-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz Sawyer777 #53306 üzenetére
"Néztem a HD681Evo-t is, ahhoz van 3 méteres vezeték, meg plusz fülpárna is. Csábító nagyon, de viszont a fejpántja nem állítható, míg a HD685-nek igen .... meg hát egy kicsivel jobban is szól a 685-ös."
Ez utóbbit miből gondolod? Hallgattad őket egymás mellett?
Az EVO-nak önbeálló fejpántja van.
Szerintem nem fogod észrevenni a hangon, ha jack hosszabbítót használsz, főleg nem alaplapiról.[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz Sawyer777 #53242 üzenetére
Vegyél egy Fiio E10K DAC/AMP-ot a HD681 EVO-hoz és már túl is lépted jócskán a keretedet. Milyen forrásod van most? Alaplapi hangkártya?
Neked egy Superlux HD685 is jó lehet: [link]
[ Szerkesztve ]
"Wherever you go - go with all your heart." --- commercial-free eclectic radio --- www.radioparadise.com
-
Dorien
veterán
válasz Sawyer777 #53144 üzenetére
Még annyi, hogy a Superlux HD665 szerintem nagyon dögös cucc, de itt zéró tapasztalat van róla... Ha esetleg bepróbálnád, akkor mindenképp kérünk majd élménybeszámolót. Az olcsó 2xx-4xx szériás zárt Sennheiserek szerintem felejtősek anyagminőség és hang tekintetében is.
[ Szerkesztve ]
-
Dorien
veterán
válasz Sawyer777 #53144 üzenetére
Én egy Superlux HD681 EVO-t javasolnék. Mélyorientált, félnyitott, kényelmes, van hozzá plüss párna is, szóval hosszú fejhallgatós etapokhoz teljesen jó. Másik (nagyon) jó vétel az Omnitronic SHP-600, de ezt EQ-zni kell, mert túl sok benne a magas.
Az általad linkelt zártak közül Superlux HD660 vagy AKG K92 a tippem. Utóbbiról DLL írt jókat: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Tomacko
őstag
válasz Sawyer777 #49703 üzenetére
Szerintem ezek közül a JVC HA-M55 X a befutó, jók a mélyei. A kényelme.... nos hát, szokni kell a szorító erejét de aztán vállalható lesz
[ Szerkesztve ]
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest