Hirdetés
- Elite: Dangerous
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Le Mans Ultimate
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- PlayStation 4
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dé
aktív tag
Október végén jön Amazonra a TV sorozat, kiváncsi vagyok rá nagyon
Már 17 éve itt :)
-
senior tag
A Kiwami 1- nél jó volt a harcrendszer, a 4 mód között válogatni, és egyre nehezebbek lettek a bossok, más más működött rájuk, nagyon kellett figyelni. A történet meg filmszerű, az utolsó harmadánál nem tudtam abbahagyni a játékot, annyira kíváncsi voltam mi lesz. A Kiwami 2-t meg félbehagytam, megváltozott a harc, olyan egygombos lett, így kevésbé volt meg a kontroll érzése. A mellékküldetéseik nagyon rosszul követhetők, egy nagy gubanc lett. De annak is jó a története, film is lehetne belőle, meg van egy zsúfolt japán város hangulata. A történet miatt szerintem annyira kedvelt, simán egy B és A kategória között billegő mozit hoz, meg játszhatóak a harcok. Illetve vannak jó mellékküldetések, amik a fő történet spinoffjai, akár az előző részből, azoknál van egy átgondoltság ahogy összeérnek a szereplők szálai. Még vannak uncsi de vicces mellékküldetések, meg egy csomó japán agyatlan szar, azok unalmasak.
[ Szerkesztve ]
Kérek egy számot a jútútú. Európai macskakilátókő Nugáton a helyzet változatlan
-
Szabi®
addikt
válasz RandomName #20 üzenetére
Ott még nem tartunk hogy te megmond ki mit csináljon. A másik meg az ha azt sem vagy képes felismerni hogy csak offol-olsz akkor sajnálni tudlak. Tudod van a témához szólás, meg a fingreszlés más hozzászólása miatt, mert nem egyezik az ízlés.
Te utóbbit csinálod . . .[ Szerkesztve ]
-
RandomName
senior tag
Ok. Akkor kérlek, csak a hozzászólásom első, és utolsó mondatát olvasd ezentúl.
Az is valid. Köszönöm.[ Szerkesztve ]
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
Szabi®
addikt
válasz RandomName #18 üzenetére
Az nálad kellett volna hogy kifejlődjön,hogy felismerd ez egy játék alatti hsz szekció. Már ha elakarod feltétlen vinni ebbe az irányba azt, hogy megmertem jegyezni hogy miért nem tetszik, és azt meg is indokoltam. Tudod ez még mindig egy fórum, ahol hozzászólhatunk az esetleges játékokhoz mint vélemény. Enged meg hogy ne rajtad álljon vagy bukjon egy hozzászólás validsága. Tőlem éjjel-nappal nyomhatod, tiszteledben tartom, nem is traktállak érte, meg szalmabábérvelek. Tégy te is így. Köszönöm
-
RandomName
senior tag
A rétegjátékok már csak ilyenek. Nekem meg meg a COD nem tetszik, meg a többi mainstream co-op. A városépítő játékokat meg kb '98 óta nem bírom megtanulni....
Szerintem ez tökre rendben van így, mert nem vagyunk egyformák.
Inkább annyi megjegyzésem lenne, hogy ha tényleg 35+ éve játszol, akkor már ki kellett volna fejlődnie a skilltree-n annak, hogy felismerd, hogy mi nem való neked, és csak simán elhaladj mellette."A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
RandomName
senior tag
Így van. Én is várom. De a fővonal folytatását, ami turn based lesz meg nem. Imádom a franchise-t, van olyan rész amiben 40+ órám van kb indokolatlanul, mert ki sem toltam 100%-ra. De ezek a stratégiába hajló megoldások nem érdekelnek. Én hentelni akarok, meg félórás átvezetőket nézni.
"A logout olyan mint egy joghurtkultúra... bedobod a bejegyzést, és minimum 8, maximum 24 óra múlva minden tag a téma egyetemi szintű szakértőjévé válik." By: DeFranco (2016)
-
Szabi®
addikt
válasz danielgalaxy #13 üzenetére
Ismerem már ps2-ön játszottam vele, borzalmas volt. Szubjektív tapasztalt alapján írtam hogy számomra szar. Ezek anno ilyen 30-60 értékelésű játékok voltak. Percig se hidd hogy ezek akkorát mentek. Ez látszik is az egész megvalósításon, 2010-es grafika, gyenge párbeszédek.
-
danielgalaxy
aktív tag
Aki játszott már Yakuza játékkal, az tudja, hogy a sokszor színes és humoros felszín alatt minden egyes részben egy elég komoly fő történeti szál dolgozik, amiket elképesztően jól rendezett átvezetők görgetnek tovább. Általában az opcionális mellékküldetések a komolytalanabbak.
Egyébként a Sleeping Dogs is egy fasza játék, de aki nagyon jól megírt gengszter sztorit akar, az a Yakuzákkal se lő mellé.
Yakuza Zero-t ajánlom kezdésnek, vagy a Yakuza: Like a Dragon-t. -
myckey
veterán
ezek szerint nem Te vagy a célközönség, mert bizony akadnak, akik meg pozitívumokat látnak benne bármely részében. nem a szép grafikát keresik.
Ez a " Yakuza " sorozat nem tegnap kezdte a népszerűséget...[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
Szabi®
addikt
Jah nem erről van szó. Nekem a Sleeping Dogs iszonyú nagy kedvenc volt. Maga az ázsiai gengszter témakör bejön. Ebben a Yakuzában ami zavar, hogy meg sem próbálják élethűbbé tenni, és ezek a gagyi 90-es évekbeli "sárgakazettás" játékokat idéző effektek bunyó közben, számomra igencsak érdektelenné teszik. A súlytalan párbeszédről nem is beszélve. A yakuza mint témakör sokkal többet is adhatna, egy nagyon jól kidolgozott sztorijátékot szép grafikával, de valamiért ezt nem akarják. Ez 12 éves és ettől a fenti yakuza baromi messze van . . .
[ Szerkesztve ]
-
prolad
addikt
Hoppá, ez nem turn based? Akkor még akár jó is lehet.
-
Szabi®
addikt
Nekem ez a Yakuza game a "soha meg nem értett" játék volt. Ez a látvány is, 2010.
-
Montanaxy
aktív tag
Tetszetős a harc, meg a hangulat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest