-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborka8x8
aktív tag
válasz egyedülülő #53398 üzenetére
A DT 860-as a legvilágosabb hangképű Beyer, amit eddig hallottam, az amúgy is sokak szerint bántó magas hangokkal bíró Beyer családban.
Nekem van egy, nagyon szeretem, főleg zeneválogatáshoz, mert a legkisebb részletet is megmutatja. (Igaz, a felvétel legapróbb hibáit is.) Olyannyira, hogy hasonlóan részletező fejhallgatóval kevéssel találkoztam, márkától és árkategóriától függetlenül.
A fülpárnái lehetnének egy kicsit kellemesebb tapintásúak, jobb anyagból készültek, és főleg vastagabbak, mert ha valakinek ilyen szép nagy és elálló fülei vannak, mint nekem, annak a fülkagylója hozzá fog érni a fejesen belül lévő csillapító szivacshoz (Ez van, akit zavar, van, akit nem, engem igen.), tehát valószínű érdemes venni rá egy kényelmesebb, komolyabb plüss párnát, ha valaki órákig a fején akarja tartani.
A tere szép, nagyon kellemes széles színpadot mutat, kellően levegősen szól, és nagyon pontosan pozicionál, a mélyhangok ellenben kissé kevesek, még az általam kedvelt barokk zenéken is.DT 990-esem nincs, így teljesen korrektül nem tudom őket összehasonlítani, de találkozókon, ismerősöknél hallgattam párszor, tehát benyomásaim azért vannak róla. Alapból is egy erős mélykiemelős fejesnek hallottam, amely mélykiemelés ráadásul elég kontrollálatlan mélyhangokkal párosult. (A puffogó, elkent mélyek nagyon ellenemre vannak.)
Kényelmesebb, mint a 860-as, és talán összességében is mintha jobb minőségűbb anyagokból lenne. A 860-as párnacseréje után ellenben ez a kényelmi különbség valószínűleg minimálisra csökken (Meg teljesen nem szűnik, mert a fejpánton lévő párna is kényelmetlenebb.), az anyagok közötti minőségérzet ellenben megmarad a DT-990-es javára.
A tere még szélesebb, tágasabb, mint a DT-860-asé, de közel sem olyan precizen pozicionált, részletezőképességben pedig messze elmarad tőle.Ami még fontos lehet, hogy a DT-860-as összehajtható, tehát kvázi hordozható fejhallgató, így könnyebb szállítani. Azért utcai viseletre ez sem igazán alkalmas. Szintén fontos lehet, hogy sokkal könnyebben hajtható.
A jellemző beyeres hordtáska is eltér a két fejhallgatónál. A DT-990-es a hagyományos gyöngyvászon táskában kerül szállításra, az abban megszokott szivaccsal, a DT-860-as táskája műbőr, és egy másfajta szivacs van benne. Elsőre akár azt is gondolhatja az ember, hogy ennek nincs jelentősége. De amikor kinyitja az ember, akkor rájön, hogy mégis, mert a DT- 860 csomagolásának van egy nagyon erős érett túróra emlékeztető "illata", ami a fejhallgatóból is csak pár nap után szellőzik ki, a hord táska pedig csak hosszabb levegőztetés után szabadul meg ettől a jellegzetes "ájertől". Legalábbis, nálam így volt.
"A zene nem azért van, hogy ne legyen csend! " (Pernye András)
-
egyedülülő
őstag
Van valakinek információja arról, hogy mi a különbség a Beyerdynamic DT 860 Edition és a 990 PRO között? A HD555 után most ez a kettő fejhallgató tűnik alternatívának.
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Tomacko
őstag
válasz fattyu #53393 üzenetére
Azóta el mondta már, hogy mi nem tetszett neki a fejes karaktere, a zene, vagy a zene láncod hangképe úgy egészében, vagy csak szimplán nem bírja a fejes vezetéked színét ? Mert valami oka tuti van, hogy meg büntette És mint amerikai fociból (edzőknél csak) tudjuk a bosszúállás első szenvedője mindig a fejes
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
magyargyerek
tag
ez egy jó vétel lesz! pénteken
[ Szerkesztve ]
-
fattyu
veterán
válasz Tomacko #53391 üzenetére
+1. fülhallgatót sokat nyűttem el vezetkéktöréssel de főleg az olcsó kategóriából.
Fejesem egy sem. pedig sok éve sok fejest használok. HD650 kábelén pl rendszeresen átgurultam a székkel amin ülök. semmi baja azóta se
hazudok. a hp2 kábele az elromlott és jacket kell cserélni rajta. Lerágta a kutya...
[ Szerkesztve ]
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Tomacko
őstag
Sokszor olvasom, hogy félnek az emberek a fix vezetékes fejesektől, mert az megtörhet stb.stb. és akkor macera a cseréje..... 42 évesen, nekem ezt a nehézséget még nem sikerült végre hajtanom. Mármint, hogy megtörjem a fejesnek a vezetékét, pedig mostanra már néhány fülpárnát elkoptattam Tény, hogy nem vagyok napi használója a fejeseknek, de heti 3-4 óra átlagot simán merek mondani most is, hogy már jó ideje nem játszok Teamspeak kapcsolatot (én az ilyet mindig valami ratyi pár forintos headset-l oldottam meg) igénylő társasággal.
Nem szaporítanám a szót erről, a lényeg a következő. Általában akik félnek a vezeték meg törésétől azok azért félnek, mert csak a cérna vékony vezetékkel szerelt 20 forintos füles tapasztalatuk van és ezt nem rossz indulatból mondom, azoknak tény, hogy egy rossz pillantástól is eltörik a vezetéke. De legalábbis, ha erősebben meg fogom el is szakad Na de egy fejes vezetéke azokhoz képest hajó vontató kábel. Szóval ne tessék félni ezektől és lehet bátran vásárolni fix vezetékes fejest, nem lesz annak baja, ha figyelve van használva.
Mivel annyira nem a fejesekről, hanem inkább a használatról szól ezért teszem offba
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
Dorien
veterán
válasz robotzombie #53386 üzenetére
Még annyi, hogy ha csak és kizárólag TV-zésről van szó és fillérb@szós a történet, akkor jó lehet a Philips SHP2500 is. A Superluxok azért sokkal jobb hangminőséget adnak és pl. a régi HD681 / 681B alig drágább a Philipsnél.
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Dorien
veterán
Nyugodtan dugd őket össze, túl sokat nem fog veszteni a minőségből. Amúgy elég vacak, merev kábelei vannak a Supiknak, én inkább ebből ajánlok 1-2db-ot: [link] A Hama szvsz. elég fos, azt én nem javaslom...
662 / 681 EVO: új design, más szorítóerő, jobb hangzás, jobb minőségű műbőr és plüss fülpárnák és 1+3m cserélhető kábel
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
Samtya
senior tag
Elsőre: nem érzékelhető.
Másikra: szerintem itt sem érzékelhető különbség (Hama vs. drága kábel). Superlux szintű fejessel biztos nem.
Ami viszont fontos: hangerőszabályzót NE! Elejében lehet, hogy jó, de elromlik. Elmegy a balansz, recsegni fog, sokkal többet tud rontani, mint bármilyen kábel. Jó, oké, lehet javítgatni, tisztítani, kevés használatnál később jönnek a problémák. Végülis nem tiltalak el tőle, de én inkább kihagynám. Ha úgy érzed, hogy nagyon nagy hasznát vennéd, vehetsz olyat, legfeljebb később kikötöd. -
robotzombie
csendes tag
sziasztok
Tud valaki arra válaszolni, hogy egy Superlux HD681/662 / EVO típusú fejhallgatón a két kábelt összedugva hogyan változik a hangminőség? Nem érzékelhető / kicsit romlik / nagyon romlik / egyáltalán nem működik?
Részben tv-hez kellene és nem akarok egy 5m-es kábelest venni, mert tablettel pórul járnék. Két különbözőt sem akarok. A 4m viszont pont jó lenne.
Másik: Egy nagyon olcsó kábelnél (pl. egy Hama 3.5mm Jack Extension Cable M/F 5m) mennyire romlik a hangminőség? Egy drága 5 m-es kábel majdnem annyiba kerül mint egy olcsó tv-hez ajánlott fejhallgató. Bár úgy néz ki, hogy a tv-nél az állítható hangerő miatt egy Philips SHP2500 -el jobban járnék.
Harmadik: a hd662 és a hd 662 EVO között mi a különbség? Az ár kb. másfélszeres, 9e vs 13e . Kábelek, fülpárnák ok, de azon kívül? -
Atomgeszi
nagyúr
Hali!
Xbox One-hoz keresek fejhallgatót.
10-15k környékén.
Mikrofonosat szeretnék.HyperX Cloud Stinger-ről mi a vélemény?(kereső nem hozott eredményt) Akcióban most 15k
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett_3/
-
Dorien
veterán
válasz WhiteHawk24 #53383 üzenetére
Szívesen. Majd számolj be a tapasztalatokról!
-
törölt tag
válasz devil-k #53380 üzenetére
Én azt nézném, hogy ne csak 5 perc próbálgatás alatt, hanem hosszabb hallgatásnál is legyen kényelmes. Ezért az nálam alap, hogy a kagylója mindkét tengely (vízszintes, függőleges) mentén tudjon elmozdulni, különben nem biztos, hogy tud jól igazodni a fejre, és ez mondjuk fél óra után bosszantó lehet (nálam ilyen az ATH AD...X sorozat).
Aztán legyen megfelelő minőségű anyagokból, ne legyenek kétes átkötő elemek vacak műanyagból, ami könnyen törhet.
A párnája nem árt, ha cserélhető önerőből, és nem kell szó szerint letépni, ha esetleg elhasználódik, vagy mosni kellene.Ezek mellett persze vigyázni kell majd rá, és elfogadni, hogy manapság egyre kevésbé gyártanak hosszú távra termékeket, és a garancia is korlátozottan érvényes (ha gurulós székkel ráhajtasz a kábelre, az nem garanciális, ahogy általában semmilyen egyéb kábeltörés sem az).
Nincs most hirtelen egy mindentudó listám vásárlás előttre, de az összefoglaló elég jó segítség. Illetve próbálgatni kell, és rájössz te is, hogy mire van szükséged és mit kerülnél.
-
devil-k
nagyúr
válasz #16820480 #53379 üzenetére
Igen, igazad lehet. Azt már megtanultam, hogy nincs tökéletes eszköz, szóval erről már letettem más termékek esetében is. Mi az amire figyelni érdemes még egy fejes vásárlása előtt? Kipróbálni kipróbáltam, tetszett, kényelmes volt, 2 év jótállás is van rá.... stb.
- mozi bolondéria -
-
Dorien
veterán
válasz WhiteHawk24 #53376 üzenetére
Jó az, csak félnyitott, neked pedig a hangszigetelés miatt zárt kell.
Van HMC681EVO is, az meg egy HD681 EVO mikrofonnal.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz WhiteHawk24 #53368 üzenetére
Superlux HD662 EVO
Kingston HyperX Cloud - ez mikrofonos"Wherever you go - go with all your heart." --- Eladó DCA (MrSpeakers) Aeon Flow Closed planár fejhallgató 109.900Ft --- https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/dorien/index.html
-
devil-k
nagyúr
Mennyire probléma az, amikor egy fejhallgató nem rendelkezik moduláris kábellel? Ráadásul a kábel csak 1,2 méter...
(YAMAHA HPH-MT220)[ Szerkesztve ]
- mozi bolondéria -
-
WhiteHawk24
tag
Sziasztok!
Olvasgattam az összefoglalót de sajnos nem jutottam vele előrébb, így hozzátok fordulok.
Nem zenére, hanem angol szövegek hallgatására szeretnék egy fejhallgatót. Tehát 2 fontosabb kritériuma van: jól szigetelt legyen a külső hangokkal szembe és az emberi beszéd legyen rajta tisztán hallható. Hogy ez most magas vagy mély hangokat jelent nem tudom.
Csatlakozóra 3.5 jack vagy USB is jó.
Kábel olyan 1,5-2 méter azért legyen.
"circumaural" kivitelben gondolkozom.
Ha van rajta mikrofon az plusz pont, de nem kritérium.
Árban olyan max 20.000.-ra gondoltam, de ha valaki azt mondja, hogy a tuti választás kicsit több akkor meggyőzhető vagyok.Minden segítséget előre is köszönök!
-
hkari
őstag
Sziasztok,
Tudom, hogy inkább vezetékes füles topic ez, de azért hátha tudtok segíteni.
Az AKG Y50BT mennyire ajánlott? Van valakinek tapasztalata vele? Vagy még a JBL E50BT néztem, de nem igazán tudok dönteni. 2 helyen voltam eddig de meghallgatni persze nem sikerült.
-
Tulku
veterán
válasz MenőManó03 #53363 üzenetére
A dolog a következőből áll...a sztereó hangzásnál mindkét fül felé mennek azonos és csak az adott fül számára felkevert tartalmak...persze a nagy rész azonos, de az effektek például rendre az egyik fület érintik inkább, most a hangszerek térbeli elhelyezkedéséről ne is beszéljünk.
Tehát ha csak az egyik füllel hall, akkor mondjuk egy sztereo rendszeren az információ egy részét elveszti.
Tehát kell egy olyan machináció, hogy jacket levágod, teszel rá egy mono jacket, de csak az ép fül felőli vezetéket kötöd rá a jackre, ezáltal eléred, hogy az ép fül felőli rész kap minden információt.Javaslok teljesen zárt fejhallgatót (fül köré ülőt, lehetőleg bőrpárnával) így a feleség sem szenved tovább, ráadásul csak az egyik része szól a fejesnek (ülhet arra az oldalra mindig, ami nem szól....
-
Dorien
veterán
válasz silverbaron #53357 üzenetére
Kingston HyperX Cloud - ehhez jár plüss párna is.
LD SYSTEMS HP 800 PRO - Úgy nézem ehhez is, és ez kevésbé gagyi kinézetre. [link]Mindkettő Takstar PRO 80 klón.
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok!
Teljesen tanácstalan, és tudatlan vagyok fejhallgatók terén, ezért kérnék egy kis segítséget.
Édesapámnak keresek fejhallgatót, rádió hallgatáshoz, amihez nem kell profi cucc, DE
az egyik fülére süket, és a másikkal is rosszul hall, ezért keresnék kicsit speciálisabbat.
Létezik-e olyan fejhallgató, aminek mondjuk, ki lehet "kapcsolni" az egyik füles részét (le lehet külön halkítani, vagy mondjuk a kábelt kihúzni, a lényeg, hogy ne szóljon)?
Édesanyámat nagyon zavarja, mikor max. hangerőn megy a fejhallgató, és még ő is hallja pár méter távolságból a híreket.
(kényelmes legyen, és minél jobban "szigetelje" a szobába kimenő hangokat)
Tudnátok segíteni, ajánlani valamit?
Árat nem írok, hisz, azt sem tudom, hogy létezik e ilyen, és milyen áron indulnak.
Segítséget előre is köszönöm!Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
Samtya
senior tag
válasz silverbaron #53357 üzenetére
A 840-es párnáját szokták rátenni. [link]
Egyébként meg az 1540-es alcantara párna a legkényelmesebb, de horror áron van. -
silverbaron
csendes tag
Sziasztok!
Egy Shure SRH440-est használok már egy éve, de szeretnék valami kényelmesebbet, mert kb fél óra után már nyomja a fejem. A hangját viszont imádom, ezért keresek hasonló hangzású és árú zárt fejhallgatót. Irodában használom főképp, és over-ear kialakításút keresek.
Előre is kösziOneplus 7 256GB, Oxygen OS 10.0.10
-
Samtya
senior tag
Csak a hangjuk alapján nehéz eldönteni, eléggé egy szinten van a kettő. További szempontokat is mérlegelni kell:
- tartozékok, RDJ: nincs, EVO: 2 vezeték, 2 párna, 1 tárolótatyó, jó doboz.
- kényelem, RDJ: gond lehet, idővel keményedik a párna, nagyfülűeknek kicsi lehet, 1000Ft-os ebayes párna megoldja. EVO: párna jó nagy, pánt önbeállós és zavarhat mert rádhúzódik mint a biztonsági öv.
- esztétika: RDJ: jobb ebben, utcára is simán ki lehet vinni, nem annyira műanyagos, tartós, gyerekeknek is jó, nem nyekereg, egyszerű felépítés, nagyon egyben van. EVO: bazi nagy, sok fényes műanyag felület, zavaró hangokat ad, ropog, serceg, pattog felvéve, a sercegés megszüntethető, vezetékkimenetnél idővel megtörhet.
Hangjuk kicsit cizellálva: EVO talán kicsit jobb, mert jobb a tér a félnyitottság miatt, de ki is hallatszik, mélytartomány túlzottabb, dörmögősebb, nem annyira "valós", a magasa nekem picit "rolled off".
RDJ: érdekes mert ennek is jó a tere valójában, frekitartomány egésze számomra emészthetőbben alakul (enyhe V shape), megfogottabb mélyek, kifejezett magasak, de mégsem karcos.
Mi volt a kérdés, mennyivel gyengébb? Nem sokkal, sőt van akinek jobban bejöhet, ha mindent figyelembe veszünk.#53348 Dantor: majdnem jó helyen jársz, de ez még jobb.
-
mcs
veterán
válasz Maxximus #53349 üzenetére
Én is tudom, hogy mennyire jó az Evo, mert azt használok. Pontosan, finoman lüktető basszusa van, és emellett részletes is. Imádom.
Mivel a mediaban eléggé olcsó most a Retro DJ, megfordult a fejemben, hogy vésztartaléknak veszek egyet.
Volt Maxell Audio Wildom is régebben, ami ugyan megintcsak ,,bang for the buck", de az Evoval nem mérhető össze, mert sokkal tompább nála és kényelmetlenebb is a kisebb párnái miatt.[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
-
őstag
10.000 egy EVO. Én is meghallgattam múltkor,miután annyi jót olvastam róla. Elég gányul néz ki,soha nem tettem volna a fejemre,de azután az itt olvasottak és az , hogy én is egy maxell wild-al kezdtem (ami sztm hangzásban hasonló), szóval leesett az állam, tényleg ahhoz képest hogy szól ez a kis csúnya,sztm tartaléknak símán jó. azért a 681 evo 10-ért,ami tartozékokat is kapsz hozzá ráadásul, még jobban megéri. Igazi best buy
[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
Dantor
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatva a topikot jó tüzetesen végül az Audio Technica ATH-M40x fejhallgató mellett döntöttem.
Szeretnék hozzá valamilyen USB-s külső hangkártyát is, lehetőleg minél kompaktabbat.
5.1, mikrofon, stb. fícsörök nem igazán érdekelnek.Körülbelül 10-15k HUF lenne rá.
Illetve remélem jó helyen kérdeztem
Köszi! -
devil-k
nagyúr
Ma voltam az Extreme Audio-ban, hogy hallgatok majd olyan fejest, mint ami Debrecenben nem volt... A kezem belelógott a bilibe rendesen... Se több fejhallgató nem volt, de még egy árva DAC sem....
- mozi bolondéria -
-
mcs
veterán
Egy Maxell Retro DJ mennyivel gyengébb a Superlux HD 681 Evohoz viszonyítva?
Mediaban 5ért árulják most a fehér retrot, és egy pillanatra megfordult a fejemben, hogy elcsípek egyet tartaléknak. -
zsocy
őstag
válasz Maxximus #53341 üzenetére
Pedig nagyon jók azok (szerintem). Ahogy más is írta nemrég, többnyire a 600 ohmos verzió a legjobb hangú ebből a fejesből.
Egyébként ez volt az eredeti 600 ohm edition (nekem is ez van), aztán ebből lett egy Manufaktur verzió ami mindenféle szineket engedett kombinálni, de a technika az ugyanaz volt.
EQMontoyáé még viszonylag szolid színkombó. Ilyenekből csinált a Madooma huszonpár darabos extra limited szériákat, ilyen az övé is, a gravírozással. Ritka, értékes (szerintem), nem is értem miért nem vették még meg.
Aki ilyesmit keres ebben az árban és meg is tudja hajtani, annak nagyon ajánlanám. -
Beren
aktív tag
Üdv!
Tanácsra volna szükségem. Elsősorban otthoni használatra, rock-metal zene szerkesztéséhez keresek fejhallgatót (időnként a pesti vadonba is kivinném, hogy elnyomjam vele a város zaját, de ezt tényleg csak ritkán). Jó lenne, ha circumaural lenne, illetve zárt, hogy énekfelvételeknél ne hallatsszon vissza a mikrofonba a zene. A cuccot egy Lexicon Alpha külső hangkártya hajtaná meg. Lehet új is, használt is, a keret 30-35 ezer forint.
A zene, ami a fejhallgató segítségével készülne, nem a csűrdöngölős fajta, szóval jó, ha a részletek is megjelennek a fejhallgatóban... :-) A cél az lenne, hogy a különböző eszközökön nagyjából hasonló megszólalást tudjak elérni a nótákkal. Tudom, hogy erre milliós nagyságrendű motyók a legalkalmasabbak, de annyi nincs... :-D
Mit ajánlotok? A válaszokat előre is köszönöm!
Beren
-
őstag
válasz EQMontoya #53328 üzenetére
Sztm is sokan nem ismerik (én sem). 600 ohmosat ,Beyert hallgattam a fejes találkozón,az jó volt. (.DLL Beyer DT880 600Ohm Bass Mod-ját)
Egyébként ilyen a tied,vagy még speckóbb 600 ohmos?[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
zsocy
őstag
válasz tonero #53334 üzenetére
tonero és D0zer : A 681 EVO jó, kényelmes, de félnyitott, kihallatszik.
Lehet jobban járnátok egy Takstar HD2000-el, ez árban verhetetlen és zárt.
Vagy megnézhetnétek még az összefoglalóban az ajánlott fejesek listát is. -
Samtya
senior tag
Kihallatszódik, mert nagyjából nyitottak, főleg az SHP-600. Itt van egy példa a nyitottakra.
-
Zolás
addikt
válasz Samtya #53337 üzenetére
Szia. Én is hasonló fejest keresek, és az lenne a kérdésem hogy mennyire hallatszik ki a zene az általad ajánlott fejesből? Éjszaka is használom, és nem akarok olyat venni ami zavarja a családot.
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
D0zeR
tag
Sziasztok én is 10e forintig keresnék fejhallgatót pcre alapra integrált hangkártyával működne. Inkább elektronikus zenét hallgatnék vele. Köszönöm a segítséget
-
tonero
csendes tag
Sziasztok!Van valami jobb fejhallgató 10e ft ig?Tudom,hogy ennyi pénzért ne várjak sokat egy fejhallgatótól de többet nem tudok rászánni de mégis melyik lenne a legjobb választás 10e ig.
-
Waikiki
tag
Sziasztok!
A HD681 Evo-t mennyire lehetne használni open office helyen, a félig nyitott kialakítás miatt a kollégák mennyire fogják azt hallgatni, amit én?
Xiaomi, LeEco, ZUK, (Yi M1 Mirrorless, Redmi Pro, 360N4S, Redmi Note 4, Mi5S (plus), Le Pro 3!!!! stb.) SPEmall kuponok https://goo.gl/P3v6B0 Hardverapro csoport: https://goo.gl/EPnfc1
-
zsocy
őstag
válasz EQMontoya #53328 üzenetére
Néztem én is, és arra gondoltam hogy amikor kerestem akkor bezzeg senki sem akart eladni, most meg itt van... Csak azóta szereztem ebayről egy ezüstöt én is.
A tiéd az ezüst Madoomás, ugye?
Biztos elmegy az, csak sokan szerintem nem is tudják mennyire ritka és nehéz megszerezni. És hogy milyen jól szól ez a széria[ Szerkesztve ]
-
őstag
Klipsch Status fejhallgatót nem ismeri senki?
-
zsocy
őstag
válasz pellesmartin #53322 üzenetére
Ha mindenképp ilyet vagy hasonlót akarsz akkor neked itt a helyed. Ott több a tapasztalat, őket ilyenek érdeklik, minket meg nem.
-
Bodz
nagyúr
válasz pellesmartin #53313 üzenetére
Pl. a HD 681 Evo.
(#53317) starbug82: Hát ha annyit szánsz rá, akkor jó választás. Főleg valami melegebb hangú opával.
-
törölt tag
válasz pellesmartin #53322 üzenetére
De attól az még egy szörnyű hangú fejes, szerintem rosszabbat is alig találnál nála ennyi pénzért. Akkor már inkább egy HD2000 és egy csíptetős mikrofon rá.
-
neonyte
csendes újonc
ATH-PRO5 MK+-at hallgatott már valaki a jelenlévők közül? Felveszi a versenyt egy M50x-szel vagy egy M40x-szeel?
-
Dorien
veterán
válasz Rivaul #53318 üzenetére
Két jó hangú színes-szagos fejes:
Retro DJ
HD661Ha nagyobb, masszívabb cucc kellene és nyitott is szóba jöhet, akkor viszont ezt ajánlom: SHP-600 Hangban is messze ez a legjobb közülük, csak vissza kell venni EQ-val a magasokból 7kHz környékén.
-
törölt tag
válasz zsolti_20 #53300 üzenetére
Ilyesmi árban lehet kapni a Audio Technica AG1 (zárt) és AGX1 (nyitott), vagy Beyerdynamic MMX300 fejeseket, de ezekhez azért ajánlott lenne már valami normális forrást használni.
Annál a Strixnél még amúgy jó eséllyel egy HyperX Cloud is jobban szólna.
pellesmartin: Siberia sosem ért pénzt.
[ Szerkesztve ]
-
Rivaul
addikt
Sziasztok.
10k-ig szeretnék egy fejhallgatót. Tablet (galaxy 10.1) zenehallgatás vagy filmezés lenne a felhasználási kör a kanapén csücsülve. Lehet színesebb dizájnosabb példány is, mert az egész család használja majd. A hangminőség olyan amit 10k-ért el lehet várni, tehát nincs irreális elvárásom. A fület párnával körülölelő típusok jobban tetszenek. 4 gyerek van itthon, néha van velük zajEladó egy zöld kaméleon….Nem,sárga! Inkább piros! Most barna….Ez k**va jó!…… NEM ELADÓ!!!
-
starbug82
csendes tag
Nagyon köszönöm!
Úgy fest, hogy meglepem magam karácsonyra egy 600 ohmos példánnyal
...aztán meg amint sikerül, egy hozzá való erősítővel. A Presenter 3 jó választás lehet hozzá? Vannak erről a párosításról tapasztalatok?
A mocorgást éppen egy AKG Y30 szellősebb hangja adta, úgyhogy egyáltalán nem bánom, ha kicsit kiszabadulhatok zenehallgatás közben, az M50 kicsit fullasztó tud lenni, amellett, hogy nagyon jól bevállt "zenekészítésnél". Szobai hifin meg már amúgy is a Tannoyok vékonyabb hangján edződök egy ideje
-
senior tag
-
fattyu
veterán
válasz pellesmartin #53313 üzenetére
ha volnál olyan kedves és észrevennéd az oldal tetején a CAPSLOCKOS kiírást esetleg vetni egy pillantást az aláírásomra, és utána szánni 3 percet az értő olvasásra akkor megspróolnánk némi felesleges hszt és azok idegein táncolást akik megírták ama bizonyost, és akiket idegesít hogy nonstop ez van.
a hülyeséget, az embereket, a dugót, az időjárást, a késést, és a várakozást leszámítva szinte mindent jól viselek
-
Dorien
veterán
válasz Citroware #53310 üzenetére
Jól hitted, csak a "sima" változatokat már jó ideje nem gyártják, manapság "vintage" jelzővel lehet őket használtan megvenni.
-
Bodz
nagyúr
válasz starbug82 #53305 üzenetére
Azonos típusból Beyeréknél mindig a 600 ohmos a legjobb.
Igen, a Pro nélküli az Edition. Meg ugye máshogy is néznek ki, könnyű őket megkülönböztetni.
A 600 ohmos a legsimább.
Az M50 után nagyon más lesz. Nyilván persze nyitottabb, szellősebb, nagyobb terű, felbontású, amit csak akarsz. Viszont vékonyabb a DT 880 hangja.
(#53306) Sawyer777: Nem szól jobban a HD685. Tényleg csak 1.2 méteres kábelek járnak hozzá (az egyik mikrofonos).
(#53307) pellesmartin: Vegyél inkább egy normális fejhallgatót.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz Sawyer777 #53306 üzenetére
"Néztem a HD681Evo-t is, ahhoz van 3 méteres vezeték, meg plusz fülpárna is. Csábító nagyon, de viszont a fejpántja nem állítható, míg a HD685-nek igen .... meg hát egy kicsivel jobban is szól a 685-ös."
Ez utóbbit miből gondolod? Hallgattad őket egymás mellett?
Az EVO-nak önbeálló fejpántja van.
Szerintem nem fogod észrevenni a hangon, ha jack hosszabbítót használsz, főleg nem alaplapiról.[ Szerkesztve ]
-
pellesmartin
tag
Üdv! Megéri-e még venni Steelseries siberia V2-t?
10.000Ft körül találok használtat,egy új is van 10k-ért,de félek tőle hogy ebayes hamisítvány.
Hogy szűrjem ki hogy eredeti és nem ebay-es replika? -
Sawyer777
csendes tag
Sziasztok
A Superlux HD685-höz tényleg csak 2 darab 1.2méteres kábel van?
Mert az nekem elég rövidke lenne... van egy 1.5 méteres sima kábelem (talán még a régi Pioneer fejesemhez kaptam), ha azzal "kipótolnám" mennyit romlana a hangminőség? Bár gondolom szinte semmit nem számítana, hisz eleve egy alaplapi hangkártyával használnám.
Néztem a HD681Evo-t is, ahhoz van 3 méteres vezeték, meg plusz fülpárna is. Csábító nagyon, de viszont a fejpántja nem állítható, míg a HD685-nek igen .... meg hát egy kicsivel jobban is szól a 685-ös.
Így aztán nem tudom melyik lenne jobb Nagyon a HD685 felé hajlok, szerintetek melyiket vegyem?
-
starbug82
csendes tag
Sziasztok!
Visszatértem a számomra legkedvesebb témához, konkrétan ismét hosszú ideje mazsolázom a hozzászólásokat, új fejes van kinézőben.
Az M50 után/mellett szeretném szellősebbre venni a zenehallgatást, főleg hangszeres zenéhez, metáltól a jazzig szinte mindent szívesen hallgatok, de e kettőt nem véletlenül emeltem ki.
Szeretnék egy kis iránymutatást kérni, ami segíthet a döntésemben, hogy a DT880 250 vagy 600 ohmon muzsikál-e szebben?
A "Pro" jelzés nélküli változat ugye egyenlő az "Editionnal"? Hol említik, hol nem, remélem ez már nem eldöntendő kérdés, ha egyszer sikerült a Pro ellenében a másikat választani.
Viszont az ohm-kérdés súlyos fejfájást okoz... Különösen a magasak miatt. Nem szeretném, ha bántóan karcolna a magas tartomány, ugyanakkor szimpatikusnak tűnik a kiegyenlítettnek mondott hangkép. Nem vágyom öblös mélyekre, inkább legyenek szépen jelen, pontosan és azért ne vérszegényen.
Ezt melyik típustól kaphatom meg? Sajnos(?) az AV teszten pl. inkább lehúzták ilyen zenékhez a 600 ohmos verziót, viszont itt és máshol sokan előtérbe helyezik, míg megoszló véleményekkel is szembesültem.Sajnos meghallgatni nincs lehetőségem (eddig minden hifis cuccal sikerült a tájékozódás), ezért légyszi, akinek van tapasztalata mindkettővel, segítsen nekem jó döntést hozni a tapasztalatok megosztásával.
Jelenleg MS2 a DAC és HeadBuffer az erősítőm, de ahogy javaslatként elhangzott, ha a 600 ohm-os változat lenne a nyerő, akkor egy Presenter3 még belefér a fejlesztésbe.
-
torma1981
veterán
BF lista. Extreme Audio
-
-
Sinesol
veterán
Találtam egy elég jó Ebay akciót, hátha érdekes valakinek : [link]
Szállítással, áfával együtt is olcsóbb mint a legtöbb külföldi olcsóbb helyen.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gitáros topic
- alza vélemények - tapasztalatok
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AI a játékokban és azon túl
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- További aktív témák...