Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
madmike
őstag
Sziasztok!
A Telenor LTE hálózata mennyire kiépített Bp-n? A lefedettségi térkép alapján úgy nézem szinte mindenhol van a fővárosban, de a lefedett települések listáján nem szerepel Bp. Tapasztalatok?
A Hipernet medium csomaggal szemezek, a 10GB-os keret túllépése után, ha megvan rendelve a korlátlan böngészés szolgáltatás, akkor mi az ami nem működik? Pl Youtube? Mennyire hatákony a szűrés? Mennyire marad használható miután bekorlátozzák? Bp-n milyen ping értékek a jellemzőek? (A Flórián térnél lakom)
Csak a 2 év elkötelezettség miatt rágódok, hogy mi legyen. 2 év alatt valószínűleg sokkal olcsóbb és gyorsabb mobilnetek lesznek, nekem meg kötve lesz a kezem... :s
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
novake
tag
Tudtommal kártyásoknak nincs részlet. Max új generációs kártyásnak, amire havi ~3000 Ft-ot fel kell tölteni + teló részlet. kártyás árlista
-
Outlander
addikt
Az milyen már h a telenor mindig mindenkit letegez?!
És ha nem engedtem meg neki?!(#20494) BigBlackDog
Ha beviszed, akkor kiderül... telefon függő a dolog... valamit kódolnak, valami másik romot is kap....
Illetve akkor kiderül h ők helyben megtudják-e oldani, vagy tovább küldik..[ Szerkesztve ]
Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Outlander
addikt
válasz BigBlackDog #20492 üzenetére
Beviszed a telód...
Jobb helyeken/kirendeltségeken megvárható, rosszabbak elszállítják, ott megcsinálják , majd visszaküldik és szólnak neked, helytől függően ez a variáció lehet akár két hét is...A függetlenítést nem te végzed, így semmilyen kódot vagy akármit nem kapsz...
Én csak akkor függetlenítenék a telenorral, ha egyéb esetben a készülék hozzájuk garanciális, és (jóval) többet ér, mint maga a függetlenítés...
-
BigBlackDog
veterán
Sziasztok!
Telenornál hogyan néz ki a függetlenítés? Az ÁSZF 1./B mellékletében már megtaláltam, hogy 7650 Huf/alkalom/telefon. Ez mit jelent pontosan, egy készüléket nem csak egy alkalommal kéne függetleníteni?
Gyakorlatban hogyan néz ki ez? Beviszem a készüléket (SonyEricsson WT19i), adnak egy kódot amit valahova be kell írni? Vagy valami telepatikus úton keresztül működik a dolog és egyszer csak független lesz 24 órán belül? -
tomi5244
őstag
válasz axioma #20489 üzenetére
"Mar persze ha kepes vagy megallni, hogy masra koltsd" - Hát ez az!
Jobban belegondolva lehet jobb túl esni rajta, megvenni egyben. Kitudja.
Az bosszant, hogy ez a LG Nexus 4 pont annyiba kerül függetlenül mint amennyi S díjcsomaggal a telenornál 2 év hűséggel (90-94e). Meg venném én "zug" GSM ben is - akkor legalább full független - de a garancia ennél a modellnél elég macerás.
-
axioma
veterán
válasz tomi5244 #20487 üzenetére
Mar nem azert, de ha koltsegmentes a reszlet, es fuggetlen a tarifacsomagtol, akkor miert is fizetned ki elore? Azt a penzt felreteszed es kifizeted belole kesobb. Mar persze ha kepes vagy megallni, hogy masra koltsd.
Termeszetesen ha nem 0% thm akkor ez rogton nem igaz, de itt elvben igen. -
tomi5244
őstag
Köszi mind kettőtöknek!
Azt meglepődve látom, hogy a kezdő és törlesztő részleteket igényeimre szabhatom. Mert akkor szerintem az 50% ki fogom csengetni a nexus 4-nek és akkor így kevesebb törlesztő, bár ezen még mindig lehetne faragni ha kitolhatnám 24 hóra...
-
novake
tag
válasz tomi5244 #20484 üzenetére
6-12 hónap. Telenor részletfizetés
-
tomi5244
őstag
Hali!
A Telenornál csak 12 havi vagy esetleg 24 havi törlesztési lehetőség is van?
Továbbá múlthét pénteken utaltam a havi számlám e-bankon keresztül és még mindig számlatartozást ír a telenor online. Ilyen hosszú lenne az átfutás idő?
Köszi!
T -
Outlander
addikt
válasz Ace owner #20477 üzenetére
Inkább örülj h nem Blade 3-ast hoztál el... googlizz rá.
Egyébként, megvettél valamit, "tudatosan", most ráébredtél szerződés aláírás után, y idővel, h még sem azt vagy úgy akartad?!
Komolyabb költségek nélkül semmit nem tudsz csinálni... Így jártál...Work until You no longer have to Introduce Yourself.
-
Ace owner
addikt
Üdv!
Ma vettem új előfizut, Extra 2-t. Namármost van ez a 0ft-os akció, vettem is egy Galaxy Y-t az előfizu mellé, ha már ingyen van mért ne.. Az a helyzet hogy én nem tudtam hogy ez egy magasabb kategória, a hölgy meg elfelejtette közölni hogy Y300, Blade 3 stb telefonok is 0ft-osak, arról nem is beszélve hogy olcsóbbak a többiek.. Elég kevés esélyt látok rá, de nem lehet ezt korrigálni valahogy? Telefon használva nem volt, annyi hogy fóliát leszedtem, meg beraktam a kártyákat, akksit.Galaxy Fold 4
-
Vangelis
félisten
válasz Blackmirror #20475 üzenetére
30 napon belül fognak.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
Blackmirror
őstag
Telenor Online felületen előfizetői fiókomba belépve írtam a telenor ügyfélszolgálatnak.Egy szimpla kérdésem lett volna,ezért nem akartam felhívni őket.
E-mailben megérkezett az automatikus válasz, h hamarosan keresni fognak.Ez 2 napja volt.Ennyire elfoglaltak?
Nektek szoktak válaszolni vagy csak dísznek van ott az a felület?iPhone X@R, iPad Pro
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Frissen vásárolt zöldfülű előfizetéses Galaxy S3 tulajként szeretném megkérdezni, hogy a hangpostát ki tudom lőni valahogy a neten én magam, vagy be kell menni emiatt a Telenorhoz?
Ugyancsak fontos kérdés lenne, hogy duplázott neveket hogyan tudnék törölni a névjegyzékből? Az ügyintéző úgy másolta a névjegyzéket az előző telefonról, hogy most minden duplán de van ami triplán szerepel benne.
A harmadik kérdésem pedig az lenne (bár útközben valószínűleg lesz ezernyi), hogy hangbeállítások téren elérhetők profilok a telefonhoz, teszem azt utcai, néma stb, vagy csak azok vannak amiket a beállítások->hang menüpont alatt találhatók?
Minden segítséget előre is köszönök!u.i.: Tudom nem minden kérdés ide kapcsolódik, de nem akartam bonyolítani a dolgot. Még nagyon új a telefon, próbálok majd valamiféle használati utasítást találni, mert amit a készülékhez adtak az nem sokat segített sajnos. Köszi még egyszer!
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
darvinya
titán
Hát pont ezért írtam amit írtam.
(#20469) axióma
Ha elég sikeres lesz nem csak szeptemberig lesz ez.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
Vangelis
félisten
válasz axioma #20469 üzenetére
Tényleg nem rossz a vodkafon ajánlata.
Nyáron ideális.
Haveromék most jönnek haza pár hétre... nekik találták ki!
3000ft ledumálni... 1gb meg elég levelezni... meg amire kell.
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
axioma
veterán
Telenornal az 1G az flottas kartyara 2000Ft, egy filler egyeb lebeszelhetoseg vagy egyeb nelkul. Gondolom nem kiemelteknek inkabb tobb. Itt meg kapsz 3e Ft egyenleget ES a mobilnetet. Nyaralasra netet szerezni elkotelezettseg nelkul tok megeri. Arrol az aprosagrol nem is beszelve, hogy telenyomoreknal ha juli 25 - aug 6 kozott szeretnel 1G-t elhasznalni, az csak ugy lehet, hogy ha ket honapot fizetsz... semmi ara'nyositas, semmi kereszthonap.
-
Outlander
addikt
Látom, most nagy divatja lett ismét a hitelnek...
-
vasii
senior tag
Hello,
faterom révén átmennék egy kedvező flottába, ez viszont üzleti csomagnak számít, így nem tudok részletre telefont venni.
Láttam, hogy kártyásan is lehet részletre venni telefont. Ennek tudja vki a feltételeit? Van olyan h x időközönként fel kell tölteni y pénzzel vagy valami?Köszi
-
addikt
válasz Vangelis #20452 üzenetére
Az egyéves hűség mellé...
Én is megyek szerdán, adom vissza az előfizetésem. A flottás díjakhoz kitaláltak még 500 forintot havonta akármilyen jogcímen. Mikor kinyitottam a számlát, nem hittem a szememnek. Hát szórakozzanak mással....
(#20457) darvinya:
Úgy tűnik, a Vodafone kellően rugalmas, képes gyorsan reagálni a piaci változásokra!
[ Szerkesztve ]
Jó szerencsét!
-
darvinya
titán
Na a Voda most rugta t…kön Telenor-t és a Tmobil-t az 1Gb-os net-el Vitamax -on fillérekért.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
2rda
tag
válasz novake #20453 üzenetére
Végül is ez tűnik logikusnak. Mármint hogy még kiszállítás előtt tudatják velem a fizetendő összeget, aztán ha mégsem akkor az már az ő bajuk lesz.
Megrendelem, így azért olcsóbb és kényelmesebb is. Kiszállításkor gondolom bemutatom az irataim, aláírom a szerződést, majd kifizetem a számlán szereplő összeget. Egyéb teendőre nem kell számítani? -
Vangelis
félisten
-
-
Vangelis
félisten
válasz Blackmirror #20449 üzenetére
Hehe nekem utoljára 2 évnyi havidíjat kértek volna előleg ként előre
-
2rda
tag
válasz Blackmirror #20450 üzenetére
Köszönöm a választ!
Az lesz a legtutibb ha délután elsétálok a helyi telenor boltba és ott megérdeklődöm.
Így 2ezerrel drágább a vétel, bár valószínűleg nem lesz nekik készleten így akkor már nyugodt szívvel rendelem meg online. -
Blackmirror
őstag
Kedvezményes készülék vásárlása esetén:
Az alábbiak közül két fényképes dokumentum bemutatása szükséges: a szerződéskötő érvényes régi típusú személyi igazolványa, vagy régi típusú személyi igazolvány és lakcímigazoló kártya, vagy új típusú személyi igazolvány (kártya) és lakcímigazoló kártya, vagy Magyarországon kiállított új típusú vezetői engedély (kártya) és lakcímigazoló kártya, vagy régi típusú gépjárművezetői engedély, vagy útlevél és lakcímigazoló kártya.
Amennyiben az első bekezdésben felsorolt dokumentumok közül csak egy fényképes személyazonosító okmányt (valamint lakcímkártyát) mutat fel, akkor a következő feltételek valamelyikének teljesítése esetén van lehetősége a vásárlásra:
Három hónapnál nem régebbi, a fenti dokumentumok valamelyikével igazolt, belföldi lakcímre szóló, kifizetett közüzemi számla bemutatása (pl. kábel TV-számla; vonalas telefonszámla, internetszámla [havidíjas mobilinternet, vezetékes telefonvonalon nyújtott internetszolgáltatás, kábel TV hálózaton nyújtott internetszolgáltatás számlája]) vagy
szerződéskötő nevére kiállított 3 hónapnál nem régebbi bankszámlakivonat bemutatása vagy
szerződéskötési előleg befizetése.Bocsánat,lejárt a szerkesztési ideje az előző hsz-emnek
Bankszámla kivonat vagy közüzemi számla legyen kéznél hátha kérik,de szerintem elég lesz az előleg,tőlem mást nem kértek személyin+előlegen kívül.[ Szerkesztve ]
iPhone X@R, iPad Pro
-
Blackmirror
őstag
Elvileg az online felületen fel kellene a rendelésednél tüntetniük a végösszeget.Ha ez a 42.781 akkor ennyit is kell fizetniGondolom 37.991- a telefon+4790.- az előfizetésed alapdíja.
Én személyesen vásároltam az üzletükben 1 havi előfizetés alapdíjának megfelelő előleget kérték el a telefon ára mellett,online felületen náluk még nem vásároltamBár már hallottam olyanról is akitől komolyabb előleget kértek,igaz Vangelis?
iPhone X@R, iPad Pro
-
2rda
tag
Sziasztok!
Telenortól szeretnék online rendelni egy Sony Xperia L-t smart tarifa extra 2 csomaggal.
Ez lenne 42.781Ft.
Viszont csak egy darab fényképes igazolvánnyal rendelkezem+lakcímkártya, esetleg közüzemi számlát tudok bemutatni.
Nem tudom hogy ez a telefon kedvezményes/kiemelten kedvezményes áron van, így érdeklődnék hogy ennyivel megelégszenek, vagy számítsak arra hogy pluszban kell fizetnem valamit?
(Égő lenne elhajtani a futárt mert nincs nálam elég pénz...) -
tomi5244
őstag
Ma én is bementem a telenorhoz, mondom megérdeklődöm ezt a bónusz programot a lejáró hűségem miatt. Kiszemelt áldozat a Nexus 4 lenne. S díjcsomagokkal ugyebár 94 körül van. Mondom a hölgynek, hogy kalkuláljon már nekem valami jó árat ha igénybe veszek mindent. Szolgáltató hűség, tarifahűség meg a bónuszprogramnak nevezett trágyakupac. Erre azt mondja 94 ezer. Vissza is kérdeztem, hogy a bónuszommal együtt. - Igen azzal!. Látta rajtam, hogy nagyon nem tetszik aztán azzal hárított, hogy van lehetőség 0%-os THM-el megvenni. (28 helyszínen aztán 1 évig havi 5 ezer kerekítettem) Ez mondjuk baráti - úgy ahogy - de akkor is menjenek a búsba....
7 éve vagyok ügyfelük és semmi jóváírást nem képesek adni, még akkor is ha kevés összegű számlát produkálok...
Kérdeztem még az iPhone 4S-t is mert titkon arra vágyok csak igazán. A válasz 150e ott már beleröhögtem a pofájába.
Csalódott vagyok és szomorú... nem tudom mi legyen. Pedig valamit ki kell találnom mert a jelenlegi telefonommal már nem bírom sokáig.
Tényleg ennyi lenne ez a Bónusz programnak nevezett akármi?
T
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Ha részletre szeretnék telefont venni, azt csak személyesen tudom intézni, vagy esetleg interneten és telefonon is?
-
asdf_
veterán
válasz Valzor #20435 üzenetére
Az ugyfelszolgalat fogja megmondani. (bar en elovennek egy excel tablat, es par honapra visszamenoleg kiszamolnam a hivaslistak alapjan, hogy nem jarok-e jobban a valamelyik uzlettars csomaggal a keret 18 helyett, es kurvara figyelnek, el ne csesszem a szamolast, mert nem egyszeru ).
-
Valzor
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hogy tudom megnézni egy adott készülék árát Üzleti Keret 18.000 tarifacsomaggal? A honlapon a készülékkeresőben ha kiválasztom ezt a tarifacsomagot, akkor nincs egyetlen találat sem. Valami ötlet?
Előre is köszi
Lenovo ThinkPad E14 G5 | Samsung Galaxy Tab S7 FE 5G | Samsung Galaxy S10 | Garmin Vivoactive 4
-
törölt tag
Bónuszprogram keretében 45Ft kezdvezményt kapnék új telefon vásárlásakor!
Mindig is Telenor ügyfél voltam, a jelenlegi sim-kártyám is 6 éve megvan.
Ez a hatalmas kedvezmény azért nem semmi. -
MODERÁTOR
Ott voltam végül, nem volt kint, de kézbe odaadták a telefont.
Más:Ha veszek egy feltöltőkártyás sima Praktikum csomagban egy telefont, ugyan úgy semmi kötelezettségem nincs, mint a Telekomnál, hogy ha lebeszéltem a kártyát onnantól kezdve nem nem kell vele törődnöm igaz? Tehát ha nem töltöm fel újból, nem kapok semmi "büntit" ugye? Valamint alap esetben mennyi a lebeszélhető keret?
[ Szerkesztve ]
-
wwenigma
Jómunkásember
Lehet hulye kerdes, de maga a szolgaltato mit mondott az elozetes erdeklodesedre?
Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma
-
vj0c1
aktív tag
válasz Atesz 666 #20422 üzenetére
Engem az érdekel, hogy amikor venném a telefont, akkor mindenképp a készülék árának körülbelül a felét ki kell e előre fizetni, vagy meg lehet azt oldani, hogy pl az első havi részletet hagyom ott? Vagy esetleg 0 forintért ahogy a neten írják?
"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Atesz 666
aktív tag
Üdv.
-Szerintem nem kérdeztél hülyeséget,mert a mostani minden mobil 0 Ft is kb ezt az opciót takarják csak más feltételekkel.
-Ebben az a lényeg,hogy ugyan lehet mobilt venni 0 Ft-ért csak itt megvan határozva ,hogy pld magas alapárú készüléket magas alap havi tarifa csomagokkal tudsz venni stb.
-Ami gondolom téged érdekel az az,hogy bármilyen készüléket tudjál venni mondjuk 12-24 havi részletre csak alacsony havidíjú csomaggal..?Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
tomi5244
őstag
Ez az egyetlen előfizetésem, igen. Ráadásul nem is beszélek sokat 6 ezer körüli a telefonszámlám. 7 éve vagyok ügyfelük ez nem tudom számít e, eddig mindig igénybe vettem a bónusz régebben partnerprogramjukat.
Egyébként egy átlagos/normális esetet ha nézünk akkor mennyi kedvezményt adhatnak? A jelenlegi Galaxy Ace telefonomat anno 10 ezerrel vettem olcsóbba ha jól emlékszem.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz randras #20411 üzenetére
Szomorúan hallom, mert olyan telót készülök venni, amiből elég sok a gyári hibás darab.
Kicsit off, de esetleg tudnál ajánlani valami boltot, ahol érdemesebb lenne készüléket vásárolni?
SufniGSM üzletekkel az a bajom, hogy ott csak 1 év forgalmazói garit adnak, illetve a készülékek általában nem is újak, hanem makulátlan használt telefonok... -
törölt tag
Üdv!
A Telenor hány év garanciát vállal a készülékeire?
Konkrétan HTC telefon érdekelne, de a honlapjukon csak 1 év jótállást írnak. Gondolom a gyártói +1évet ugyanúgy megkapom, nem?Illetve azt hallottam, hogy szeretnek akadékoskodni, ha 8 napon belül el szeretnék állni a vásárlástól. Ez mennyire igaz?
-
-
vj0c1
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek lehet telefont venni előfizetésre úgy, hogy a telefon árát 2 évre lebontva fizetem ki, vagy az árának egy részét mindenképpen előre ki kell fizetni?
Köszi!"Régen az égre néztünk, és azon töprengtünk, hogy hol a helyünk a csillagok között. Most lefelé nézünk, és csak fészkelődünk itt a porban."
-
Zsocy155
őstag
válasz Outlander #20392 üzenetére
Pedig így van. Azt hiszem a 10.000 ft alatti havidíjú csomagoknál írják.
Rá is kérdeztem a face oldalukon, ezt válaszolták:" Szia Zsolt, az adatalapú hanghívás továbbítása azt jelenti, hogy vannak olyan alkalmazások melyek segítségével lehetőség van arra, hogy internet segítségével hanghívást kezdeményezz. Az általad írt mondat ezek tilalmára hívja fel a figyelmedet. Szép napot!"
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Hónap végén lejár a hűségem. Gondoltam bejelentkezek az ügyfelazonosítómmal megnézem, hogy milyen összegekért tudnék telefont váltani! Enyhén szólva is leesett az állam. Ez most komoly???
A nexus 4-et 30 ezerért el tudnám hozni 2 év hűséggel de ez mind semmi ha tarifahűséget is vállalok akkor 0 Ft.-
Hihetek a szememnek vagy valamit nagyon rosszul látok?! A jelenleg már nemlétező okostarifa 180 tarifacsomagban vagyok. Gondolom valami olyanba tennének most is.
Köszönöm előre is az útbaigazítást!
T -
kpal
nagyúr
Valaki tudna segiteni Német mobilszámot hogyan lehet hívni ? Mit kell írni a szám elé ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 16Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / újszerű állapot / Excellent akku
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest