-
GAMEPOD.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi123
őstag
válasz PeeterssoN #5913 üzenetére
Nálam idáig nem fog eljutni a dolog.
Hárman voltunk károsultak.Nem kérdeztem meg tőlük hogy őket mennyivel vágta meg a rohadék,de gyanítom hasonló mértékben.
Nem is érdekelne a dolog ha nem 200 Km-t kellene utazni a tanúskodásért.Mondjuk a másik károsult több mint 300.km-ről autózott be.Ahhoz képest elég nyugodt maradt.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Sziasztok!
Na csak elmentem a tárgyalásra tanúnak.
Gyakorlatilag ráment a napom.
10 perc várakozás után a bírónő elnézést de a gyanúsított nem jelent meg.Ha nem egy Tündéri aranyos bírónő lett volna lett volna egy két gondolatom.Így nyeltem egyet aztán spuri haza.
[ Szerkesztve ]
Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
válasz Real Ghoost #5882 üzenetére
Bevittem a kihallgatásra kinyomtatva.
Próbáltam az Apródon keresztül is elérni de úgy lepattintottak hogy csak na.
Aki felvette a vallomást az mondta csatolni fogja a vallomásomhoz a levelezést.Most a jó oldalát nézem.Úgy sem jártam még Székesfehérváron.
[ Szerkesztve ]
-
imi123
őstag
Hát rutinos volt a srác.
Több hirdetése is volt fent.Utána rákerestem.
Mindent 45 ezerét árult.Viszont most lehet hogy rák@rt mert szerintem összeadódik.
Én már beletörődtem.Én is hülye voltam hogy előre utaltam.Csak hát a PH-s korrekt kollégákhoz voltam szokva.Tévedni emberi dolog, de állati kellemetlen.
-
imi123
őstag
Sziasztok!
Lehet hogy itt OFF amit kérdezek de hátha.
Apródon csalás áldozata lettem.Nem tettem feljelentés de az OTP.számlaszámon keresztül megadtam a számom a csalónak mert közben törölte az Apródos profilját.Adni akartam neki még egy esélyt.Valószínűleg más feljelentette mert felhívtak a helyi rendőrök hogy csalás áldozata lettem e.Bementem és felvették a vallomásom.Javasolták hogy mivel relatíve kis összegről(45000HUF) van szó ne jelentsem fel mert utána járhatok bíróságra de esélye kevés hogy visszakapjam a pénzt.
Most a csaló tárgyalására beidéztek mint tanút.
Lehet bajom belőle ha nem jelenek meg?Életemben nem láttam a srácot és még telefonon sem beszéltem vele.Túl sokat nem tudok a dologhoz hozzá tenni.Ha helyben lenne a tárgyalás nem is érdekelne de sajnos 150-200.km kellene utaznom.Köszönöm előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Wuthering Waves
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Sony alpha 7C II ezüst váz, plusz FE 1.4/50 GM objektív
- iPad Pro 13" M4 - 2024, Cellular, WiFi 256GB, Apple garancia, ezüst, doboz
- iPad Air 13" M2 - 2024, Cellular, WiFi, Apple garancia, szürke, doboz
- SteelSeries Apex 7 TKL (Red Switch) UK
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest