- Chernobylite 2: Exclusion Zone - Elindult a Kickstarter kampány
- Mostantól bárki kipróbálhatja a SMITE 2 ingyenes változatát
- Friss videón a The Witcher: Sirens of The Deep animációs film
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Rövid videón az Until Dawn mozifilm
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- League of Legends
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Path of Exile 2
- Battlefield 2042
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- World of Tanks - MMO
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
RIC5I
tag
válasz pendre54 #90374 üzenetére
nekem is ez lenne a legjobb csak szétmegy annak is a jackje ha már nincs rá garancia dobhatom ki a kukába és most is cserélve lett a jack kábel és utána meg halt a füles így olyat részesítenék előnyben aminek lecsatlakoztatható a kábele a vezeték nélküli füleseim sokkal nagyobb élet tartammal rendelkeznek a kábelnélküliség végett viszont vezeték nélkülit nem szeretnék a géphez mert inkább a minőséget részesíteném előnyben , igy szeretnék egy nyitottat aminek a kábele lecsatlakoztatható
Hatékonyság nem tetszés kérdése.
-
RIC5I
tag
1.) Egyes egyedül itthon használnám a géphez
2.) Zene hallgatás , játék, sok film, stream, munka, rengeteg voice chat
3.) 70.000HUF
4.) Csakis új
5.) Circumaural
6.) Csak nyitott
7.) Főként a magasakat szeretem de a lényeg hogy egyszer nagyon sok forrásból származó hangokat tisztán külön hallani lehessen.
8.) Főként itthonról könnyen elérhető honlapról ahol a garancia könnyen érvényesíthető és biztosan nem másolat
9.) TC-Helicon GOXLR
10.) Ami számomra fontos hogy gyárilag levehető lehessen a jack kábel
Egy audio technica ad500x em volt az tökéletes volt de a jack meg adta magát majd magával rántotta a fülest
Most vettem egy Audio Technica m70x et a hangzása tökéletes a jack is cserélhető de annyira zárt a rendszer hogy iszonyatosan kényelmetlen nagyon felmelegszik a fülem , beszélni vele a nagyon erős szigetelés miatt kellemetlen és több órás használat után szédülök tőle gondolom a fülem miattÍgy szeretnék a kettő közti megoldást
-
RIC5I
tag
Sziasztok
Teljesen meg adta magát az Audio-Technica ATH-AD500X asom
Vettem volna ujjat viszont mindenhol csak március áprilisra tudják beszerezni addig nem feltétlen tudok várni.Szeretnék egy hasonló kaliberű fejhallgatót ami hasonlóan nagyon nagyon kényelmes mivel napi 8-12 órát használom
- Kizárólag itthon használnám a géphez
- Filmezés , zene hallgatás , játék , nagy mennyiségű voice chat a nehézséget az okozza hogy olykor egyszerre megy a voice chat a zene/film és a munka
- 50.000-65.000 ft a keretem
- Csak újat szeretnék
- Circumaural
- Mindegy de a nyitottat preferálom
- A hang tisztasága a leglényegesebb és az hogy a rengeteg forrásból jövő különböző hangot szépen lehresen egymással párhuzamosan érteni
- Online a lényeg hogy legyen raktáron és ne legyen gond a garanciával
- TC Helicon GO XLR ről menne a fejhallgatóHatékonyság nem tetszés kérdése.
-
RIC5I
tag
válasz nbencee #89212 üzenetére
érdekes jelenség , ha meg lököm a kábelt egy ponton akkor a keverő lefagy és rántja magával a windowst , azt gyanítom hogy meg törhetett valahol és ilyenkor zárlatot csinál ami rántja a windowst is annyi a gond hogy kábel cseréhez nem értek egyáltalán és nincs is egyetlen ismerősöm se aki ilyen elektronikai vénával rendelkezik de maga a fejhallgató rész az tökéletesen teszi a dolgát
-
RIC5I
tag
Sziasztok tönkre ment a Audio-Technica ATH-AD500X és érdekelne ebben a ár kategóriában így 3 év elteltével lehet e jobbat venni
- A fejhallgató egy GO XLR keverővel van használva
- Csak itthon használom a géphez
- 60% ban Voice chatre és játékra van használva 40% ban filmek video vágás zene halgatás ami nehézséget okoz hogy sokszor egyszerre megy a zene + voice chat + video vágás
- Maximum 60.000ft
- Circumaural kialaitást pártolom plüs párnák elönyben
- Magas hangokat bírja mindenféleképpen
- Itthon elérhető webshopokban vásárolnék leginkább[ Szerkesztve ]
-
RIC5I
tag
válasz Samtya #69215 üzenetére
áhh szóval akkor a TAKSTAR HI 2050 szebben fog szólni gondolni
az OMNITRONIC SHP 600 at használtam most 3 évig ami tönkre ment , meg mondom öszintén foggalmam sincs felraktam az álványra elmentem inni enni vissza jöttem felvettem és a jobb oldala nem szól a bal oldala pedig mintha viz alatt lenne
ebben a pozícióban volt és igy szoktam tárolni
-
RIC5I
tag
válasz pulutodurumo #69213 üzenetére
akkor te a Takstar HI 2050 ajánlod ?
így külsőre hasonlit arra amim volt egy OMNITRONIC SHP 600 am volt eddig ő jól szolgált csak gondoltam hamár újítanom kell valami komolyabbat veszekHatékonyság nem tetszés kérdése.
-
RIC5I
tag
sziasztok némi segitséget kérnék mert a mostani fejhalgatóm ebben a pillanatban ment tönkre és szeretnék valami újat ami szebben is szól
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót? - Kizárólag itthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni? - Zene halgatás ( nem techno inkább jazz blues indie jazz ) filmek, és játékok főként mivel rendszeresen streamelek
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg? - 150-200 dollár
4.) Új vagy használt? - nem vagyok a használt dolgok híve de hatékonyság nem tetszés kérdése
5.) Circumaural vagy supraaural? - szigoruan csak Circumaural és ha lehet plüss párnás
6.) Zárt vagy nyitott? - én a nyitottat jobban preferálóm mert mintha szebben szólt volna az utobbi fejhalgatóm ami nyitott volt de nem kritérium
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar? - nem vagyok megőrülve a basszus ért a viszont a magas hangokat imádom
8.) Honnan vásárolnál? - belföld külföld eggyik sem probléma
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)? - sima alaplapi sajnosHatékonyság nem tetszés kérdése.
-
RIC5I
tag
hello szeretnék új fejhallgatót venni most külön veszek mikrofont és fejhallgatót a headsetek et naggyából ismerem de ilyen téren kicsit meg vagyok szeppenve így kérnék egy kis segítséget
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
csak itthon
2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
játék/zene/beszélgetés/filmek/internetezés
mivel fps játékokkal nem játszok így a játék elég alacsony prioritáson van viszont álladóan beszélgetek emberrekkel és mellete a zene megy folyamatosan igy ez lenne a fő szempontom pl a steelseries siberia 2 őm tökéletes volt erre de a samson sr850 ell borzalmas volt
3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
35.000ft nyi pénzem van fizikálisan erre az ügyre de 35 nél is már nagyon csikorgatnám a fogaimat csak akkor adnék érte ennyit ha hatalmas minőségbeli külömbség lenne mondjuk egy 20.000-25.000ft-s és egy 35.000ft -s között
4.) Új vagy használt?
új5.) Circumaural vagy supraaural?
circumaural mindenképp
a supraaural tól fáj a fülem pár óra használat után és elég sokat van a fejemen6.) Zárt vagy nyitott?
mind egy
7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
nem szeretem ha nagyon rám erőlteti a basszust a magas hangokat jobban szeretem de mindenképpen a zene+beszéd legyen az amivel meg tudjon bírkózni
8.) Honnan vásárolnál?
igazából annyi lenne a lényeg hogy kihozzák nekem és ha gond van, garanciáztatással vissza tudjam küldeni mert elég sokszor kapok alapjáraton hibás terméket ( ell vagyok átkozva gyülölök online vásárolni )
9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
Asus Xonar DGX hang kártya van a gépbe
köszönöm szépen aki végig olvassa és ajál valamit
-
RIC5I
tag
sziasztok
superlux hmc631 ról van valakinek tapasztalata ?
-
RIC5I
tag
sziasztok a mostani steelseries siberia 2 es 3 év után tönkre ment igy cserére kerül sajnos (nagyon szerettem)
1.) Hol szeretnéd használni a fejhallgatót?
csak itthon2.) Milyen célra szeretnéd elsősorban használni?
számitógépen lesz hazsnálva tehát játék teamspeak discord így fontos lenne valamilyen mikrofon hozzá álló mikrofonokkal nagyon nagyon sokkal próbálkoztam az asztalról távolról eggyik sem vette rendesen a hangom főleg amikor a család nyugovóratér és halkabban beszélek igy szükséges a szám közelében legyen3.) Mennyi a fejhallgatóra szánt maximális összeg?
15.000ft4.) Új vagy használt?
új5.) Circumaural vagy supraaural?
Circumaural6.) Zárt vagy nyitott?
mind egy7.) Milyen hangzást vársz a fejhallgatótól, mi az, ami zavar?
különösebb hangzást nem várok bár szeretem a magas hangokat, ami zavar maikor töketlen a headset és az összes hang egyszerüen nem adja vissza magát hanem mintha ellveszne az ereje a hangnak ( nem tudom szebben meg fogalmazni elnézést )8.) Honnan vásárolnál?
itthoni boltokból ebayel hadilábon állok amazonon ha van rendes ide szállitás az még jó9.) Milyen forrással rendelkezel (miről hallgatnád)?
asus xonar dgx van a gépbea segitségeket és az okító jellegü válaszokat nagyon szépen köszönöm előre is
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SSD kibeszélő
- EAFC 25
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- CNC Fémmegmunkálás és AWI, MIG hegesztés
- Akció! Dell Latitude E6320 laptop (14/i5-G2/8GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- CNC Forgácsolás / 3D tervezés / Műszaki rajzolás / CNC program készítése, modernizálást
- 256GB 2400T (8x32GB) SAMSUNG DDR4 RDIMM ECC memória - 10e Ft / modul!
- 3D Nyomtatás, 3D tervezést - PETG, PLA, TPU, ABS, PC,