-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
szakibá...
senior tag
válasz Keeperv85 #49108 üzenetére
Bevallom, nem mindig értem, amit írsz, pl: "60-as driver mellé 60-as fejes" (az illesztésnek amúgy sincs értelme hangszórók esetén).
Valóban érdekel, hogy milyen fejhallgató hangszórójában találtál "műterhelés" smd ellenállást. A vita elején azt állítottad, hogy a HyperX -ben van ilyen, majd később, hogy roncsolásmentesen nem lehet megállapítani, de reméled, hogy nincs. De ha többször találkoztál már ilyennel (ahogy állítod), mondj rá konkrét példát, mert ez engem valóban érdekel. Ha én szétgyilkolnék egy fejhallgató hangszórót és találnék benne egy ilyen logikátlan, értelmetlen, mechanikailag kivitelezhetetlen dolgot, arra emlékeznék. Csak azért kérdem, hogy ezek után nyugodtan átugorhassam-e a hsz-eidet.Az EGYENLŐRE nem egyenlő azzal, hogy EGYELŐRE. Még nem!
-
fattyu
veterán
válasz Keeperv85 #49108 üzenetére
kábelről beszélni nem.
ilyen szinten elektromosságról igen. ezzel az erővel a műanyagok összetételéről és gyártástechnológiájáról is lehetne merthogy a fejesek nagy része abból van...
és ha felnézel oda jobb sarokba akkor amikrofonos fejes itt eleve off.
Sokakat zavar már.
hagyjátok abba please.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Akció! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/4GB/256SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Dell Precision M4500
- Mint az új! Steam Deck 1TB SSD + 64GB SSD + műanyag tok + hordozó tok + üvegfólia + Windows 11 Pro
- Samsung 50" 4K Crystal UHD WIFI TV UE50AU8002
- Akció! Dell Latitude E5540 laptop (15,6FHD/I5-G4/4GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla