Hirdetés
Aktív témák
-
girnyau
tag
Sziasztok!
Felraktam a CM7-et a 2.2.2CEE-re.
Elég sok hibát és app hiányt tapasztaltam.
Szeretnélek titeket megkérdezni, hogy ez csak egyedi eset vagy többek is tapasztalták?
- Hotspot funkció eltűnt és nem találok olyan appot ami nem AD-hoc hanem rendes wifi hotspotot hozna létre
- DLNA megosztás eltűnt, erre van megoldás, de a gyári az sokkal jobb volt.
- Nevekhez egyedi csengőhangokat össze vissza keveri vagy le se játssza.
- Hívásvárakoztatás nem működik.
- A kamerával nem lehet normális képet csinálni mondjuk egy sötétebb helyen vakuval egy újságban lévő szövegről ami a CM7 előtt tökéletesen működött (piros lencse). Ugyanis teljesen fehér lesz az egész kép, CM7-es kamerával és lgkamerával is.
- Van olyan lehetőség a CM7 beállításoknál, hogy a hívás felvétele, lerakása, létrejöttekor rezegjen a teló ezt nem tudtam kikapcsolni. Hiába vettem ki a pipát ugyanúgy rezgett. Erre rájöttem, hogy egy újraindítás kell neki, de szerintem ez sem normális.Nagy vonalakban ennyi, ha még tapasztalok valamit akkor írok!
Valaki tud olyan progit ami ki tudja kapcsolni a különböző szenzorokat?
Válaszotokat előre is köszi.
Csáó!
-
premete
veterán
Mióta feltettem próbaképpen a CEE-romra, és állandóan kikapcsolt a cucc, úgy döntöttem, megnézem, mit lehet a 2.2-es romokból kihozni. Működik minden, gyors, nem fagy, igaz, vagy 60 apk-t kiszedtem a /sytemből (de beletettem vagy 20 másikat).
Igen, az 1% froyo az, tehát másik /system/lib/libandroid_servers.so van benne, persze, a /app és a /framework deodexált. Fogyasztás nappal, standby 2g-vel, sync on 1%/óra, éjjel, amikor a Battery Manager lekapcsolja a sync-et, akkor a fele kb.[ Szerkesztve ]
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
forintuser
őstag
Sziasztok.
Érdekelne, hogy nektek mennyi az átlagos aksi hőmérséklet.
Mert nekem ha nem használom, alap hangon 33-34 fok körül van.Ha netezek, simán felmegy 40-41 fokig is. Normálisak ezek az értékek?
Holnapkészítést vállalok.
-
Wajk
addikt
Friss hír! twitter
@kmobs CM Updates: ETA of 7.1-RC1 this weekend (*GASP* ETAs).
I'll work on merging Defy into the main tree CM tree with @koush and Quarx afterwardsszvsz jön az RC1 a hétvégén (ha minden jól megy), ami egy összegyúrt verzió; CM7+koush+Quarx munkájából
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Wajk
addikt
válasz premete #1094 üzenetére
megcsömörlöttél?
egy gyors kérdés. A 100%-os kijelzést mivel oldottad meg?
a "1% battery step for Froyo" val néz ki így? még nem dobtam fel, mert a Giner themes verzió nem tetszik, de ha a sima verzió így néz ki az jó lenne.Éppen most néztem az Astro File Managerrel, hogy mennyi folyamat progi megy a háttérbe amit nem is használok. Így is meg vagyok elégedve a Nordical, de valszeg nekiállok szétgyomlálni egy kicsit, hogy akkor mit mutat...
-
Moon_Walker
tag
Sziasztok,
csak egy gyors kérdésem lenne.
Felraktam a Motorola updaterrel a 2.2.2 Androidot a gyári de Rootolt romra.
Nos, újra kell rootolni ezután?
(És hogyan? Mert a System verzion elég furcsa lett:
Version.34.164.3.MB525.Retail.en.FR)Kösz
Attila(nem kötelező megadni)
-
kano
nagyúr
-
kano
nagyúr
A kamerájának a lencséjét nézd meg, ha tudsz esetleg piros/narancssárga színűt találni akkor azt jobban megéri megvenni talán, mint a zöldet.
Szerintem a mostani szériára biztosan nem tették még fel a 2.2-t, így valószínűleg 2.1 lesz rajta.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
embe
nagyúr
válasz premete #1087 üzenetére
ZTE Blade-t használok 7 hónapja. Nem most kezdtem. Az 1 hsz. ott is szent. De gondoltam valaki vett mostanában az itteni fórumlakók közül. Mellesleg a linkelt tegnap feltett kérdéseimre sem kaptam még választ.
Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
embe
nagyúr
Üdv!
Ez a tegnap feltett kérdésem még mindig aktuális. Kiegészíteném azzal, hogy magyar nyelvű 2,2 hivatalos van hozzá? Vagy itt is a főzött romok játszanak?Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
Edge
veterán
vazzz+halo: thx eccerű és naccerű
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Halo
senior tag
akadgat...
most próbáltam a wide-os felbontást is:
848x480 teljes bitrate: 7528 kb/shát - csiszolják még, gondolom, remélem
korábban írták, semmi extrát nem csináltak emberek:
felpakolták az sd-re a zip-et, recoveryben rátolták és ennyi. működik, így cselekdtem én is.
igaz, az első boot kicsit sokáig tart, ne ess kétségbe tehát. (én már majdnem nyomkodtam mindenfélét, hogy életet leheljek belé, aztán jött a görisrobot, és a működő rendszer.)
megmarad minden, ahogy volt!persze, ha tisztán akarod, ugyanúgy, mint a cm7-et.
(kicseréltem a gyári sd-re... egyelőre jóó... bááár, tegnap is volt olyan, hogy 1-2 fénykép elsütés utána a kamera rész bebugozott... szépen magyarul mondva.)
vazzz: igen, ezt feledtem, de rájött volna a kollega, ha látja a nincs hálózat szöveget, szóval basebandot állítani, ennyi
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
kano
nagyúr
Az a 20kép/s még akadozós lehet.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Edge
veterán
Én a flikie wallpapers HD-t használom, ott pont megfelelő méretű hátterek vannak(több 1000), ráadásul tud olyat is hogy egy mappába lerakott háttereket biz. időközönként váltogatja. free a marketben.
Halo: akkor már nem akadozik a felvétel? szép folyamatos már?
ill kérdezném hogy egy ilyen nightly felrakásának mi a menete, leírom én hogy gondolom:
-nandroid backup
-nightly zip fel recovery-ben
-nandroid restorevagy egyáltalán nem is kell backup & restore, csak fel a zip és kész?
[ Szerkesztve ]
-
ggmac
csendes tag
Sikerült kimentenem magam a helyzetből. Újraindítottam, és bementem a Boot menüben, ahol csináltam a Recovery-ben egy factory reset-et. Az meg ki is fagyott szépen, így jött az aksi ki, aksi be.
Ezután újraindult, és mintha csak az előbb telepítettem volna a CM7-et, bejött szépen.Arra tudok gondolni, hogy a Titaniumnál visszaállítottam a system app-okat is, ami bekavarhatott CM7-nek, de javítson ki, aki vágja ezt a témát. Én most nagyot csobbantam.
Esetleg ha van valami jó tanács, hogy milyen utómunkálatot végezzek el, hogy stabilizálódjon a rendszer, azt szívesen veszem
-
ggmac
csendes tag
CM7-et felraktam Örülök, mint majom a farkának.
Titaniummal visszaállítottam az alkalmazásokat.
Ezután, valamiért rebootoltam, és most szívás van. Pin kód után kiírja, hogy:
Sorry!, The process com.android.phone has stopped unexpectedly. Please try again. (force close/riport)
force close után egyből felugrik ugyanaz az ablak, aztán kéri megint a PIN kódot. Aztán kezdődik előröl.Éppen 2 villánás között be tudok lépni settingsbe vagy menübe, csak nem tudom, mi a hiba? Segítséééééééég!!!
-
ronaldo
őstag
#1059-re valaki?
Amúgy az akksis dologhoz (ahogy 1059-ben is írtam) annyi hozzátartozik,hogy az RC0 szerintem kicsit indokolatlanul szívja a kalóriát. Egy éjszaka alatt 15-20% is el tud tűnni (8 óra).
Mondjuk nem volt sok időm még körbejárni a dolgot,hogy mi is zabálja ennyire, de a 2.1-hez képest ez valamelyest visszalépés.
Ugyanakkor minden másban meg óriási haladás.Gyorsabb, kiforrottabb, apró ám de figyelmes megoldásokkal teletűzdelt. Jó, na
-
Z0C!
őstag
urak!
eddig LP Plus-t használtam eddig. ahoz 3képernyő mellett 1440x854-es képeket kellett készítenem.
most szintén ezeket a beállításokat használtam volna, viszont nagyon pixeles a kép...
milyen felbontás mellett használtok ti háttereket?
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
|AP|
veterán
Segítségre lenne szükségem:
Megszabadultam a Lite address book-tól, mert zavart. Így csináltam. El is tűnt rendesen, csak a Google kontaktok jelentek meg a telefonkönyvben.
Aztán valami megmagyarázhatatlan oknál fogva nyomtam egy clear data-t a contacts-on, a contacts storage-n és a contacts data-n. Ennek az lett az eredménye, hogy nem tudok új névjegyet felvenni a telefonon. "Cannot create a new contact without a valid account"
Pedig szinkronizálni tudok a gmaillel, ha gépen új kontaktot veszek fel az megjelenik a telefonon. Próbáltam az accountom törölni és újra beállítani, de az alapértelmezettet nem engedi törölni.FR? Van más megoldás?
-
nagyúr
Én ma vettem egyet, gsm boltból. Nincs rajta blur, érdekes módon. De ennek nagyon örülök.
2.51 van rajta.
Eddig teljesen jó, de azért jó lenne, ha megjönnének a frissítések.
Ez az első Androidos telefonom.Declare var, not war. - Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.
-
ronaldo
őstag
Ha már egyszer feldobtam 2.2 CEE-re a hozzá ajánlott cm7-110610-downgrade-179.zip -t ,utána már bármelyik felmegy rá?
Más: ti titanium backuppal szoktátok lementeni az appokat + beállításokat? lehet, hogy szükség lesz majd költözködésekre, mert pár apróság van ebben az RC0-ban ami nem jó (az akksi-t pl. szerintem pazarolja, de ez azért nem válóok, hisz minden nap töltöm), és nem akarok mindig újratelepíteni.
Viszont eddig csak az appok beállításait mentettem el. Ha app + beállítás kombót állítod vissza (100+appról beszélünk) akkor abból tud valami anomália kikeveredni?
-
-
premete
veterán
válasz midnightstar #1053 üzenetére
Mivel rajtad kívül csak 1 jelentkező volt, nem akarok foglalkozni a kérdéssel, nekem pedig mindegy, hogy angolul, vagy németül vannak a cuccok. . Egyébként már sok mindent megoldottak itt például: [link]
-
ggmac
csendes tag
válasz nandris #1051 üzenetére
Jó a leírás, "szájbarágósabb", köszi!
Néztem azt a rom-ot is, amit linkeltél, az a legújabb, de mivel pozitív véleményeket erről még nem olvastam, és a cm7-110610-downgrade-179.zip-re többen mondták, hogy jól működik, azért döntöttem mellette.
Vagy esetleg van valahol valami összehasonlítás a két rom tekintetében? -
Halo
senior tag
válasz CoolBoy323 #1054 üzenetére
szerintem csak a frissítések.
más:
fent van a mai 8-órási nightly
video: 640*480, 20 képkocka, teljes bitsebesség: 3758 kb/s
gps megy - legalábbis a waze elindult - a többit nem tudom, 10 perce sincs még fent a cumó.Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
CoolBoy323
nagyúr
az új gapps mivel több a réginél?
-
nandris
aktív tag
Így csináld
A neked való file-val helyettesítsd be, a leírásban szereplőt.
SuperOneClick+Google apps+a neked való rom.
Például Innen
Én ezt (cm7-110615-1323-BOOT177-Jordan.zip) a változatot telepítettem vasárnap közvetlen a 2.2cee romra, és tökéletes, legalábbis számomra. Teljesen más a kezelőfelület. (Szerintem sokkal jobb.) De azt a romot telepíted amelyiket akarod!!!
Super one click
Google apps[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
így csináltad?
- Enable USB Debugging
- Root via SuperOneClick
- Reboot
- Install 2ndInit Recovey Installer via File Manager, go to the app and click "Install 2ndInit Recovery" button. Wait for the led turn green.
- Disable USB Debugging
- Reboottöbbiektől:sry nem akartam ide csábítani egy trollt se, egyáltalán hogy került ide beriasztott nála vmi? hagyjuk... A 800mhz-es beszóláson azért jót lehet derülni... omg.
-
ggmac
csendes tag
Egy kis segítséget kérnék.
2.2. CEE van fent. CM7-et tennék fel. rum-cajsz leírását követtem eddig, de most elakadtam.
másolat titaniummal kész, lementve, root megvan, usb debugging kikapcsolva, SindInit_1.4.2 telepítve.
gyökérbe bemásoltam:
cm7-110610-downgrade-179.zip
gapps-gb-20110503-signed.zip2x reboot megvolt
követném, hogy:
- Amikor a Motorola logo látható a képernyőn, és felvillan a kék led, akkor nyomd meg a Hangerő LE gombot. Ezzel belépsz a bootmenübe.
Itt akadtam el... Bejön a piros Motorola logo, csak épp nem villan a kék led, csak már akkor, amikor már az android logo lement, és kérné a PIN-t.
javaslat?
-
emrik
csendes tag
A nagy várakozásba, belevágtam inkább. Sikerrel jártam.
-
emrik
csendes tag
Sziasztok!
Valami miatt nem jött össze a MSU-s update 2.2 DE-re. Most csak piros moto logóig megy a teló. Csináltam egy wipe data/cache, de semmi. A rendszerem alapból 2.51 blur volt.
Eddigi olvasgatásaim alapján RSD lite-al kellene felraknom egy romot. Gondolom ha egyből a 2.2 DE romot rakom fel, akkor nagyon nem tudnak belémkötni esetleg a szervízben (a fórumtársak tapasztalatai alapján).
Ha jól írtam, akkor egy megerősítést kérnék tőletek. Ha pedig nem, akkor egy kijavítást.
-
kano
nagyúr
Köszi, most én húztam fel magam és nem olvastam, illetve olvastam csak a nordic szóra keresve nem találtam ezt a linket. Hiába gyors a CM7, ha a fele szolgáltatás sz@rul vagy egyáltalán nem működik.
[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Mondjuk ez is igaz, de amúgy sem játszom. Majd arra fogják optimalizálni és fognak működni azon is. Még nagyon új az a teló, viszont rettentő gyors, nem szaggat.
De nem értem, hogy miért nem lehet egy normálisan, stabilan, minden alapfunkciót tudó 2.2-t összerakni a Motonak.
Más:
A nordic sbf csak 34.01 MB? Gondolom, hogy ez egy teljesen csupasz rendszer ami direkt a CM7 telepítés miatt lett kiherélve. Meg lehet valahol találni egy teljes nordic sbf-et?
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Aztán rájössz hogy az SGSII-n meg nem működik a gamék 80%-a a szerencsésen kiválasztott proci miatt, nézz körbe mennyien sírnak hogy ilyen olyan gameloftos meg egyéb gamék nem mennek, ezek után tudod ki vegyen SGSII-t akinek két anyja van
A nordic amugy jó 5let, próbáld ki nekem az volt CM7 előtt egy darabig, stabil és gyors cucc, összehasonlítási alapom is volt a francia Froyoval, és annál is gyorsabb és smoothabb volt.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Üdv a fórul Lakóknak!
Most vagyok itt először. Elkezdtem szemezgetni ezzel a telóval, mert most jó konstrukcióban hosszabbíthatnék rá a T.-nél. Jelenleg egy ZTE Blade telót nyúzok, már december óta, nagy megelégedésemre. De mivel elég "mozgalmas" melóm van, így felkeltette a teló az érdeklődésem, strapa teló mivolta miatt.
Kérdésem az lenne, hogy mire figyeljek vásárlásnál, van-e valami konstrukciós - jellemző hibája, mait esetleg vásárlásnál ki lehet szűrni? Most milyen rommal jön ki a Tnél, 2,2-vel?Arcam AVR5 felső kategóriás házimozi erősítő, új állapotú, eladó
-
kano
nagyúr
Igen, itt fogok sírni, mert ez a nyomorék Moto nem tud összerakni egy normálisan működő romot.
Ez a CEE 2.2.2 egy sz@r, mert lassabb mint a 2.1, és akad is. A CM7-en gondolkodtam, de az is kiderül, hogy idegesítő hibákkal van tele (számomra), nem működik az, nem működik ez, nem jó a videó felvétel, akadozik a lejátszás, a fényképezés is beteg. Egyedül még a nordic jöhet szóba, ha az normálisan működik és valahonnan le tudom szedni sbf-ben.
Az lesz a vége, hogy ha normális árban lesz egy SGSII, eladom a fenébe a Defyt és az életben nem veszek többet Motot az biztos.„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Wajk
addikt
b+már még egy hétig itt fogsz sírni, hogy Mari vagy nem mari?
sokan megelégedéssel használják használják és vannak olyanok akik esetleg maguknak szarják el, pl hogy nem wipeolnak elégszer vagy feltesznek minden szart aztán jönnek sírni.
mivel az alapfunkciókal nincs gond, rakd fel bátran meglátod magad. ha lassul vagy nem tetszik akkor meg visszadobod a 2.2-t vagy amit akarsz. nem nagy varázslat
-
kano
nagyúr
Aki a nordicot használja tartósan, ott vannak lassulások és furcsa dolgok?
-
Edge
veterán
Igen utánanéztem ezen mókolnak javában, low fps van video felvételnél. Innen vick33 pl.(ugyanezen nicken van XDA-n is). NA ez az első olyan dolog ami zavar CM7-ben én szoktam videozni ha kimozdulunk vhova meg ilyesmik, mostanában nem volt ilyen ezért nem is tűnt fel, most meg tesztelgetem és akadozik helyenként sajna.... mind1 ez miatt se fogok vissza menni 2.2-re az tuti annyi +-t ad a CM7 így is hogy nem éri meg a dolog.
-
Edge
veterán
válasz Gaberiellb #1028 üzenetére
Nekem akadozik, sőt ha normal-ban veszek fel akkor is olyan darabosnak tűnik... erre van vmi megoldás?
-
siccer
csendes tag
Sziasztok! Olyan problémám akadt hogy a 2.2-es CEE felrakása óta nem megy a wifi azokon a hálózatokon ahol eddig ment. Azt írja hogy wifi connected, de ha bárhova belépek pl browserbe nem tud semmit sem betölteni.
Van egy hálózat ami műxix de az meg fizetős lenne.(BTOPENZONE)
Az a bajom hogy egy szállodában vagyok Skóciában és a wifi routeren nem lehet állítgatnom.
Eddig a defyvel tartottam a kapocsolatot az otthoniakkal, most is csak kölcsön laptopról írok.
Factory Reset nem lenne jó mert backupot nem tudok csinálni pc nélkül
Segítsetek ha van valami ötletetek, már 2 napja próbálkozok... -
Gaberiellb
senior tag
válasz AizawaKouta #1017 üzenetére
nem akadozik a videolejátszás ha wide-BA vezsel fel? nekem KB 2hete mikor probáltam kicsit akadozott nordicos rc0-val.
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
Tex
senior tag
-
Z0C!
őstag
nos akkor leírás alapján megcsináltam amit kellett.
már most a gördeszkás android cyanogen forog körbe körbe.köszönöm a segítséget!
Redesek vagytok jövök egy sörrel mindnekinek!----- www.zoci.gumroad.com -----
-
rum-cajsz
őstag
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
AizawaKouta
tag
elolvastam az 1. hozzászolást és az ott linkelt [rum-cajsz] leírása alapján.
Persze a file-ok a fentebb javasoltak: cm7-110610-downgrade-179.zip és a gapps-gb-20110503-signed.zip de a menet a leírás alapján történt.[ Szerkesztve ]
-
Z0C!
őstag
-
kano
nagyúr
Keress rá így az appra "gapps-gb-20110503-signed.zip" és akkor megleled a májusit is.
-
rum-cajsz
őstag
Google APPS: [link], innen csak a 20110307 Universal-t tudod leszedni, de az is jó lesz.
Sajnos nincs linkem a májusi verzióhoz.Viszont ha 2.2 CEE romod van most, akkor nem a sima RC0 kell neked, hanem az cm7-110610-downgrade-179.zip verzió, ha jól tudom. (ezt írták ma itt többen is)
-
rum-cajsz
őstag
válasz kokokovacs #1009 üzenetére
akkor szerintem nem sikerült a CEE telepítése. Töltsd fel az aksit, és próbáld újra. A CEE romban nincs BLUR regisztráció.
-
Z0C!
őstag
Üdv boyz!
szeretném felrakni a CM7 RC0-t.
a lépéseim a következőek legyenek ha jól olvastam a fórumot.Rum-cajsz leírása.
itt az 1 lépésnél a CM7 RC0-t lementettem, feltettem most SD-re.- Kapcsold BE az USB Debugging beállítást - pipa
- Rootold a telefont a SuperOneClick programmal. - pipa
- Reboot - pipa
- Telepítsd a 2ndInit vagy a Bootmenu programot (csak az egyiket kell!!!) - 2ndlnit - pipa
- Kapcsold KI az USB Debugging beállítást - pipa
- Reboot kétszer - pipa
- Másold a CM7 és Google apps zip fájlokat az SD kártyádra - CM7 pipa, ellenben a google apps nincs sehol...most itt tartok. tud vki segíteni?- Reboot
- Amikor a Motorola logo látható a képernyőn, és felvillan a kék led, akkor nyomd meg a Hangerő LE gombot. Ezzel belépsz a bootmenübe.
- Menj ide "Set Default Bootmode" és válaszd a [2ND INIT BOOT] menüt.
- Menj ide "[Custom Recovery] start"
- Válaszd a "wipe cache partition" aztán a "wipe data/factory reset" menüket
- Válaszd az "install zip from sdcard", "choose zip from sdcard" menüket, és válaszd ki az "update-beta5-cm7.1.0-03.05.11-Defy.zip" fájlt
- Válaszd a "choose zip from sdcard" menüt, és aztán válaszd a "gapps gb 20110503 signed.zip" fájlt. - ezt hol találom? rajta lesz majd az SD-n? vagy nekem kell feltenni?
- Válaszd a "+++++Go Back++++++" menüt, és aztán a "reboot your system now" menüpontot.
Várj, amíg a CM7 elindul.előre is kössz a segítséget.
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
rum-cajsz
őstag
válasz kokokovacs #1006 üzenetére
valamit nem jól csinálsz.
bekapcsolod a telefont, megjelenik a kis robot, és ott skip. ennyi. Ez akkor megy, ha sikerült a CEE telepítése. Ha piros a motorola logod, akkor valószínűleg sikerült, ha nem, akkor nem sikerült.=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
polcsa
aktív tag
Wow, ezt végig szemezgetem.
A zeamot sajnálom, de majd a végleges cm7-tel újra megpróbálom.
Szvsz az 1.hsz. ide vonatkozó linkjét át kéne erre írni.
Amúgy köszi. -
premete
veterán
AdService.apk
ArcPhotoworkshop.apk
ArcVideoEditorLite.apk
BlurEmail.apk
BlurHome.apk
BlurUpdater.apk
CarDock.apk
ClockWidget.apk
CMP.apk
Conversations.apk
DLNA.apk
DlnaSystemService.apk
Dock.apk
esmusica_2_0_0012_embed_Signed_2010-04-13_11-05-17.apk
Facebook.apk
FileManager.apk
Fota.apk
GenieWidget.apk
GoogleQuickSearchBox.apk
GOTV_Altitude.apk
GreekIME.apk
hiphopofficial_2_0_0012_embed_Signed_2010-04-13_11-08-31.apk
HomeSyncWizard.apk
Initiate.apk
KPT.apk
LiveWallpapers.apk
LiveWallpapersPicker.apk
LMIRescue.apk
LMIRescueSecurity.apk
MagicSmokeWallpapers.apk
Maps.apk
MediaGallery.apk
MediaSync.apk
MessagesWidget.apk
Messaging.apk
MSExchangeService.apk
MtlrNotifier.apk
Mynet.apk
MyPhonebook.apk
MySpace.apk
PerformanceManager.apk
PhotoWidget.apk
Protips.apk
QuickContactWidget.apk
Quickoffice_BasicViewer_2.0.61.apk
QuickSms.apk
revolver_2_0_0012_embed_Signed_2010-04-13_11-07-08.apk
ScreenReader.apk
SimManager.apk
SoundRecorder.apk
StickyNoteWidget.apk
Stk.apk
Street.apk
Swype.apk
Talk.apk
Tasks.apk
ToggleWidgets.apk
truecountry_2_0_0012_embed_Signed_2010-04-13_11-06-12.apk
UniversalInbox.apk
VideoPlayer.apk
Visualization.apk
VisualizationWallpapers.apk
VoiceSearch.apk
VSuiteApp.apk
WapPushSI.apk
WeatherWidget.apk
WmdrmDla.apk
WmdrmWebpush.apk
WorkContacts.apk
WorldClockWidget.apk
YahooContacts.apk
YouTube.apk
ZoomService.apkNagyjából ezek mehetnek a levesbe. A Zeam akadását nem értem, az a legkönnyebb és leggyorsabb launcher.
-
|AP|
veterán
Gyári Froyo CCE van a telómon, de hátha tud valaki segíteni itt.
Szóval: Hogyan tudnám eltüntetni a 2.2-vel érkezett Lite Address Book-ot?
Leírom mi a problémám vele:
Még 2.1-et használtam amikor a gmail fiókomban rendberaktam a címtárat ez alapján. Tök jól működött a dolog, a gyári telefonkönyvben is jól jelentek meg a nevek (vezetéknév, vessző, keresztnév), ha hívtak akkor is jól írta ki, sms-eknél is. Nem is kellett volna külső app a helyes sorrendhez, a go contacts-ot csak egyéb szolgáltatásai miatt használtam.
Aztán frissítettem 2.2-re és megjelent ez a Lite Address Book nevű csoda. Ez magasról lesz@rja hogy vannak beállítva a gmailben a kontaktok, csakis keresztnév-vezetéknév sorrendben mutat. Go contacts továbbra is van fent, de ez csak a kontaktoknál mutatja helyesen, a hívásnaplóban és az sms-eknél már nem, valószínűleg a gyári telefonkönyből veszi az infót.
Ami még érdekes, hogy ha a gyári kontakt kezelővel megnyitok egy névjegyet, akkor "Linked profiles" fül alatt megjelenik a gmailben beállított helyes sorrendű kontakt. Ha a Contacts alatt bemegyek a beállításokba itt talán lehetne választani, hogy mi szerint mutassa a névjegyeket, de a Lite Adress Book inaktív, nem tudom kivenni a pipát. Pedig nekem erre rohadtul nincs szükségem, én azt szeretném, ha csak a Google címtáramat mutatná.
Ezért gondoltam arra, hogy talán ha ezt az egész Lite Adress Book dolgot kiiktatnám az talán segíthetne. (titanium backuppal nem látok hasonló nevű dolgot a listában)Remélem nem voltam túl hosszú és valamennyire azért érthető volt a bajom. (tudom két megoldás is van: 1. elfogadom így, 2 alapból fordítva töltöm ki a címtárat, de annyira jó volt hogy működött 2.1 alatt... )
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest