Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
MadMancs
veterán
válasz Viktor0610 #79249 üzenetére
Igen. Vodánál legalábbis 5G/NR hálózatként hivatkoznak rá.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
félisten
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
-
Diák66
őstag
válasz Forgo74 #79246 üzenetére
Arra, ami a legtöbbet "ad". Nyugodtan használhatod bármelyik variációban, amelyik tartalmazza a GSM/WCDMA/LTE/NR lehetőségeket. De egyébként ne a Phone Info rejtett menüből válassz, hanem a beállításokban keresd a hálózat választást. Ott automatikus 2G/3G/4G/5G elég lesz. Az 5G hálót amúgy se fogod látni, én se látom a OnePlus 8T-n. A telefon konfigja valószínűleg nem tartalmazza és ha a szolgáltató nem adja le a gyárónak, hát nem is lesz kompatibilis. Kb eddig erre jutottam. Lényeg, hogy se a Telenor teszthálózatot nem látom (ha még egyáltalán működik Győrben....az antennák fent vannak), se a Telekom, Vodafone 5G hálózatot.
[ Szerkesztve ]
-
Landsmann
addikt
Most megint kipróbáltam. Működik az OTP-s online bankkártyás számla kifizetés. Rájöttem a múltkor, a telekód nem volt jó. Én azt a telekódot használtam, amit megadtak, hogy a számlaszám utolsó 3 számjegye. Lehet valamikor az úgy jó volt, de meg kellett változtatni. Szóval működik OTP-s kártyával.
Videóim: http://www.youtube.com/landsmann?sub_confirmation=1
-
MODERÁTOR
-
Landsmann
addikt
válasz Viktor0610 #79258 üzenetére
Igen, és valószínűleg amiatt, hogy mikor ezt a rendszert bevezették talán novemberben, akkor azt írta az OTP, hogy a telekód az a számlaszám utolsó 3 számjegye. Na de arról már hallgattak, hogy közben ezt eltörölték, a rendszer nem fogadta el, meg kellett változtatni. Szerintem erről sokan nem tudnak és azért nem sikeres a számlafizetés. Azt már csak mellékesen említem meg, hogy akinek van OTP Telebank is, ahhoz is kellett megadni Telekódot. Ugye milyen jó, hogy két Telekód van, de a kettő egyáltalán nem azonos! Még csak karakterszámilag sem. Kitalálhattak volna kevésbé megtévesztő elnevezést is.
-
4Grider
nagyúr
válasz Landsmann #79259 üzenetére
Agyrém, amit a hazai pénzintézetek és a kártyaelfogadó társaságok művelnek a január elsejétől kötelező erős ügyfél-hitelesítéssel kapcsolatban.
Én ERSTE-s (is) vagyok. Őnáluk az EU-s szabályozás konkrétan visszalépéssel járt: Januárig minden internetes fizetésnél kaptam az sms-t a kóddal. Begépeltem, működött.
Január elején kaptam tőlük kódot egy banki alkalmazáshoz, azzal fizettem néhányat, aztán egyszer csak megszűnt a két lépcsős hitelesítés, január közepe óta sem sms-ben, sem a banki alkalmazásban és úgy általában sehol sem kérnek tőlem azonosítást, akár 3000 Ft-ot, akár 500000 Ft-ot fizetek. Nagyjából átlag 3 milliót költök róla havonta a két érték között (céges bankkártya). És sehol nem kérnek azonosítást: Sem a Barionnál, sem a simple használatakor, sem CIB-es elfogadáskor, sem külföldi online vásárláskor.
Viszont az e-commerce szolgáltatónk már jelezte (bankkártya elfogadók is vagyunk), hogy szeptembertől kötelező lesz továbbküldeni online vásárlás során történő kártyaelfogadáskor néhány adatot a vásárlóval kapcsolatban: Ilyen adatokat kell kötelezően megadnunk (állításuk szerint ezzel ki tudják váltani az erős ügyfél-hitelesítést és ezért kérik):
Fizető neve, címe, szállítási címe, telefonszáma, e-mail címe, vásárolt termék(ek) megnevezése, nettó egységára.
Nem is értem, hogy a GDPR bevezetése után néhány évvel a kártyatársaságok ezt hogyan is gondolhatják komolyan. -
kovacsmi_74
senior tag
válasz Landsmann #79259 üzenetére
Én Domino feltöltésnél ütköztem akadályba a TeleKód miatt még korábban. Elsőre én is a számlaszám utolsó 3 számával próbálkoztam. Végül az otpdirekt-en belül lemódosítottam.
Ezen az oldalon írják, hogy az alapértelmezet TeleKód-ot meg kell változtatni, lejjebb az SMS+TeleKód részre kattintva.
-
bociusz
aktív tag
válasz Diák66 #79256 üzenetére
Valószínű csak a Standalone (SA) 5G hálózatok fognak külön megjelenni a listában, itthon egyelőre NSA hálózatok üzemelnek. Cellmapperen tudod megnézni, hogy egy adott eNodeB-re csatlakozva megjelenik-e a "5G ENDC Available" flag a sorok között. (Valahogy így néz ki.)
-
Littoral
aktív tag
-
MODERÁTOR
-
adam1400
tag
előfizuról kártyásra váltásnál muszáj a 3000-t kifizetni? akkor is ha át akarom hordozni másik szolgáltatóhoz? most feltöltöm és elvész az összeg?
-
4Grider
nagyúr
válasz adam1400 #79270 üzenetére
A postpaid előfizetést miért nem tudod hordozni?
Logikusan egy váltás pénzbe kerül. Az ügyintéző a boltban nem ingyen dolgozik, a fűtés és a helyiségbérlet sincs ingyen arra az időszakra sem, amikor a szerződést kötöd.
Lottóra, autópálya matricára le tudod vásárolni a feltöltött összeget. -
Rodzser Mór
senior tag
Fostalicska Telenor 3 órája roamingol. Újraindítottam párszor (repülőmód ON majd visszakapcs) és minidig a roamingra áll vissza a készülék. Kivágták a saját tornyát? Közben a Digi stabil.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz Rodzser Mór #79276 üzenetére
Gratulálok a stílushoz.
Gondolom, arról val szó, hogy a másik (külföldi) szolgáltató jele erősebb, bár nem értek hozzá.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
asdf_
veterán
válasz Rodzser Mór #79276 üzenetére
Úgynevezett manuális hálózatválasztás.meg 2-es roaming zóna tiltás, ha mondjuk ukrán határ, vagy roaming tiltása a telefonon. Rögtön járom dolog is, amit te csinálhatnál anyázás helyett.
[ Szerkesztve ]
-
majom5
csendes tag
Sziasztok! Megnéztem az üzeneteket gépen és olyanokat ír ki, hogy a Greatgames meg a CFM Games 1000 forintokat fizet nekem elő pedig semmi ilyennel nem játszok. Valakinek volt már ilyen tapasztalata?
-
4Grider
nagyúr
válasz majom5 #79280 üzenetére
Tapasztalat nincs, mert ilyeneknek nem dőlök be, de nem lehet, hogy valami "nyereményjátékban" vagy IQ-tesztnél megadtad a telefonszámodat és azzal feliratkoztál egy emelt díjas szolgáltatásra? Mert ilyenkor ez a leggyakoribb eset...
A Telenor online-on létezik fogadott emelt díjas sms tiltás szolgáltatás, célszerű lenne kezdésnek bekapcsolni. -
totopad
senior tag
Hali,
Találkozott már valaki apple tv+/telenor wallett hibával? Van egy Apple One előfizum, amit telenor egyenlegről fizetek.
A telón megy is minden is, de pc-s böngészőbe belépve bankkártya adatokat kér a rendszer és nem indul el semmilyen lejátszás, amikor pl itunes-on ugyanarról a gépről az Apple music gond nélkül megy. Próbáltam a külhoni kártyám megadni, azt nem fogadta el régió block-ra hivatkozva -pont emiatt használnám a telenor-os opciót!- -
adam1400
tag
válasz 4Grider #79275 üzenetére
Most közbe utána néztem 5000 Ft az átírás? Hát akkor végülis csak van díja a kilépésnek? és még ezen kivül fel kell tölteni 3000-el? De akkor mi tarthat ennyi ideig lassan 1 hete? Csak el kéne küldeniük 1 meghatalmazást nem? Azt mondják, hogy a telenor jóváhagyására várnak.
-
MODERÁTOR
-
Depression
veterán
válasz Viktor0610 #79284 üzenetére
Ülnek az előfizetéseken, nekik nem pénz a prepaid.
Én is megszüntettem a hipernet előfizumat, és prepaidre váltottam, de az sem volt egy gyerekmenet. Ráadásul szemembe hazudtak, és a második alkalom után be is vallották (persze nem nyíltan). Tényekkel: Az első alkalommal azt mondták, hogy fizessem be a számlát szombaton, amit levontak csoportos beszedéssel pénteken, és mondták, hogy hozzájuk nem érkezet meg, ezért menjek vissza később. Majd mentem kedden ismét, és ugyanezzel a szövegvel fogadtak, aznap éjfélkor volt a havi zárás, azaz ha akkor nem oldom meg, akkor egy újabb havidíjjal lehúznak. Amikor mutattam neki a számlakivonatot, hogy pénteken levonták, akkor hírtelen ő is látta a rendszerben, és befizetthettem volna a 3000-et, de csak kp-ban, azaz volt egy sétám egy automatáig, és egy újabb sorszámhúzásom.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
kinder93
aktív tag
Mi történik a hálózattal?? Percek óta eldobálja a telefon a mobilnetet, ki van írva hogy 4G mégsincs net, aztán egyik pillanatban már ezt se írja.... Egyik ismerősömnek is hasonló problémája van. De elválaszt minket vagy 120 km.....
-
darvinya
titán
Azért valami tényleg nem volt rendeben a hálózattal.
9 óra körül Kisvárda számról jött egy hívás, felvenni nem tudtam, így vissza akartam hívni, de:
Technika hiba miatt a telefonszám nem hívható.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Landsmann
addikt
Hívási problémát mi is tapasztaltunk. Békés megye északi részén sem jöttek be a hívások délelőtt. Érdekes, hogy azonos cellán belül működött a hívás. De például 20-asról Debrecenből sem tudtak Vodafone-os számot hívni, se Telenorost.
-
simpley
őstag
Hazai hír hiányában:
[link] Google Translate, és minden OK..signed by simpley.
-
Dobar Skroz
friss újonc
Sziasztok!
Sajnos az utcánkban egyelőre még nincsen vezetékes internet (új építésű házak, reményeim szerint a közvilágítás oszlopain majd be tud jönni a 21. század az utácba), ezért az elmúlt 8 hónapban egy TL-MR6400 routerrel + iqpros korlátlan telenoros simkártyával próbáltunk túlélni. Egész stabilan hozott 10-30 mbps között kb. két héttel ezelőttig.Azóta ezt produkálja a rendszer:
Eközben a szintén telenoros telefonommal:
A routerben lévő kártyát átraktam már próba képpen a telefonba és ott a második képhez hasonló jót mértem. Valaki találkozott már ilyen problémával? Érzem én is, hogy mivel az adatkártya rendes sebességgel működik a telefonban, valószínűleg nem telenor oldali lesz a probléma, de nagyon hálás lennék, ha valaki tudna pár tippet adni a helyzethez. Másik routert most anyagi okokból nem tudok szerezeni. A telenor honlapja szerint a lakhelyen beltéren is 10-30 mbpst (mint ahogy a mobilon mutatja is) kéne tudnia a hálózatuknak. Előre is köszi a segítséget!
-
4Grider
nagyúr
válasz Dobar Skroz #79292 üzenetére
Ha másik (modernebb, nem csak Cat4-es) routert nem tudsz beszerezni, akkor sok mindent ehhez nem lehet hozzáfűzni azon kívül, hogy a router által használt 800 MHz-es frekvencia nagy valószínűséggel túlterhelt (erre mutat, hogy csak a letöltési megy el kutyába). Próbáld meg a routert ablakhoz közelebb elhelyezni. Telefonon/routeren nem tudod megnézni használt frekvenciát?
-
Diák66
őstag
válasz Dobar Skroz #79292 üzenetére
A CA hiánya miatt lesz ez. Sajnos a Tp-Link routereken nem nagyon vagy frekvencia választási lehetőség. Nekem Archer MR600 van, azon Béta firmware segítségével megoldott a probléma.
-
nyisziati
veterán
Sziasztok.
Ha lejár a hűségidő a számlás előfizetésről, át lehet tetetni feltöltőkártyásba? -
MODERÁTOR
-
nyisziati
veterán
válasz Viktor0610 #79297 üzenetére
Köszi.
-
tylerddd
veterán
Üdv! Ez a bizonyos ügyfélszolgálati jelszó mi pontosan és hol kellene megtalálnom? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
MODERÁTOR
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest