Új hozzászólás Aktív témák
-
csapos2
addikt
Amint kihúzom a kábelt megszűnik minden gerjedés és vibrálás, ebből gondolom, hogy csak az lehet. Persze lehet, hogy rosszul.
Hogyan lehet megállapítani azt, ha mégsem a kábel a gond?
Azt, hogy a szolgáltató köteles betenni leválasztót/szűrőt, az tuti? Mert akkor bemegyek és kiverem a balhétLelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
Fjoe
tag
Nah ezt én sem tudtam! Amúgy még 1kérdés, bocs az erőlködésért, de vhogy nincs kedvem 1előre oda vissza 250km-t utazni a monitorom szervizelése végett (akkor biztos kiderülne, hogy vmi banális dologról lenne szó), szóval szerinted a nem megfelelő monitor kábel okozhat az enyémhez hasonló problémát?
-
Fjoe
tag
Kösz a tippet. Másik géppel nem is, de másik monitorral ki tudom próbálni! Viszont tegnap pl csinált olyat, hogy futtattam 1 ablakban megjelenő ''játékot'', itt vibrált a kép, ezután megnyitottam 1 böngészőt, de ott is vibrált a kép, majd utána már filmnézés közben is! VGA probléma is lehet? mert nem rég cseréltem videokarit és az előzővel nem csinálta.
-
Debilon
addikt
ok, megpróbálom odébbteni a hangszórókat..
nem nagyon van sajnos aki hozzá van szokva a síkképcsőhöz és tudna segíteni nekem ebben a beállítás dologban..
megnéznéd ezt?
ezen vannak a beállítási lehetőségek az OSD menüben..
[link]
ezek között nem találtam olyat ami segíthetne nekem
köszi a tippeket!
ha más nem marad beszélek a bolttal, hogy mi a helyzet..Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Debilon
addikt
a hangszórók az előző monitornál nem okoztak gondot, meg elvileg árnyékoltak de félrepakolom őket milyen messze? mert a zsinór hossza véges..
10-20 centi már elég?
a múlt szerdán vettem a monitort, azóta elég sokat ment..ma pl. már jó 4 órája megy folyamatosan
degauss volt már párszor, mert a lemágnesezés nekem is eszembe jutott..nem nagyon volt eredménye..
a beállítás:
az tökjó, egy csomó dolgot lehet állítgatni a menüben, amikről halvány gőzöm sincsen, hogy mi micsoda hiába olvastam el a manual-t, a leírásokból ezekre a dolgokra nem találtam megfelelő eszközt.
például, hogy a alsó/felső szélének a hajlását mivel tudom kiegyenesíteni..
vagy hogy a felső széle jobboldalának lefelé, és az alsó széle jobb oldalának felfelé irányát mivel tudom kiegyenlíteni.
azis fura, hogy csináltam egy képernyő mentést böngésző ablakról, és az Irfanview 1032x768-nak írja a méretét..Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
dbius
veterán
-
_Gudella
senior tag
igen, analóggal semmi gond. A videokártyámat kipróbáltam másnál, ott nem volt gond. A kábelt is kipróbáltam másnál. A monitort még nem volt lehetőségem de így már csak az marad...
Az a gáz, hogy hamarosan úgy lesz elrendezve a szobám, hogy 5 méteres kábellel kell bekötni, az meg már elég szar lehet analógban...
[Szerkesztve] -
baez
csendes tag
VGA-kábel miféle? Nem lett kicserélve? A képernyőfrissítés tuti a monitornak legmegfelelőbbre lett beállítva?
Hát a VGA-kábel nem tudom milyen (mondom, hogy amatőr vagyok ), de ha megmondod mit kell megnézni, megnézem. Amúgy alaplapon kívül az égvilágon semmi nem lett cserélve.
Azt se tudom, hogy ez-e az optimális frissítés a monitornak (de ha tudok, utánanézek a honlapjukon), de minden lehetséges opciót kipróbáltam itt is, és nem változott semmi. -
S.Sanya
tag
''hátha S Sanya is idenéz és mond valamit ''
beencee
Ha jól értelmezem, akkor csak alacsony felbontásban nem megy a monitorod.
Próbáld ki Win.-ból az elérhető legkisebb felbontást. Akkor is rossz Ha igen, akkor --> szervíz! Ezt csak belülről lehet javítani.
Egyébként Rive már leírt mindent ami nekem is az eszembe jutott (száradó kondi, esetleg kh, stb...). Látni kellene...Minden elektromos alkatrész - így a monitor is - füsttel működik. Ha elszáll belőle, akkor nem működik tovább!
-
beencee
őstag
Úgy még nem próbáltam, hogy Windowsból kimegyek full DOS ablakba (most nem arról netelek), de este megnézem.
Ha indítom a gépet, rendesen bekapcsol (nem készenléti állapot), csak nincs rajta semmi (korábban néha-néha remegve bevillant a szöveges képernyő, mostmár ez sem), majd egyszer csak megjelenik a grafikus egérkurzor és utána minden remek. -
krisztián98
tag
Köszi válaszodat!
A monitorkábelel és a csatlakozójával nincs baj most megint megnéztem. Olyat is csinál, hogy néha nem jelenít meg képet elég gyorsan. Ez alatt azt értém, hogy bekapcsol és kb 20s múlva ad képet, de ílyenkor sosincs rajta piros szín. Meg néha villan egy fekete képet működés közben.Minden Vasárnap megyek Debrecenből-Bp-Zalaegerszegre, majd pénteken vissza. Utasok jelentkezését várom, továbbá csomagok szállitását is vállalom. Tel:06304711243
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen autót vegyek?
- Apple notebookok
- E-book olvasók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szólánc.
- További aktív témák...
- LG 22MK430H-B 22"-os IPS full HD monitor
- Acer KG251Freesync Monitor 24,5
- Eladó törött, sérült kijelzőjű Lenovo T22i-20 monitor alkatrésznek, teljesen komplett talppal együtt
- HP ZR30w monitor 30", 2K (2560x1600)
- Acer Monitor 27" WQHD 2560x1440 IPS kijelző, FreeSync, 170Hz, 1ms, kalibrált, 1 év garancia, HDR