Hirdetés
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Path of Exile 2
- Bestbuy játékok
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- GTA VI
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Bandus99 #320 üzenetére
Nincs széleskörű tapasztalatom de a Lansky bevállt. Elég jól kitalálták azt a satu szerű szamárvezetőt.
Illetve a köveket is tudod magába is használni.
Én nem bántam meg, hogy megvettem.
Ezek a huzogatós darabok nem igazán váltak be.
De tegyük hozzá, hogy ha low cost kell akkor megfelelő flex korong is jó.[ Szerkesztve ]
A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
válasz PH!überrangú #304 üzenetére
Nem vagyok nagy késes mester. Lamellás flex-em meg még nincs Hosszú távu tervekben szerepel ezen eszközök beszerzése is.
Addig marad a fenő kövezés.A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
Nah megvan az én Lansky packom is.
Első tapasztalatok 3-4 konyhai kés élezés után (elsőnek olyannal kezd az ember amit nagyon nem sajnál)
A befogóval kicsit játszani kell. Illetve kis késeknél figyelni kell, hogy a kés élétől elég távol legyen a satu, különben a satut reszeljük el.
Egy dologra még nem jöttem rá, hogy végig egyenletes élt, hogyan lehet vele csinálni. Mivel ha középre fogom be akkor is egy körivet irok le (a kés elejétől a végéig) és a befogási pontnál elég szűk lesz az él.
Majd figyelmesen meg kell nézni a videókat, hogy ki hogyan csinálja.
Illetve ami még talány számomra, hogy a nagyon finom kő már ennyi után is nagyon "megtelt" porral.
Ez vajon funkcionális gond lesz? V csak esztétikai?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
-
-
-
Sziasztok,
Élezni hogyan szoktátok a késeket?
Vettem annó egy olyan manuális Fiskars-os élezőt. Szószó elvagyok vele, a gyakran használt késeket havonta élezgetem vele. Utána jól fognak, de közel sem annyira, mint ha egy állványos köszörűvel lenne megcsinálva.
Lidl-ben nézegettem most van autómata késélező, de nem biztos, hogy annyit adnék érte.
Vki vett már olyat v vmi mást?A tudást mástól kapjuk, a siker a mi tehetségünk - Remember: Your life – Your choices!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ArenaRacer Dark Desert 2 Black/Blue - Bontatlan - 5év gari!
- Delonghi Autentica Cappuccino (ETAM 29.666.T) magyar nyelvű automata kávéfőző
- Secretlab TITAN Evo "Classic" Regular méret Vadi új Bontatlan Számlával
- Elektromos rollerek/tabletek eladók kiváló áron (500/750/5600 Watt)
- Tado Smart Radiator Thermostat X
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest