Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave1984
őstag
-
Dave1984
őstag
Vajon mi változott tavaly szeptember óta hogy már a lakcímemen nem elérhető már a Yettel Tv,otthonnet ből is csak a 4G változat
5G sebesség stabilan 400/100Mbit körül van. Tehát mi történt?
És mi van ha hűség lejárta után szeretnék újabb hűséget vállalni rá? Majd nem lehet?
Nem értem ezt.[ Szerkesztve ]
Nekem a tudat nem ad szabad utat
-
ledgeri
nagyúr
Ha a telekomos dominó Maraton opcióját, vagy a voda "feltölteni nem kell évente, csak adategyeztetni" dolgát fűszernek nevezném, akkor a yetteles feltöltősök között van olyan amitől a yettel valamiben egyedi, mint a másik kettő?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
bigdady
nagyúr
Sziasztok!
Van valahol feltöltőkártyás csomagokat összehasonlító oldal vagy infó róluk valahol, melyiket érdemes? (net nem kell rá). Kösz -
bucihost
senior tag
Sziasztok!
2023-11-25 Rendeltem egy otthonnetet.
Első 3 hónapban: 0 Ft/hó 4. hónaptól: 7990 Ft/hó
Eszköz bérleti díj: Első 3 hónapban: 0 Ft/hó 4. hónaptól: 1000 Ft/hó
Össz: 8990 Ft2024-01-08 Kértem hozzá TV-t is.
Ebben a szerződés módosításban már ezek a számok vannak:
Yettel OtthonNet tarifa havidíja 6.990 Ft
Yettel TV S havi előfizetési díja 4000 Ft
Yettel TV S kedvezményes havi előfizetési díja 2000 Ft
Össz: 8990 Ft. Erre még rájön 1000 Ft eszköz bérleti. Szóval 9990 Ft.Megjött az első teli számla: 12209,96 Ft. Ezen már rajta van az inflációs díjkorrekció is.
Viszont ahogy nézem a 2023-11-25-i ár alapján számoltak, nem a 2024-01-08-al.
(mondjuk azt sem értem, hogy miért lett olcsóbb 1000 Fttal a módosítóban a net)Másnak hogyan néz ki egy ilyen net+tv számla?
-
qltsar
veterán
Sziasztok,
Van itt esetleg valaki aki Hello Data kivezetés alatt elfogadta az akkori Prime ajánlatot, és az arra adott 30% "örök" kedvezményt?A kérdésem az lenne, hogy ez megmaradt e a kedvezmény, vagy X idő után elvették e?
Köszönöm !
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
bopeti98
őstag
OtthonNet esetén arra van lehetőség, hogy a bérleti hűség lejártát követően az 5G-s router visszaadom, viszont a csomagot megtartom és csak annak a havidíját fizetem tovább?
-
4Grider
nagyúr
válasz Matuka1990 #109076 üzenetére
A routerből féltégla lesz a többi szolgáltatónál is, az olcsóbb box az használható marad.
De biztos, hogy orgazda akarsz lenni? -
SztiviVander
őstag
válasz Matuka1990 #109076 üzenetére
Az hogy hasznaltan megveszed valaki sajat tulajdonat es az hogy kvazi lopottat veszel az nagyon nem ugyanaz. De te dolgod. Routert leirtam, boxot nem ismerem mennyire hasznalhato yettel app nelkul.
-
Matuka1990
csendes tag
Nem eletszeru hogy komandosok fogjak ramtorni az ajtot ha veszek hasznaltan egyet a piacon. Hiszen rengeteg elofizeses telefont is vesznek az emberek ugy hogy jogolag azokat se lehetne eladni amig a huseg nem jar le.. de nem ez a lenyeg a kerdesembe hanem az hogy maga az eszkoz mire hasznalhato ha esetleg mar tenyleg nem fizeti tovabb az elofizeto? Mert rengeteg ilyen hirdetes van a jofogason es a marketplace is . Sot a hardverapron is talaltam egy kettot.
mivel opcrendszer android igy gondolom okosito eszkozkent tovabbra is hasznalhato a box. ? -
SztiviVander
őstag
válasz Matuka1990 #109073 üzenetére
A yettel biztos hogy kitiltja a halozatabol a nem fizetett de vissza sem adott eszkozoket. Routert masik szolgaltatoval talan lehet hasznalni, ha nem simlockos. A yettel tv boxot szinten ki tudja tiltani, azt kb mashoz nem is fogod tudni hasznalni. En nem vennek ilyeneket, hiszen ezek nem kerulnek elofizeto tulajdonba, csak berbe vannak adva, tehat akkor se adhatna el az illeto ha tegyuk fel fizeti a havidijat es nem tiltjak le. Ha megveszed, akkor te jogilag orgazda leszel, annak minden esetleges kovetkezmenyevel. Nem er annyit.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Matuka1990 #109073 üzenetére
Kicsit el vagy tévedve.
A router egy 100000 Ft feletti eszköz, a box csak 1-2 tízezres. 3 hónap után tehát ezeket vagy vissza kell adnod a szolgáltatónak, vagy drágán bérelned, ha a szolgáltatást tovább akarod használni. A harmadik út, hogy az áraikat behajtják rajtad... -
Matuka1990
csendes tag
Sziasztok
Elsősorban az válaszoljon legyen szives aki tényleg járatos a tèmaban lehet hogy volt már de én nem láttam.
Szoval lattam nagyon sokan hirdetnek yettel tv boxot es a router egyseget is (ugye ani most 3 honapig 0 forint )
A kerdesem hogy mivel gondolom lejar a 3 honap es nem fizetik akkor mire lehet ezeket az eszkozoket tovabb hasznalni ? Ugyertem berakok egy masik sim kartyat ami mondjuk aktiv akkor ugyanugy tudom tovabb hasznalni az eszkozt akkor is ha nem en vagyok a regisztalt felhasznalo/vasarlo/elodizeto ?
komolyan nem ertem .
A kerdesem vonatkozik kulon-kulon a ket eszkozre mivel tudtomal a boxba nem kell sim kartya…
koszonom elore is a hoza erto valaszokat .
udv[ Szerkesztve ]
-
gps76
őstag
válasz esbii22 #109018 üzenetére
Én a decemberben kötött otthonnetet akarom visszavinni, mert alig használható,pár Mb-et tud csak(próbálgattam a sávokat fixálni, ne váltogasson), messze vagyok a toronytól. Amikor kötöttem még a szomszéd házat elfogadta cím ellenörzéskor(az enyémet akkor se), az is lett beírva a rendszerbe, most már semelyiket a környéken. Azt mondták a Yettel üzletben(nem partner üzlet), hogy szolgáltatás minőségére éljek panasszal, és visszaadhatom bármikor kötbér nélkül.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz snooze #109051 üzenetére
Nalam mukodik, nem allitottam asztali bongeszot, S24 Ultra, Chrome 124.0.6367.159 link
A main bongeszom alatt is megneztem (KiWi), ahol 6 extemsionbol 4 privacy / adblocker mellett is ugyanigy mukodik a menu.
@tomp: asztalin nalam is kiirja Firefoxnal, hogy nem.tamogatott. Ugyanaz a szitu, mint a jegy.mav.hu-nal az Edge nem.tamogatott.
[ Szerkesztve ]
-
tomp
félisten
Nem használtok valami addont ami esetleg bekavarhat?
Nálam csak a verzióugrásnál írta ki. Azóta 1x sem. -
esbii22
őstag
válasz 4Grider #109058 üzenetére
Chrome-ot sosem használtam, Edge-t egy pár hétig teszteltem win10 miatt, de aztán vissza is tértem a Firefox-ra. A kezdetek óta azt használom. Nekem is kiírta ezt a yettel webes felülete, de nehogymár ő mondja meg milyen böngészőt használjak.
iPhone 11 128 GB White, Apple Watch SE 44mm, Hyundai i30 II. gen.
-
Astery
senior tag
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
4Grider
nagyúr
válasz Viktor0610 #109056 üzenetére
Még szerencse, hogy a Firefox-ra kb. egy éve ezt írja a https://www.yettel.hu/:
"Válts másik böngészőre!
Ez a böngésző már nem támogatott webböngésző!
Válts másikra a jobb felhasználói élményért!" -
snooze
veterán
válasz Viktor0610 #109056 üzenetére
appban ezek a funkciok miért nem elérhetöek? "intézz mindent az applikácioban" a hirdetés..🤔🤔 nagyon ritkán használok pc-t vagy laptopot..
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
MODERÁTOR
-
snooze
veterán
válasz donjohnson #109052 üzenetére
sajnos a pipa ott van,és egyik böngészőben sem megy,ugyanazt csinálja..🤔
GO Gunners!!!
-
xhege
veterán
Köszi szépen mindenkinek! Az app újratelepítése úgy tűnik megoldotta.
-
nfsu17
veterán
válasz snooze #109046 üzenetére
eleve,ha van frissítés addig el sem tudod inditani a régit
Ez amúgy akkora gyökérség, hogy arra szavaim sincsenek.
Ott állsz a város közepén (ergo nem ingyen wifin), valami miatt kell az app, majd megnyitnád, nem indul, frissíteni akar.
Választhatsz:
-vagy hagyod a 3,14-ba, és megoldod máshogy amit akarsz, ha meg lehet oldani úgy,
-vagy soktíz MB adatforgalmad bukod, mert frissítened kell áruházból.
És már telnek a percek, és még mindig nem oldottad meg, amit akartál. -
xhege
veterán
Nálatok működik a yettel app? Nálam minden csak homokórázik.
Lehet ez amiatt, hogy Kedvező Üzleti Flottás vagyok, ahol éppen úgy tűnik gebasz van?[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Astery
senior tag
Sziasztok! Van egy Yettel feltöltős kártyám. Van arra lehetőség, hogy a meglévő egyenlegem terhére mobil adatot vásároljak az applikációban? Csak olyat látok, hogy új feltöltés esetén kapok vmennyi adat mennyiséget.
[ Szerkesztve ]
-
snooze
veterán
válasz donjohnson #109039 üzenetére
tuti lesz...nem is egy akik kivételek lesznek,mint a katinkánál..🤔🤔
[ Szerkesztve ]
GO Gunners!!!
-
donjohnson
addikt
válasz zoli62 #109038 üzenetére
MadMancs hsz-e alapján, ha rendelet fogja szabályozni, akkor azzal büntetést kockáztatnak, ha nem tartják be a rendeletet.
ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
zoli62
addikt
Gondolom 40000 előfizetés nem mehet csak úgy a levesbe, ez még a Yettelnek se mindegy.. Határozott idejű szerződéseket pedig nem lehet csak úgy egyoldalúan felmondani.
-
MODERÁTOR
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #109035 üzenetére
És ha én nem a Pannon GSM-től vettem?
Amúgy ennyi idő után is tudnak adni függetlenítő kódot. A Nokia már rég egy kínai gagyi.
Kompenzációt azért nem kérhetek, hogy nem tudom használni a készüléket a sávátrendezés + E-GSM miatt. Tudom, hogy annó volt ilyen, de akkor már nem ezt a telefont használtam.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
MODERÁTOR
-
DrBubo77
veterán
válasz Viktor0610 #109031 üzenetére
Szerinted kinek van meg 25 évvel ezelőtti doksi?
Pedig én papír elrakós típus vagyok.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
DrBubo77
veterán
válasz donjohnson #109032 üzenetére
Igen, ez lenne az elgondolás.
-
MODERÁTOR
-
DrBubo77
veterán
Egy 25 éves mobil hálózatfüggetlenítését elvégzi még a Yettel?
-
tomp
félisten
A yettel appban kinek az ötlete volt a belépés megváltoztatása....
Korábban appon belül lehetett belépni. Most látszólag egy web részlet töltődik be.
Korábban belépett kb 5mp alatt most meg 1percig "Az oldal töltődik"
Zseniális! -
esbii22
őstag
válasz Viktor0610 #109019 üzenetére
Köszi
-
pdr755
tag
Ha valami konkrét fejlemény születik a KÜF flottával rendelkező meglévő ügyfelekkel kapcsolatban (azaz h meddig használható a meglévő előfizetés) azt valaki majd beírja ebbe a topicba is?
A "mobil flották" nevűt szokás szerint elöntötte a szenny, annyit nem ér nekem hogy 30-40 hőbörgő hsz között találok 1 érdemit. -
nfsu17
veterán
válasz Viktor0610 #109020 üzenetére
Végül nem csináltam semmit.
''Magától'' jó lett -
MODERÁTOR
-
Gloob
addikt
Ma kifizettem a Yettel számlát az appon keresztül. Eltűntek a klón számlák is, pedig volt már vagy 10 darab. Egyértelműen az app hibája.
Samsung Galaxy A52S
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
esbii22
őstag
Április 23.-án kötöttem yettel otthonnet + yetteltv elofizetést. Sajna nem vált be, sokszor akadozott. Vidanet lett helyette. Ha jól tudom akkor a legközelebbi üzletbe kell vinnem a kapott routert es tvboxot a dobozába visszatéve. Mivel még a 30 nap sem járt le, így gondolom semmit nem kell fizetnem.
-
Bl.Gyo.
őstag
válasz Bl.Gyo. #108988 üzenetére
Ügyfélszolgálat aktiválta a kártyát, mert azt mondták nincs aktiválva. Ismerős beszélt velük, ismerősé a kártya, és bunkóan mondta a kedves ügyintéző hogy valami el lett rontva akkor. De könyörgöm, a végén el fogadta a rendszer. A rendszer el fogadta csak éppen nem aktiválta a számot. Miért bunkóznak amikor ők a bénák? Csak user error lehet, más nem? Ők perfektek. Imádom az ilyet. Nem lett szimpibb a Yettel.
Másodszor is engedte az aktiválást ami fura volt, és ezt írta a végén ugyanúgy mint elsőnek:
És mi vagyunk a bénák. Olyan Voda feelingem van ilyenkor.[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz trec12 #109008 üzenetére
Yettelnél életszerű dolgokról beszélni?
Szerintem mindenkit így vagy úgy át fognak rakni/kényszeríteni másik csomag, nyilván ha nem tetszik elmehetsz. Nekem nem okozna problémát, ha rosszabb csomagba tennének, mert akkor nem kellene az augusztusi hűségidő lejártát se megvárnom. -
azbest
félisten
válasz 4Grider #109000 üzenetére
Az ügyfelek yettellel szerződtek. Lényegében ugyanolyan csomag, mint a többi yetteles.
A yettel azt biztosította be magának, hogy bár technikailag nem korlátozzák jelenleg egyik előfizetésnél sem a sebességet és 5g elérést (ha jól tudom), de vannak csomagok - például a flottás - ahol van megadva kisebb "max" sebesség és csak 4g/lte hálózat elérését írták bele, az 5g-t nem ígéri.
Így elvileg arra van lehetőségük, hogy lebutítsák a szolgáltatást, ahogyan a digi is tette, amikor meg akart szabadulni bizonyos előfizetőktől.Egyébként a Yettel Hordozható Internet 30 GB ászf is úgy írja, hogy nem ad 5g-t. Szóval azoknál is meghajták a jogi lehetőséget a korlátozásra.
[ Szerkesztve ]
-
nfsu17
veterán
Továbbra sem jó a wallett plusz jegy vásárlás. Mint tegnap.
Playben frissítés nincs
Előre megyünk...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EVGA Nvidia GTX 1080Ti FTW3 ICX 11Gb
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest