Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - Korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
kpal
nagyúr
válasz Viktor0610 #41139 üzenetére
Köszönöm szépen ,ezt nem tudtam eddig.
-
kpal
nagyúr
Kártyásoknak Roaming-ot külön be kell kapcsolni , vagy nincs semmi teendő simán lehet telefonálni külföldön ?
-
kpal
nagyúr
Hogyan lehet bekacsoltatni a Roamingot ?
-
kpal
nagyúr
válasz Viktor0610 #32024 üzenetére
Oké! THX
-
kpal
nagyúr
válasz Viktor0610 #32014 üzenetére
Most néztem ,fejeb más is járt úgy mint én , akkor ingyen visszakapcsolják ,?
Már megvagyok kavarodva,mikor kell-e fizetni vagy sem . Bocsi csak már zavarba vagyok a sok kérdéstől[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Viktor0610 #31829 üzenetére
Ha visszalehet aktiválni 5000+áfa ,és előfizetésről felöltősre váltás jár plusz költséggel ?
-
kpal
nagyúr
válasz Viktor0610 #31978 üzenetére
Köszi! Ezt viszont nem értem "Csak számlásként tudják kiadni" ,én feltöltőkártyás vagyok .ez most hogy van ?
-
kpal
nagyúr
Egy lejárt telszámot visszalehet aktiválni ,mennyit kell érte fizetni ? Erre meddig van lehetőség a lejárat után számítva ?
[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz gyurkikrisz #27155 üzenetére
Köszi Majd használtan akarok Lumia 1520 venni. Azért cserélnék , ez a sim 7éve van a nevemen.
-
kpal
nagyúr
normál sím -micro sím csere ingyenes ?
-
kpal
nagyúr
Hogyan lehet lemondani a Klikk szolgáltatást mobilon ?
-
kpal
nagyúr
Valaki tudna segiteni Német mobilszámot hogyan lehet hívni ? Mit kell írni a szám elé ?
-
kpal
nagyúr
Az lenen a problémám hogy van nekem elfekvőben egy Telenoros sim karim és úgy tudom hogy a most valamelyik nap fog lejárni vagy már lejárt . És létezik még az mint régen ha nem lett feltöltve a sim a megadott határidőig akkor még +1hó haladékot adnak és utána kapcsolják ki a számot a forgalombol ?
-
kpal
nagyúr
Sziasztok !
Az lenne a kérdesem meddig lehet feltölteni a pannon sim karit ? Mert nekem van itthon 1db elfekvőben és most láttam ,hogy apri. 10.-én lejár .Én ugy tudom még van utánna 1hónap haladék ,vagy az már megszünt ?
-
kpal
nagyúr
Tudnátok segiteni abban ,hogyan lehetne lemondani a kártyás csomagban a hangpostát ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch OLED 19.0.1 Dual-Boot Cfw + 128GB MicroSD + Atmosphere 1.8.0, 3 hó garival!
- XBOX ONE S 1TB, dobozában, gyári tarozékaival és 6 hó garanciával, Bp-i üzletből!
- XBOX ONE X 1TB, makulátlan szép állapotban, 6 hó teljeskörű és 1 év SW garanciával Bp-i üzletből!!
- XBOX Series X, dobozában, gyári tartozékaival, 2025.06.28.-ig gyári garancia!! Bp-i üzletből eladó!
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest