Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabi®
addikt
válasz RandomName #20 üzenetére
Ott még nem tartunk hogy te megmond ki mit csináljon. A másik meg az ha azt sem vagy képes felismerni hogy csak offol-olsz akkor sajnálni tudlak. Tudod van a témához szólás, meg a fingreszlés más hozzászólása miatt, mert nem egyezik az ízlés.
Te utóbbit csinálod . . .[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
válasz RandomName #18 üzenetére
Az nálad kellett volna hogy kifejlődjön,hogy felismerd ez egy játék alatti hsz szekció. Már ha elakarod feltétlen vinni ebbe az irányba azt, hogy megmertem jegyezni hogy miért nem tetszik, és azt meg is indokoltam. Tudod ez még mindig egy fórum, ahol hozzászólhatunk az esetleges játékokhoz mint vélemény. Enged meg hogy ne rajtad álljon vagy bukjon egy hozzászólás validsága. Tőlem éjjel-nappal nyomhatod, tiszteledben tartom, nem is traktállak érte, meg szalmabábérvelek. Tégy te is így. Köszönöm
-
Szabi®
addikt
válasz danielgalaxy #13 üzenetére
Ismerem már ps2-ön játszottam vele, borzalmas volt. Szubjektív tapasztalt alapján írtam hogy számomra szar. Ezek anno ilyen 30-60 értékelésű játékok voltak. Percig se hidd hogy ezek akkorát mentek. Ez látszik is az egész megvalósításon, 2010-es grafika, gyenge párbeszédek.
-
Szabi®
addikt
Jah nem erről van szó. Nekem a Sleeping Dogs iszonyú nagy kedvenc volt. Maga az ázsiai gengszter témakör bejön. Ebben a Yakuzában ami zavar, hogy meg sem próbálják élethűbbé tenni, és ezek a gagyi 90-es évekbeli "sárgakazettás" játékokat idéző effektek bunyó közben, számomra igencsak érdektelenné teszik. A súlytalan párbeszédről nem is beszélve. A yakuza mint témakör sokkal többet is adhatna, egy nagyon jól kidolgozott sztorijátékot szép grafikával, de valamiért ezt nem akarják. Ez 12 éves és ettől a fenti yakuza baromi messze van . . .
[ Szerkesztve ]
-
Szabi®
addikt
Nekem ez a Yakuza game a "soha meg nem értett" játék volt. Ez a látvány is, 2010.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest