-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gzula[HUN]
addikt
válasz Gabesz87 #109081 üzenetére
20ezerét a Monitor 60-as egy jó fejhallgató. 30ezerét HyperX Cloud Alpha-t vennék. Vezeték nélküliben én nem vagyok toppon, csak 1 tucatot hallgattam kb. Cimborám pár ezer Ft-okért vett Pulse-okat ebayről, ebből következtettem a minőségére, a hangjára meg onnak, hogy hallottam. Eléggé rosszul szigetel, és a hangja is egy részlettelen közép kiemelt valami, de 30ezerért a többi vezeték nélküli is ilyen.
30ezerért már kapsz egy objektíven is jónak tekinthető vezetékes fejhallgatót, vezték nélküliben annyiért max egy kielégítőt kapsz. 1-2 kivétel biztos van, csak nem én fogom megadni rá a választ. De lehet a vezeték nélküli fejes fóruban valaki tud segíteni.
Továbbra is azt mondom, hogy egy párna csere még nem a világ vége. Ha meg mindenféleképp cserélni akarsz fejest, akkor el kell dönteni, kell-e vezeték, vagy nem. Egyébként BT-al vsz. csúszni fog a játék valamennyire, szóval nem biztos, hogy ebbe az irányba mennék.
Mondjuk én nem hagytam volna porosodni azt az AKG-t ennyi ideig. -
Gzula[HUN]
addikt
válasz Gabesz87 #109076 üzenetére
Vezetékes fejhallgatós fórumban kérsz ajánlást Sony Pulse-ra? LOL
Egyébként mind a Monitor 60-asra, meg a Sony Pulse-re igaz, hogy egyik se egy kiemelkedő hang, de ár/érték arányban jók. Az más kérdés, hogy az egyiket 20ezer, a másikat 30ezer körül találod. 30ezerért vezetékesben se az OneOdiot ajánlanám. (A Pulse-t én csak vezetékes "üzemmódban" hallottam. Háááát, hallgattam már jobb Sonyt is. Nem is egyet.)
Amit viszont ajánlok, hogy rendelj aliról, vagy ebayről a Takstarra egy új párnát, és élvezzétek a frissen megtalált AKG-t, meg a majd felújított Takstart. Ha típusazonost nem találsz, akkor méret alapján is tudsz rendelni aliról. (Ha jól emlékszem, 8X10-es párna jó hozzá, akkor a leggazdaságosabb, ha AT M-es sorozatra valót rendelsz, mert abból van annyi fajta, hogy Dunát lehet vele rekeszteni. Ha rosszul emlékeztem, akkor tárgytalan.)
[ Szerkesztve ]
-
Gabesz87
veterán
válasz Gabesz87 #109075 üzenetére
De amúgy még az is eszembe jutott, hogy van egy AKG K935 fejhallgató itthon. Még amikor a kisebbik fiúnk baba volt, és feleségem altatta, ringatta, néha azzal nézett közben sorozatot. De jó ideje már nincs is használva. Úgyhogy voltaképp lehet, hogy leviszem a PS-hez, kipróbálom.
-
Gzula[HUN]
addikt
-
Samtya
senior tag
válasz Gabesz87 #66580 üzenetére
A hangfallal már sokkal inkább lehet gond. Eleve gagyi erősítő van az ilyenekben, nem beszélve a fejhallgató kimenetről. De lehet velük foglalkozni, előfordul hogy tuningolják.
Mozgasd át az összes csatlakozását, bár nem hiszem, hogy attól megjavul. Lehet, hogy a fejhallgató kimenetet csak direkt a pc-ről kötik át, nem ismerem konkrétan ennek a típusnak a belvilágát. Ha a fejes hangerejét is tudod állítani, akkor nem direkt.Attiss66: szerintem csak dizájn.
-
Dorien
veterán
válasz Gabesz87 #62058 üzenetére
Azt ezután is fogod hallani. Nincs olyan zárt fejes, ami teljesen kizárná a külvilágot úgy, hogy közben nem szól benne semmi. Az aktív zajszűrősök is a monoton, ismétlődő zajok ellen jók csak.
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
emiki6
veterán
válasz Gabesz87 #62056 üzenetére
Én mikor zárt headsetet használtam, akkor nem hallottam milyen hangosan beszélek, ezért elkezdtem hangosabban beszélni mint amúgy. Ha te is ilyen vagy, az lehet zavarni fogja a kollégáid.
"De hát ez a demokrácia, ugye, hogy sok különböző érdekcsoport, hosszas egyeztetés után megállapodik abban, hogy érdemi változás azért mégsem lesz."
-
.DLL
veterán
válasz Gabesz87 #49441 üzenetére
AKG K511, Maxell Pro Studio HP6000
(#49442) lcee79: Legjobb lenne egy Shure SRH-840, de lehet ez már drága. Audiotechnica M30X, AKG K550, mkII, 553 Pro.
Sony MDR 100AAP-nek is egész jó volt fülre a frekvenciamenete, nem "DJ stílus" de nekem kényelmes volt.[ Szerkesztve ]
(P.H.)
-
veterán
válasz Gabesz87 #29187 üzenetére
Én invotone néven vettem, ennyiért ajándék, és 1 nap alatt itt volt.
Gondolkodom, hogy veszek még egyet takstarból összehasonlítani + saját részre, mert a másik a gyerekeké, nem akarom elvenni tőlük.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
-
BandiBuilder
csendes tag
válasz Gabesz87 #28925 üzenetére
AKG 511 egy sikerült ma felpróbálnom az MM-ben. (Nem hallgattam meg, csak a fejemre vettem.)
Ha tényleg pici a feje a barátnődnek (mint nekem ) akkor nem ajánlom mert az én kobakom az AKG 511 -be is "bele esik" (ahogy a superlux hd681 -be is).
Méretben nekem a Takstar (Invotone) HD2000 éppen jó.
-
.DLL
veterán
válasz Gabesz87 #28925 üzenetére
AKG K511 is ajánlott, de Retro DJ-ből kettőt is vehetsz egyet neki egyet neked.
(#28919) kammerer: Értem én is hasonlóra emlékeztem, csak külön-külön hallgattam meg őket, nem egyszerre, és a részletességük már nem annyira maradt meg. Nekem is bejött a Momentum Overear a szélesebb terével, de tény, hogy olyan hangot is találni olcsóbban. (viszont az Onear ennyiért semmiképp, maximum AKG K450 szint, bár őket sem együtt hallgattam)
(P.H.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Logitech G305 2év garancia.
- ASUS Zenbook 14X UM5401QA-L7208W használt garanciás notebook