Aktív témák
-
tarnagy
aktív tag
válasz YAS-dude #40958 üzenetére
YAS-dude
Írtad: http://fitsnugly.euroskank.com/skankwich/?id=jordan
Én is erről töltögetem eddig a CM9-et.
A lehetőség eltűnt, jordan feszívódott.
Mit tudsz erről - én magam meg vagyok elégedve a ROM-mal! Az utolsó 06. 30-ai volt!Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
kano
nagyúr
válasz YAS-dude #40172 üzenetére
SE-nél is. A hivatalos ROM érkezett Froyo kernellel.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
nagyúr
-
domerator
veterán
válasz YAS-dude #27488 üzenetére
Köszi a tippet, leszedtem vagy 3 locale appot, nem segített... DEEEEE a tipped igen!!
... vagyis remélem... ugyanis részben magyar lett a cucc és az operamini telepítéskor egyes kis négyzetek helyett már ékezetes betűk jelentek meg... szóval lehet, hogy csak a kellő fontkészlet hiányzik... most rakom bele a wiuiból, az biztosan jó... írom, hogy mi lett...
-------------------------------------
(#27490) Joke21:
Köszi neked is... az első, amit megnéztem a build prop és a default prop volt, abban átírtam Europe/Berlinre, Europe/Budapestre... az nem használt... van egy érzésem, hogy a fent említett fontkészlet volt az oka... csak az operamini hibája tart vissza a rom telepítésétől, minden más baromira tetszik benne... ha sikerül, akkor kifényezem és ide is berakom, hátha tetszik valakinek...
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
törölt tag
válasz YAS-dude #25328 üzenetére
Támogatom.
Én biztos, hogy akkumulátort írtam volna, ha azt a részt fordítottam volna. De megjegyzendő, hogy az általam fordított részekben (is?) volt olyan, hogy már az "eredeti" angol szöveg is vicceskedő-jópofiskodó jellegű volt (nyilván walter által), és az olyanokat én is úgy fordítottam.[ Szerkesztve ]
-
szabof1
őstag
válasz YAS-dude #25328 üzenetére
Köszönjük a visszajelzést. Csapatmunka volt, sokan csináltuk és egy nagy rohanás volt az egész...
Hogy egy helyen legyen, inkább ide (a fordítás topicjába) kellene írni az észrevételeket.
Tartok tőle, hogy ennél jóval kardinálisabb hibák, félrefordítások is lesznek és biztosan lesznek kimaradt részek is.Jómagam este szeretném az MS2Ginger V3 bétáját feltelepíteni.
[ Szerkesztve ]
-
zsolt19900
őstag
válasz YAS-dude #23241 üzenetére
és azt hol kell beállítani? vagy automatikus? nekem mindegy, hogy ékezetes vagy nélküli, de automatán átfogja tenni az ékezetest ékezet nélkülire?
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
bruti01
őstag
válasz YAS-dude #23135 üzenetére
ennyit irtak az új nightly-rol hibákra:
Bugs (that apply to this kernel version):
-None so far<---- ez igaz?+ICS bugs (all kernel versions) http://forum.xda-developers.com/show....php?t=1381887
Quote:
Doesn't Work (not supported yet):
-FM Radio
-Camera(olyan szèp vagyok allig kapok levegőt. ) Galaxy tab s10 ultra 5g
-
domerator
veterán
válasz YAS-dude #21979 üzenetére
Nem emlékszem energiatakarékkal kapcsolatos beállításra a mobilnetben. A wifi mindkét beállítását próbáltam (a töltés közben soha amúgy sem játszik). Mindegy... marad a kanóc, igaza van Lacopapinak, hogy wifi tethernél meg töltögetni kellene.
A wifi marad afféle "ha-éppen-szükség-van-rá" megoldásnak (majd jól leveszem a kijelző fényét minimumra, az idejét meg végtelenre), a normálhoz meg lesz az usb... csak ne lenne a gyári zsinór olyan, mint egy hajókötél.
---------------------------------------------------
(#21976) Z0C!:
A noob.hu úgy be van állva, mint a disznó az ól sarkába vágás előtt... tedd fel valahova máshova a képet
[ Szerkesztve ]
Reggae ‘till I die ... iPhone 13 mini, MacBook Air M1, Homepod (sztereó)
-
kano
nagyúr
válasz YAS-dude #17525 üzenetére
Óóó a fenébe. A [Link]-et kerestem, de nem találtam.
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz YAS-dude #17498 üzenetére
Dobnál egy linket?
Köszi„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
kano
nagyúr
válasz YAS-dude #17488 üzenetére
Legutóbbi verzió? Abból csak 1 verzió van.
-
natë
nagyúr
válasz YAS-dude #17460 üzenetére
Sok dolog jó lenne, de ne feledd, hogy ingyen csinálják. Ha fogják magukat és holnaptól tojnak az egészre, akkor sem lehet egy szavunk sem.
Egyébként nekem is tele lett atökömhócipőm a CM7-es bugokkal, ezért váltottam MiUi-ra, ahol én személy szerint semmiféle bugot nem tapasztalok (1-2 process stopped valamiféle nem megfelelő image méretre hivatkozva, de ebből eddig 2db volt és lehet a téma hibája is).
Az zavar csak, hogy egy rakás dolgot vettem meg marketről direkt azért, hogy a CM7 spártai kinézetét tuningoljam.(#17468) domerator : összedobok hozzá egy skint ha lesz időm és igény és alapítunk egy saját PH-s szakács team-et
[ Szerkesztve ]
-
hodostamas
addikt
válasz YAS-dude #16699 üzenetére
Na igen, pont ezért is kérdeztem, mert a 7.1 stable mondhatni tökély, semmi fagyás vagy valami. De ha van valami plusz mint ahogy írták páran az akkut, akkor lehet kipróbálom.
Meg ha nem válok be, akkor szintén csak update a 7.1-re vissza, aztán kész. nem vesztek adatot. Meglátom még -
törölt tag
válasz YAS-dude #15794 üzenetére
Ahhoz képest tippeltem a 10-15%-ot, hogy előtte megnéztem, hogy ő budapesti, ahol jó a 3G lefedettség és térerő. Ettől függetlenül, lehet, hogy Budapestre vonatkozólag is igazad van, nem tudom te ugyanott gyűjtötted-e a tapasztalatot, vagy valami más helyeken. De ha igazad van, annak én nem örülnék, mert nem szoktam eljátszogatni a 2G-re való korlátozással, hanem stabilan 3G-n szoktam hagyni a mobilt (pontosabban automata választást engedélyezek, de az azt jelenti, hogy az én mozgáskörzeteimben jellemzően 3G-n van), és akkor ezek szerint sok energiát vesztek feleslegesen.
Egyébként pedig mi az, hogy YAS-dude?
[ Szerkesztve ]
-
Narxis
nagyúr
válasz YAS-dude #15732 üzenetére
Igen, valaki ezt írta angolul Quarx topikjában xda-n. RC0 már megjelent? Gyorsan haladnak, kösz a segítséget, akkor fel is dobom Quarx féle CM7-et aztán ha a hivatalos 7.2 megjelenik akkor meg azt. Más ROM nem érdekel, szerencsére.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
tarnagy
aktív tag
válasz YAS-dude #15125 üzenetére
Soknak tartom! Vagy pedig a Battery Monitor W. nem jó, ugyanis mért már nekem 1400 alatti értéket is 10 órás töltés után kb. egy hónapja, amikor kipróbáltam a CM7-et, és végigcsináltam a procedúrát. Én azt hiszem, ez valószínűbb.
Egyébként be kell vallanom, hogy annyira azért nem érdekel az akku és a fogyasztás aprólékos megfigyelése, hiszen az én átlagos használatommal javarészt csak minden második este kell töltésre tennem. Most is csak a kíváncsiság vezérel...[ Szerkesztve ]
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
tarnagy
aktív tag
-
kano
nagyúr
válasz YAS-dude #15017 üzenetére
Az már más kérdés, hogy a stable sem sokkal jobb.
Ha jó akkuidőt akarsz akkor a CM7-et felejtsd el. Ha Bayeres a kamerád,
akkor Defy+ romot tegyél fel. Azzal a legjobb az akkuidő.[ Szerkesztve ]
-
tarnagy
aktív tag
válasz YAS-dude #14976 üzenetére
(#14976) YAS-dude
Nos, megvettem a Hexamob Recovery Pro-t gyorsan, ki is próbáltam, és valóban nagyszerűen megtalálta a letörölt fájl(oka)t, vissza is állította, amit akartam. Csakhogy: sajnos, előtte hozzá kellett nyúlnom az SD kártyához, mert ugye az a program saját könyvtárat csinál rajta magának stb., úgyhogy nem teljesen sikeres a visszaállítás.
DE: a program kiváló, ha az ember idejében észbe kap és nem nyúl a kártyához (s már fent van a Hexmod), akkor szerintem teljesen vissza tudja állítani a fájlt (ez esetben egy .mp4 film volt). Kipróbáltam utána egy másik, e célból törölt fájllal - tökéletes.
Ajánlom mindenki figyelmébe - 298.- kemény forintot megér!!Köszönöm a tippet!
Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.
-
natë
nagyúr
válasz YAS-dude #14587 üzenetére
Úgy kezeled/kezelitek, ahogy akarod/akarjátok.
Ha figyelmesebben olvasol, esetleg jobban megnézed a linket, nem ROM-ról, hanem launcherről van szó. Az hogy nekem mi a tuti nem jelenti azt, hogy neked, vagy másoknak is az. Nem is tudom ez hogy jön ide...
Ha akarod kipróbálod amit linkelek, ha nem akkor ignoráld a hsz-em. Egyszerű.Szerk: a közeljövőben nem fogok ROM-ról véleményt írni, sőt arról sem mit használok épp, elkerülendő az ezzel kapcsolatos konfrontációt. Mindenki azt használ amit akar, tanuljon, okuljon a saját bőrén.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz YAS-dude #14463 üzenetére
ezt honnan veszed? miket tesztelnek?
nekem az 50es van fent, előtte talán a 44-es volt ha jól emlékszem... mára az úgy meghülyült, h új romot kellett rakni (nem volt hajlandó telefonhívást indítani, egyszer csak eldobta a SIMet, nem akart WiFire csatizni... szal érdekes lett a majd' egy hét használat után)
-
kano
nagyúr
válasz YAS-dude #14428 üzenetére
Bocsi, félre ment.
[ Szerkesztve ]
-
-
szabof1
őstag
válasz YAS-dude #12133 üzenetére
Akkor azt mondod, hogy a stable előtti nightlyk csak akkor telepítenek ténylegesen boot image-et, ha a nevük is utal erre? Csak valamilyen ököl szabályt kerestem volna az ilyen kérdések (melyik nightlyt tehetem fel...) esetére.
Azt tudod esetleg, hogy hogy lehet megnézni, betölti-e a script a zipben található boot.img-t?
-
chab7
addikt
válasz YAS-dude #8560 üzenetére
alarm settingsben nézz szét
xda-s válasz nyomán: "oups, forgot to modify alarm settings"
(#8561) forintuser: Persze, a nyomkodás más tészta. Jelen esetben a nyugalmi helyzetről beszéltünk. Nyomkodáskor van ami jobban húzza mint a térerőkeresés.
[ Szerkesztve ]
Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)
-
natë
nagyúr
válasz YAS-dude #7047 üzenetére
Other levels:
Lower Upper Screen Buttons
0 49 20 255
50 249 30 255
250 499 50 255
500 999 70 0
1000 1999 120 0
2000 3999 170 0
4000 5999 225 0
6000 7999 255 0
8000 8999 255 0
9000 ~ 255 0Az upper level fix, ezt hogyan állítottad?
Nekem az alsó gombok pl nagyon ritkán világítanak (most sem).
-
Wajk
addikt
válasz YAS-dude #6064 üzenetére
ezt nem egészen értem mi a kérdés és az észrevétel mire vonatkozik, csak a heti új MIUI verzióból készült WIUI-ról reportoltam, hogy csúszással de elkészült...
SIM hiba volt a korábbi verziókban, az is javítva lett többek között, csak ezt említettem...
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
kano
nagyúr
válasz YAS-dude #2761 üzenetére
Nem tudom, de a megosztó programok mindegyike küld valamilyen csomagot a hálózat felé? Ha igen, akkor ez is nyilván könnyen kijátszható lenne. Nem érné meg a szolgáltatóknak ebbe pénzt ölni. Ráadásul nincs erre szükség, mert ha akarja akkor a sávszélességet korlátozza (a túlzott felhasználás miatt) és meg van oldva az egész.
[ Szerkesztve ]
-
Edge
veterán
válasz YAS-dude #2453 üzenetére
Sztem eddig teljesen jó az uccsó nightly, bár én se szeretem azt amit említesz hogy összeissza szét bombáznak mindent, + nem egy ember kezében van az egész, sokszor van hogy ami eddig kiválóan működött elbaszarintják. ... de ez kb minden custom ROM-ra érvényes, de simán együtt lehet élni vele (pláne ha olyan funkció szarakodik ami nem érint, pl mobile hotspot vagy fm rádió(csak példák, nincs velük baj))
[ Szerkesztve ]
Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
kano
nagyúr
válasz YAS-dude #1739 üzenetére
Nekem eddig csak 1 gondom van a MIUI-val: a Handcent SMS FC-ik.
Aktív témák
- Milyen notebookot vegyek?
- Elfelejtettem a film címét
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vezetékes FEJhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Független Megkímélt/1-3 hónap gar./p3970
- Samsung Galaxy A16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iphone 16 128GB gyári független, új, bontott
- Apple iPhone 7 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával