Új hozzászólás Aktív témák

  • SimonYana

    addikt

    Üdv mindenkinek! Van ilyen fórum is itt!?
    Hányok ettől a cégtől!
    Bemegyek , hogy valamit csináljunk , mert nagyon nő a számlám!
    Mondják , hogy adnak 15'900-ért olyan díjcsomagot , hogy hálózaton belül korlátlan , hálózaton kívül 1000 perc!
    Mondom fasza , akkor kérem . Erre beszól a főnös Asszony , hogy én eltelefonálok 1000 percet 1 hónapban? Mondom nem csak 400-at , de mégis 19 ezer a számlám! Erre elhallgatott! De alá kell írni 2 évet. Na akkor kellene ( mondom) egy telefon is ha már alá írok. Semmi gond 0 forint a HTC ONE. Fasza akkor had jöjjön! :C (Ez volt 4.-én) Sajnos nem lehet , mert nincs rész számla , így csak 18.-a előtt tudok. OK ! Kibírom! Bemegyek ugyan oda 15.-én! Mondom mit szeretnék! :DD Erre közli a hölgyike hogy az a csomag 20 ezer forint! Mondom mi van? :F 2 hete még csak 15 volt. Biztos elértettem. Jó de a telefon ugye OK? Persze vihetek telefont 60'000 Ft-ért! Na itt elkezdtem rángatózni! Ember biztosan Én vagyok a hülye , hogy sem a havidíjjatt nem voltam képes megjegyezni , sem a telefon árát! :W
    No ezzel a lendülettel azonnal meg is szüntettem a holnapi naptól mind a két előfizetésemet!
    Nem tudom ki a hülye ( biztos Én ) , de hogy én nem fogok minden hónapban 25-30 ezret ezeknek a trógereknek ott hagyni az biztos!
    Vodafone 13990Ft-ért adott olyan csomagot amivel minden Országon belül korlátlan a hívás és minden sms korlátlan! Csak az emelt díjasok nincsenek benne!
    Szóval így még senki nem etetett be mint ezek! Ugye a legszebb az egészben , hogy még ők ajánlották fel! :W Azzal próbálta megmagyarázni , hogy Augusztus 1-től megváltoztak az árak! :W
    Ja és hab a tortán , hogy kiderült az is utólag , hogy ha telefont is hozol ki a Telenortól , akkor lehet hó közben is váltani , csak ezt valahogy nekem nem engedélyezték , mikor bent voltam a hó elején!
    No ezzel Én rövidre is zártam ezt a céget!
    Egyik sem különb , de ez azért kicsit fájt!
    Köszönöm , hogy elolvastátok és remélem más nem jár így!
    A Duna Plázában a kirendeltséget kerüljétek!
    Nagyon kedvesek , csak valamiért nem akarják , hogy az előfizető kicsit boldogabb legyen!
    Inkább menjen a konkurenciához! :W

    Az emotikonok nem sorminta gyártásra vannak.

    [ Módosította: Qru ]

    ® SimonYana ®

Új hozzászólás Aktív témák