Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
LamaCube
addikt
válasz
@rglaaf #14015 üzenetére
A baj az, hogy felét sem értem miről beszéltek
A baj az, hogy 2 hete csak túlórázom. Ma is 4-kor keltem, meg a szombatok is melóval telnek. Egyszerűen 1 óra játék alatt elfáradok. Vennem kellene egy hangkártyát is, mert ha az alaplapiba dugom a fülest van egy sistergő alapzaja, de ha a hangkártyába dugom akkor meg nem szól. Meg összeakadt a 2 driver és nem győztem újra telepíteni. Amúgy ilyenkor meg úgysem tudnék beszélni, tehát annyira nem vészes. Más nem hallgatlak titeket, de úgy meg nem az igazi.
Megkérdem a megfelelő topicba milyen hangkarit ajánlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nintendo tulajok OFF-topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Külpolitika
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- További aktív témák...
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X TUF BTF White OC Edition - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Hozz a Nyuszi Tárolót! Seagate IronWolf 4TB (ST4000VN006) INGYEN FOX-al Érdekel?
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Phoenix - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Gainward RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X Panther OC - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ZOTAC RTX 4070 Ti SUPER 16GB GDDR6X AMP HOLO - Új, 2 év garancia - Eladó!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest