Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bluyoo
nagyúr
Hi!
Vettem egy Böker Magnum Channel zsebkést. Viszont a csavarjai sérültek voltak:
Na már most az üzlet hitegetett hogy megoldják (csak csavarokat kértem, hogy ne kelljen postázgatnom), de úgy látszik átb.sztak, mert már egy levelemre sem válaszolnak.
Vajon tehetek ez ügyben valamit? Lehet ilyen csavart valahonnan szerezni?[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
dances
tag
Üdv!
Tudja valaki, hogy a Fallkniven -ek közül a WM1/3G -n kívül van-e még olyan, amelyiknél a "penge a markolat teljes hosszában és szélességében folytatódik"?
Only the Good die young.
-
condy
senior tag
válasz runner 125 #242 üzenetére
Ez tényleg cool.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
condy
senior tag
Én most erre vágyom.
"I think, this is the beginning of a beautiful friendship."
-
betyarr
veterán
leatherman wave-et honnan lehetne beszerezni olcsón újonnan?ebayen ~22k környéke,de arra még jöhet áfa és vám.
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Ha van valakinek a következő kések közül valamelyik eladó, új, gyűjteményi állapotú (NIB-es), kérem dobjon egy pü.-t:
- Spyderco Karahawk
- Spyderco Yojimbo 2
- Spyderco Matriarch 2 emerson
- Spyderco Civilian
- Spyderco Szabó folder
- Zero Tolerance Talon (0750)Köszönöm!
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Szerintetek ez az eladó eredeti késeket árul? [link]
.
-
freelanced
addikt
Üdv! Maximum 80 mm-es fix pengéjű kést keresek Lehetőleg tradicionális kinezetűt. Ha csont vagy agancs az pozitívum de a fa is megteszi. Tudom hogy ritka ilyen méretben de hátha tud valaki egy-egy jobb darabot. Max 20-30-at szannék rá. Köszönöm!
Gentleman, you had my curiosity, but now you have my attention.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy otthoni használatra kellene kés ami pl recés pengéjű, mert a mostani nyele eltört.
Az Auchanban 3 márkát láttam, ebből kettő kínai: Korona és a Metaltex márkájú a harmadik pedig brazil: Tramontina.Általános használatra kellene, pl reggelihez, szalonnázni.
Ezek milyen minőségűek, mennyire tartósak?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nikon D40 kit/D90 +18-70mm AF-S IF + 70-300mm ED AF + SB-900 + MB-D80; ASUS Crosshair V Formula + AMD FX-8150 + ASUS GTX660 + Kingston DDR3 KHX1600C9D3K2/8G
-
DeFranco
nagyúr
Tramonita-k vannak nekünk évek óta, egész jók, sőt az árukhoz képest kiválóak, sokáig nagyon élesek, és ha vesztenek is az élükből valamennyit, még akkor is mindent elvágsz vele. Csak ezt használjuk reggelizéshez-stb. a konyhában, amihez elég a kiskés.
Mivel séfkést nem találok megfelelőt megfelelő áron, ezért főzéshez is gyakran előkerülnek.
-
DeFranco
nagyúr
sziasztok!
van egy mora 840 carbon steel késem, ami nagyon tetszik, csak éppen használni nem merem, mert nem rozsdamentes (tehát kiváló vétel volt )
a késekhez általában teljesen kezdő vagyok, de olvasgattam, hogy van lehetőség valahogy patinázni a nem rozsdamentes késeket, hogy ne fogja meg őket a korrózió, és használhatóak legyenek.
van ebben valakinek tapasztalata? érnek ezek valamit? ha nem, milyen módon tudnám mégis megóvni a kést a rozsdásodástól?
-
DeFranco
nagyúr
-
yamashita
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok még ilyen kés témában a "svájci bicskámon" kívül amit hordok. Szeretnék venni egy új kést amit melóra (zöldséges) is szeretnék használni, illetve utcán is hordani (szóval ne kapjak a rendőrtől érte XD ).
Elvárások kb. :
-könnyen nyitható egy kézzel és bírja is a nyitogatást, napi akár 50-100 alkalom vagy több, nem szeretnék rúgóst vagy társait, legyen egyszerű
-könnyen legyen tisztítható és legyen rozsdamentes, mert hát a legtöbb zöldség vizes/nedves...
-legyen hosszú a pengéje, de a fent említett rendőri kereteken belül
-hosszára széltére zárva ne legyen nagyobb egy normál sniccernél (zseb méret miatt, a nadrág adott sajnos)
-nem kell a legélesebb és legkomolyabb penge, mert leginkább csak zöldségeket fog látni, de azért bírja
-ne legyen elrakva nagyon feltűnő (értve itt, hogy ha van akasztója) a vevőknek lehet nem tetszene annyira
-mivel melóra lenne ne legyen nagyon drága, ilyen 10k körüli határban gondolkoztam, de azért nem szeretnék évente venni egyetTudom kicsit sok elvárás, de ha tudnátok ajánlani olyant ami ezek közt valahol van azt megköszönném előre is!
-
-
-
yamashita
csendes tag
Tudnál akkor ajánlani valamit jót ?
-
emiki6
veterán
Sziasztok, ezt skubizzátok!
Ez egy szénacél kés, tokján B.A.L. felirattal. A kést nem rég vittem el kipofoztatni, mert (mint azt megtudtam) savas volt a bőrtokja és beleharapott a pengébe is, meg a sárgarézbe is tele volt feketés foltokkal meg hasonlókkal a réz meg ugye zöldeskék volt. Kapott egy élezést, csiszolás és mostmár szinte tükörsima () a penge. A képek a feljavítás után készültek.
Ha valaki tudná mi az a B.A.L. rövidítés rajta vagy ki készíthette a kést kérem ossza meg velünk!
[ Szerkesztve ]
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
b4zsi-
őstag
Üdv Mindenkinek!
A jövőben szeretnék egy svájci bicskát vásárolni. de érdekelne, hogy van-e megbízható magyar webshop vagy külföldi oldal.
[link]
Árban kb 10-20 ezer forint lenne és az érdekelne, hogy ebben a kategóriában melyik éri meg a legjobban.Előre is köszónöm.
Üdv: Balázs[ Szerkesztve ]
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
A Böker Magnum késekről mi a vélemény? Érdemes venni ilyet? Egy Magnum Pioneer Wood-ot néztem ki.
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
csibor
addikt
Tegnapi tapasztalat. Még 10 éve vettem Wave multi szerszámot. 2 hete saját hibámból eltörtem a fogazott kést. Tudni kell az itthoni garancia csak blokkal együtt érvényes. A lényeg felhívtam a forgalmazott, kihangsúlyoztam a saját hibámból történt, és nincs számlám a vásárlásról. Nagyon pozitív volt a hozzáállásuk, kaptam egy vadonatúj Wave-t. Pedig nekem elég lett volna ha pénzért kicserélik a pengét. Szóval mindenkinek ajánlom őket
-
st6969
őstag
Sziasztok,
a konyhába szeretnék 1-2 zöldségszeletelő ill. szakácskést. Fiskars Functional form van, nem rossz, de olyan 3-4000Ft/db áron van esetleg jobb is? Ebay-es rendelésre gondolok.
Köszi -
Troy.
addikt
Egyre jobban szeretnék birtokolni egy Leatherman-t. Kellemes sztori!
(#285) b4zsi: Az általad linkelt honlapról már vásároltam, semmi probléma nem volt. Egyébként tetszetős kis bicska, amit linkeltél. Nekem egy piros színű Huntsman-em van és meg vagyok vele elégedve. Tetszik még a Ranger, de ha lett volna rá keretem, Handyman-t vettem volna.
[ Szerkesztve ]
.
-
DeFranco
nagyúr
hidegfem.eu-ról tud valaki valamit? hívnám az ürgét de vagy nem veszi fel vagy ki van kapcsolva, emailre nem reagál egy napja.
-
Sziasztok,
Élezni hogyan szoktátok a késeket?
Vettem annó egy olyan manuális Fiskars-os élezőt. Szószó elvagyok vele, a gyakran használt késeket havonta élezgetem vele. Utána jól fognak, de közel sem annyira, mint ha egy állványos köszörűvel lenne megcsinálva.
Lidl-ben nézegettem most van autómata késélező, de nem biztos, hogy annyit adnék érte.
Vki vett már olyat v vmi mást?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- Windows 10
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Kupon kunyeráló
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest