Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 6. nap: Dredge
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás Dark and Darker: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Need for Speed: World Online
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- Steam topic
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nintendo Switch 2, vagy amit akartok (találgatós topik most még)
- Android játékok topikja
- Xbox Series X|S
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Path of Exile 2
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Aktív témák
-
szabog74
aktív tag
válasz forintuser #3898 üzenetére
Visszaállt a gyári 5.0.0-ra, de így is agyonvágja a telefont. Cache és data szintén törölve. Kb. 5 perc után azt írja, hogy az Activity Maps nem válaszol. Ez van, mióta Froyom van.
-
szabog74
aktív tag
-
szabog74
aktív tag
üdv,
CEE esetén van valami módszer a maps fagyás megoldására? Vagy muszáj másik rom? (keresőt használtam, de nem találtam kielégítő választ)
kösz,
G[ Szerkesztve ]
-
Boxer001
veterán
válasz Maximum1 #3890 üzenetére
Sziasztok!
A T-mobile ajánlatában meg pl. 38 ezer Mediamania S csomagban, 2 év, 5k havidíj, mondjuk itt 500 mb az internet.
Még ebben az évben venni szeretnék egy ilyen telót, nálam is kérdés még, hogy milyen szolgáltatónál akarok lenni a jövőben, most vodkás vagyok, decemberben jár le a 2 éves hűségem. -
forintuser
őstag
válasz CoolBoy323 #3885 üzenetére
Az hogy jobban néz ki, azt nem gondoltad komolyan ugye?A MIUI mérföldekkel ráver ilyen téren.Szerintem.
Holnapkészítést vállalok.
-
Maximum1
őstag
Hibát én csak a 2.2.1-ben /vagy mi volt / találtam, volt is fent vagy 3 órát.
CM7 van rajta 3 hete, semmihez nem kellett nyúlnom, egy dolog bosszantott csak fel, nincs benne tethering, de marketről pótolható.
Előző telefonomon is CM volt /Spica 15 hónap!/ csak ajánlani tudom. -
RAiN91
őstag
Sziasztok
Az sbf fájlokban nem tudom valahogy megnézni, hogy az most ME525-re készült, vagy MB525-re? Mert nem világos egy csomó ROM-ról, és XDA-n sem tudnak nagyon segíteni nekem ez ügyben. -
croli
aktív tag
válasz CoolBoy323 #3885 üzenetére
ok semmi gond
hamár cm milyen hibái vannak még?? -
croli
aktív tag
válasz CoolBoy323 #3882 üzenetére
öööm ezt most mire írtad nem nagyon értem nem telepítettem semmi CM7-et csak gyári romot
-
userxy
őstag
válasz CoolBoy323 #3882 üzenetére
megoldás tegyél fel egy WIUIT ha nem tetszik meg leszeded
-
-
-
Maximum1
őstag
Gyerekek!
CM7 RC1 rev2-nél kell használni a SD-boostert és a Sysctl Config? -
croli
aktív tag
Esetleg erre tud valaki valamit mondani??
[3820] -
kano
nagyúr
CEE-re tetted fel vagy nordicra?
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
YAS-dude
őstag
A ram akkor is ugyanannyi akkut fogyaszt, ha üres, mint ha cache-ben tartja az utoljára használt programokat. Szóval tök fölösleges azt nézegetni, hogy mikor mennyi free. Ha napi hússzor elindítom a gmailt, akkor ne töltögesse be minden alkalommal, csak azért, hogy utána kitörölje és nézegethessem, hogy mennyi üres ram áll parlagon.
-
Edge
veterán
Nem lehet, be tudod állítani hogy reboot után megjegyezze vagy épp elfelejtse a beállítást.
CM7 van fent és én nem használok semmilyen auto killert és általában 150 mb free ramom van mindig, de ha elindítok vmi combosabb gamét pl asphalt 6 akkor 200+ is szokott lenni.Roland06: a menü gomb is okénak felel meg.
croli: de nem fogy el véglegesen a ram, nem olyan hülye hogy addig tömi amíg 0 lesz
de ne kelljen már megint ezen rugózni komolyan 50 oldalanként vitázni kell az auto taskillerezésről. Én nem használok és nem is ajánlom senkinek, mert froyo óta többet árt mint használ.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
pike1
csendes tag
Igen rootolva van, koszi kiprobalom. Ettol nem lehet baja a telonak?
Nekem advanced task killer van, es ha leallitom amit nem hasznalok az available mem olyan 150/180 mb korul szokott mozogni
Ja es szintealig hasznalok valami progit is.
Most pl 100mb es csak az opera, apn, 3g watch es a gyari dolgok mennek.[ Szerkesztve ]
-
croli
aktív tag
válasz Roland06 #3864 üzenetére
nem csak azzal tudsz!!
akkor nekem még jól bírja lemostam mert poros volt és semmi baja!!
valahol olvastam hogy vmi program segítségével lehet az alsó gombot használni de hogy azt nem, meg lehet úgy is tölteni hogy kikerüli az opp rendszertMajd netán ha megtalálom felrakom (linket)
[ Szerkesztve ]
-
croli
aktív tag
Tehát ez az android linux-os alapon működik nem??
Az csinálja így!!
Persze ha elfogyott az összes hely akkor szabadít fel de akkor is belassul mivel fullig van a használata a ramnak (gondolkozzunk egy kicsit)
2gb van a gépbe linux-al mindet használja inditunk egy újabb progit akkor a legrébebbit tröli (de ha rendszerfájl nem azt) igen de teli marad a használat ezéret lassú lesz!![ Szerkesztve ]
-
croli
aktív tag
Ram ürítést egy sima gyári Task Managerből tudsz (leállítasz vele mindent, de a gyárival csak óvatosan)!
Én személy szerint Go Launcher Ex launchert használok és annak van egy kiegészítője a főképernyőn az is task manager ami leállít minden fölöslegesen futó progit és akkor a ram használat is visszaesik nekem alapon 200 körül jár mikor nagyon sok mindent használok akkor fölmegy 300 köré
(A RAM ürités tulajdonképpen a fölöslegesen futó programok bezárása)és ez igen segíthet mert mint tudjuk a számítógép se csak a procitól gyors kell a ram is
pl: 2.93-as proci 2gb ram gyorsnak gyors de bövítve 4gb rammal még gyorsabb
még több helye van a programoknak és ,mégtöbb marad szabadon[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Speed limit #3856 üzenetére
köszi a próbálkozást!
Shyciii:
ok, a fordítós postjaimat innentől kezdve hagyd figyelmen kívül.[ Szerkesztve ]
-
morfondőr
őstag
Erre esetleg valaki: 3786? Mi a különbség a két sbf között?
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
pike1
csendes tag
En a freet szedtem le a f ninjabol, de amikor vagy 4et vagok el olyan szinten akad hogy masodpercekig semmi. Meg ugy folyamatosan az egesz jatek.
Most akartam jatszani a battlehearth-val de mar a menuben akad es inkabb ki is leptem.Nem probaltam ezt a ram dolgot
Szerinted segithet?hogyan kell?[ Szerkesztve ]
-
Speed limit
tag
válasz zsirfecske #3849 üzenetére
Én kerestem a magyar fájlokat de sehol nem találtam meg majd átnézem még egyszer. Szívesen segítenék a fordításban de alapszinten tudok csak angolul, Német már inkább megy
-
-
Shyciii
veterán
válasz zsirfecske #3849 üzenetére
Jól van kiszedem, mert látom nem hagysz békén. Adj útvonalat hol van, és kiszedem.
[ Szerkesztve ]
-
zsirfecske
addikt
válasz Shyciii #3665 üzenetére
tehát Halo nem tud angolul, de kigyűjtötte, én nem tudom lefordítani mert nincs meg a kontextus még, te pedig nem érzed magadban az erőt. valaki más esetleg?
amúgy ha meglesz az rc2 felteszem és elkezdem csinálni, ami miatt én beszóltam az a leszarom hozzáállás volt, azért mert mi nem használjuk másnak igen jól jönne. a nyelvi fájlok kiszedését sem vállalnád be amúgy? ahhoz már jól jön a sok éves it tapasztalat. mondjuk az is lehet hogy leszedem én az rc1v2-t és megkeresem benne az xml(?)-eket, gondolom a magyarítás nem változik azóta sem. büfögjön már valaki erre pls valamit, itt azért többen túrtatok már romokban.
megjegyzem a cancel = mégse remekül visszaadja a jelentést és így a nagyi is könnyebben megtanulhatja a windows kezelését ha akarja, ez lehet analóg a csak amgyarul tudó kezdő androidosokkal is.
[ Szerkesztve ]
-
Zoja™
őstag
válasz forintuser #3845 üzenetére
Hát nekem a 20. reboot után is FC-zik...
-
pike1
csendes tag
Valaki esetleg nem tudna valami jo tanaccsal
ellatni? fruit ninja 2.2re valo frissites ota akad neha befagy
3 -4 mpre is a kep. Elotte is akadt neha de most jatszhatatlan sokszor. leszedtem most a
battleheartot de az is hol szaggat
hol nem. Meg ez is megakad masodpercekre is.Fishing kings is sokszor.akinek ezek esetleg megvannak
beszamolna a tapasztalatokrol? 2 .2 - re frissites
ota van ez a lassulas. Fokepernyon es menuben valo scrollozas is akad kicsit.youtubeon nezett videokon nem ezt lattam. Factory volt, sd kartya formazas is.Valaki kerem segitsen! -
Shyciii
veterán
Jó a Nordic is, arra is felteheted. R1-el nem lesz gond, azért nightlynál előfordulhatnak gondok. Pont ma mondtam, hogy nekem azzal sincs gond, erre 1 órája rádugtam az usb kábelt, és se nem unmountolta az sdcardot, se nem töltött. Kellett neki egy reboot, hogy észhez térjen.
-
Zoja™
őstag
válasz forintuser #3841 üzenetére
Feltétlenül muszáj a CEE vagy jó a nordic is? Csak mert most az van fent...
-
Yaqsz
csendes tag
Sziasztok. Màr nem csak gps ès lefagyàs problèmàim vannak,hanem idönkènt ùjra is indìtja magàt . Abban tudnàtok segìteni hova vigyem szervìzbe? Ùgy hallottam a motoker megszünt.Èn a t-mobilnàl vettem de ott eddig dilettànsokba futottam.. Esetleg valaki hozzàèrtö nem vàllalnà a rendberakàsàt? Termèszetesen nem ingyen kèrnèm.
-
errrtu
aktív tag
talán majd most
Sziasztok
Arra valami ötlet, hogy miért nincs a youtube lejátszónál kép csak hang és a kamera keresője is fekete mind a gyári mind pedig a camera360 esetében? A kép elkészül.
OnePlus3
-
Halo
senior tag
válasz Roland06 #3830 üzenetére
még egy Roland....
szóóóval a keresőt használva rájössz, hogy ezt is kérdezték megelőzőleg vagy... jó sokszor
a megoldások között szerepel:
- újraindítás
- alkalmazások/camera app/adatok törlése és biztos ami biztos, újraindítás
- végső esetben FR (factory reset - kereső segít tovább)
- legeslegvégső esetben rom újrarakása...kihagytam valamit?
Peace...
[ Szerkesztve ]
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
croli
aktív tag
Üdv!
Köszönöm mindenkinek a segítséget sikerült lefrissítenem meg is néztem gyorsan a szoftver JOREM maradt...
megoldódott a kimenő hívás probléma végre bírok telefonálni nem indul újra.
Mégegyszer köszönöm! -
Roland06
aktív tag
Szaisztok!
Szeretnék segítséget kérni mert ugyan is nem működik a kamera!!!
Azt írja ki , hogy "A(z) kamera alkalmazásban lévő kamera tevékenység nem válaszol"
!
Találkozott már valaki ilyen hibával? El sem indul! (a camera360 -al sem) -
Halo
senior tag
Croli!
kérlek ne törd szét a topicot, ez nem cset...
próbáld összeszedni a gondolataidat és _egyszerre_ közzétenni ékes hozzászólásod.ha nem sikerül, van kis időd, szerkesztheted a hsz-t, így nem csak egysoros üzenetek, csetbeszólások lesznek az oldalon...
és van fórumetika is, azt is bogarászd már át légy kedves, köszönettel:
a T. Többi Fúrumita, s jómagam.s persze Peace
Motorola Defy, MOTO X (1st), Honor 8, Honor 20 Pro
-
Shyciii
veterán
Wajk és WIUI használók,
Melyik fájlkezelő található a WIUI-ban? Tetszik a kinézete, meg hogy tartalmaz FTP szervert is. Lehet hogy leváltanám vele a Root Explorer + FTP Server progijaimat.
-
Shyciii
veterán
Szolgáltatások, és funkciók a különbségek. Minél újabb annál több van benne. RC általában stabilabb, mint a nightly verziók (bár nekem ez a nightly amit írtam teljesen stabil. se fagyás, se fc nincsen...), viszont a nightly-k a legfrissebbek.
RDSLite csak a hivatalos rom felrakásához kell. CM7-re való frissítés másképp történik. Erre van egy mega-giga-hiper-szuper leírás szabof1-nek köszönhetően:
http://androidunderground.info/telefonok/motorola/defy/788-motorola-defy-felkeszueles-a-cyanogenmod-7-cm7-illetve-a-miui-rom-telepitesere-kezdknek
és
http://androidunderground.info/telefonok/motorola/defy/789-motorola-defy-a-cyanogenmod-7-cm7-telepitese-kezdknek
[ Szerkesztve ]
-
croli
aktív tag
Olyat nem lehet hogy a statusbarba lehessen kapcsolni a wifit gps-t mint a cm7-ben??
nekem am tetszik nagyon mert ismerősöm blade-jén ahogy meglett felkúszott rá -
croli
aktív tag
Shyciii Neked milyen build version van fennt??
vagy cm7-et használsz??[ Szerkesztve ]
-
croli
aktív tag
ha ez sikerül és jó lesz lehet megpróbálom a cm7-et is
-
croli
aktív tag
Még ez lenne a kérdésem hogy mi a különbség a kettő között
JRDNEM_U3_3.4.2_179-002 és JOREM_-||- -
croli
aktív tag
És ha újrarakom a froyot elszáll a root is?? (gondolom igenm de inkább kérdezek)
és sim meg sd nélkül is működik a frisítés mertt a GYÁRI NEM[ Szerkesztve ]
-
userxy
őstag
A warezt kerüljük legyetek szivesek tiltott az oldalon
Nem letöltöttük hanem megvettük és békesség lesz
(a letöltöttük rész privátba menjen) -
Shyciii
veterán
Így van...Ezért nem sürgettem sosem, hogy Motonavot használjam rendesen (főleg, hogy iGO-val semmi bajom sincs). Azaz 54 pixel engem nem zavar, az meg hogy kifejezetten motorolára készítették meg nem dob fel, mert a kifejezetten motorlára készült szoftok között is van olyan, amit az ellenségeimnek se kívánnék
-
croli
aktív tag
Tehát mi a különbség jrdnem éls jorem között??
és kell custom recovery??
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest