- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Mobilinternet apn vs. ims apn azaz VoLTE.
Mobilnet feltöltési sebessége nincs. Valóban nincs, használhatatlan!
Tihany Szőlőhegyen Szántódról jön a vétel ami inkább nem jön. -117dBm. 2,4km-es távolság B20!
Feltöltési sebesség nincs, a VoLTE mégis megy!
Azaz én 1magam jobban leterhelem a hívással a B20-as 4G-t mint aki Szántódon a bázisállomásnál tölt valamit. Sőt miattam a bázisállomás ezen a B20-as cellán már nem is tudja a teljes 75Mbitet kiosztani mivel az én hívásomra elmegy a cella erőforrásának jórésze. :D
A VoLTE nem kis terhelést dob a hálózatra. -
válasz
Daffni2 #68697 üzenetére
Ja, igen, az fontos kiegészítés.
Előfizetés vásárlására, előfizetés átítása, ha az átvevő nincs jelen, meglévő előfizetés mellé készülékvásárlás esetén csak helyszínen tett vagy közjegyző által hitelesített meghatalmazás fogadható el!(Lehet kihagytam mást is, most nincs előttem a tudásbázis.)
-
simpley
őstag
Én úgy veszem ki, hogy visszavonásig érvényes, konkrét dátum nincs rajta, sem az, hogy visszavonásig. Lehet, hogy ez így nem is volt érvényes? Pedig üzletben csináltuk..
"alulírott xyz meghatalmazom jkl-t, hogy abc előfizetésemen történő módosításokban teljes joggal eljárjon" -
-
asdf_
veterán
válasz
simpley #68693 üzenetére
Elolvasod a ket evvel ezelotti meghatalmazast. Ha visszavonasig volt ervenyes, akkor jo vagy vele, ha adott datumig, vagy adott ugy elintezesre volt ervenyes, akkor nem nyert kategoria. De ez kb. egyertelmu, ha egyszer is latott mar az ember meghatalmazast.
Az uj csomagokat meg eddig 99%-ban a megjelenes napjan, 1%-ban pedig par nappal elotte kiszivarogva a szaksajtobol tudni meg. Ergo a mikor lesz uj dijcsomag az a mikor lesz ez a telefon az X szolgaltatonallal egyenerteku hulye kerdes. Akkor lesz uj dijcsomag, amikor kihozzak, es akkor lesz az adott telefon, amikor rakerul az arlistara.
-
simpley
őstag
válasz
simpley #68690 üzenetére
Lehetne még ma, hogy választ adjon Valaki?
Nem értem, mondtam én egy szóval is most, hogy jobb lett volna a vodához megyek? Na ugye hogy nem.. Csak a fentiek miatt kérdeztem rá, hogy lesznek.e ilyen csomagok, de ez már nagyon úgy áll, hogy felejtős mivel csak úgy döntöttem összevonom a 2 előfizetést..
Mégegyszer: elfogadják a 2 évvel ezelőtti meghatalmazást, vagy az előfizetővel kell menni? -
simpley
őstag
válasz
sfdrakex #68689 üzenetére
Nem, nem erről van szó..
Csak azért, mert a szülők számláját szerettem volna összecsatolni az enyémmel hogy tudjam egyben fizetni őket ne kelljen külön-külön de, mint néztem ha havonta töltenék 2000FT-ot egy Tuti+ kártyára az 105 percet tudnának lebeszélni most, hogy a Telenor Light csomagjuk van így csak ugye annyit amennyi ebbe van foglalva +Net amit nem használnak, mert van otthoni netjük..
Bár, most hogy így nézem 300Ft-tal olcsóbb e-komforttal, úgyhogy valószínű csak elmegyek holnap, és összevonjuk.
Viktor,: ha meghatalmazással bemegyek egy Telenor képviseletre akkor tudok intézkedni vagy személyen kell, akinek a nevén van az előfizetés? -
simpley
őstag
Sziasztok,
Szerintetek lehet számítani a közeljövőben olyan csomagra itt, a Telenornál mint a vodánál a Tuti+ ? -
törölt tag
válasz
4Grider #68684 üzenetére
Világos. Csak nem értettem, nem tudtam hogy vannak olyan aki azt hiszi hogy MyTV előfizetéssel ingyen net is jár vele. Nekem a sima optikai netre kötött TV-n fog menni, mobilon nem nézek tévét. Köszi a segítséget!
igen, azért kell egy egyszerű sim mert úgy havi majd egy ezressel olcsóbban kijövök.
-
-
törölt tag
-
4Grider
nagyúr
válasz
#15490560 #68678 üzenetére
Bármilyen Telenor sim kártya, így feltöltős mellé is előfizethetsz rá, de az adott kártyán kell legyen mobilnet (vagy a telefon legyen fent wlan-on, amikor belépsz a mytv-be). Feltöltéskor automatikusan le fogják vonni az újabb havidíjat, tehát csak akkor tölts rá, amikor nézni akarod újabb 30 napig.
Előtte azért nézd meg, hogy az adott területen nem túlterhelt-e a 4G hálózat, mert sajnos sokan néznek rajta helyenként tv-t, és ott előfordulhat túlterhelés (akadozás, minőségromlás). -
törölt tag
Sziasztok! Ha veszek egy “Hellokártyás SIM” kártyát arra elő tudok fizetni havonta MyTV Maxra? Kb úgy gondolnám hogy amikor kell a MyTV rátöltök a kártyára egy 5 ezrest és sms-el elindítom az előfizetést?
Működhet ez így? -
4Grider
nagyúr
válasz
agroman #68672 üzenetére
Okostelefonra telepített Telenor alkalmazás mutatja az egyenleged.
Lottózni sms-ben szokás az egyenleg terhére. A Szerencsejáték Zrt oldalán megtalálod a leírást hozzá. -
agroman
aktív tag
Sziasztok!
Feltoltokartyas vagyok. keveset telefonalok, par ezer ft osszegyult mar a webes feltoltesbol.
olvasom hogy felhasznalhatnam par dologra (lotto, parkolas)
hogyan es hol tudnam ellenorizni ezt az egyenlegemet illeteve hogyan tudnam pl. a lottot hasznalni ennek az egyenlegne a rovasara?koszi!
-
nonsen5e
veterán
válasz
sfdrakex #68670 üzenetére
Szerintem azért sem egyértelmű, mert más opcioknál teljesen más módon van ez tálalva, pl. "volte tiltása".
Nekem a szolgáltatásnév, majd a kettőspont utáni LETILTÁS azt sejtette, hogy ez nem statikus szöveg, hanem $s, aztán ha ki-be kapcsolom, akkor ENGEDÉLYEZÉS lesz a helyére írva állapottól függően. -
nonsen5e
veterán
Megnézem úgy is, köszi!
Viszont szerintem nagyon nem egyértelmű a felirat.
Én simán úgy értelmeztem, hogy a jelenleg elérhető opció
a roaming "LETILTÁS"-a, és a roamingot "Lemondom" ha rákattintok.Azt kéne írni a gombra, hogy "roaming bekapcsolása" vagy "roaming letiltása", és abból nem lenne semmi félreértés.
-
Mivel esik nem akartam elmenni autóval.
de felhívtam őket ismét, azt mondta a nő nem tudja levenni a VoLTE tiltást, majd idővel sorra kerül a telefonom is várjak. Na majd élőben.
-
nonsen5e
veterán
-
[link]
Éjjel 1 körül felhívtam az ÜSZ-t, nagyon rendesek voltak, de náluk nincs forgalmazás alatt a telefon (MI 9T), első körében Samu, Hüvi és társai kapnak VoLTE és VoWIFI-t. Én majd és erről kapok sms-t. Na ez nem fog menni, a note 7 soha nem kapott már el is adtam. Ha bemegyek és kérem, hogy erre az IMEI-re kapcsolják be, be fogják?
Köszönöm! -
ajapi
tag
Csak netes kártyám van. Letöltés 7 - 8 mbs vagy több, feltöltés 1 - 2 kbs vagy igen gyakran 0. PC -n és telefonon is. (speetest.net).
Miért van ez? Valamit állítanom kellene?
kösz -
-
matyiGo
aktív tag
válasz
sfdrakex #68650 üzenetére
konstans lassabb. hosszú ideje.
Alapvetően ha fájlt töltök le akkor is beáll 1,16 mbit/s-re felfelé ez 2.
a macbook-omon , a telefonom is 75 mbps a letöltés. és ezt nem csak most mértem ilyennek. azthiszem kb mindig ilyen volt.nem lehet hogy esetleg más szabályok érvényesek a telenornál a PC-kre? ha változtatnék valamit a hálózati azonosításnál és azt az infót kapná a telenor hogy ez egy macbook vagy egy android?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASRock Z390 i7 8700K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB Zalman i3 Edge Seasonic 650W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest