Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chosen
addikt
válasz darvinya #13000 üzenetére
Annyira nem egyértelmű. Ott a gond, hogy nem járt a hűség, még 1 év van kb, el kellene adnom, mert nálam üresben megy, fizetni meg nem akarom. Szóval eredeti kérdésre visszatérve, 4k-s átíráson kívül van valami módszer az átruházásra ami ingyenes, vagy radikálisan olcsóbb?
-
sunahunter
senior tag
-
őstag
válasz sunahunter #13006 üzenetére
Jelentősen csúsznak a számlakiállítással, de emiatt a fizetési határidőt is eltolják. Telenor Online-on mindenki meg tudja nézni, hogy kész-e a számlája, 5 perc alatt be lehet regisztrálni.
-
gabyka
aktív tag
Én most kaptam egy bocsikérő ímélt mert kérdőre vontam Őket a számlaelmaradás miatt. Azt írták lesz számla még a héten és természetesen ennek megfelelően módosított fizetési határidővel
Szerk.: 23.-a a számlazárás nálam
[ Szerkesztve ]
-
zoli62
addikt
válasz sunahunter #13006 üzenetére
Az a baj, hogy már az üzleti előfizetésekre is ...nak.
-
tomp
félisten
Hiper 84infók.
Hűség nélkül 9990Ft. 2év hűséggel 7990Ft.
Akinek már van a Telenornál számlás előfizetése(hang alapú) annak 6990Ft.
Nappal 40 este 200GB adatforgalom.
84/10Mbit. -
Prien
addikt
Akkor rádobok én is +700 ft-ot a Hipernet 21-re, hogy legyen Hipernet 84, aztán, ha "csak" 40 mbps -el jön a net ezután, már akkor is másabb a szitu, nem beszélve a magasabb éjjeli keretről,stb.
Erre rá is kérdezek személyesen majd. 10 rugóért mert ott lenne a Huawei E587 hot spot, bár az is "csak" 42 mbps-t tud.A kevés is több a semminél.
-
Qru
MODERÁTOR
Kaptam sms-t a Telenortól, hogy állajk át elektromos számlára, ingyen. Van ennek vmi plusz előnye azon kívül, hogy spórol nekik kb 500Ft-t havonta?
#nincsbennetarcsi
-
csab2
veterán
Ne így fogd fel! Fogd fel úgy, hogy
- kevesebb szemét keletkezik az által, hogy nem küldenek neked levelet
- téged sem zaklat holmi felesleges postával a telenor
- nem kell vele foglalkoznod, pl. postán befizetni a csekket
- valóban kevesebb fát kell kivágni
- összességében környezettudatosan gondolkodsz, ami jó érzéssel tölt elAsus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Qru
MODERÁTOR
-
csab2
veterán
Igen, mélt küldenek. Ha pedig emellett még csoportos beszedési megbízást is kérsz, végképpen semmi dolgod az egésszel...
Ja, és ezzel nem feltétlenül a telenor profitját növelnéd, hanem a postáét csökkentenéd...
[ Szerkesztve ]
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
Pist@bácsi
őstag
Üdv!
Okostarifával kapcsolatban kérdeznék valakitől aki használ ilyet, hogy hogy működik a gyakorlatban a lassítás, mert ahány bolt annyi féle információ.Van ahol azt mondják, hogy Opera Minivel a böngészésre nem von le adatforgalmat, csak multimédiás tartalmaknál.Valaki meg tudja erősíteni, hogy így van e? -
sunahunter
senior tag
válasz Pist@bácsi #13039 üzenetére
Marhaság, minivel is von le, de keveset. Lassítással használható, bár tényleg lassú, mint egy sima edge.
-
agyhalal
aktív tag
Lehetséges, hogy már mérik a forgalmazott adatmennyiséget? 1 hónapja még nem sikerült nekik és a 100 MB-os adatcsomagommal adott hónapban 607 MB-ot forgalmaztam. Most 109 MB-nál tartok és nem tud kapcsolódni a netre, bármelyik alkalmazással is próbálom tesztelni. Túlforgalmazás esetén korlátozzák a sebességet 64 kbps-ra, vagy felfüggesztik azt, bár az nem derül ki, hogy mi alapján döntenek az egyik, vagy a másik mellett.
Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!
-
novake
tag
válasz Pist@bácsi #13039 üzenetére
Okostarifával a böngészés és emailezés korlátlan, nem von le semmit. A böngésző lényegtelen, pl. gyárival is így van. Opera Minit csak azért ajánlják, mert tömörít, kisebb forgalmat csinálsz a hálózaton.
-
Trebron09
őstag
Mostanában egyre gyakrabban csinálja azt az e372-es modemem, hogy szétkapcsol random időközönként, nem vált le EDGE-re vagy ilyesmi csak hirtelen megszakad.
Hardveresen nem változott semmi régebben is csinálta de max. 1x 1 héten.. körbeolvasva ezt ajánlották pár helyen:Igen ám, de ha jól tudom akkor az USB +5V-ot ad, így akkor +10V-ot adna ezzel a kábellel a modemnek, vagy hogy van ez?
Köszönöm! Üdv!
- Kreatív módon kell áramvonalasítani a stagnáló koncepciót! -
-
Pist@bácsi
őstag
válasz novake #13042 üzenetére
Köszi.
De akkor most megint kétféle választ kaptam.
Mondani mondtak mindent a telenor boltosok is meg a brossúrát is olvastam.
Az alapján a böngészésre nem von le és a böngészést nem is lassítja. De akkor meg mit lassít?
Neked volt ilyen okostarifád? Mert első kézből származó információ a legbiztosabb. -
polonic
félisten
válasz Pist@bácsi #13044 üzenetére
Pl tecsőzést, applikáció letöltését lassít.
Minden olyan forgalmat, ami nem számít böngészésnek és e-mailezésnek. -
repvez
addikt
Tudna nekem valaki abban segiteni, hogy milyen számon és milyen almenüt kéne választani ha fel szeretném mondani a mobilnet elöfizetésemet (huawei stickes)?
Mert már szét vet az ideg.Tegnap bementem az üzletbe mondom minden papirt magammal viszek aztán a kiskezicsókolom kibogarázza belöle a nekivalót és aláirom pár helyen aztán elfelejtettük egymást.Erre aztmondja, hogy csak telefonon lehet felmondani.Na már itt befontam a szemöldököm, hogy miaz hogy személyesen az üzletben nem lehet felmondani valamit, inkább csak szóban amit bárki megtehetne az én tudtom nélkül is .
Hazamentem elökészitek minden papirt felhivom a 1220at. a gépi hang elkezd csacsogni kivárom mig eljut odáig hogy nyomkodhassam a menü számokat. nyomok egy 9est majd azon belül egy 0-át (ügyintéző kapcsolása) erre elkezd zenélni, majd a gépi hang mondja hogy elöreláthatólag 2 perc mig kapcsolnak, mondom oké kivárom ,letelik az idő még semmi erre ujra a gépi hang hogy kérek e visszahivást, mondom naná fogyjon a ti pénzetek hamár ennyit szopattatok.Na azóta is hivnak vissza.
Tegnap 4/4-ed orán keresztül töbször probálkoztam és ma is semmi eredmény.
Hogy a pi..ba lehet visszamondani ezt a szart náluk?[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest