Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
novinyul
veterán
válasz Viktor0610 #71948 üzenetére
Nekem most intézte el az ügyfél megtartó hölgyike hogy, 20 év után elvigyem a számomat(az utolsót is) Eddig mindig meg tudtunk egyezni, de most annyira gáz ajánlatot tett hogy, nagyjából új ügyfélként is jobbat kapok. Ráadásul amit írtam neked privátba esetet, na azért sem kértek elnézést!
Xiaomi 14 - Retro telefonok
-
novinyul
veterán
válasz simpley #72004 üzenetére
Nem részletezem, de lényegében a 2 évvel ezelőtti ajánlatot is bőven alul múlta. De hab a tortán a tavalyi Telenor húzás volt, egy nem létező tartozásomat adták el az Instrum felé!!! Nem kerestek meg semmilyen formában, mert akár el is felejthettem volna a befizetést(kemény 4000ft-l szólt a történet) Persze jó szokásom hogy elrakok mindent, ez a számla is meg volt. Az Instrum lelécelt mikor megfenyegettem őket egy finom perrel, a Telenor még annyit sem mondott hogy húzd meg a f.szom 20 év után nem ezt várná el az ember, szóval most már nem tudtunk megegyezni. Megyek a Vodafone BKV csomagomba(a volt Telenor számok már ott vannak) Sajnálom hogy így alakultak a dolgok, de ez kiverte a biztosítékot nálam.
-
-
bul07
nagyúr
válasz sfdrakex #72009 üzenetére
Vagy jobb böngészőben(Firefox) van beépített és akkor még egyszerűbb
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
4Grider
nagyúr
válasz Karcub #72008 üzenetére
Oda van írva, hogy mivel nem meglévő előfizető vagy, így hitelképesség-vizsgálatot végeznek és így simán kérhetnek (általában kérnek is egy 260000 Ft-os készüléknél) készülék-előleget, amit majd a két év alatt lebeszélhetsz.
Szerk.:
Jelentkezz be, hogy lássák, meglévő előfizető vagy.[ Szerkesztve ]
-
simpley
őstag
Kaptam egy e-mail-t hogy hozzáadtam az előfizetésem a MyTelenor fiókomhoz, de én csak beléptem a mai nap folyamán.
Valaki visszaélhetett vele? (más nem ismeri a jelszót)[ Szerkesztve ]
signed by simpley.
-
tusik
tag
16.-án digitálisan aláirt szerződés most jött meg.(Email)
Hajrá Telenor. A postás hamarabb kihozta volna. Lenne mit csiszolni a rendszeren. -
MODERÁTOR
-
szaboi6512
őstag
válasz Viktor0610 #72015 üzenetére
Tegnap du voltam bent, 1 óra múlva letöltöttem.ASUS RT-AX58U "Ez kizárt dolog,mert nem tudom!"
-
tomp
félisten
válasz TeeJay #71819 üzenetére
Közben kiderült, hogy a korábban említett helyszíneken nem kapcsolták le a 3CA-t hanem átkonfigurálták!
Alapesetben 2CA van. Ez nálam az elején B3+B20 de mivel a bázisállomás látja, hogy tudja a B7-et így inkább B3+B7-re terel át de nem azonnal. No de! Ha elkezdek forgalmazni és elérem a 200Mbites letöltést máris változik a felállás! A bázistól rögtön megkapom a B20-at is és máris B3+B7+B20 lesz. Azaz default a 2CA de ha a bázis azt látja, hogy nagy igénybevétel van azaz a 2CA sebessége túllépi a 60%-ot máris adja a 3. frekit és elosztja a terhelést a 3 freki között.
Ma eléggé lassan reagált a bázis így B3+B20-al elértem a 220Mbitet azaz gyakorlatilag kihajtottam a max kapacitást majd 1-2mp elteltével érkezett meg a B7 is és folytatta a gyorsulást.
mérés -
Littoral
aktív tag
válasz novinyul #72006 üzenetére
Ez a nemlétező tartozás behajtatása (-ának kísérlete), úgy látszik, visszatérő motívum náluk, nekem azt sugallja, hogy azon az osztályon, ahol ezt intézik, nem megfelelő munkafegyelem. Ezzel az a baj, hogy emberek idegrendszerével játszanak, és nem mindenki vevő erre. Nálam a megfelelő partnerre találtak. Egy közel 80e Ft-os „tartozás” volt a játék, de úgy, hogy végrehajtó küldte a levelet, ami már bírósági ügyszámra hivatkozott. Előtte semmi érdeklődés, értesítés, bármi hasonló. Nos, a biztos igazam tudatában (nem volt az ügyben semmiféle tartozás) én előbb megfogalmaztam egy feljelentést, egy panaszlevelet a végrehajtónak és a kamarájának, egy beadványt a békéltető testületnek, egy továbbit a bíróságnak, mindezeket mellékelve egy rövid, de a tényekre szorítkozó levelet a szolgáltatónak. Nem találnátok ki, mi történt - és milyen hamar! Úgy látszik, ha van megfelelő fegyelmi motiváció, tudnak gyors és pontos munkát végezni. Egyedül a feljelentést nem küldtem el, de félretettem sablonnak... Semmiféle elnézést kérő, vagy annak megfelelő gesztus (levél, sms) nem érkezett tőlük, pedig lett volna mire. Ez volt az a pont, ahol le kellett volna lépnem, de ők nem bízzák ezt a véletlenre, ha elsőre nem megy, mindig jön egy következő lépés. Most is van, talán majd egyszer megírom, sok függ a szolgáltató interakciójától. Azért bízom a fent írtaknál jobb megoldásban.
TL;DR: Mostohán kezeli az ügyfelet a szolgáltató, ám az még kitart.
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz Littoral #72018 üzenetére
Nálunk rendszeres a számlajóváírás, mert hosszú hónapokig képtelenek a számlázást a flottaszerződésnek megfelelően paraméterezni. A jóváírások egyike sem volt eddig 100% pontosságú, az átlag olyan 80%. Persze bízom abban, hogy eljutunk a 100%-ig, a kis excel táblácskáikra én mindig készítek egy sajátot, amire eddig nem tudták kihozni az övékét, de már legalább közelít...
Munkafegyelemnek is mondhatjuk, de fejétől bűzlik a hal. Az egész munkakoncepció amire a törökbálinti ház épül engem egy civil szervezetnél töltött éveimre emlékeztet. Munkahelynek viszont nem lehet rossz, már ha az ember nem kellően igényes a saját munkájára. -
tusik
tag
Viktor0610
Gmailra jött nekem is. Lehet körbe utazta a földet előtte.[ Szerkesztve ]
-
tusik
tag
válasz Viktor0610 #72015 üzenetére
Értesités ez is, most látom. A szerződést hol is tudom megnézni?
MyTelenort már végigtúrtam de nem találtam rá. -
novinyul
veterán
Én megértem őket is, sok a frodos szerződés. De!!! Illene egy 20 éves előfizetéssel rendelkező ügyfelet felkeresni, mielőtt ezt meglépik, sajnos ezt meg sem próbálják. Helyette egy nagy csomagban a létező vagy, rendszerhiba miatt keletkezett tartozást eladják ezeknek a behajtó cégeknek. Azt az ügyfél meg szívjon miattuk!
-
Tamás34
senior tag
Sziasztok! Nemsokára csatlakozom hozzátok szàm hordozàssal ,most rendeltem meg Hiper M talk díjcsomagot 5GB net Korlátlan beszélgetés belföldön! 7990Ft. Szerintem ez elég jó ár!
[ Szerkesztve ]
LG48C2OLED- Samsung Galaxy S23 Ultra-Garmin instinct 2-Amazfit Balance Grey
-
donjohnson
addikt
sziasztok,
a Telenor-os Huawei B618 router webes felüleletén lehet manuálisan LTE sávokat választani?ThinkPad P51 | ThinkPad X250 | http://www.youtube.com/watch?v=Hp6UjOL0s2Q
-
torrente777
tag
Sziasztok azt szeretném megkérdezni hogy szeretnék venni egy iphone 11 pro max ot és a telenornnál függetlenek e mert szeretném külföldi kártyával is használni?
-
bedibazsa
senior tag
válasz torrente777 #72030 üzenetére
Nem független.
-
4Grider
nagyúr
válasz nfsu17 #72033 üzenetére
Azért nem kapcsolják be boldog-boldogtalannak és/vagy teszteletlen modelleken, mert extra ügyfélszolgálati terheltséget jelent minden egyes ezzel kapcsolatos új hibajelentés, plusz licencdíja is van a bekapcsolásnak. Az öntökönlövés lenne, ha bekapcsolják és fizetnek is érte, ugyanakkor az ügyfél nem használja, mert mondjuk rosszabb rajta a hangminőség, vagy adott átirányítás/várakoztatás nem működik rajta, vagy használja és elkezdni ostromolni az ügyfélszolgálatot, esetleg kötbért is követel. Látni kell, hogy a VoLTE nem sikerült igazán szabványosra, ahány gyártó, annyiféle megvalósítás...
-
tomp
félisten
Most még megúszhatja a szolgáltató a default VoLTE-t de ha elkezdik a 3G-t leépíteni akkor már nem. Akkor már kénytelenek lesznek alapból mindenkinek engedélyezni.
-
Sunery
friss újonc
Sziasztok! Telenornál az utóbbi időben nem megy VPN. Nem csatlakozik föl, pedig korábban rendben működött. NET és ONLINE APN beállítással sem megy. Kósza infó, hogy valamit központilag állítottak, de egyenlőre nem kaptam érdemi választ. Valakinek ötlete vagy infója?
-
adika4444
addikt
Rokonomon is próbáltak tartozást behajtani. Annyi a gond, hogy személyesen mondta fel korábban az előfizetését, ahol papírt adtak, hogy nincs tartozása.
Na ezután vagy 5--6 évvel jött az Intrumtól a kis levél. Mivel azonban nem tértis / ajánlott volt, így ennek megfelelően kezeltük. Azóta sem történt semmi, ennek már jónéhány éve...
(#72033) nfsu17:
Ígérd meg, hogy átrakod hamarosan egy másik telefonba. Egyrészt nekik elég ennyi, másrészt a hamarosan szubjektív.üdv, adika4444
-
bedibazsa
senior tag
válasz adika4444 #72039 üzenetére
Amikor személyesen szünteti meg az ügyfél a számát, 2 dokumentumot ír alá: az egyik a megszűnés dátumát mutatja, a másik pedig azt, hogy kapni fog még egy utolsó, lezáró számlát, amit befizet. Valószínűleg ezt nem olvasta el az illető.
Nincs olyan dokumentum megszüntetéskor, hogy nincs tartozása.[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
Sziasztok!
A pannon gsm alakulásakor lettem "pannonos", de már nagyon unom, mert nem ad semmi pluszt.
Kerestem itt a fórumban és nem egyértelmű: Számhordozásnál a Praktikumos "PREPAID" egyenlegem visszakérhetem majd a Telenortól, amikor már az új szolgáltatónál lesz a számom?Azt kamuzzák épp a Telenor ÜSZI-sek, hogy elveszik az összegem, ha elhordozom máshova a számom.
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz sfdrakex #72043 üzenetére
Mondjuk egy Dominó szerdát, ami ad egy giga netet hetente, 24 órára, vagy fél óra beszélgetést. Full ingyen. Még akkor is, ha semmit se töltöttél fel a kártyára, soha. Csak megvetted 500 ft-ért, egy évre.
Továbbá ehhez az új prepaid sim-hez adnak 1 giga netet 1 évre, meg 80 perc beszélgetést is.[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
Ha elhordozod a számod, akkor tényleg elveszik az egyenleg. Ez miért lenne kamu?
A törvény szerint akkor jár vissza a prepaid egyenleg, ha az előfizetői szerződés feltöltés hiányában szűnik meg. A hordozás során viszont csak aktív előfizetést tudsz hordozni, megszűntet nem...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest