Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A bukrolt lehülyézést hagyhattad volna....
A tények:
- telekom rossz handover ( ez más telefonnal is ilyen)
- voda, csak külföld, csak 80-as port, csak letöltési iránnyal van gond
- telenor, ping és feltöltési gond
Érdekes lenne egy XEH-t kipróbálni (céges telefon lévén nem fogok rá mást telepíteni). Mindenesetre magam részéről soha többet nem veszek szolgáltatótól telefont.
Ilyen hardverhiba a világon nincs.[link]
[link] -
PBA
aktív tag
válasz #73222400 #70491 üzenetére
Most akkor szar a Telenor, szar a Telekom is, és külföldön a Voda is szar? Nem gondolod, hogy egy hulladék telefont tartasz a kezedben, és ez a probléma? Tudod, ez olyan, mint amikor mindenki szembe jön az autópályán, csak te mész jó irányba.
Szerintem hagyd azt a SIM kártyát a szemetesben, ne vedd ki többet, mert csak idegesíted magad fölöslegesen. Aztán majd ha egyszer úgy adódik, cserélj telefont, és csodákat fogsz tapasztalni, sokkal szebb lesz a világ.Én most épp 58/10-et mértem speedof.me-vel, 15. ker, földszint, házon belül, nem túl sok térerővel. Eszembe nem jutna lecserélni a Telenort a Vodára... De a Telekomot sem.
[ Szerkesztve ]
-
viktorhu
veterán
válasz #73222400 #70479 üzenetére
Mi ez a speedof.me? Nincs olyan random mérés, ahol a Vodafone ne lenne kb. fele sávszélesség a Telenoréhoz képest. Egyszerűen a Voda jóval kevesebb sávszélességgel frekvenciával rendelkezik, mint a Telenor. Mivel Budapesten és több helyen is mértél, és nem egy kieső rosszul lefedett vidéki helyszín volt, ahol pont a vodás torony a jobban látható, biztos, hogy a méréseddel volt valami probléma.
-
4Grider
nagyúr
válasz #73222400 #70479 üzenetére
Ha kellene ilyen helyet találjak, ahol ilyen eredményeket tudok elérni az S9-emmel, akkor mélygarázsokban vagy x emeletes pincékben próbálkoznék. Nem is emlékszem, hogy hány éve sikerült ilyen értékeket elérnem 2G-n, 4G-n ilyen térerővel nagyjából esélytelen lennék...
Szóval valami gond lesz a telefonoddal...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Nem bontottam ki minden szeletét a történetnek, mert nem tartottam fontosnak.
A telefon (S9 DS) telekomtól vásárolt. A telekommal vannak gondjaim: 4G-4G cellaátadásnál handover 10másodperces adatkimaradás (4G-3G átadásnál is van, de azt rá lehet fogni az eltérő technológiára...bár nem kellene ezt tenni). Szóval sétálok az úton, és 10 másodpercig csak pityeg a Whatsapp, aztán visszajön a hang. Ez a gond a telekommal.
Voda: itthon mindig jól működik. Külföldön a feltöltési sebesség 4G-n 20Mbps, a késleltetés 40ms, a letöltés azonban konstans: mindig 0,2Mbps. A furcsa a dologban, hogy mintha csak a 80-as port lenne korlátozva, az is csak roamingban, és az is csak a magyar vodára. Másképp mondva: full HD videó böngészőből el sem indul, YT appból meg gyönyörűen fut. Ahogy átlépen a határt (hazaérkezek) megint minden szuper. Ugyanitt (külföldön) a T-s kártyával a külföldi voda partnert használva gyönyörűen muzsikál. Sőt tettem külföldi vodás sim-et is a telefonba, és jó a letöltés.
Átraktam a magyar vodás sim-et egy MM-ból vásárolt készülékbe, és kiváló volt roamingban a letöltés.
Most meg a telenor......
Volt gyári visszaállítás, és az appok egyesével lettek telepítve, azok is csak a legfontosabbak (kb. 6-8). -
MODERÁTOR
Két éven belül nem ingyenes a kártyacsere, az tény.
Bár azt meg kellett volna tudja mondani, mennyi idős a kártyád.
Én nem szöszöltem vele, ha panaszolta az ügyfél a térerőgondot vagy a szerviz javaslata volt a kártya cseréje, akkor elintéztem.
Tudod, ez (is) ügyintéző függő. Hibázni nem hibázott, ha a kártyád nincs két éves.Xiaomi 13T
-
8
senior tag
válasz #72445440 #70475 üzenetére
Teljesen igazad van, bocsánat, legközelebb utánanézek
Más:
Van itt valaki, akinek többletdíjat számláz(ott) a telenor a méltányos használati feltételek miatt? Tudunk ilyen esetről?52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
sfdrakex
nagyúr
-
törölt tag
válasz 4Grider #70317 üzenetére
Nos...úgy tűnik nem egynapos gond van. Gondoltam adok még egy esélyt ( szó szerint kivettem a munkahelyen az asztalom melleti kukából a korábban kidobott simet), hogy teszteljem a 4 napos ingyen nettel a telenort.
Munkahelyen hol jó, hol nem jó.
Otthon pedig most ilyen.
Ez nem minőségi szolgáltatás.
Nem zavarok tovább, ez nekem nem kell. -
asdf_
veterán
válasz #73222400 #70453 üzenetére
A lentebb írt, 30+ éve használok számítógépet, angol kiosztáson tanultam meg vakon gépelni, akkor, amikor még élve felkoncoltak, ha egy levlistára ékezetes emailt küldtél, valamint előzőek miatt ugyanolyan sebességgel olvasom az ékezetes és az ékezetmentes szöveget, így a túloldal fájdalmát, nehézségét nem érzékelem című probléma áll a háttérben. Ha mobilról írok, nálam pont akkor van ékezet, az automatikus szótár miatt.
-
sfdrakex
nagyúr
A Blue L csomag pár éve 14zer volt, majd lett belőle Blue + L és 12 ezer lett a havidíj közben nőtt a csomagban lévő net mennyisége 2 ről 8 gigára. Most lett belőle Hyper L vagy mi és emeltek rajta, 12500 lett de a net már 16 giga. Szóval volt már példa csökkentésre.
Nobody is perfect, but I'm pretty fucking close!
-
Somatom
veterán
válasz azbest #70472 üzenetére
Én jobban szeretem a face to face bízniszt, ezért mentem el személyesen a flottához. Amúgy az is távkapcsolattal müxik.
Igen, az a Telenor csomag jó volt. Gondolkodtam én is rajta, de a TV előfizetés és a két korlátlan kártya közül végül az utóbbit választottam.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
azbest
félisten
válasz Somatom #70471 üzenetére
Annó én online rendeltem, előtte nem volt telenoros kártyám sem. Postás-futár hozta ki a mellé kért eszközzel együtt és postafordultával az aláírt szerződés visszaérkezésével aktiválták. Ez szerintem ma is így van a mai hipernet változattal, csak az új konstrukció ár érték arányban már nem olyan jó.
Anno én is gondokodtam, hogy két kártyás flotta vagy két kártyás hipernet legyen. Az ingyen mellé kérhető szolgáltatások (3000 ft-nyi keretért) miatt lett végül a hipernet. 5826 forintért 100GB-os, két publikus ip-s kártyával, éjszakai internettel, korlátlan böngészés opcióval, hbo go-val. A mostani árakon és megnyirbált opciókkal nem ez nyerne.[ Szerkesztve ]
-
-
8
senior tag
válasz #72445440 #70464 üzenetére
vagy növelniük kell a roaming-adatkeretet, vagy pedig csökkenteni kell a havidíjat
A második részt te sem gondolod komolyan... nonszensz.
régebben a HelloData Start csomag drágább volt
A telenor egy forint havidíjat sem csökkentett, az áfatartalom változott meg a szolgáltatás egy részére
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
azbest
félisten
wow... ez a régi hipernet home egyre jobb lesz a 100-as csomaghoz már 11,1 + 9,5 GB roaming keret jár. Bár mostanában nem tervezek utazni.
-
Prien
addikt
Viktor0610:
Most jövök a Telenortól, SIM kártyát szerettem volna cserélni ingyen- én naív. Nem cserélték ki, mondván ,hogy ugyanazt a kéket tudja most is adni, valamint ő nem látja,hogy az én kártyám régebbi vagy nem régebbi 2 évesnél.
Ugye engem nem érdekel a színe, én bementem egy problémával,hogy szeretném kicseréltetni a kártyát, megnézni egy újjal,hogy azzal is így merül-e a telóm. Hát, nem sikerült egyelőre....
Vélemény?A kevés is több a semminél.
-
8
senior tag
válasz #72445440 #70461 üzenetére
Miért lenne lehetőség a havidíjcsökkentés?
Csökkentettek bármikor is bármilyen havidíjat? Valamiről lemaradtam?[ Szerkesztve ]
52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
8
senior tag
A telenor hello data start roaming adatkeretét 7,5GB-ról 8,8GB-ra növelik, a jogszabályi előírásnak megfelelően.
Ebből le lehet szűrni egy dolgot: arra számítanak, hogy az EUR/HUF árfolyam nem megy 322,631Ft alá 2020 január 1-től 2020 dec 31-ig, vagyis azzal számolnak, hogy ennél erősebb marad a forint egész évben. (Idén ~295Ft-ig hagytak benne tartalékot a 7.5GB adatkerettel.)52.000Ft jóváírás Gránit bank kétperces okostelefonos számlanyitáshoz, feltétel nélküli 0Ft/hó számlával. Mastercard Platinum bankkártya 2+ évig ingyen. Raiffeisen kisvállalati ajánlókód. REVOLUT regisztrációhoz 8.500Ft! Curve regisztrációhoz 8.000Ft! Privát üzenetben küldöm
-
DrBubo77
veterán
-
törölt tag
válasz agroman #70455 üzenetére
+1
Tökmindegy, h miért nincs ékezet, az embernek legyen már annyi igénye önmagával szemben, h nem hisztizik a hiányán, mint egy óvodás. A legritkább esetben okoz megértési problémát... Sokkal nagyobb probléma az ilyen hisztisek nemlétező toleranciája... V nekik van igazuk, és állítsunk gépfegyvereseket pl a ph mellé? Végülis Iránban is fegyverrel vadásszák a csadorból kivillanó bokákat...
Arról nem is beszélve, h az azonnali lexarásos-gondolat némi paranoiára utal.[ Szerkesztve ]
-
agroman
senior tag
válasz #73222400 #70453 üzenetére
vannak akik 30+ eve hasznaljak a szamitogepet es amikor elkezdtek meg nem voltak ekezetes kodlapok. megszoktak, hogy ha gyorsan akarnak gepelni akkor nem hasznaljak.
ha te nem tudod elfogadni akkor szar neked..idegesitsd csak fel magad ezert.a "lexarom" vajon mi?
[ Szerkesztve ]
------
-
törölt tag
válasz #73820095 #70452 üzenetére
Soha nem tudtam eldönteni, hogy az ékezet mellőzését a másik emberrel szembeni tiszteletlenség ( lexarom, hogy neki kínlódás így olvasni...nekem így is jó...én, én, és én) , vagy az igénytelenség motiválja. [link]
Egyszer valakit felköszöntöttem fb-on. Ezt írta válaszként: kosz. Mire én: akkor mosd le! -
törölt tag
-
asdf_
veterán
Akkor iden sem marad el az ev vegi ingyenes stress test, es karacsonykor megint azzal lesz tele a forum, hogy aki lement videkre csaladozni, nem tud semmit se csinalni a neten, mert mindenki rajta log, es kulon anyaznak meg majd ezerrel, akik tv-zni akarnak, de nem tudnak
-
törölt tag
Holnaptól:
https://hvg.hu/tudomany/20191120_telenor_korlatlan_mobilnet_ingyen_telefonalas_karacsonyi_ajandek#rss
(Ezért pirospont, de címíró magyartudásért fekete: ez nem karácsonyi, hanem adventi, az is inkább az orthodox és nem a katolikus számítás szt.)[ Szerkesztve ]
-
jbnd-007
tag
válasz bociusz #70444 üzenetére
Nem, ez egy Szeged melletti falu. Az eszköz képességeihez nem értek, szokásos Telenoros Huawei B525 routerről van szó.
Egyébként biztosan túlterhelés lesz, mert éjjel elindítottam próbaképpen egy nagy letöltést és lejött 13 GB óránként, az olyan 28 Mbps, de most kora reggel látok 60 Mbps-t is.
Na mindegy, majd kapcsolgatom 3G-re amikor a többiek is itthon vannak.
-
tomp
félisten
-
tomp
félisten
válasz jbnd-007 #70432 üzenetére
Létezik az, hogy a régi számomra csináltak valami kivételt, hogy ne panaszkodjak?
Igen! Ha túl sokat reklamáltál simán beállíthattak rá egy priorizálást így több RB-t kapsz a cellán azaz jobb lesz a sebesség.4Grider
Ehhez nem kell komoly menedzsment. Alap RB priorizálás.Amúgy mostanában pesten gyorsítottak a 4G-n.
M4-es metró üres állomással:
A szűkös betáp optika miatt eddig kb 80/50Mbit volt. Hiába van 20MHz-es B3 ha a betáp kevesebb. Képesek voltak csillió Ft-ért bővítést kérni a vonalra és a feltöltési sávon itt is átálltak 64QAM-ra. -
jbnd-007
tag
válasz 4Grider #70433 üzenetére
Hát pedig lényegesen rosszabb lett a 4G net. Hasonlóan szar volt a másik kártya is, mielőtt zaklattam őket, de a flottással még zaklatni se tudom. (A műszakis amúgy azt mondta, hogy a Telekom tornyára kapcsolódom, mert az övék túl messze van.)
Nekem ezek nem mondanak semmit, de hátha nektek igen:
4G: 193 ms ping, 0.27 Mbps le, 17 Mbps fel
CELL_ID: 437251
RSRQ: -9dB
RSRP: -84dBm
SINR: 19dB
PLMN: 216013G: 57ms ping, 24 Mbps le, 4 Mbps fel
CELL_ID: 28935514
RSSI: -77dBm
RSCP: -80dBm
ECIO: -3dB
PLMN: 21601 -
Somatom
veterán
Muszáj nekik. A korlátlan csomagokban a havidíjból vásárolható roaming adatmennyiség alapján kell számolniuk a roaming adatkeretet. Mivel az EU -s rendelet alapján az adat fizetendő max. egységára évről-évre csökken, ezért vagy a havidíjat kell csökkenteniük, vagy a roaming keretet kell növelniük.
Az én flottás korlátlanom roaming kerete is minden EU -árcsökkentésnél ugyanígy emelkedik.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
ToBeY
nagyúr
Hello
"Feltöltős kártyánál" (prepaid) mit kell tenni,hogy legyen mobilnetem?Hol tudom megnézni,hogy van-e egyáltalán?
Mert az előfizusnál csak megnyomom a mobilnetet és megy... -
jbnd-007
tag
Régebben voltak gondjaim a Hipernettel, csúnyán akadozott. Telefonáltam, visszahívott egy műszakis, elbeszélgettünk, de igazából megoldás nem született. Azt javasolta, hogy álljak át 3G-re, megpróbáltam, nem volt lényeges változás, így végül hagytam 4G-n. Egy-két hét múlva mégis valahogy elmúlt a dolog. Gondoltam valamit mégiscsak mókolhattak a tornyon.
Ma megjött a flottás kártya, betettem a routerbe és ugyanúgy akadozik, mint régen. Youtube videót 240p felett nem tudok lejátszani, index.hu képekkel együtt fél percig töltődik. Létezik az, hogy a régi számomra csináltak valami kivételt, hogy ne panaszkodjak?
(Megpróbáltam megint a 3G-t, valamivel jobb, ott legalább az 1080p videó nem akad meg.)
[ Szerkesztve ]
-
alratar
addikt
Sziasztok,
Nem tudjátok, van valami a telenornál? Nem megy a mobilnet és a myTelenor appba sem tudok belépni.10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem
-
-
azbest
félisten
válasz #72445440 #70422 üzenetére
Sőt, a wifis 300 a laptop oldaláról volt limitált, mert közben megkerestem, hogy csak 1 streames a gép qca9377 kártyája. A router 3 streamet tud kezelni, így megfelelő géppel duplája vagy triplája / vezetékes módjához hasonló sebességet is bírhat.
Amúgy főleg azért mentem bele a tesztelésbe, mert több komment is félrevezető dolgokat, ismeretek hiányából adódó tévedést tartalmazott.
Szóval, hogy biztosan ne legyen félreértés, leírom még egyszer és utoljára:
a B525 routernek gigabites lan portjai vannak, amin 736 MBites valós sebességet tud. A 2.4-es wifije megfelelő eszközzel elvi 450-es is lehetne, ami gyakorlatban a fele. Az 5-ös sávon AC módban pedig elvi 1300 -as módot tud, gyakorlatban mondjuk ennek legyen fele. De csak, ha a rá kapcsolódó készülék is képes erre.A laptopom csak elvi 433-as módot tud wifin, ebből hozott 310-et. Még manapság is jónak számít ennek az asztali mobil routernek a képessége. Hasonló képességűeket 1750-esnek szokták marketingelni, összeadva a két elméleti sebességet.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
-
azbest
félisten
válasz Somatom #70417 üzenetére
wan = vezetékes netszolgáltató bekötve az egyik erre való portra. Ilyenkor 3 másik port lan és nem a mobilnetet használja - talán átvált rá vezetékes kieséskor, de nem próbálgattam. Ezt csak azért írom, mert nem általánosságban a netet jelenti a wan, hanem a vezetékeset.
Ha biztos legyen a dolog iperf programmal csináltam sebességtesztet két gépem közt a Huawei B525s -en át.
Ha natolás nélkül, lan módra kapcsoltam át minden portját (ilyenkor lenne az, hogy a mobilnetet 4 lan eszköz felé is tudja továbbítani közvetlenül), akkor két vezetékes port között 736Mbit/sec volt a sebesség. Akkor is, amikor a wan-nak is használható portot is belevettem. Néha viszont, egyik portot használva, volt rá példa, hogy lefelezte 380 körülire. Nem láttam logikát ebben, lehet csak poros volt a két éve nem használt aljzat és az vicceskedett.
Kipróbáltam normál módban is, amikor a wan felől vezetékes internetet oszt tovább, ilyenkor natolást is végezve. Akkor is 736 ment át a wan felől lévő gép és a lan közt. Az adika4444 féle pppoe kapcsolat kezelés azért lehetett lassabb, mert a titkosított bejelentkezős módhoz hardveres támogatás kell, mert a proci erő limitálja a sebességet titkosítást használva a vezetékes szolgáltatóval.
Egy dell vostro 3578 gép wifijével, AC 5GHz módban nézve 310Mbit/s sebességet tudott áttolni a lan felőli gépről.
Ahogy mondtam ez iperf programmal történt, ami kifejezetten a nyers maximumot méri. A különbözö eszközök közt, más protokollokat használva ez lassabb lehet. Szerintem a 736 nem rossz. Egyébként a két gépem közé olcsó gigabites switchet téve 940Mbit/sec sebesség volt. Alapból nem is nagyon dugok semmit a b525-be, csak a vezetékes internetet. A belső hálózatomon gigabites switchek vannak (5 és 8 portosak több helyen), ezek filléres árú tplink és dlink eszközök.
Többiektől bocs a hálózatos játék miatt. Talán nem volt haszontalan az infó, mert b525-öt a telenor is árul/árult a hipernet home csomagokhoz, nekem is onnan van.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
válasz pauliboy23 #70415 üzenetére
A 100 Wan nekem bőven elég. Főleg egy SIM -es routernél. Most visszaolvastam, hátha én fogalmaztam pontatlanul, de kifejezetten LAN -t írtam. Ez nyilván belső hálós átvitelnél számít. Az MR200 -amat sem értem. Van rajta egy ac -s Wifi, aminek az elméletije (750) majdnem a duplája annak, mint amit a modeme és a LAN portjai összesen át tudnak ereszteni. Vicc. Ezért szeretnék Gb -es LAN portokat. Van Gigás switchem, de az a LAN - Wifi irányon nem segít.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz pauliboy23 #70415 üzenetére
A kérdés az volt hogy gigabitesek-e a LAN portjai. Ha gigabitesek, akkor 950 Mbps körüli sebességet tudnak kábelesen...
-
adika4444
addikt
válasz pauliboy23 #70411 üzenetére
A portjai gigabitesek, és a max. 300/50 specifikáció szerinti 4G+ sebesség át is fér ezen. Az, hogy egy első sorban mobilinternet megosztására alkalmas eszköz nem NAT-olja a DIGI vezetékes PPPoE 500 Mbps-os internetét nem von le az eszköz értékéből.
Szerk:
(#70410) Somatom A NAS pont olyan, hogy kézzel is belőhető egy olyan fix címre, ami a DHCP pool-on kívülre esik[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
Somatom
veterán
válasz azbest #70409 üzenetére
Köszi! Itt is 1:1 -re állunk.
Ha veszek, akkor független lesz. Webshop -ban megrendelem, kifizetem, ennyi. Nem szeretnék szolgáltatós hókuszpókuszt. Szívem szerint már a mostani helyett is ilyet vettem volna, de akkor még nem tudta a fix belső IP kiosztást. Az meg kellett a NAS miatt. Ahogy megvettem az MR200 -at, pár hónapra rá a B525 is megkapta ezt a ficsőrt egy firmware frissítéssel.Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
azbest
félisten
válasz Somatom #70406 üzenetére
Gigabites a lanja.
Nocsak, most látom, hogy új webes felülete lett, az utóbbi két hétben kaphatott update-et a szoftvere.
B525s-23a
Szoftver verzió: 81.191.11.02.77
Web UI verzió: 81.100.31.02.77
Nemrég még ez volt [link]Mivel csak tartaléknak használom itthon a mobilnetet, így ez a b525 van beállítva, hogy a vezetékes netemet szórja wifin, mint egy access point. A 250/20-as vezetékes sávszélességemet AC-s wifit tudó gépen kitolja kábelről fel wifire 5GHz-en.
Dizájnosabb lett
Persze, ez csak a telenoros rendszerűnél ilyen.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
Elkezdett haldokolni a routerem. Gondoltam, benevezek egy B525S -re. Egyes oldalak szerint 10/100 -asok a LAN portjai, máshol meg Gb -eseknek írják. Melyik a valós?
-
bedibazsa
senior tag
válasz bollokcs80 #70403 üzenetére
igen
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Jól értelmezem, hogy a jelenlegi havidíjas csomagokhoz nem lehet adatmegosztó SIMet rendelni?
B.Cs.
-
MODERÁTOR
-
ILLDisPozed
aktív tag
Küld a Telenor tájékoztató sms-t, ha a függetlenítés kész?
Ma bementem ismét, mert a restore sem segített. Újra kérvényezték. Bár szerintem az elsőnél elíródhatott az imei szám vagy valami, mert igen nagy volt a csend.
Nem baj csak működjön.iPhone 11, Apple Watch SE 44mm, iPad 6th gen., MacBook Air M1
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest