-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz dptrsk #30300 üzenetére
Ebben lehet valami, mert számomra az is fura, hogy miért ír alá vki bármilyen kötelezettséget, vagy miért jó ez a flotta -ügy. Az minden "hűségnél" borítékolható, hogy lesznek árnyoldalai is, hiszen pont azért találták ki, hogy a negatívumok ellenére se lehessen hátat fordítani. Ha a legoptimálisabb szolgáltatást nyújtanák, akkor minek kéne a kötelezettség? Ki az a hülye, aki rosszabbra akarna váltani? A flotta is elég egyértelmű. Közös lónak mindíg túrós a háta. Régebben én is körülnéztem. Az egyikre be is regeltem. Azóta küldözgetik a maileket, amikben el akarják adni azt a VOIP szolgáltatást, amit privátként is használok. Csak ők még felárat dobnának rá. Aztán vannak a céges kötelezettségek. Ha vki "felül van", annak úgyis mindegy. Kap telót, meg korlátlan netet. Lejjebb meg ott a dual SIM lehetőség. Ha meg vki azért vállal hűséget, hogy egy olyan telóval virítson, amit egyébként nem engedhetne meg magának.... Erről inkább nem írom le a véleményemet. Van olcsón, használható telefon. Csak le kell mondani a rongyrázásról, ami egyébként is csak látszat, hisz nincs mögötte valós anyagi háttér.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óra topik
- Star Citizen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- World of Tanks - MMO
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- League of Legends
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Akciós! PC , i7 10700 , RTX 3060 Ti , 32GB 3200MHz , 512GB NVME , 1TB HDD
- Samsung Galaxy S24 +512GB, fekete 2027/02/28-ig garanciális
- iPhone 16 Pro Max 256gb, független,bontatlan
- Apple iPad Mini 7, Blue, 128Gb., Wifi, új, 2 év garival + Pencil 2, karcmentes
- Lenovo ThinkPad P51,15.6",FHD,i7-7700HQ,24GB DDR4,512GB SSD,M12000 4GB VGA,WIN10