Új hozzászólás Aktív témák

• Tomi_Sci

őstag

válasz attiss66 #67444 üzenetére

260-at még nem hallottam, nem néztem utána mi van benne. A 340-ek ennél drágábban szoktak menni, azt mindenképp húzd be. Sín alatt nem tudom pontosan mit ért, mi van elferdülve, de eléggé túlépítettek ezek a fejhallgatók, nehéz kinyírni.

Az én személyes kedvencem a Sextett, a képen egy EP/MP darab van a pánt és a baffle szín alapján. A "hibátlan" amúgy jó nagy kamu, ha látszik a baffle, akkor a cup mögötti szivacs már rég szétrohadt, így eléggé hordhatatlan. Meg a dezintegrálódott ragadós maszlagot kitakarítani is öröm. Szóval venned kell majd hozzá alkatrészeket, így első blikkre szivacsot meg gumis pánt függesztőt, mert az is lóg. A gyári kábele is elég hurka szerintem, én kétoldalasítva egy HD650 kábellel használom.

A fejpánt nagyon szépnek tűnik, és a párnák is. Párnából nem érdemes újat (gyári) venni, mert embertelen kemények, inkább megfelelő kézügyesség igénybevételével érdemes a régit hátulról felvágni és újratömni. Mondjuk én egy varratott bőr fejpánttal használom, de kacsintgatok egy lyukacsos felé :)

Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/tomi_sci/index.html

Új hozzászólás Aktív témák