Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
Aktív témák
-
Gaberiellb
senior tag
válasz Moon_Walker #2316 üzenetére
azé azt tedd. már hozzá hogy vörös lencsével müködik a 720p felvétel , nehogy valami fish felrakja a zöld defy-ra aztán mérgelödjön rád.
látom rájöttél...[ Szerkesztve ]
Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
Gaberiellb
senior tag
válasz AizawaKouta #1017 üzenetére
nem akadozik a videolejátszás ha wide-BA vezsel fel? nekem KB 2hete mikor probáltam kicsit akadozott nordicos rc0-val.
-
Gaberiellb
senior tag
-
Gaberiellb
senior tag
nyajjj ki mondta hogy a telepitéssel van a bajom??? de még nemlátok akkora külömbséget hogy felrakjam mert most nekem "tökély" a rendszer. de lehet hogy felteszem mert ma a navim(aura) elkezdett szarakodni, eddig nemtünt fel mert mindig arra mentem amerra mutatta, ma meg nemtetszett amit mutatott és másfelê mentem mitnemondjak jol megszopatott csak egy aksi ki be segitett ugy belassult a rendszer, remélem ebbe már javitva van ez bug v megy vissza a sea simán
-
-
Gaberiellb
senior tag
ha ugyan az a kamera mint az iphone 4-be (zöld lencse) és ugyebár tudtommal az omap 3630 (mint kiderült) tud hd felvételt (lásd droid,2,x) akkor sztem csak sw-s korlátai lehetnek. Sztem teszem hozzá még mielött valaki levauzna.
legalábbis logikai szinten.Eurocom Sky X4c(P751TM1-G)
-
Gaberiellb
senior tag
igen szerencsére köszi megegyszer a segitséget, a másik valóban nemkompatibilis a sea-s rom a cm-mel tapasztalatbol mondom, legalábbis 3 napja nemvolt. De nordiccal is tökély legalábbis nekem most lassan 3 napja megy 1200mhz-n egyszer nem volt random reboot vagy bármi, ugyhogy mindenkinek ajánlom nagyon faja.
-
Gaberiellb
senior tag
valaki a 310-re???
-
Gaberiellb
senior tag
cm7 alatt a gmail miért nem szinkronizál? Bevan kapcsolva a background data, meg a szinkronizáció is.
-
Gaberiellb
senior tag
-
-
Gaberiellb
senior tag
tegnap raktam fel a cm nightly-t amit Premete linkelt, eddig naon faxa tényleg nagyon gyors nagyon testreszabható. Camcorder is van egy pár felvétel tipus: hd, wide, low, meg miegymás. Viszont nekem zöld lencsés a defy-m igy nemtok felvenni hd-ba(még). A másik a wide nekem bőven megfelelne csak ott meg a visszajátszás néha-néha megreccsen. Ezeket leszámítva nagyon király.
Ill. azt nemtudja valaki hogy töltésnél hogykell kikapcsolni a led-et? folyamat világit,[ Szerkesztve ]
-
Gaberiellb
senior tag
válasz Gaberiellb #187 üzenetére
nah sikerült, mindent ugyanugy csináltam mint az elején kivéve azt hogy nem a kinai rommal hanem nordiccal, egyből faxán bejött, akkor a hk-s rom volt a ludas.
-
Gaberiellb
senior tag
jah hát kb énis igy csináltam, leszámitva azt hogy nem wypoltam 2x3x bár most ezt is megcsinálom. ha igy se lesz jó nyomok 1 dalwik wypot hátha igy már jó lesz, bár lehet hogy csak a hk-s rom kavart be bár fura lenne. gapps-ra tudsz nyomni 1 linket? thx
-
Gaberiellb
senior tag
válasz Gaberiellb #182 üzenetére
ujrakezdtem mindent de ugyanaz.... valamiért nemakar eljutni a cián logoig. hk-s romra tettem a premete álltal linkelt nightlit de nemmegy.. ötlet?
-
Gaberiellb
senior tag
válasz Gaberiellb #180 üzenetére
kb 10 perce bootolgat de semmi, volt már aksi ki be, kezdhetem elölről frodoval???
-
Gaberiellb
senior tag
Alapbol 1ghz-en fut? Ha az update zipböl kiveszem a launchert plusz egy két számomra nemfontos appot gáz lesz? Dlna van benne? Kamera, video jo benne? 720p lejátszik? Bugok? Wifi nem dobál? Hk-s romra gondolom simán felmegy? Bluros launchert valahogy átlehet rakni(nekem tetszik) bocs ha sok a kérdés de felszeretném tenni, ill. ha felteszem uttánna visszabirok térni sima hk-s romra? Thx
-
Gaberiellb
senior tag
válasz Speed limit #157 üzenetére
Chainfire 3d ben van ilyen lehetöség
Megelöztek[ Szerkesztve ]
-
Gaberiellb
senior tag
válasz midnightstar #149 üzenetére
Ez fog következni, bár ez a hk-rom gyors meg stabilnak tünik bár most kopogok ezerrel mert a nordicnál is igy indult aztán meg........
-
Gaberiellb
senior tag
válasz midnightstar #145 üzenetére
Egy orán át nyomattam de nem történt semmi gáz majd este csinálok eggyet reggelig
-
Gaberiellb
senior tag
-
Gaberiellb
senior tag
ahan, mert alapbol a setvsl 800mhz-nél 58-at dob és ha csak a mhz-t rakom 1000-re akkor nemlesz gáz? ezt már probáltam 2.1-nél akkor nemvolt csak hosszutávon nemprobáltam még ezzel a konfiggal nemakarom kinyiffantani. illetve ezzel a beálitással az elixir a provinál folyamatosan 1g-volt mig ha nemhasználom a setvsl akkor meg ugrál 300-600-800 között, az nem gáz ha folyamat 1g-van a proc százalékba meg van ugy hogy 2-3%-ot mutat de akkor se vált le 1g-röl alacsonyabra.
-
Gaberiellb
senior tag
Melyik a jobb a setcpu vagy a setvsl? Ill. Hk-romhoz kéne egy setcpu vagy vsl beálitás 1000mhz-ig
-
Gaberiellb
senior tag
A nordic romnál ha használnám a google maps-ot gatyára vágja a telot kezelhetetlenül akad csak a reboot segit, erre nincs valami megoldás vagy ez is egy bug?
-
Gaberiellb
senior tag
válasz midnightstar #123 üzenetére
Rskjam 1200 nemfog kinyiffani??? Hülye 3d a mániám mindig azt probálom feljebb tolni, de kb ugyanannyi mint 2.51-nél 1ghz-en. De az hogy van hogy eclairon meg jo volt
[ Szerkesztve ]
-
Gaberiellb
senior tag
válasz midnightstar #121 üzenetére
Defaulton ugyvettem észte jo, csak kéne az az 1000mhz vagy inkább ne bántsam?? Mikor pipáljam ki?
-
Gaberiellb
senior tag
Feltettem a nordicot (177) és használom hozzá a setvsl-tde nemtom mi a jo mhz-vsl aràny, 2.51.1-röl váltottam de valamiért nem jo. Pl a samurai 2 néha ugy akad borzalom 2.51-alatt meg lagmentesen ment. Valaki aki ért hozzá küldje már el. Thx
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest