Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Túl az 5 millión az Octopath Traveler franchise
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- GTA VI
- EA Sports WRC '23
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 5
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Wuthering Waves
-
GAMEPOD.hu
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szicsu
őstag
válasz canniball #999 üzenetére
most a chello smtp-jét használtam, és néhányórás csúszással megjöttek a levelek.....
csak nem tom miért csúsztak ennyit.....
mod : most is próbáltam küldeni egyet, és lás csudát meg is érkezet egy percen belül
hogy mik vannnak....
[Szerkesztve]''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
canniball
nagyúr
-
shev7
veterán
nem ismerem az eplanetet, de ''altalaban'' a szolgaltot SMTP-jet kell hasznalni kimeno levelekhez. Nemtom, hogy az eplanetnek van-e ''publikus'' smtp szervere.
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
szicsu
őstag
Köszi szépen...
most már csak egy problémám van, hogy nem tudom email írni.sztem az smtp szervert adtam meg rosszul, mert azt adtam meg ami a net szolgáltató által adot papiron van.....
én meg az eplanet-es levelezést használom....
annak meg hogy tudom meg az smtp szerver címét?''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
szicsu
őstag
Hi!
most ismerkedem csak a progival, és lenne pár kérdésem:
-hogy tudom beállítani, hogy milyen gyakran ellenőrizze, hogy van e levelem?
-és hogy tudom megcsinálni, hogy kis méretnél ne a tálcára, hanem az óra mellé iszkoljon...
köszi''Az alkotó élet titka az, hogy felnőttkorban is megőrizzük a gyermekkor szellemét.''
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Azt már be tudtam állítani TB-ben, hogy ha letöltöm a leveleim az aktuális kiszolgálóról, azokat ne törölje le, most az lenne a kérdésem, hogy el lehet-e érni azt, hogy a TB-vel elküldött leveleim felkerüljenek pl. a freemailes postafiókom elküldött levelei közé (amit aztán a freemail.hu-ról el tudok érni)? Csak otthon használok ugyanis TB-t, jó lenne ha a leveleimet (beérkezett, küldött, stb.) máshonnan is meg tudnám nézni...'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
NasCa
tag
hello!
szerintetek miért van az, hogy hiába törlöm ki a kapott leveleket egy idő után, az inboxban is alig van valami, mégis az Application Data-ban a TB Mail\Local folders-ben lévő fileok méretét egyáltalán nem akarja kisebbre venni... Olyan mintha nem is törölné le a leveleket. -
Winner_hun
titán
Valaki használja itt az ultrawebes címét?
Mert nekem mindig azt írja ki a TB, hogy
A(z) www.ultraweb.hu kiszolgálóhoz kapcsolódás túllépte a maximális várakozási időt► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Adrian Mole
senior tag
Lehet, hogy nem a TB topicba kellene, de:
Modemmel csatlakozva a nertre (Start menü, cstlakozás), a TB-öt elindítva nem mindig képes elindítani a forgalmazást (ismeretlen kiszolgáló hiba). Ha indítok valamilyen másik netet használó progit (Firefox, av frissítés, stb), akkor már műxik, megtalálja a kiszolgálót. Lehet, hogy nem a TB hibája (akkor irányítsatok át valami másik topicba), de hátha...42
-
Nabu
aktív tag
Ha berakod a TB-t az indítópultba akkor az is elindúl autómatikusan... 21MB pedig szerintem nem olyan vészes nekem telik a fél gigából... De biztos jó a poptray is ha ennyíre dícséred csak én nem szeretéem ha levelezésre több programot kellene használnom ..
Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
Nabu
aktív tag
Innen: C:\Documents and Settings\''win felhasználóneved''\Application Data\Thunderbird\
kimásolod a Profile mappa tartalmát és a neked megfelelő particióra rakod, ezután megnyitod a start menüből a Profile Managert itt találod a jelenlegi profilodat ezt akár már törölheted is, ezután profil létrehozása menüpont itt egy ''tovább'' után beírod a TB felhasználóneved majd lentebb a Mappa választására kattintva megkeresed azt a mappát amit a másik particióra másoltál kiválasztod és befejezés!!! Megpróbáltam érthetően, de ha nem világos valami irjál...
Bocsi nem egészen pontosan fogalmaztam próbáld meg így...Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
fradi81
veterán
A TB-vel akkor hogyan lehet a leveleket percenként ellenőriztetni?
Tehát átmásoltam a profile könyvtárat, töröltem a régi profilt, csináltam újat, megadtam az új helyet, és mikor elindítottam a TB-t nem látta..
Ha a helyi mappáknál átírom a helyi könyvtár: alatti útvonalat, úgy jó lesz?
[Szerkesztve]moto g72, Ninebot d28e
-
Nabu
aktív tag
Te ugye nagyon nem ismered ezt a programot?
Innen: C:\Documents and Settings\''win felhasználóneved''\Application Data\Thunderbird\
kimásolod az egész Profile mappát és a neked megfelelő particióra rakod, ezután megnyitod a start menüből a Profile Managert itt találod a jelenlegi profilodat ezt akár már törölheted is, ezután profil létrehozása menüpont itt egy ''tovább'' után beírod a TB felhasználóneved majd lentebb a Mappa választására kattintva megkeresed azt a mappát amit a másik particióra másoltál kiválasztod és befejezés!!! Megpróbáltam érthetően, de ha nem világos valami irjál...
Aki akarja látni hogy levele jött, annak egy tipp: poptray. Több emailcímet is tud figyelni, akár percenként is tudja ellenőrizni van-e új levél.
Ezt ne reklámozd mert a TB alapból tudja ezt sőtt még többet is a szolgáltatást és nem kell fölöslegesen programot telepítened a winre...Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
fradi81
veterán
Hali, mit kell állítani hogy a letöltött leveleket + a postafiók beállításokat szóval mindent egy másik partíción tároljon? pl windows újrarakáskor van rá szükség hogy megmaradjanak a cuccok. Aki akarja látni hogy levele jött, annak egy tipp: poptray. Több emailcímet is tud figyelni, akár percenként is tudja ellenőrizni van-e új levél.
moto g72, Ninebot d28e
-
MichaelSD
őstag
-
Nabu
aktív tag
Megjelent a ThunderBird 1.5.0.5. verzió klikkeljetek a frissítésre...
További infó: [link]Mikor nem fogunk szívni egy Microsoft termékkel??? (Ha pórszívót fog gyártani!) :))
-
MichaelSD
őstag
Megoldható valahogy, hogy a mappákra klikkelek akkor azonnal az új levelekhez ugorjon?
Per pillanat az utolsó olvasottra ugrik (szerintem).
Köszönöm.XMPP: sdmichael@kdetalk.net
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
Ha frissítem a Mozilla Thunderbirdöt hogy lehet elérni, hogy a korábbi fiókjaim és a beállításaim megmaradjanak?
Még valami...ha törlök valamit egy fiókomból hogy lehet beállítani hogy azt a levelet tényleg törölje és ne a Törölt Elemek mappába rakja?
[Szerkesztve]'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
canniball
nagyúr
Szomorú vagyok, de legalább már tudom hogy nem csak én bénázok. Pedig ez egy hasznos opció lenne... Köszi szépen!
https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
RAM
őstag
[link] Mit kell - hol beállítani?
Csak tisztán
-
canniball
nagyúr
Tényleg nincs olyan a TB-ben, hogy ''mappa ürítése'' vagy csak én nem találom?
-
shev7
veterán
válasz Winner_hun #955 üzenetére
hat ha elkuldted magadnak, akkor meg kellett kapnod Ha nem kaptad meg, akkor lehet, hogy nincs beallitva az automatikus letoltes. Toltsd le, es olvasd el
''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
Winner_hun
titán
Beállítottam a thunderbirdet és van egy mailcímem, ahova a fontosabb mailokat mentem el. A nagy beállításban sikerült arra a mailcímre is beállítani, hogy a kiszolgálón ne hagyja ott a mailokat. Miután ezt az opciót kiszedtem arról a mailcímről, utána elküldtem magamnak ugyan azokat a mailokat, azóta ezzel zaklat a levelezőprog: és egyetlen egy mailt sem mutat. Ezt hol lehet megnézni, hogy után ne mutogassa?
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
canniball
nagyúr
''Hol lehet beállítani,hogy a moz.th. elinduljon automatikusan az xp-vel együtt?''
Rakd be az Indítópultba.
''...fusson a háttérben mint pl:MSN,nod32,skype. Hogy tudjam ha levelem jött.''
Ehhez (postafiókonként) be kell állítanod a ciklikus ellenőrzést.
''...alapértelmezett levelezőnek akartam beállítani...''
Outlookot lődd le, TB-ben: Eszközök->Beállítások->Általános: Legyen a TB az alapértelmezett... - Levelezést jelöld ki.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
WOW27
tag
Sziasztok! Hol lehet beállítani,hogy a moz.th. elinduljon automatikusan az xp-vel együtt?
Magyarul ne kelljen parancsikonrol indítani és fusson a háttérben mint pl:MSN,nod32,skype. Hogy tudjam ha levelem jött.
A másik hogy alapértelmezett levelezőnek akartam beállítani az outlook helyett,de percekig csak mutatta az átállítást aztán leállítottam mert 70%-nál nem ment tovább!/programok hozzáférése és alapértelmezése/
Kérem aki tud segítsen!THX -
canniball
nagyúr
válasz Tele von Zsinór #946 üzenetére
''Profilokat biztosan tud, de hogy ezt hol lehet elővarázsolni, nem tudom...''
Start menü->Programok->Mozilla Thunderbird->Profile manager.https://tinyurl.com/ycoexz4o *** Only the good die young...
-
Tele von Zsinór
őstag
Profilokat biztosan tud, de hogy ezt hol lehet elővarázsolni, nem tudom, sose kellett. Ellenben guglival találtam egy kiterjesztést, ami profil megnyitásakor jelszót kér: https://nic-nac-project.de/~kaosmos/profilepassword-en.html
Ahogy fel is hívják rá a figyelmet: ez csak a ''dumbass'' kategóriába eső userek ellen véd. -
shev7
veterán
válasz Winner_hun #939 üzenetére
google...
-
válasz Tele von Zsinór #942 üzenetére
Hát már csak lehet létrehozni jelszóval védett profilokat. Azt még az ősrégi Outlook Express is tudja.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kutga
nagyúr
Sziasztok!
A kérdésem az, hogy a Thunderbirdöt (magát a programot) el lehet-e látni jelszavas védelemmel? Koliban lakom, elég nagy a jövés-menés, jó lenne ha csak én tudnám elindítani a programot.'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
shev7
veterán
válasz Winner_hun #936 üzenetére
inkabb keresned a problemadra a megoldast magadnak
mail.invitel.hu''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
shev7
veterán
válasz Winner_hun #936 üzenetére
vazz, nem az emailrol beszelunk, hanem a netszolgaltatodrol... freemailnek nem hasznalhatod az smtp szerveret. A sajat szolgaltatodet kell hasznalnod.
-
shev7
veterán
válasz Winner_hun #934 üzenetére
azt neked kell tudnod
talan meg tudnank mondani, de nagyon titkolod a szolgaltatodat
[Szerkesztve]''Gee, Brain, what do you want to do tonight?'' ''The same thing we do every night, Pinky: Try to take over the world!''
-
canniball
nagyúr
válasz Winner_hun #932 üzenetére
A szolgáltatód SMTP-címét add meg a freemail.hu helyett.
-
Winner_hun
titán
Nem tudok válasz levelet írni, freemail van átirányítva vagyis használva. Ezt kaőpom: [link]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Dufresne
addikt
válasz canniball #928 üzenetére
Van egy axelero-s, van egy hdsnet-es és egy freemail-es
Mindegyik simán a beérkezett üzenetek mappába töltődik és én azt akarom, hogy a fremail-es és a hdsnet-es más 2 általám létrehozott mappába töltődjön, de ezt nemtudom hol lehet beállítani. Remélem már érted...
Közben rájöttem
[Szerkesztve] -
canniball
nagyúr
válasz Dufresne #926 üzenetére
Ha a freemail-es címedre kapsz levelet, akkor azt eleve a freemail nevű postafiókba teszi; ha másik mailcímedre jön levél azt meg a másik postafiókba, nem fog a kettő keveredni (hacsak nem úgy állítod be). Ezek után nem igazán értem a kérdést...
-
Dufresne
addikt
Sziasztok!
Hogy lehet azt megadni, hogy egy bizonyos email címre érkezett leveleket egy bizonyos mappába tegyen? -
kutga
nagyúr
Sziasztok!
A következő kérdésem lenne: mit kell beállítani TBben ahhoz, hogy ha mondjuk freemailes postafiók esetében rákattintok a levelek letöltésére, azok a freemail.hu kiszolgálón is megmaradjanak? Otthon ugyanis nem használok TBt és nem ártana azért ha a leveleimet onnan is meg tudnám nézni. A segítséget előre is köszönöm.'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
Lala6
őstag
Na nekem is hasonló a kérdésem. Outlook Express-be áttudom-e tenni a leveleket csoportosan?
-
Chandler
senior tag
hi
hogy lehet exportálni a leveleket a thunderbirdből? -
fradi81
veterán
hali
pár napra elutazok, és valószínűleg fel fogom rakni ott a tbirdet hogy elolvashassam a leveleimet. Ha hazajövök azok a levelek itt újból letölthetők lesznek, vagy elvesznek?
A postafiók beállításai-kiszolgáló beállításai résznél van egy olyan hogy ''üzenetek megtartása a kiszolgálón''. Ha azt bejelölöm akkor itt újból letudom majd tölteni a leveleket?
előre is kösz.moto g72, Ninebot d28e
-
k.krisz03
tag
válasz ballington #913 üzenetére
Aha, értem. Köszi szépen!
Nem voltam benne bizos, hogy fel fogja ismerni azt a mappát, de most kipróbáltam, és tényleg müxik. -
ballington
addikt
hello
én azt szoktam csinálni, hogy az application data-ban levő thunderbird mappát kimásoltam egy másik meghajtóra.
win reinstall után pedig visszamásolom, majd feltelepítem a tb-t, és láss csodát, ott vannak a levelek. bár előtte érdemes egy ''levelek tömörítését'' elvégezni (nem zip vagy ilyenekre gondolok)Aki a tökfőzeléket kapor nélkül eszi, az más aljas dolgokra is képes.
-
k.krisz03
tag
válasz k.krisz03 #910 üzenetére
Na az már megvan, hogy hol tárolja a leveleket (dokumentumokon belül jó mélyen), és már a progiban is át tudnám állítani az útvonalat, de hiába teszem meg, mindig a C meghajtón akarja tárolni, annak ellenére, hogy én a D-n állatottam be neki egyet (a levelező is a D-n van, és annak a mappájában). (Csak azért szeretném ezt a megoldást, hogy ha újra kell rakni a Win-t, akkor megmaradjanak a levelek.)
Akkor hogy is kellene rendesen beállítani, hogy oda rakja a leveleket, ahova én szeretném? -
k.krisz03
tag
H@li!
The Bat-ről szeretnék váltani Mozilla Thunderbird-re. A Bat-nél nem volt gond a letöltött levelek tárolásával, mert ott minden postafiók kapott egy külön mappát a winyón. Win újratelepítése sem zavarta, másik partíción volt, csak el kellett indítanom, létrehozni újra a postafiókokat (amiknek a beállításait nem feleljtette el). Azért váltanék, mert valami oknál fogva, nem akarja rendesen kezelni a leveleket.
Na most Mozilláéknál hogy történik a levelek tárolása? Hogy tudom megoldani, hogy Win újrarakása után is meglegyen mindegyik?
Előre is köszi!
Krisz -
kutga
nagyúr
Sziasztok!
A kérdésem az lenne, hogy a Thunderbirdöt hogy kell helyesen bekonfigurálni freemailes és vipmailes postafiók kezeléséhez? A freemailnél elértem annyit, hogy látom a bejövő leveleim, de küldeni nem bírok. A vipmail esetében még ez sem sikerült. A kérdésem az, hogy a szolgáltató és az SMTP szervernek mit kell megadni mindkét esetben? Mivel kolihálóm van, hogy tudjak küldeni, töltöttem le egy SMTP szerver programot...de azzal sem működött. Szóval ha valakinek van egy kis ideje, írja legyen szíves írja le hogy is kell pontosan csinálni a dolgokat? A segítséget előre is köszönöm!'They bid me take my place among them in the halls of Valhalla where the brave may live...forever..' 13th warrior
-
qestion
aktív tag
Azt hogy lehet beállíítani, hogy
1. a mailben a link egy 640*480 -as ablakot nyisson meg, esetleg ne legyen címsor/eszköztár/gördítősáv?
2. a levélen belül ki lehessen tölteni (iframe) egy PHP-s oldalt?a pálya
-
-
Littletiger
tag
Na. Mint kiderült nem html szerkesztéssel írtam. Most ezt kaptam:
<!DOCTYPE html PUBLIC ''-//W3C//DTD HTML 4.01 Transitional//EN''>
<html>
<head>
<meta content=''text/html;charset=ISO-8859-2'' http-equiv=''Content-Type''>
<title></title>
</head>
<body bgcolor=''#ffffff'' text=''#000000''>
<a href=''scherzo.hu''>scherzo.hu</a>
</body>
</html>
Ez már hasonlít arra, amit te korábban bemásoltál. Elküldtem magamnak, de továbbra sem jelenik meg linkként. A nézet/üzene törzse normál szövegre van állítva, és jobb gombos felugró menüben nem jeleneik meg a ''hivatkozás címének másolása'' lehetőség. -
canniball
nagyúr
válasz luciferc #904 üzenetére
Ekkor még mindig ott a lehetőség hogy fent kiválaszd a feladót. Vagy kezd mindig ennek ellenőrzésével, akkor nem küldheted rossz címről a levelet. Vagy ha ennyire likas a fejed használj minden postafiókhoz más-más levelező progit.
-
luciferc
őstag
-
canniball
nagyúr
válasz luciferc #899 üzenetére
Részben automatikus: azzal a címmel küldi a leveleket, amelyik postafiók aktív. ''több email címem van, mindegyikről mást intézek...'' - tehát ha üzleti ügyet intézel, akkor gondolom úgy is a luciferc-biznyic postafiók aktív, ekkor luciferc@biznyic.hu lesz a feladó, ha meg privátot, akkor a luciferc-privát postafiók aktív, tehát luciferc@privát.hu lesz a feladó. Ezen nincs is mit elfelejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Surfshark Starter VPN 3 hónap / Végtelen eszköz / Előfizetés hosszabbításra is alkalnas Kupon
- Új, bontatlan Borderlands 2 Ultimate Loot Chest Limited Edition PC ELADÓ
- Office Professional Plus 2013, 2016, 2019, 2021, 2024 licenckulcsok - MEGA Akció!
- McAfee Total Protection - 6 eszköz 1 év
- PC játékok - árak megegyezés alapján
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest