Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
nfsu17
veterán
Továbbra sem jó a wallett plusz jegy vásárlás. Mint tegnap.
Playben frissítés nincs
Előre megyünk... -
azbest
félisten
válasz 4Grider #109000 üzenetére
Az ügyfelek yettellel szerződtek. Lényegében ugyanolyan csomag, mint a többi yetteles.
A yettel azt biztosította be magának, hogy bár technikailag nem korlátozzák jelenleg egyik előfizetésnél sem a sebességet és 5g elérést (ha jól tudom), de vannak csomagok - például a flottás - ahol van megadva kisebb "max" sebesség és csak 4g/lte hálózat elérését írták bele, az 5g-t nem ígéri.
Így elvileg arra van lehetőségük, hogy lebutítsák a szolgáltatást, ahogyan a digi is tette, amikor meg akart szabadulni bizonyos előfizetőktől.Egyébként a Yettel Hordozható Internet 30 GB ászf is úgy írja, hogy nem ad 5g-t. Szóval azoknál is meghajták a jogi lehetőséget a korlátozásra.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz trec12 #109008 üzenetére
Yettelnél életszerű dolgokról beszélni?
Szerintem mindenkit így vagy úgy át fognak rakni/kényszeríteni másik csomag, nyilván ha nem tetszik elmehetsz. Nekem nem okozna problémát, ha rosszabb csomagba tennének, mert akkor nem kellene az augusztusi hűségidő lejártát se megvárnom. -
Bl.Gyo.
őstag
válasz Bl.Gyo. #108988 üzenetére
Ügyfélszolgálat aktiválta a kártyát, mert azt mondták nincs aktiválva. Ismerős beszélt velük, ismerősé a kártya, és bunkóan mondta a kedves ügyintéző hogy valami el lett rontva akkor. De könyörgöm, a végén el fogadta a rendszer. A rendszer el fogadta csak éppen nem aktiválta a számot. Miért bunkóznak amikor ők a bénák? Csak user error lehet, más nem? Ők perfektek. Imádom az ilyet. Nem lett szimpibb a Yettel.
Másodszor is engedte az aktiválást ami fura volt, és ezt írta a végén ugyanúgy mint elsőnek:
És mi vagyunk a bénák. Olyan Voda feelingem van ilyenkor.[ Szerkesztve ]
-
esbii22
őstag
Április 23.-án kötöttem yettel otthonnet + yetteltv elofizetést. Sajna nem vált be, sokszor akadozott. Vidanet lett helyette. Ha jól tudom akkor a legközelebbi üzletbe kell vinnem a kapott routert es tvboxot a dobozába visszatéve. Mivel még a 30 nap sem járt le, így gondolom semmit nem kell fizetnem.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Gloob
addikt
Ma kifizettem a Yettel számlát az appon keresztül. Eltűntek a klón számlák is, pedig volt már vagy 10 darab. Egyértelműen az app hibája.
Samsung Galaxy A52S
-
MODERÁTOR
-
nfsu17
veterán
válasz Viktor0610 #109020 üzenetére
Végül nem csináltam semmit.
''Magától'' jó lett -
pdr755
tag
Ha valami konkrét fejlemény születik a KÜF flottával rendelkező meglévő ügyfelekkel kapcsolatban (azaz h meddig használható a meglévő előfizetés) azt valaki majd beírja ebbe a topicba is?
A "mobil flották" nevűt szokás szerint elöntötte a szenny, annyit nem ér nekem hogy 30-40 hőbörgő hsz között találok 1 érdemit. -
esbii22
őstag
válasz Viktor0610 #109019 üzenetére
Köszi
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
tomp
félisten
A yettel appban kinek az ötlete volt a belépés megváltoztatása....
Korábban appon belül lehetett belépni. Most látszólag egy web részlet töltődik be.
Korábban belépett kb 5mp alatt most meg 1percig "Az oldal töltődik"
Zseniális! -
DrBubo77
veterán
Egy 25 éves mobil hálózatfüggetlenítését elvégzi még a Yettel?
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
DrBubo77
veterán
válasz donjohnson #109032 üzenetére
Igen, ez lenne az elgondolás.
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #109031 üzenetére
Szerinted kinek van meg 25 évvel ezelőtti doksi?
Pedig én papír elrakós típus vagyok.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #109035 üzenetére
És ha én nem a Pannon GSM-től vettem?
Amúgy ennyi idő után is tudnak adni függetlenítő kódot. A Nokia már rég egy kínai gagyi.
Kompenzációt azért nem kérhetek, hogy nem tudom használni a készüléket a sávátrendezés + E-GSM miatt. Tudom, hogy annó volt ilyen, de akkor már nem ezt a telefont használtam.
-
MODERÁTOR
-
zoli62
addikt
Gondolom 40000 előfizetés nem mehet csak úgy a levesbe, ez még a Yettelnek se mindegy.. Határozott idejű szerződéseket pedig nem lehet csak úgy egyoldalúan felmondani.
-
donjohnson
addikt
válasz zoli62 #109038 üzenetére
MadMancs hsz-e alapján, ha rendelet fogja szabályozni, akkor azzal büntetést kockáztatnak, ha nem tartják be a rendeletet.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
snooze
veterán
válasz donjohnson #109039 üzenetére
tuti lesz...nem is egy akik kivételek lesznek,mint a katinkánál..🤔🤔
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Van egy Yettel feltöltős kártyám. Van arra lehetőség, hogy a meglévő egyenlegem terhére mobil adatot vásároljak az applikációban? Csak olyat látok, hogy új feltöltés esetén kapok vmennyi adat mennyiséget.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
xhege
veterán
Nálatok működik a yettel app? Nálam minden csak homokórázik.
Lehet ez amiatt, hogy Kedvező Üzleti Flottás vagyok, ahol éppen úgy tűnik gebasz van?[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
válasz snooze #109046 üzenetére
eleve,ha van frissítés addig el sem tudod inditani a régit
Ez amúgy akkora gyökérség, hogy arra szavaim sincsenek.
Ott állsz a város közepén (ergo nem ingyen wifin), valami miatt kell az app, majd megnyitnád, nem indul, frissíteni akar.
Választhatsz:
-vagy hagyod a 3,14-ba, és megoldod máshogy amit akarsz, ha meg lehet oldani úgy,
-vagy soktíz MB adatforgalmad bukod, mert frissítened kell áruházból.
És már telnek a percek, és még mindig nem oldottad meg, amit akartál. -
xhege
veterán
Köszi szépen mindenkinek! Az app újratelepítése úgy tűnik megoldotta.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest