfsz segít. Egyedül az idióta NAT-olt IP-jükkel nem tudok megbarátkozni, de a jelenlegi flottás net mellett nem érdekel, de a magentás korlátlan netemet ezért mondtam le két héttel a megkötés után, mert zárogatták a portokat. A Telenor féle NAT valamivel jobb, de itt meg ugye van net APN.
És tudom, hogy a 30-aséknál is lehet kérni korlátlan IP-t, de amikor volt korlátlanom tőlük még nem voltam az infó boldog birtokosa.
Ja meg a konkurensnél már van IPv6 cím, az is sokat segít a NAT leküzdésében. Telenornál van infó a v6-ról?[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
asdf_
veterán
már ideje lenne a névváltásnak, mert tavaly óta nem a norvég anyacég van az egész mögött, és ez így a vásárlók megtévesztése.
Ez baromság, a céggel együtt a névhasználati jogot is megvették, valami három évig használhatják a Telenor nevet. Ebből eddig egy telt el...
[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
Szerintetek hogy kellene megnyugtatni az embereket, hogy ettől nem tudnak semmit se csinálni a "nagyok" és nem magánkézbe kerül?
signed by simpley.
-
DS39
nagyúr
ezt én is tudom, hogy használhatják, de az átlag ember nem olvas utána, lehet nem tudja, hogy már több, mint egy éve nem a norvég cég áll a Telenor Magyarország mögött. és ez szerintem megtévesztő lehet.
simpley: mit írjanak?
Első tipp: "Tisztel Ügyfelünk! Mostantól az Ön biztonsága érdekében, minden telefonbeszélgetését rögzítjük, elemezzük, hogy Ön nem-e migráns. Mindehhez a múlt hónapban elfogadott ÁSZF-szel járult hozzá. Megértését köszönjük!"
[ Szerkesztve ]
-
DS39
nagyúr
válasz fant0mi #70043 üzenetére
azért a Telenor márka nem 2 éve van hazánkban a Pannon helyett, talán az eljutott. (az mondjuk lehet, hogy azt hogy "norvég", nem tudják, de az, hogy már nem a névadó cég a tulaj még valószínűleg sokkal többen nem tudják. erre gondoltam a hozzászólásommal)
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz 4Grider #70014 üzenetére
1. Ha van postai csekk, amit még nem fizettem be, akkor ez okozhatja EZT , amikor E-számlára váltanék a mytelenor fiókban?
2. van bármi akadálya annak, ha a fennemlített csekket a fiókból bankkártyával rendezem?
(Avagy lehet "jobb a béke" alapon ezt a csekket még postán adjam fel és utána E-Számla váltás...)3. Fiókban az adataimnál a számlaküldési névnél csak a Vezetéknevem látszódik (csekken teljes név van). Ez is csak valami hiba? (mert korábban ezzel nem volt gond a fiókban)
Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja. (Albert Einstein)
-
sfdrakex
nagyúr
válasz Fire/SOUL/CD #70048 üzenetére
Fiókban számlaküldési névnél mindenkinek csak a vezetékneve látszik.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
bedibazsa
senior tag
válasz Fire/SOUL/CD #70048 üzenetére
Nyugodtan fizesd be elektronikusan. A csekk átfutási ideje 10 nap is lehet, MyTelenoron azonnal beérkezik, az utalás pedig 1-2 nap. Nem fog kavarodni a csekkel. Fontos, ha utalsz, add meg közleményben a számla sorszámát.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest