Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
ha az adataidnál levő gépről tolod, akkor el kell, h keserítselek, a Q9550 SSE3-at tud. 4.1-et az i5/i7.
nálam AA kikapcsolva, úgyse az a lényeg, és MK Armageddon köszöni jól van. már csak a PS3 controllert kéne valahogy ráhergelnem a PC-re, mert a gamepadomon nincs analóg kar
-
razor03
aktív tag
1280x1024-ben, SSE4.1 plugin és 1xAA-val gyönyörű szép folyamatos, grafikai hibák nincsenek. Viszont ha már 2xAA-val nézem, akkor be-be akad, és az árnyékokat sem jeleníti meg normálisan. Mindezt a 0.9.7 bétával, a 0.9.6-al az első Intróban, a hegyek mögött szivárvány szerű bug volt, és 5 perc után megfagyott.
-
kizcar
tag
Nekem nyolcszoros az anti-alias, pedig csak középkategóriás a gépem -5770 & phenom II x4 945- és nem akad egyáltalán. Neked? Már csak azért kérdezem, mert már engem is figyelmeztettek, hogy az élsimítás sokat levesz a teljesítményből, de valahogy nekem egy dekát se nyolcszoroson.
-
anulu
félisten
hosszú-hosszú hónapok után visszanéztem ide, és örömmel látom, h már rendesen megy a PCSX2
gyorsan be is izzítottam és az MK: Deadly Alliance teljesen jól megy. csak maga a játék egy nulla, de az más kérdés. sajnos a PS3-am nem viszi az írott PS2 játékokat
-
kizcar
tag
Örülök, hogy sikerült
Tegnap Dragon Ball Z Budokai Tenkaichi 2-vel játszottam, és olyan effekt is volt a játékban ami régen nem volt. Sokkal jobban néz ki.
-
razor03
aktív tag
Sikerült! Be kellett állítani a forgatható kis karokat is, és tökéletes! Nagyon örülök hogy sikerült összehozni!!!
Nemrég vittem végig sokadjára a Drakan The Order of The Falme-t PC-n (1999-es!)... mai napig párját ritkítja. Aztán felmerült bennem, hogy játszani kellene a 2. résszel (The Ancient Gates) de kizárólag PS2-re jelent meg. Jött az ötlet, hogy mi lenne ha megnézném ezt a pcsx2 nevű programot, amiről a külföldi fórumok is írnak. Pár napja nem gondoltam volna, hogy én ezzel valaha ténylegesen fogok játszani! Ráadásul 1280-ban
....
-
razor03
aktív tag
Na erre én is rájöttem közben. X-el indítja a játékot.
Nagyon szépen, fut, le a kalappal a program előtt, viszont még mindig nem tudok vele rendesen játszani. Beállítottam a kontrollert úgy ahogy kellett, viszont az előre-hátra gombok nem mennek.
A balra gombbal lefele néz és körbe-körbe fut. A jobbra gombbal pedig felfele néz, és szintén körbe-körbe fut. Néztem a játék beállításai között az irányításra vonatkozó opciókat, de akármit módosítok nem tudom normálisan belőni.
Megpróbálok egy másik plugint ahogy írtad. Szerintem csak valami apró hülyeségbe futottam, amire mindenképp rá fogok jönni mert a játék nagyon jónak tűnik.
Még kipróbálom egy másik gamepad-el is.
-
razor03
aktív tag
Sikerült elindítani az emuval a Drakant. Ott vagyok a menüben. Beállítottam PAD1-re az irány gombokat, illetve a select/start utasítást is. Aztán hiába megyek a new game-re, nem reagál semmit sem a select-re sem start-ra. Pedig az irány gombokkal tudok lépkedni a játék menüjében.
Szerintetek mi lehet a gond? Egy sima egyszerű BENQ USB-s slim billentyűm van.
-
törölt tag
ps2 emulátornál jó az e8400?
-
törölt tag
ps3 emulator még nincs?
-
L3zl13
nagyúr
válasz
Gonosz15 #975 üzenetére
A kompatibilitási táblázatban, ami fenn van a PCSX2 oldalán nincs benne a 2k10, de az összes korábbi verzió mellett csak az Intro jelzés szerepel, azaz nem jut el magáig a játékig.
Igaz, mindez még a 0.9.6-os verzióra vonatkozott, ráadásul nem is feltétlenül naprakész a lista, de azért szerintem jelez valamit.
-
razor03
aktív tag
Ezeket az emulátoros játékokat csak ablakban lehet játszani?
Nekem is lenne 1-2 kedvenc amit szívesen kipróbálnék, csak félek, hogy nem éri meg vacakolni, ha nem tudom úgy futtatni ahogy szeretném.
-
Gonosz15
aktív tag
Sziasztok!
Még mindig az NHL 2k10 -el küzdök. Most már be tudtam állítani a kontrollert meg minden. Elindítom a játékot és innentől jönnek a gondok. Random lefagy, de nem a játék alatt hanem még a menü betöltése alatt. Van h csak a loading... feliratig jut el, van h az első 1-2-3 betöltő képernyő egyikénél random elakad, van h a 2K10 Loading .... feliratnál akad el.
Sajnos nem tudom mi lehet a gond
PCSX2 0.9.7 (r3113) -t használom, ezekkel a BIOS -okkal próbáltam:
Európai v1.60 (2001.10.04), Amerikai v1.60 (2002.02.07) és Japán v1.00 (2000.01.17)Gépem: C2D E5200 @ 3ghz, 2GB ram, 8600GT
Komolyan nem tudom mi lehet a gond
-
adalbert1
veterán
válasz
Viktor77 #972 üzenetére
Megy, csak lassú maga a játék (szerintem nem a lemez miatt -habár isoból biztos jobban is mehetne-, hanem eleve csak ingame-et írnak a PAL verzióra a kompatibilitásnál, ill. egy erősebb gép lehet hogy nem ártana alá. A cddvdGigaherz pluginnel ment a dolog.
Viszont vicces volt Xbox joy-jal irányítani. -
adalbert1
veterán
Hülye kérdés, de az emu beolvassa a gyári PS2 lemezeket? Maradt itthon a gépem eladása után egy God of War és egy GT4, jó lenne néha játszani velük (azt már az utolsó pár kommentből kiszürtem hogy a GT4-re még várhatok).
-
modflow
veterán
Na a BootCDVD fast al elindult.
Lehet hülye kérdés, de a PS3-as kontrolleremet rá tudom kötni a PC-re, hogy az Emu alatt azt használjam?
-
modflow
veterán
Van itt valahol valami FAQ?
Mert elindítom, de bejön, hogy PS2 Memory Card és hiába formatálom meg, innen nem megy tovább. -
kizcar
tag
Tök zsír. Működik a Mortal Kombat Shaolin Monks
Szerintem eddig a legjobb rész.
-
Viktor77
titán
Nem. Legalábbis GT4-hez biztos nem. De igen nagy az előrelépés. Minden speed hack maxon, de nem akarta az igazságot.
Az is furcsa, hogy fent az fps számláló amikor 59-60-at mutat, akkor is lassú a játék. Nem szaggat, hanem mintha lassított felvételt néznék. Ha egyedül megyek, és olyan pályán, ahol nincsenek nagy, nyitott terek, akkor szinte már tökéletes. Nem nagyon vannak grafikai bugok (bár a játék Options menüjében észrevettem egyet, ami eddig nem volt ott), és nem hal le 5 percenként (bár ezzel már egy ideje nincs gond).
-
PuMbA
titán
Próbáltátok már a 0.9.7-et? Arra lennék kíváncsi,hogy ezzel a verzióval már elég-e egy ~2,5-ös Core 2 az akadásmentes játékhoz? (a 0.9.7-ben ajánlott speed hack-ekkel, 2-es VU cycle stealinggel és 2-es EE cycle rate-tel)
-
PuMbA
titán
Kint van a [0.9.7],rengeteg javítás van benne az r1888-as beta óta.
-
Gonosz15
aktív tag
Sziasztok!
Találtam PS2 emulátort, BIOS -t is csak a szokásos banánhéjon csúszok el egy ici pici apróságon.
Beraktam az NHL 2k10-et, el is indul, de mikor ott vagyok h select language X ENTER, akkor hiába nyomom a billentyűzeten az x -et sőt akármit, semmit nem csinál.
Kéne hozzá contoller vagy mi a franc van?
Üdv!
-
Levin01
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy pontosan mit és hogyan kell beállítani, hogy működjön a dolog?
Nekem már ott megállt a tudomány, hogy valamilyen pluginokat meg biost kell még találni hozzá. Pontosan miket kell még szedni hozzá és hogy kell beállítani őket?
Totál semmit nem értek abból amiket ítt leírnak. -
Acta@
csendes tag
válasz
apollo12 #948 üzenetére
Sajnos én sem játszok vele, de honlap szerint 0.9.7-es verzióval és usa biossal játszható a dolog.
Ha ez van fenn nálad is akkor még próbálkozhatsz speed hackek kilövésével, illetve cpu beállításoknál recompilerek kiszedésével (bétás micro VU nálam pl nagyon nem jött be) Először a VU0rec kiszedsével próbálkozz, még mindig az az instabilabb azt hiszem. -
apollo12
veterán
Helló tud valaki segíteni ezen [link]
-
Acta@
csendes tag
Csak natív felbontásban nem csíkoz. Szóval vagy csíkos képernyő, vagy gyenge felbontás. Illetve kisebb felbontásban nem feltétlen csíkozik, nálam 960x1024-ben ment egy darabig, de grafikai hibákat okozott úgy emléxem (nem jut eszembe pontosan mi volt a gond, de biztos nem véletlen állítottam vissza), de egy próbát megérhet.
-
Acta@
csendes tag
válasz
echterion #934 üzenetére
Hali!
Nálam szépen fut a Tekken 5, szóval elmondanám a tapasztalataimat. Ami így elsőre a tippem lenne, hogy mért nem megy nálad, az a bios lenne. Nekem csak japó biossal indul(abból is csak 1.xx), többivel verziófüggően a töltőképernyő után illetve már az elején kifagy.
Egyéb tapasztalat: DX10 nálam nem szerette a játékot, DX9-ben gyorsabb és kompatibilitásban is jobb. PEOpS sound plugin az egyetlen, amivel jól működik, többi lelassítja a játékot, és/vagy akadozik a hang, ingadozik a lejátszási sebesség. -
PuMbA
titán
Jó poén: [link]
-
mad1
veterán
Nallam ment a tekken...probalkozzatok masik video pluginnal...
-
echterion
nagyúr
válasz
Viktor77 #929 üzenetére
Nálam a 0.9.6-os verzióval 52-60 fps között ketyeg. Az jó, csak van bene egy-két textúrahiba, azért próbáltam a legújabb verziót. Hátha azzal eltűnne. Végülis eltűnt, de sajna a játék is.
Viszont a Tekken 5-öt nem tudom sehogy se működésre bírni, pedig a kompatibilitási listán rajta van. Elindul a játék, a töltés alatt megy az a lövöldözős izé, mikor indítanám a játékot, mindig leáll a program azzal, hogy a windows hibát észlelt és a program leáll. Ez vajon mitől lehet? Valakinek elindult már ez a progi?
-
kizcar
tag
Nekem az új PCSX2 nem indítja a játékokat. Azt írja, hogy
"File could not be created or opened
Name: c:\Játékok\Emulators\PCSX2\bios\SCPH-70012_BIOS_V12_USA_200.nvm"
Nem hinném, hogy a BIOS-szal van a probléma mert a 0.9.6-os PCSX-el működik.
Vagy az új PCSX-hez új BIOS kell? -
echterion
nagyúr
Hm, kipróbáltam, de az új verzióval nem megy a gt4.
-
apollo12
veterán
Heló letöltöttem a legújabb PCSX2 0.9.7 verziót de valamitől felgyorsult a játék ez mitől van??
-
kizcar
tag
Srácok!
Lehet hülye vagyok, de sehol nem találom a legújabb PCSX2-őt és pluginokat.
Akinek megvannak a legújabb cuccok, az feltölthetné valahova egy pakkban, és beszúrhatná ide a linket ha nem nagy kérés.
Én már csomó helyen kerestem, még ott is amit belinkeltetek, de abban nem volt benne a legújabb cuccos.
Ha feltöltené az akinek már megvannak, egyszerűbb lenne mindenki számára a letöltése, ha a legújabbra lenne szüksége.
Köszönöm
-
apollo12
veterán
válasz
Cootermain #910 üzenetére
és mi ez az NTSC verzió?
és hol tudom letölteni a PCSX2 0.9.7 verziót -
kizcar
tag
válasz
Cootermain #913 üzenetére
Nekem nincs olyan opció amivel be lehet kapcsolni az élsimítást, de akkor leszedem a legújabbat.
Köszi -
echterion
nagyúr
válasz
Cootermain #916 üzenetére
Köszi.
-
echterion
nagyúr
válasz
Cootermain #913 üzenetére
A gsdx legújabb verzióját honnan tudom letölteni?
-
echterion
nagyúr
válasz
Cootermain #910 üzenetére
Nekem a 0.9.6-tal fut, szinte tökéletesen. Viszont a gt3-at sehogy sem tudom működésre bírni. Esetleg ha valaki próbálta a Tekken 5-öt, adhatna pár tippet, mert a GT4 beállításaival a menüelőtt kilép a program.
-
kizcar
tag
GSDX-el nektek be lehet kapcsolni az élsimítást? Nekem atim van és az Ati Tray Toolsban hiába kapcsolom be
-
apollo12
veterán
heló valaki tudna segíteni a gt4 ben mert elindul a játék de amikor versenyeznék akkor szét esik a kép és minden minden színű lesz a kép
-
kizcar
tag
válasz
Cootermain #906 üzenetére
Köszi
-
Cootermain
tag
Effektek nem változnak, viszont sokkal nagyobb a kompatibilitása a GSDX-nek ( legalábbis én úgy vettem észre ) és már DX9-ben is gyorsabb a ZeroGS-nél. DX10-ben pedig még a DX9-es módot is übereli. Én most a 2693-as GSDX-et használom DX10-ben Win 7 mellett. Legtöbb játéknál ezzel megvan a stabil 60, illetve 50 fps.
-
kizcar
tag
válasz
Cootermain #903 üzenetére
Köszi!
ZeroGS pluginnal működik DX telepítése nélkül is.
Ha felrakom amit írtál, és a ZeroGS helyett GSdx plugint használok directX 10-re beállítva, akkor directX 10-es effektek lesznek? -
Cootermain
tag
Pedig frissíteni kell. Szedd le ezt, telepítsd és menni fog.
apollo12: a Config fül CPU részénél kell bepipálni a Multi threaded GS mode-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest