Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
r6man123 #28762 üzenetére
Hát én nem azt olvasom a Madártani Intézet írásában, hogy haszontalan dolog a madarak téli etetése
(Egyébként biztos, hogy ezt a hasznosság alapján kell megítélni, mert akkor én is kérdezhetem, hogy macskatartásnak mi a haszna
Mert én azt olvasom, hogy eléggé vérengző gyilkosok
)
-
Szilágyi84
senior tag
válasz
r6man123 #28720 üzenetére
Fressnapfban 10 ezer a jó szőnyeg 50c70 vagy 50x60-as sajnos nincs nagyobb amit lehetne kapni.
Alomból a DM-es dobozos.
WC fedett és felül betétlapos elvileg megfogja valamennyire a szagokat, de csodát egyiktől se kell várni, hanem takarítani és megfelelő almot választani. -
Acapulco
csendes tag
válasz
r6man123 #18305 üzenetére
Szia!
Nálunk is pontosan ugyanez volt a helyzet,mint nálatok.
Azzal a kis különbséggel,hogy a 2 éves sziámi fiú mellé jött egy 10 hetes sziámi lány.
A kicsit nem zavarta,a nagy fújt rá egy napig,és minden lépését figyelte. Első éjszaka is szemmel tartotta.
Második nap már együtt játszottak,aludtak. -
@tco@
aktív tag
válasz
r6man123 #17045 üzenetére
Szia!
Pedig a poén az, hogy ez az egyik legjobb szilikátos alom. Elég sok véleményt olvastam a többiről is. Nemrég ugyan volt némi átcseszés, ugyanis új csomagolás lett, de az alom elvileg nem változott. Na hát szerintem ez ordas hazugság
Eddig 1.5 zacsi/30 nap volt az adag, és nem büdösödött a végére sem a pisitől (kaki rendszeresen kiszedve), most pedig hó felénél már néha érezni. Alternatíva lehet hagyományos alom pl, de igazából árban kb ugyanott leszel, mert kell belőle annyival több.
-
@tco@
aktív tag
válasz
r6man123 #16890 üzenetére
Szia!
Pont kicsit fentebb beszéltünk róla, zooplus.hu
Amit vegyetek neki: minőségi száraz és nedves táp, alom (én nem csomósodó szilikátot veszek, bevált, havi 2300 ft költség és szinte gondtalan, havonta csere+macska wc mosás), esetleg vitamin (paszta), rozsdamentes macskatál (víz+kaja, tehát legalább 2 darab),zárhatófedett macska wc, hordozó (dokihoz járás végett), 1-2 macskajáték, pár ezer forintos olcsó kaparófa.
Ezen kívül semmi nem kell, mert idő kell hogy kiderüljön hol és min szeret aludni, milyen játék érdekli, mi a kedvenc kajája...addig nem érdemes pénz szórni ilyesmi. WC papír guriga és hasonló dolgok jobban lefoglalják az enyémet is, mint a drágán vett csilivili játékok
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- TCL LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest