Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsero
aktív tag
Sziasztok, Németországba megyek 2 hónapra és keresnék olyan mobil szolgáltatást ami sok adatforgalmat ad EU roaming esetre is (min. 30 GB), és nem rúg ki azért mert nem megyek haza 2 hét után. Telenor működhet? Data-only SIM is érdekel.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Üdv. MI 11i-t milyen szoftverrel adják? RKKEUXM-el vagy szolgáltatóival? Elég komoly kedvezménnyel adná (!!).
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
-
bzolika10
aktív tag
válasz 4Grider #80889 üzenetére
Tegnap felhívtam őket, hogy szeretném aktiválni a net apn-t erre a kártyára. Egy céges flottás kártyáról van szó. Először elhajtottak, mondván, hogy csak nagyvállalatoknak lehet aktiválni a net apn-t. De amikor megemlítettem, hogy van egy kártya, ugyanazon az ügyfélszámon, ami szintén hang+adat kártya, amin működik a net apn, akkor kértek egy kis gondolkodási időt. Ma hívtak vissza azzal, hogy erre a kártyára nem tudják beaktiválni, mert nem vagyok nagyvállalati ügyfél és hogy a másik kártyára adminisztrációs hibával került fel a net apn lehetősége. De legalább azt nem vették le a másik kártyáról.
-
krisi047
aktív tag
válasz szabonagyur #78113 üzenetére
Sziasztok! Ezt más is meg tudja erősíteni? Ugyanis kaptam egy Telenoros céges iPhone 11-et, a magánszámom viszont Telekomos. Szívesen átváltanám esim-re, hogy ne kelljen két telefont hurcolnom. Próbaképpen nem akarom átváltani, mert ha nem megy, akkor sorban állás a Telekomnál, plusz 4500Ft. Köszi!
-
félisten
-
félisten
-
krisi047
aktív tag
válasz szabonagyur #80925 üzenetére
Igen, de épp te írtad, hogy a fizikai sim és az esim esetleges függősége nem feltétlenül esik egybe, ezért merült fel a kérdés.
-
félisten
-
krisi047
aktív tag
válasz szabonagyur #80933 üzenetére
Akkor várnom kell a Telenoros Esim-re. Van erről információ mikor?
-
félisten
-
krisi047
aktív tag
válasz szabonagyur #80935 üzenetére
Mert a céges telefon a Telenortól van.
-
tukko1
aktív tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy lehet letiltani az EU-n belüli üdvözlő SMS-eket? A my.telenor.hu-n megtaláltam [kép] , de ott nem lehet letiltani!
-
félisten
-
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Prepaid egyenlegből lehet Google Play áruházból vásárolni app-ot?
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
zzola
titán
EQ/Kedvező üzleti flotta Aktív XXL csomagban (6647 HUF) hogyan oszlanak el a költségek? Mennyi a net ÁFA-s ára?
Kösz. -
tomp
félisten
Érdekes a hálózat fejlesztési lista
Megint frissült és eltűnt a keleti országrészt tartalmazó lista! Gondolom az majd később jön mivel hó végi dátumok szerepeltek. -
Rodzser Mór
senior tag
válasz Viktor0610 #80940 üzenetére
És az a Telenor fizetési mód micsoda? Hol találom? Google fiókomban valahol? Vagy a Telenor oldalon (myMenü)?
Az applikáció vásárláskor a feltüntetett áron kívül van valami további levonás?
Nincs erről egy leírás valahol? Bevallom nem kerestem rá
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Rodzser Mór #80944 üzenetére
Ejj-ejj.
Hát -nem meglepő módon- a Playen, a fizetési módok részen tudod hozzáadni a Telenort.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Rodzser Mór
senior tag
Találtam egy leírást, mert rákerestem:
https://www.telenor.hu/google-play
A képi megjelenítés elég béna, nem mutatja az összes leírt lépést.
Ráadásul a 2. képen a Telenor sor van kipipálva:
Utána a 3. képen meg a Mastercard sor:
Nem Mastercarddal akarok fizetni és nem is akarom összekötni a Telenor egyenlegemet a MC kártyámmal.
-
MODERÁTOR
válasz Rodzser Mór #80946 üzenetére
Mikor évekkel ezelőtt kipróbáltam, úgy emlékszem, adta magát a folyamat.
Ja, igen, plusz fontos infó, hogy ez csak mobilon megy, csak ott hozzáadható, csak ott tudsz így vásárolni. (Tehát pl. PC-n, böngészőben nem.)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz Viktor0610 #80945 üzenetére
Köszi
És ha a nem használt, de egyenleggel rendelkező telenoros számmal regisztrálok (hogy fogyjon róla pénz), akkor a megvásárolt app-ot tudom az összes androidos cuccomon telepíteni/használni, amelyeken ugyanazzal a google fiókkal regisztráltam?
Gyakorlatilag egy másik készülékre telepíteném a vett cuccot, mint amelyikben a terhelendő SIM/egyenleg van.
Még nem vettem így semmit
-
MODERÁTOR
válasz Rodzser Mór #80948 üzenetére
Persze.
Bekerül a megvásárolt appok közé, mint a bármilyen más módon vásároltak.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz Viktor0610 #80947 üzenetére
Akkor a vásárlás idejére be kell tennem a terhelendő SIM-et, ha csak telóról lehet intézni?
Ezért is jó volna egy normális leírás a Telenor oldalán (nem kéne itt kérdezni hosszasan), mert ez így elég karcsú, amit ott tajékoztatnak
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest