Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
válasz JulianSinulf #23 üzenetére
Áh nem vagyok konzolos, amihez pc-hez ülök az konzolon nagyon esetlen.
Amúgy ja pont ez merült fel bennem hogy egyáltalán szükség van-e ezekre a bloated programokra a videokártyák megfelelő működéséhez?
Vajon lehet-e olyat mint régen, hogy inf-ből feltelepszik a core driver ami megadja a fukcionalitást, azt a pár alap funkciót hogy vsync off és aniso max és ilyesmi registryben talán be lehet lőni, és akkor nem is kell a szoftver semmire, a maradék szinte mindent a legtöbb játékon belül be lehet állítani. -
félisten
válasz JulianSinulf #21 üzenetére
Az AMD adrenalin tényleg rémes, logikátlan, pazarló menurendszere van, csak akkor megyek bele, ha feltétlen muszáj. Szomorú hogy 20 éve voltak normális gpu tweaker ui megoldások, most meg ezek a tablet ui-ra hajazó hányások vannak, lassan regisztrációt követelve.
Ütném agyon az ilyen control freak törekvésű cégeket.
Ha megveszem a cuccod a retard áraidon, és még regisztrálnom is kell, akkor inkább vissza a kőkorszakba, csá
Mondjuk már így is több időt töltök a retró gépeim előtt, mint a modernnél, de pár régi game kapott egész jó raytracing modokat úgyhogy kellene valami gpu ami kiszolgálná ezt a hóbortom -
félisten
Épp mostanában gondolkodtam hogy kellene venni újabb videokártyát, nvidia felé húztam, de akkor inkább nem piszkálom.