Új hozzászólás Aktív témák

  • envagyok

    veterán

    válasz Árpi001 #26018 üzenetére

    "Azért van különbség hogy attól akarjuk e megovni a gyereket, hogy időnként életszerűen konfrontálodjon valakivel, vagy attól hogy lakatos maugli, nap mint nap rajta élje ki az otthonról hozott antiszociális viselkedését!"

    Ez a mondat egy totális ellentmondás. Ugyan mi lenne az életszerűbb konfrontálódás, ha nem a valódi élet az oviban "lakatos maugli" mellett?
    Vagy mit gondolsz, később nem lesznek ilyen emberek, mert csak a szépek, okosak, és a kívánalmaknak megfelelőek maradnak életben?
    Bármikor beeshet egy ilyen szomszédnak, vagy bárhol, busz, utca, benzinkút, pláza...
    Hidd el jót tesz az embernek, ha idejekorán megtanulja felismerni a számára nemkívánt egyéneket, és mire felnő, már 100 méterre elkerüli őket, ahelyett hogy gyanútlanul beleszaladna egy késbe..

    És addig örüljünk, amíg egy-egy lökés, rúgás, pofon a baj, miközben 2 országgal odébb már óvodától kezdve az iskolán keresztül megy a propaganda, konkrétan ölni tanítják a kicsiket, sőt nem egy ország van a világon, ahol nemcsak tanítják, hanem meg is teszik, mert csak.
    Pl. Ruandai népirtás Hutu tuszi törzsek között, vagy ami most megy oroszországban pl az iskolai agitálás, vagy a gázai övezetben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák