Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topikban minden törvénytelen módszer megvitatása tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz Geri89 #12875 üzenetére
én sem hiszem, de ezért is külön gyanús, hogy miért akarja a szlovák cégről eladni
csak nem azért, hogy a magyar cége "tiszta" maradjon...(lehet hogy van valami más oka, ami nem jut eszembe, az biztos hogy alaposan kifaggatnám ezzel kapcsolatban az illetőt. ha tisztességes, biztos hogy nem veszi rossz néven az érdeklődést)
szóval ha a foglaló átadásának pillanatában nem tudtad hogy nem a magyar cég lesz az eladó, akkor én mindenképpen visszakövetelném a foglalót
de őszintén szólva fogalmam sincs, hogy jogilag visszakérheted-e, hátha van itt valaki pl. Saint, ő majd leírja a véleményétsajnos késő bánat, de az biztos hogy az autó papírjainak vizsgálatával érdemes kezdeni a használtautó vásárlást. amíg jogilag nem tisztázott a helyzet, addig kár is kipróbálni a kocsit
de azért én bízom benne hogy pozitívan végződik ez a sztori, simán lehet hogy megkéred rá és átiratja a magyar cégre, te pedig megveheted onnan.
cryptot minden termékemért elfogadom
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs