-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz adammkaa #14799 üzenetére
Ez a betegség is elmúlik idővel.
Én mostanában a félnyitott 681 EVO-n is butítom a mélyet és magast, és így jóval kiegyenlítettebb, részletesebb, de még mindig testes hangot produkál. A sok basszus és magas rengeteg apró részletet tud elfedni a zenében és jobban is fáraszt, mint a kiegyenlített hangkép."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz jonnyjoker01 #14629 üzenetére
Nagy Tesco-ban is szokott lenni néha.
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz runner 125 #14555 üzenetére
Maxell Retro DJ + MyAudio Pop (nadrágra csíptethető) szerintem egész jó kocogáshoz, a hétvégén teszteltem őket. A fejes teljesen stabil, nem mozog, qrva jól szól, csak kicsit füllesztő ebben az időben még a zártságával. Hideg időben viszont príma lehet a fülek melegítésére is.
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz adammkaa #14489 üzenetére
No igen.
Régebben jártam néha diszkóba / koncertre és emlékszem, hogy sokszor hosszú órákig sípolt utána a fülem. Fejhallgatónál ilyen még sosem fordult erő, pedig elég hangosan szoktam hallgatni, hogy halljak minden kis részletet."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz jonnyjoker01 #14464 üzenetére
Szívesen. Ja, még a Creative Aurvana Live-ot is szokták ajánlani.
Én egyiket sem hallottam még, de egyik sem lehet túl rossz választás."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz jonnyjoker01 #14461 üzenetére
Tipp:
Superlux HD-661
Beyerdynamic DT-235[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz stranger28 #14392 üzenetére
-
Dorien
veterán
válasz Willie #14329 üzenetére
Nem kényelmetlen a Retro DJ, csak szerintem otthonra sokkal jobb a Superlux. Kb. másfélszer akkora kagylói vannak, amik jobban körülölelik a fület. Jobban izolál, erősebb a basszusa, tisztább és részletesebb a hangja. A magasait kicsit vissza kell venni EQ-val, hogy ne sziszegjen.
Lehet hogy otthon majd lövök pár képet a Retro DJ-ről és a 681 EVO-ról, csak viszonyításképp.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz adammkaa #14311 üzenetére
"...mert kb én ámulnék bámulnék a nagy szinpadától a magasaitól, a részletességetől, mert nyilván előtte még ilyen jót nem hallottam."
Vagy nem, és azon tűnődnél, hogy mi a fax kerül ezen ennyibe?
A vélemények segítenek eligazodni, de szubjektív egyéni ízléseket tükröznek és nem helyettesíthetik a saját tapasztalatot. Az árcímke dettó."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
-
Dorien
veterán
Szvsz a Retro DJ egyetlen előnye bármelyik Superlux-szal szemben a hordozhatósága.
Néha felveszem a fejemre itthon is, de csak hogy megállapítsam: hangban ez sehol sincs a 681 EVO-hoz képest, de a 662B is sokkal tisztábban, teltebben, részletesebben és nagyobb térrel szólt bármelyik tartományban. A magas frekvenciákat pedig könnyen ki lehet EQ-zni, az összkép továbbra is bőven meghaladja a Retro DJ-ét. Klasszikusokat csak ritkán hallgatok, inkább progresszív rock, akusztikus rock, metal szól. Ezzel nem azt akarom mondani, hogy a Retro DJ egy rossz ár/érték arányú fejes lenne, csak a Superluxok még jobbak.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
A Superluxoknak is jó mélye van általában, csak ne "F" jelzésűt vegyél.
662, 662B - talán ezeket próbálnám a helyedben. Esetleg 681, 681B.
A Retro DJ-nek jóval kevesebb mélye van."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
Remélhetőleg idővel elterjednek az EVO változatok itthon is és akkor ezzel nem lesz probléma.
A 681 EVO-nál semmi sziszegés nincs, csak a kábelei problémásak. Szerencsére cserélhetőek..."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz dudika10 #14108 üzenetére
Igen, de ha otthon használod, akkor ki lehet EQ-zni a magasokat. Hordozható MP3 lejátszónál viszont már problémás lehet a dolog. Én 3390-ért vettem a Maxell-t, ennyit bőven megér. Ettől függetlenül a Superluxokat otthonra sokkal jobb vételnek tartom.
-
Dorien
veterán
válasz czanga #14104 üzenetére
Ez elég szubjektív dolog. Nekem van / volt mindkettő, ezért mondok véleményt.
A Maxell-el sem fogsz rosszul járni. Könnyebb, kisebb és annak is szép hangja van annyi pénzért."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz czanga #14098 üzenetére
Sziszeg a Maxell is, tegnap direkt leteszteltem. EQ-val lehet gyengíteni a magasakon.
Hangminőségben szerintem nem egy kategória a kettő (csak méretben is kb. másfélszer akkora a Superlux kagylója), de természetesen mindenki azt vesz, amit akar."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz Sziti.peti! #14029 üzenetére
Ebben a kategóriában a Shure SRH-840 -est szokták ajánlani. Elvileg iPod-hoz is jó.
Szerintem hallgass meg pár típust, itt már annyira nem jó tévedni..."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz czanga #14007 üzenetére
Otthonra szerintem bármelyik Superlux megéri a plusz pénzt a Retro DJ-hez képest, ami kicsit olyan "játékfejhallgató" feeling, ha hozzájuk hasonlítom. A magasaikat kicsit le kell EQ-zni és kész. Minden másban verik a Maxell-t.
-
Dorien
veterán
válasz kmisi99 #13939 üzenetére
Szerintem elég kényelmes a Retro DJ.
Én 3500Ft-ért vettem egy fehéret és ezen az áron piszok jó hangja van. Hordozhatónak ideális.
A Superluxok azért kategóriával vannak felette, ha ki tudod EQ-zni a sziszegő magasaikat.[ Szerkesztve ]
-
-
-
Dorien
veterán
Ha valakit érdekel:
Nálam lehet, hogy lesz egy eladó Superlux HD-681 EVO jövő héten.
Meg esetleg egy fehér Maxell Retro DJ."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
Nem árkategórián belül gondolom.
Amit én természetes hangzásnak hívok, azt szerintem csak nyitott / félnyitott fejes tudja reprodukálni. A levegőnek valahol ki kell jönnie, hogy természetesen szóljon. Ez csak az eddigi tapasztalataimra alapozott okoskodás, persze tévedhetek is."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
A Shure-t nem hallottam még, de én a Superlux HD 681 EVO-t is erősen ajánlom, ha nem sürgős a dolog.
Nem nagyon tudok zárt fejest elképzelni, ami képes lenne ilyen szép, természetes hangzást adni."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz freelanced #12715 üzenetére
Hallgasd meg őket magad.
-
Dorien
veterán
válasz freelanced #12710 üzenetére
Ezeket Jack aljzatba kell dugni, nem 220V-ba.
Beyer DT 235-ről + a Creative AURVANA Live-ról hallottam jó véleményeket.
Ezek vannak a kínálatukban."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz freelanced #12706 üzenetére
Maxell Retro DJ vagy valami Superlux.
-
Dorien
veterán
válasz baluka26 #12660 üzenetére
Amikor jóember 10 mp-ig alszik zöldre váltáskor és kb. 15 mp hosszú a zöld, a piros meg 1 perc, akkor nem dudálsz? Valami visszajelzést azért adjunk már, ha a másik baromságot csinál.
-
Dorien
veterán
válasz contaxg #12536 üzenetére
Kinézetre nem rossz. Kicsit a Sennheiser Momentum-ra hasonlít csak pirosban.
Úgy érzem kb. 50 óra hallgatás nagyon pozitív hatással volt a Superlux HD-681 EVO-ra. Jóval tisztábban, nagyobb térrel és szeparáltabban szól, mint a dobozból kivéve. 10-12k körüli árával szerintem very best buy.
-
Dorien
veterán
válasz kristof123 #12415 üzenetére
Én a B basszusát is bőven elég erősnek találtam, sőt...
Mivel zárt, így jobban ütnek a mélyek. Lehet, hogy az F is elegendő lenne, de azt nem hallottam.[ Szerkesztve ]
-
-
Dorien
veterán
válasz kristof123 #12407 üzenetére
Superlux 662 / 662B / 662F
-
Dorien
veterán
válasz vodkaboy22 #12281 üzenetére
Wow, ez kezd egyre jobb lenni...
Mutass nekem egy olyan szociológia vagy pszichológia könyvet, amiben le van írva, hogy "az embereknek általában rossz az ízlése". Kammerer valószínűleg sokkal jobb mérnök mint én, ezt aláírom, de azért pszichológia / filozófia témában ne mondjunk ilyen baromságokat. Ez szubjektív véleménynek oké, és én is osztom ezt a véleményt, de ez akkor sem objektív megállapítás vagy tudomány.Ez elég off itt, akár priviben is folytathatjuk.
-
Dorien
veterán
válasz #71562240 #12269 üzenetére
Létezik valami műszer, ami objektíven méri a "jó ízlést"? Mert ha kell hozzá ember, akkor szubjektív.
Persze szeretem én is azt hinni, hogy az én ízlésem az objektív "jó ízlés" és minden ami eltér tőle, az csak rosszabb lehet."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz @matthew@ #12188 üzenetére
Pl.: Superlux HD-681 EVO
-
Dorien
veterán
Elvileg a sima a legerősebb basszusban, az F pedig a legszegényebb.
Nekem B volt, annak is elég erőteljes basszusa volt. Kicsit sziszegnek a magasok, de EQ-val be lehet állítani. Ettől függetlenül piszok jó vétel. A beszerzéshez sok sikert!"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
Amúgy szerintem a régi 662 / 662B-vel sem járnál rosszul. Főleg, ha van valami equalizer is a lejátszón.
Én nagyon szerettem, csak a zártsága zavart. Igen erősen izolál."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz Leonard #11778 üzenetére
Ezt már linkeltem régebben: Seashell resonance
-
Dorien
veterán
válasz fi:zi'k #11748 üzenetére
Mit isztok? Kéééérek én is!
Biztosan mindenki unja már, hogy mennyire istenítem a Superluxokat, de ez a HD-681 EVO akkor is qrva jó.
Erős, de kontrollált mély, kiemelt, de nem szúrós magas, részletes, tiszta, szeparált. Nem is tudom, hogy mikor éreztem utoljára, hogy valamivel ilyen jó vételt csináltam...[ Szerkesztve ]
-
-
Dorien
veterán
válasz rolikaboy199 #11703 üzenetére
Állítólag a hangja jó, kényelemre megosztóak a vélemények.
Én a Superlux HD-681-est ajánlom. Teljes értékű, félnyitott fejes a kategóriájában kiemelkedő hanggal.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz rolikaboy199 #11700 üzenetére
Maxell Retro DJ vagy valami Superlux
-
Dorien
veterán
-
-
Dorien
veterán
válasz illes.bence #11607 üzenetére
Vegyél inkább egy normális fejhallgatót.
-
Dorien
veterán
válasz #71562240 #11589 üzenetére
Mindenesetre digitális hangtechnika nélkül érdekes lenne ma az élet.
Megnézném egyesek fejét, ha rájönnének milyen kellemetlen az, amikor egy lemez megkarcolódik, vagy egy szalag meggyűrődik. A legtöbb fiatal ma ezt el sem tudja képzelni. Nomeg a folyamatos zaj a háttérben..."Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz #71562240 #11553 üzenetére
Én preferálom a CD-t / lossless-t a bakelit lemezzel szemben a zaj hiánya és a nem romló hangforrás miatt. Engem ezek bőven kárpótolnak az analóg forrás természetes hangzásával szemben. A "loudness war" és a gagyi MP3 lejátszók / fülesek / videók elterjedése viszont nagyon nem tett jót a zenének, hangminőségnek...
+1 voks az AIMP3 mellett
-
Dorien
veterán
válasz #71562240 #11549 üzenetére
Nem tudom te hány éves vagy, de kb. sejtem mi itt az átlagéletkor. Én még emlékszem milyen volt bakelitlemezek és magnókazetták után először CD-t hallgatni. A zene nem fejlődött ilyen sebességgel, sőt sok esetben inkább visszafelé. De ez már kezd off lenni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- OpenWRT topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- 3DFX
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest