Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Árpi001
senior tag
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Kedves szomszéd néni elveszetette a fiát.
Nincsen senkije ha minden igaz.
Szóba került hogy gondoskodnánk e róla.
Akkor már gondoltuk kössünk egy eltartási szerződést.
Mi lehet ennek a menete?
Köszönöm.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
válasz razorbenke92 #26721 üzenetére
Az van benne hogy üresen adjuk át a házat..
A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
Ingatlan eladás elején vagyunk.
A vevőinknek van egy olyan kérése, hogy a házhoz épített mellék épületet bontsuk el.
Ez szerepel az adásvételiben is
Ha nincs ott külön tételként a bontott épület elszállítása, azt hogy kell, lehet értelmezni?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Abban az esetben, ha olyan családtag halálozott el, aki nekem mostoha nagyszülöm, másnak a vérszerinti nagynénje, és egyetlen egyenes ági örököse is, és emellett neki is +ban, a mostoha nagyanyja is volt, akkor az ingoságok,és a velük való probléma ,kire szállnak?
Én 20+ éve negyed részt vagyok tulaj,nagyapámtól édesanyém, és édesanyámtól én örököltem ezt a részt.
A másik örökös két éve, szintén ezen az uton ,szintén negyedrészt örökölt, és idén,a mostoha nagyanyám után még + 50 % ban,tehát 75 % ban tulaj.
Ő az unokaúga is a néhai mostoha nagyanyámnak,ezért alakult igy.
Én úgy tudom hogy az ingoságok a mostoha nagyanyámé lettek a nagyapám halála után,és így a másik örökös tulajdonát képzik most,de lehet tévedek..A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Öröklés ügyében tennék fel kérdést.
Van egy negyed részem egy régi kádárkockában.
Most lesz aktuális az eladása.
Én, egyenes ágon örököltem a részem(nagyapám után anyám, anyám után én, vagy 20 éve a tulaja vagyok.)
És nem rég zajlott le a másik örökösnek(aki 25% ban szintén egyenesági, de 50 % ban nem egyeneságról örökölt) a hagyatéki tárgyalása.
Az volna a kérdésem hogy ha drágábban adjuk el az ingatlant, mint amnyiért fel lett értékelve ,akkor a különbözet után, kell e adózni mindkettőnknek ?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
válasz razorbenke92 #26592 üzenetére
Köszönöm a választ neked, és mindenki másnak
[ Szerkesztve ]
-
Árpi001
senior tag
válasz amargo #26589 üzenetére
Nem kell most a pénz, és nem is vagyok ellene hogy adott esetben piaci ár szerint eladjuk, vagy megvegye akár a részemet normál áron.
De baszakodásra számitok sajnos ,és csak azzal tud cseszgetni ,ha alacsony áron próbálkozik.
Hogy tiszta legyen a kép, anno, ügyvéddel konzultáltam ez ügyben, és ő említtette hogy ha bírósságra kerül az ügy, akkor esélyes hogy a piaci, és a az általa fel kínált, piaci ár alatti között kell megeggyzni.
Ha ér 10 misit a részem, es felkínál mondjuk 7 misit ,akkor lehet hogy valahol 8 körül húznak egy vonalat.
Ezt szeretném elkerülni...Sanyi.mTs: sőt, ha annyira alacsony árat mond (csak hasra ütés: pl. 1 millió), akkor te visszakézből rámondod annak a háromszorosát az ő 75%-ára
Erre gondoltam én is
Csak neki 75% van, annyit nem tudnék most lerakni az asztalra, és hitellel terhelt is vagyok jelenleg.
Valamint én sem kötelezhetem a része eladására.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
-
Árpi001
senior tag
válasz razorbenke92 #26585 üzenetére
A második opciótól tartok.Csak nem gondolnám hogy a piaci áron képzeli.
Az árverés szerintem nem opció, mert az alacsonyabb áron megy el álltalában mint a piaci.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Ketten vagyunk örökösök egy családi házban Bp-n,illetve Pesten ,jó környéken. jó telken, de lepukkant házikóval.
Én 25%,Ő 75% ban tulajdonos.
Kérdésem az, hogy ha Ő ki akar vásárolni ár alatt, azzal én mit tudok kezdeni?
Az tiszta sor hogy én is kérhetek független értékbecslést, de ilyenkor, ha nem tudunk megegyezni, és jogi út lesz belőle, mit mond a bíroság ?
Adjuk el, vagy egyezzünk meg félúton, ami nyilván nem érdekem, mert a teljes rám eső rész összegére szükségem volna.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
válasz Atomantiii #26576 üzenetére
Az a baj, ha bizonyos decibal alatt van, az még bőven zavaró szint, de nem számít törvénytelennek...
-
Árpi001
senior tag
válasz mephi666 #26146 üzenetére
itt is kapott párat a tag a pofájába és annyira nem hatotta meg ...ha valaki totál szét van cuccozva, lehet semmit nem vesz észre az egészből
Ez rendben kivonta a csávot a forgalomból...
Ez ennyit tud. De elég is álltalaban
Mire gondoltál, mi fog történni?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Abban az esetben, ha olyan családtag halálozott el, aki nekem mostoha nagyszülöm, másnak a vérszerinti nagynénje, és egyetlen egyenes ági örököse is, és emellett neki is +ban, a mostoha nagyanyja is volt, akkor a temetési költségbe be kell szállnom, vagy ehez nincs közöm?[ Szerkesztve ]
-
Árpi001
senior tag
válasz envagyok #26034 üzenetére
Nézem a kék fényt, tolvajok kapnak felfüggesztett büntetést, dudáló, bosszúfékező ordibáló, száguldozó autóst naponta látok sokat, de ilyenért hogy rendőr megállítsa szökőévente.
Először is, egy rakat tolvaj ül épp most is.
Másodszor is ,a büntetőfékező-agresszív barmok meg ha felveszik őket (és mostanában egyre többször történik meg, onnan ők is szankcionálva vannak.
Valamint nyilván Te is érzed, hogy a normális társadalom ezekhez hogy áll,milyen posztok vannak egy egy ilyen hír alatt..Munkahelyi terror minden multinál van, mindenki kussol, mert ha szól, kirúgják.
Ez konkrétan nem igaz ,egy multinál dolgozom, nincs ilyen terror.
Meg nagyon nem mindegy hogy nem ugrálsz mert félted a melódat, vagy fizikálisan bántanak mert csak...Az meg hogy gyerekek közül nem mindenki üldögèl el óràkig a sarokban, és néha összebalhéznak ezen-azon, szerintem teljesen normális. Különböznek az emberek szerencsére.
Itt azért erősen zavart érzek az erőben.
mephi666 a #26015 ban felvázolt ,baromi antiszoc gyereket : (tegnapi napon történt, hogy csoporttársát úgy orrbavágta, hogy felrepedt az orra, orrán-száján dőlt a vér és rendesen bedagadt neki másik gyereknek meg a hajába vágott bele úgy ollóval, hogy a fejbőrét is felsértette... és ez csak néhány durvább eset az elmúlt napokból... apróságokat nem is számoljuk, hogy válogatás nélkül üt-rúg fiút-lányt, mindenkit..)
Azt mondtad erra a #26026 ban hogy:hogy a tiéd ugyan ilyen.:Az én gyerekem kb ugyanolyan, és kb ugyanúgy viselkedik, mint akit te most ki akarsz rakatni,
Akkor pár óra alatt ne változzon már ekkorát egy vitában a gyerek viselkedése, szimplán elevenné mert csak...
Van aki ilyen habitusú, van aki olyan, van aki introvertált, van aki extrovertált. Van aki gyengéd, van aki erőszakos.
Ez van, ilyen az élet.Nem kolléga, egyáltalán nem normális hogy a többi úgy viszi be a gyerekét az ovodába, hogy lehet hogy ma épp az Ő gyerekén éli ki, az agresszív hajlamait a Te gyereked
Nem véletlenül van ez az ellenszenv felé. Mert ez nem normális!A fiam a 4. Évét húzza az oviban, adott is, kapott is, de soha nem fordult elő semmi komolyabb, értsd orvost igénylő, stb.
Ez örömteli. Akkor gondolom nincsen semmi látnivaló, az óvoda is csak passzióból "zsarolta"ki hogy csak félnap járjon oda,és minden más szülő csak úgy szembe jön az autópályán nálatok....A mai világban túlféltik a gyerekeket.
Az hogy a szülök jogosan várják el hogy a gyerekük ne félve menjen be ,és biztonságban legyenek bent az oviba ,az nem túlféltés.
Arról nem beszélve hogy Te meg nem akarod berakni a saját gyereked ,a problémás ,viselkedés zavaros gyerekek közé
Valamiért Te is túlfélted. Te viszont a többi kárára teszed....Engem gyerekkoromban rámfeküdve majdnem megfojtott egy túlsúlyos osztálytársam, ha nem szedik le rólam, ottmaradtam volna. Mikor panaszkodtam otthon, még engem szidtak le, hogy miért csúfoltam.
Nos, ez is sok mindent megmagyaráz.
És ez egy eset ,a Te gyereked meg elmondásod szerint erővel old meg mindent is az ovodában..
Az én fiam pl. nem antiszociális, csak nagyon akaratos, meg erős, és rájött, hogy erővel mindent el tud érni.
Be fog állni a sorba, de addig is a nevelők kellene, hogy végezzék a dolgukat, hogy ne történjen baj, nem a gyereket kell kilökni az ovi ajtaján.Addig a többi meg nyugodtan viselje az összes atrocitást,mert nektek az volna kényelmes. Meg miért nem áll mellette folyamat egy nevelő.....
És kb mikor fog beállni?
Ha ilyen marad a suliban is akkor mi lesz?Tényleg sajnálom ezt a helyzetet, nem egyszerű, de azért némi empátiát megérdemelnek azok, akik aztán erről végkép nem tehetnek, csak gyerekként, vagy az Ő szüléikként szenvedő alanyok ebben...Mert erről egy kurta sort nem írtál, csak arról hogy ez nektek mennyire rossz(érthető),meg a csúnya rendszer nem készült fel egy olyan gyerekre, aki amúgy állítólag baromi értelmes ,de állítólag csak az a óvodában sanyargatja a többit.
Viszont a hasonlóan viselkedészavaros ,problémás gyerekek közé nem akarjátok rakni,mert oda meg túl okos...
Ergo valami nagyon spéci nevelésre gondoltatok, ahol a normális óvoda, és a problémás gyerekekkel foglalkozó közé kéne nektek valami + intézmény.
Vajon hány pont ilyen gyerek lehet ,és főleg a ti környéketeken?
Esetleg minden bántás nélkül, de nem nektek ,a szüleinek kéne, vagy kellet volna kezdeni ezzel valamit, ahelyett hogy a rendszerre ,az óvodai dolgozókra, meg a többi szülőre mutogatsz?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
válasz envagyok #26032 üzenetére
Gondoltam hogy nem így gondolod..
Nézd, ha a munkahelyi szarkeverő, majd minden nap arcon basz valakit, akkor nem egy munkahelyi pszichológust veszünk fel mellé, hanem ki lesz baszva.
Értem hogy gyerek, meg biztos fejleszthető, de ez láthatólag nektek sem megy, és a többi gyereknek meg joga van a normális, biztonságos, vagy a lehetőség szerint biztonságos környezethez...
Az utakról a barmokat, ha sikerül elkapni egy idő után offolják a jogositvany elvetételével. Ott is vannak szabályok,.
A tolvajt ha el kapják, egy idő után dettó.
Legallábis megpróbálják.
Elég rossz példákat hoztál...A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
válasz envagyok #26026 üzenetére
Igy már érthető az álláspontod.
De akármennyire is sajnálom a helyzetedet ,tökéletesen megértem azokat a szülöket, akik nem azért verik az asztalt, hogy a Te problémás gyereked mellé vegyenek fel +szakembert, hanem logikusan azért, hogy a gyerek=probléma tűnjön onnan el.
Nem azért jár a többi gyerek be, hogy egy valaki rajtuk élje ki az antiszociális hajlamait.
A többi szülőnek is a gyereke az első, ahogy neked .
Csak övéik, nem igy viselkednek...
Ha igy viselkedik a többi gyerekkel, nem ott van a helye....
És nem belé rúg mindenki, hanem az antiszociális viselkedés az ami mindenkivel szembe megy...Abban ,hogy kéne több ilyén intézmény, ahova ezek a gyerekek kerülnének egyetértünk.
Bár képzelj el egy 10-15 fős deviáns osztályt, ahol könnyen lehet hogy a Te gyereked is áldozat lenne.
Akkor szerintem hirtelen megértenéd a többi szülő álláspontját...A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
válasz envagyok #26021 üzenetére
Ez a mondat egy totális ellentmondás. Ugyan mi lenne az életszerűbb konfrontálódás, ha nem a valódi élet az oviban "lakatos maugli" mellett?
Vagy mit gondolsz, később nem lesznek ilyen emberek, mert csak a szépek, okosak, és a kívánalmaknak megfelelőek maradnak életben?
Hidd el jót tesz az embernek, hs idejekorán megtanulja felismerni a számára nemkívánt egyéneket, és mire felnő, már 100 méterre elkerüli őket, ahelyett hogy gyanútlanul beleszaladna egy késbe..
Jézusom!
Akor vigyed a gyerekedet valahova Ózdra, ahol az összes társa HHH lakatos maugli lesz, hogy tutira megtanulja a leckét..
Tinédzser korban meg be lehet adni mondjuk a Csillagba, hadd edződjön...
Azt meg magas lóról szard le, hogy a gyerek rettegve nem akar,nem mer menni az intézménybe ezek után.
Mit számít egy kis elcseszett gyerekkor, a pragmatizmusod oltárán...Szülőként az a dolgunk hogy a felesleges szenvedéstől megóvjuk őket!
És egészséges felnőtté segítsük őket!A külföldi, értelmezhetetlen példáidat nem is véleményézem..
-
Árpi001
senior tag
válasz envagyok #26017 üzenetére
Az én magánvéleményem, hogy nem kell a gyerekeket buborékban nevelgetni, mert kell negatív élmény is, hogy helyesen lássa a világot. Mert akkor az iskolában fogják agyonverni, de persze ott is járathatod magánsuliba, akkor meg az élet és a munkahely osztja majd a pofonokat.
Azért van különbség hogy attól akarjuk e megovni a gyereket, hogy időnként életszerűen konfrontálodjon valakivel, vagy attól hogy lakatos maugli, nap mint nap rajta élje ki az otthonról hozott antiszociális viselkedését!
-
Árpi001
senior tag
válasz Padisah #25937 üzenetére
Nekem, és egy másik örökösnek, akivel sajnos lehet hogy gondok lesznek, 25-25% van jelenleg.
És él egy nagyszülő(nekem csak mostoha, neki nagynénje, és egyben mostoha nagyanyja) aki után ő fogja az 50% ot ia örökölni... Így lesz neki 75%Ha Te nem akarsz megválni a részedtől, ő pedig meg akarja szerezni, akkor lehet kérni közös tulajdon megszüntetését a bíróságtól
Oké, de milyen áron? Piaci? Vagy kinek az értékbecslését fogadják olyankor el? .
Én még reális állami értékbecsléssel nem találkoztam..Ügyvéd rosszul mondta, ha nagyobb állagmegóvási munka kell, azt a tulajdonostársaknak tulajdoni részük arányában kell viselniük.
Az tök fasza, mert tőlem teljesen független, évekkel ezelőtt ki lett kapcsolva a gáz, mert elromlott cirkó, és el lett zárva a víz, mert valahol van, az óra és ház között egy csőtörés.
Én meg nem rugoztam.rajta, mert nem akart feszkót...A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
válasz Padisah #25933 üzenetére
Nos, lesz állami értékbecslés, ami a mindig jóval a piaci alatt van. Amúgy is érdekelt lesz benne hogy minél kisebb árat állapitsnak meg akkor, mert azután fog illetéket fizetni...
És erre az alacsony árra támaszkodva könnyen lehet hogy nagyon alacsony ajánlatot ad adott esetben az én részemre.
Nem tudom szélsőséges esetben a bíróságok mit néznének reálisnak. Az állami értékbecslő, vagy egy, két független értékbecslő, ingatlanos véleményét...Illetve reagálva a 25932 re, jelenleg 25%neki25% nekem, 50%, és a haszonélvezeti jog, egy nagyszülönké, aki nem lakik az ingatlanban, hanem a másik örökös egy ingatlanaban él.
Nekem erre azt mondta egy ügyvéd, hogy nincs költségem, dolgom ezzel az örökölt ingatlannal, ingatlan résszel (kulcsom sncsen) mert van 50% os, + haszonélvezeti joggal rendelkező tulajdonosa.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Esélyes, el durvuló öröklés ügyben kérnék tanácsokat.
Adott egy ingatlan, ami 75-25%ban lesz felosztva.
Nekem lesz a kevesebb.
Milyen lehetőségei vannak a nagyobb tulajodonrészt birtoklónak arra hogy, pl élve az elővásárlási jogával, pottom áron megvegye a részemet?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
-
Árpi001
senior tag
válasz dellfanboy #25835 üzenetére
Nem hinném hogy tudjuk melyik ház számú szomszéd, melyik oldalt van neked.
Egyszerübb ha azt mondod hogy a front kerítés a tiéd, a tőled jobbra lévő a Te felelősséged a hátsó felesbe a hátsó szomszéddal, a Tőled balra eső meg a baloldali szomszédé...Legalábbis nálunk Pesten így van.
[ Szerkesztve ]
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Van arra valami lehetőség, hogy ha egy idős családtagom hollétét eltitkkolják előlem, és megtagadják a látogatást, vagy nem válaszolnak arra ha kezdeményezem hogy meglátogatnám?
Mostoha nagyanyámrról van szó.
Aki egy olyan családtagomnál, az ő egyik ingatlanában van elszállásolva, akii rossz viszonyban került velem, a saját döntéséből egy éve már..A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok
Van olyan hogy egy bolt, megteheti azt hogy nem veszi vissza a nála vásárolt eszközt,mert csak?
Ereszcsatorna elemeket vettünk, de ma lett a kialakitas, ezért egy része felesleges. Egy héten belüli vásárlás.
És nem hajlandó a boltos visszavenni.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
-
Árpi001
senior tag
Olyan kérdésem volna ,hogy mi a teendő ha egy családtagom, konkrétan a mostoha nagyanyám másik rokonmál lakik, nem régi költöztetés, nem tudom a címet, és Ő nem engedi hogy találkozzak -beszéljek vele?
-
Árpi001
senior tag
válasz envagyok #25365 üzenetére
Igazából a mama utáni helyzet ami lényeges.
Mert utolsó információm szerint Ő nem akarta eladni.
Ő után derül ki minden, ott kell eldönteni ki mit szeretne.
Erre a helyzetre szeretnék felkészülni.
Ott nem lesz már csak két tulaj. Egy 75% és egy 25% os.
Haszonélvezet nem leszA Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
válasz amargo #25363 üzenetére
Özvegyi jog=haszonélvezeti jog.
A 25353 ban írtam erről.
A gond az hogy el vagyok Tőle zárva.
Nem tudom megkérdezni.Gondolom ha a mama elmegy, akkor viszont a másik örökös, a 75%al szemben érvényesithetem hogy kérek kulcsot pl.
[ Szerkesztve ]
-
Árpi001
senior tag
-
Árpi001
senior tag
válasz razorbenke92 #25356 üzenetére
Nincs rezsi kb
Valamikor úgy 6 éve volt egy csőtörés, és mivel az költséges lett volna hogy normálisan legyen megoldvs, inkább elzárták a vizet.
A gáz fűtés dettó.
Ott kb 3 éve a církó ment tönkre.
A veleményem nem lett kikérve..
Szemétszallitas, kábeltv internet nincs...De nem azért akarok kulcsot adott esetben hogy bulizzak ott, hanem mert így volna korrekt, és nem nehezen viselem az igazságtalanságot.
Igazábol több mint egy éve nem láttam a mostoha nagyanyámat sem. Mert azt sem tudom hol lakik.
Hol van a lakás amibe át költöztették nyáron,mert a másik örökös eladta azt amiben eddig élt a mama.
Én reméltem hogy rendeződik a viszony, ezért ezeket eddig nem forsziroztam..
Telefonja nincsen. 98 éves lesz idén.[ Szerkesztve ]
-
Árpi001
senior tag
válasz envagyok #25355 üzenetére
Ez a kulcskerdes nem tudom jogos e.
Úgye egyszer vagyok én 25%ban,egyszer ő 25%ban,es van a mostoha nagyanyám 50%ban
De nem lakik ott senki. A nagyanyám a másik örökös egyik ingatlanában él
A ház körül dolgokat ezert mindig ő intézte.
Illetve kb 2x voltam ott füvet nyirni, de nem kértek többször.A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
-
Árpi001
senior tag
Igazából régebben attól tartottam hogy el lehet idegeniteni a részemet.
Mert én nem tudok foglalkozni vele, hisz nincs kulcsom sem, és 50% ban, + özvegyi jogon mostoha nagyanyámé, aki nem el ott ugyan kb 8 éve ,de ügyvéd szerint a terhek nem az én gondom.
Azl nagyanyám 50%os részét az örökli, aki már szintén 25% ban tulaj jelenleg.Sajnos nem a legjobb egy éve a viszony.
Illetve az volt a félelmem hogy majdani kivásárlánál, ha jogi útra terelem, a hagyatéki értékbecslés összegét nézi a bíróság.
-
Árpi001
senior tag
Sziasztok.
Öröklés ügyben kérnék segítséget.
Adott egy családi ház, amiben 25%ban tulaj vagyok.
Adott egy másik örökös, aki jelenleg szinten 25% ban tulaj.
Ez az örökös nem sokára fog még 50% tulajdon részt örökölni, és lesz neki 75 % os része.
Az én részem az fix, már lassan 20 éve az enyém, úgy tudom elvenni, elidegeniteni nem lehet.
A kérdésem arra vonatkozik hogy ha felkinálja hogy ki vásárol, de nyomottabb áron, mondjuk amit a hagyatakéki értékbecslő megállapított,(az mindig kevesebb) van e lehetőségem ezt nem elfogadni, és független értékbecslő vagy ingatlanos álltal felmért piaci ár alapján kérni az adás vételt?A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Jó, jó, mechanikus billentyűzetet... de milyet?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest