Hirdetés
Aktív témák
-
Doner
aktív tag
És am ennek a cm7 nek van valami hibája mert nekem anno bladen cm7 volt fenn és azt csinálta h. töltőről lehúzva egyből újraindult meg néha máskor is kikapcsolt és újraindult a kis tetü
Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Doner
aktív tag
viszont ami nem bdrip hanem valami annál kisebb felbontású az gondolom mind1ik simán megy?
-
Doner
aktív tag
neked cm7 van fenn?
-
Doner
aktív tag
moboplayer el próbáltátok?
sima 1280x720 as bluerayrip ről beszéltetek vagy az álltalam említett mkv(matrosra) fájt is néztetek
am ha az mkv-t nemis de a 720p bluerayrip et viszi akkor már jóleszHa tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
Edge
veterán
CM7 újabb fejlemény videofelvétel témában:
banyek! wide módban tökéletesen működik Halo! próbáld mán ki te is Vagy vki még lesse meg. (legutóbbi 2-3 nightly vmelyike kell hozzá) Mondjuk nekem még a cm7-110706-1247-NIGHTLY-Jordan.zip van fennt.
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Edge
veterán
válasz forintuser #1892 üzenetére
Jaja alappal fos, cm7-en majdnem megvan a 25 fps, szal nézhető...csak minek. ekkora felbontáson, sose értettem ezt.
-
Edge
veterán
válasz forintuser #1889 üzenetére
Csak pontosítottam
Am.CM7-en egész jól viszi a 720p-t.[ Szerkesztve ]
-
ERPY
őstag
válasz forintuser #1889 üzenetére
Ha nemviszi a 720p-t, akkor hogy akartok 720p-be videót rögzíteni?
-
Edge
veterán
-
Doner
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kérdésem a következő: Moboplayerrel(ami sztem a legjobb lejátszó mert bladen is elindulnak az avik) a defy vinni fogja a 720p-s HD(mkv fájl) sorozataimat? vagy akadni fog. Nemvárom h.az 1920x1080 is menjen de 720 nak örülnék úgytudom a galaxy s ben a gyári lejátszó is viszi röccenésmentesen és ugye ezis a8-as szóval remélem kapok választ.Ha tudnád hogy a gyertya fénye láng, már rég készen lenne az étel.
-
PapG.
tag
Hát bekapcskor látszik hogy világít a TFT, de az is vagy szétrepedt. Tehát min kijelző meg üveg (gondolom teljes ház ?!) csere kellene.
Egyébként meg nem is kapott olyan brutál ütést sztem, taknyoltam egyet a bikeommal és az övtáskámban volt. A többire nem nagyon emléxem.
Szval szerintetek vmelyik pesti gsm szerviz nagyon lehúzós lenne, vagy vállalnak egyáltalán ilyet ? -
-
sztyuii
csendes tag
és hogy kell ilyen HTC külsejűre csinálni a launchert ?
Feltelepítettem a tiédet, minden tökéletes csak nekem nem ajánlotta fel hogy válasszak a Launcher Pro és az eredeti Miui launcher között, pedig az utóbbit jobban preferálom személy szerint nem hiányzott a konkrét menü, bőven jó h televolt pakolva ikonokkal az egész.. ezen tudok változtatni valahogy ? -
kano
nagyúr
Sziasztok! Tegnap este ota hasznalom a MIUI 1.7.8-at es gyorsabbnak es stabilabbnak tunik mint a regi.Mondjuk a Handcent meg mindig FC-t dobott a magyar nyelvi fajl utan, de utana hasznalhato.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
szabof1
őstag
Eddig teljesen stabil. Kicsit szokatlan az elrendezése a MIUI-nak, de tök logikus. Sokkal jobb mint az alap Android vagy a CM7! Tetszik!
Egyetlen apró hibácska: az igen-nem (vagy pipa) controloknál kínai írásjelek vannak, de ha narancs színű, akkor igen, egyébként nem.
Alapfunkciók rendben. Most telepítetem a szokásos alkamazásaimat, azok is rendben futnak eddig. Az új FM rádió is jónak tűnik, de majd a hosszabb teszt után kiderül, javították-e a korábbi hibákat (nem MIUI, hanem gyári ill. CM7 FM rádió).
Quadrant 1. 2050, 5. 2464 pont.
És minden magyar! Kiváló! Köszönöm Wajk!
[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Üdv! A CPU húzásnál (csak 1Ghz-ig) mit vegyek figyelembe SetVsel-nél??
Mit és hogyan állítsak?
Elég csak a CPU órajelét 1000-re átírni, a feszültséget meg 58-ra, és a többi beállításhoz hozzá se nyúljak? Ennyi? Jó ez az 1000/58?
Elég csak a max terhelhetőséget beállítani, tehát hogy mekkora legyen a max órajel, avagy állítsam hozzá a többit is? (300/33 600/48) - babráljam ezeket is?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
Wajk
addikt
válasz forintuser #1865 üzenetére
Annyit azért nem kell várni.
Persze a fejlesztés folyamatos, de a visszajelzések alapján sikerült pár bugot még kigyomlálni.Szóval neki lehet ugrani bátran ennek a verziónak:
Jellemzők:
- Az 1.7.8-as MiUIandroid verzióra épül
- telepítés után egyből magyar nyelvű, nem kell állítgatni
- MotoPhonePortal benyomva
- optimalizált memória beállítások
- optimalizált WiFi beállítások
- haszontalan MiUI appok ki
- pár hasznos MiUI app be
- töltéskor a folyamatosn ledvilágítás kikapcsolva
- gyorsabb proximity sensor
- gyorsabb hívásindítás
- legújabb GoogleMaps
- legfrissebb LauncherPRO (stefi fordítása került bele kisebb módosításokkal)
- android tweakek
- multilanguage: angol, magyar, német, francia, szlovák, lengyel, dán, orsz...Letöltés:
WajkIUI_multilang_1.7.8_hu.zipInstall:
- úgy kell feltenni mint a többi MIUI ROM-ot.
- 2ndinit-ben én a következő lépéseket szoktam elvégezni:
- Stable Recovery
- Wipe Data/Cache
- Wipe Cache
- zip felrakása
- Advanced / Dalvik Cache törlés
- Reboot...
(ha fent van nálad egy MIUI akkor is érdemes ezt végiglépni, hogy ne legyen összeakadás)u.i.:
- észrevételek jöhetnek, alapfunkciók nálam rendben működnek, de bugok természetesen még lehetnek, (nem csak belőlem kifolyólag)
- a ROM nálam fent van, tesztereknél sem volt flashelésnél gubanc, de természetesen felelősséget nem vállalok, ha valaki nem körültekintően jár el.
- majd összedobunk egy részletes leírást a flashez, addig is mindenki csak átgondoltan!
- éjszaka ezen dolgoztam, úgy hogy most megyek pihenni....iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
Z0C!
őstag
válasz forintuser #1865 üzenetére
én türelmes vagyok. Várok, szeretem a meglepiket
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
kariad
senior tag
Egy kérdés nem tudok bejelentkezni a marketbe mert nem tudom a jelszóm, hogy tudok új gmailt adni neki! Nem engedi csak a régit követeli pedig csináltam újat szinkronizáltam, de a market csak a régit követeli!!
-
Z0C!
őstag
Kolléga feltette a Milestone-jára a Miui 1.7.1-s ROMot ami Gingerbread alapú..persze hozzá ájfon kinézet...kicsit döcögősnek tűnik nekem..
kérdésem a Miui-sokhoz volna.
Miui-ból nekünk Defyseknek melyik a legstabilabb ROM ami 2.3.4 lenne?csak mert melózok és korlátoltak a weblapok elérései
----- www.zoci.gumroad.com -----
-
Wajk
addikt
válasz sztyuii #1861 üzenetére
ez már az én elrendezésem, a ROMba csak az alap LauncherPRO-t raktam be. MIndneki úgy alakítja magának ahogy akarja majd
A jövőben várható fazonírozás, de úgyis mindenkinek saját ízlése van...
van valami HomeSwitcher a marketen, azzal lehet váltogatni a launchereket egyszerűen...
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
sztyuii
csendes tag
-
volvoguy
addikt
üdv! ha a CPU-t 1000Mhz-re szeretném húzni, az mennyit dobna a teljesítményen...illetve ugye az akkuhasználaton?
És melyik programot ajánljátok? A VetSel-ről olvastam, de ugye van a SetCPU is....melyik ajánlott, avagy mindegy? Köszi üdv!
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
zoli669
tag
Sziasztok!
Most telepítettem fel a CM7 eddig utolsó változatát, 2.2.2 UK-rom alá telepítettem, nyomtam egy Factory Resetet és behalt a telefon, ugyan ezt csinálta, amikor 2.2.2 Center Európa rom volt az alap! Ötlet, hogy mért mért van? Vagy CM7-nél nincs FC?
-
Halo
senior tag
gratulálok, és irigykedek is
valóban meghozod a kedvem a miui-hoz.
de egyelőre marad cm - holnaptól nyaralás, nem ezzel akarok szórakozni a vízpartonmás:
cm7-110708-1933-NIGHTLY-Jordan.zip
vagy csak most tűnt fel nekem, vagy ebbe a verzióba került bele a fnyképezőgépnél az érintős zoomolás. ahova pöttyintesz a képernyőn, az lesz a zoompont
a videot nem probáltam most, talán estére lesz tapasztalat.Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Wajk
addikt
Na elkészültem a legújabb, 1.7.8-as MIUI-val.
Az összes apk-ba beleinjektáltam a többi nyelvi fájlt, és mindegyikbe az angol raktam alapértelmezettként, így ha valahol gubanc lenne, akkor sem kínaiba fut az ember.
Persze nem csak a magyar nyelv (fordítási alapért köszönet slukk) és a többi került bele, az eddig összeszedett Android tweakeket is beletömtem, memóriakezelés, WiFi optimalizáció, jobb közelség szenzor, gyorsabb hívásindítás... , pár haszontalan cuccot ki, pár hasznosat meg betettem, pl a MIUI weather widgetet stb.A gyári Launcher mellé betettem a LauncherPRO-t is (fordítási alapért köszönet stefi68). Az első indításkor lehet választani, akinek ami kell.
Korábban kértem tesztereket, nézzenek PÜ-t, elküldtem a linket nekik, ha van észrevétel, jöhet srácok. A hétvégén publikálom a ROMot, ha nem futok bele nagyobb gubancba...
Jelenleg most nálam így néz ki:
-
kano
nagyúr
De, tényleg. Köszi.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Szóval már csak az a kérdésem, hogy a Latest Recovery menüben kell választani az install zip-et?
-
kano
nagyúr
Megjelent az új MIUI.
Mindjárt próba! Valakinek valamilyen tapasztalata van vele?„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
zsirfecske
addikt
na emberek, akiben van hajlandóság segíteni a cm7 magyar nyelvének javításán, az ide beírkálhatja a talált furcsaságokat (nem muszáj rögtön javítási javaslatot adni).
még nincs lebeszélve senkivel a készítők részéről (lévén hogy még nem használok cm7-et), ebben is lehet besegíteni. ne hozzunk már szégyent kis hazánkra. pont a magyar nyelv legyen béna? nemáá
-
Avela40
csendes tag
Hali!
3 napja vettem a defym ma rootoltam meg a gyari 2.2.-es androidot es a procit felhuztam 1200 mhz-re 56vsel mellet stabil volt stability testben 15 percig futtattam szerintetek hosszutavra egeszseges oc ez meg a procinak vagy vegyem vissza 1ghz-re? Ja es felraktam chainfire 3d-t h faszan menjenek a tegras jatekok a bennelevo cf3d drivert ga felinstallalom nem bassza el a telot? Mert azt irja veszelyes lehet a keszulek mukodesere nezve.
A valaszokat elore is koszonom.Udv Avela40!
[ Szerkesztve ]
Battlefield 4 nick: Caprin05
-
volvoguy
addikt
üdv! Ha megnyitom a Sysctl Config-ot, akkor ott a következő érték szerepel a Min Free KBytes-nál:
2845Ez a gyári Defy érték, vagy ezt csak felajánlja a program? Ha átállítom a számot, hogyan tudom a későbbiekben visszaállítani a gyárira? beírom (mennyi a gyári érték?), törlöm a programot, avagy hogyan?
Köszi! üdv
-
Edge
veterán
Hoppá, vick33 xda-n videofelvételről:
"me too getting frozen frames with stock settings and app but with lgcamera at 25 fps and mp4 instead of h264 it is fluet"
"The recording is ok with h264 too the 30 fps gave me the freezes on 24 fps no more stops"[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
Találtam egy egész jó scriptet, ki is próbáltam és működik tényleg több a szabad ram és ugyan a cm7 elég gyors de mintha gyorsított volna még rajta:
[SCRIPT] The Best RAM Optimization
(init.d van CM7-ben)Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
YAS-dude
őstag
válasz CoolBoy323 #1826 üzenetére
Az az fm rádió _vevő_ antennája, az adóé nincs kivezetve.
-
YAS-dude
őstag
válasz CoolBoy323 #1837 üzenetére
Ha nem hiszed... ki ne próbáld, idegeskedni mindig jobb. Meg a beragadt felkiáltójel gomboddal is csinálhatnál valamit
-
CoolBoy323
nagyúr
CM7 RC0 CEE alapos
ez a romom, és hívás közben az elsötétül kijelzőnél nem tudom állítani a hangot még mindig!!!!!!! mostmár idegesít!!!!
újraflasheltem a romot, de semmi javulás...
mi lehet a gondja??? nem hiszem, h köze van ahhoz, h a hangerő gombok is felébresztik a kijelzőm... vagy mégis?!
-
kano
nagyúr
Várj! Én kifejezetten utálom a telepakolt képernyőket. Go Launcher EX-em van és nincs telepakolva, így OK. Lehet, hogy ha tele lenne pakolva akkor akadna.
forintuser
Nem annyira gáz szerintem. 1-2 fagyás megy 1-2 FC, de ez még belefér. A fényképező Camera 360-al működik rendesen (csak a vaku kiégeti a képeket, ha közelit fotózom).„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Edge
veterán
Mondjuk nemtudom hány képernyőd van és teli van-e ikonokkal meg widgetekkel, nálam launcher pro van 7 képernyő teli zsúfolva, észrevehetően smoothabb ha csak sima kép a háttér.
De ha nálad is így teli van pakolva akkor a miuis launcher faszán van optimalizálva, köszi hogy megnézted.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
kano
nagyúr
Bocsi, letelt a szerk. idő.
Ma megjelenik a MIUI 1.7.8. Kíváncsi leszek. [link]„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
Megnéztem, nem röcög sehol. Legalább is nekem nem tűnt fel.
-
-
kano
nagyúr
Megint fagyott a MIUI-m reggel. Nem leszünk így jóban.
-
Kroni1
veterán
A setVsel progiban a min kbyte 4096 bepipálása ugyanazt eredményezi mintha a sysctr config progiban állitanám be? Mert akkor a második progit nem is tenném fel.
-
Halo
senior tag
ma reggel másfél percet vettem fel a legújabb NB-vel.
kerékpározs közben, jobbra-balra mozgatva a telefont , jelentem minden ok
tesztelni nem tudom napközben, melózok, de estére visszanézem, amit felveszek.
29 fps-vel vett fel a ketyere.teszteljétek, légyszi!
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
tyll30
tag
Ahogy írtam korábban CM7 RC1 v2 próbálgatom kb 1 hete !
Sajna néha csinál hívás közben és utáni újra indulásokat! (De mind ha csak akkor fordulna elő amikor az aksi 10 % alá megy !)Nem igazán tudom mit csinál pontosan a Dev Tools nevü progi !
Mi az a DSP manager alkalmazás !
Ennél a kettőnél szokta írni hogy " folyamat váratlanul leállt "
Valakinek van ötlete mi lehet a probléma ?Segítséget előre is köszi!
-
YAS-dude
őstag
válasz CoolBoy323 #1824 üzenetére
Nincs ilyen lehetőség. Elvileg benne van a SoC-ban az fm traszmitter, de nincs semmi antennára kivezetve, szóval hiába lenne hozzá driver meg szoftver.
-
CoolBoy323
nagyúr
tudtok olyan lehetőségről, h FM transzmitterként üzemeljen a ketyerém??
kocsiba kéne vmi kihangosítás-féle, de a
buziGPSemben nincs BlueTooth -
PapG.
tag
Baseband: Közép-Európa RT 2.34.0 (900/2100)
De müködik is rajta sim pin kikapcs mellett. csak ha sim pin bekapcs, akkor repcsi üzemmódbol nem jön vissza. Nálad / nálatok vissza jön?
Mintha nem kezelné jól a sim kártyát valamiért.. (azt se tudom milyen folyamat kezelné egyébként a sim kártyát, vagy azt hogy lehet előcsalni (?)),, mert hogy nem véletlenül kellett átpakolnom másik teloba a simet és ott pin kód off, mert a defyben a beáll/hely-bizt/sim kár./ - kártya lezárása - feloldásánál be van ilyenkor biggyesztve a pipa hogy kéri a pint, de kikapcsolni nem tudom. kikapcsolnám, kéri a pint, megadom de pipa marad. hehe. szándékos rossz pinnél is marad a pipa, semmi hiba üzi. -
PapG.
tag
Hello ismét
Valaki hozzáértő ránézne plz az előző
#1786kérdésemre? Beleírtam egy párbeszéd közepébe, osztán' semmi reply.. Hátha csak valami beállítást nem találok ami kiszúrja a szemem
Köszi -
kariad
senior tag
Sziasztok!
Melyik free GPS navigáló progi a legjobb?
-
brslck
csendes tag
Hello!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy a telefon néha kikapcsol vagy pedig nem vagyok elérhető valamikor napokig rendben működik valamikor pedig 1 este alatt többször is kikapcsol mi lehet a gond? és mi rá a megoldás? Előre is köszi. -
kano
nagyúr
A GPStest nagyon alul írta ki és nem figyeltem.
-
Wajk
addikt
biztos arra gondoltak, hogy nem olyan nagy dolog bekapcsolni
tudom androidnál bekapcsolva sem fogyaszt ha nem aktív, ellenben ha ki van kapcsolva általában előugró ablakkal szól, hogy kapcsold be, mert használná. Valszeg átugrottad...
-
kano
nagyúr
Na megvan a hiba. Nem volt beállítva, hogy használja a GPS holdakat. De mi értelme van ezt kikapcsolni (pláne alap esetben kikapcsolva tartani a szoftverben)?
-
kano
nagyúr
válasz forintuser #1807 üzenetére
És talál műholdat is vagy csak aGPS-re támaszkodik. GPStest nevű prg. a Marketen.
-
kano
nagyúr
A MIUI-nak nálam nem megy a GPS-e. Nekem nem talál egyetlen holdat sem.
-
kano
nagyúr
Próbálta már valaki MIUI alatt a GPS-t? Csak mert nekem nem talál műholdat kb. 1 perc után sem.
Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen autót vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest