Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
motoGP
csendes tag
válasz [lAyCsI] #498 üzenetére
Hi !
Nem tudom miért zavar Stefano ? Igaz, hogy nem beszél jól magyarul de annál jobban otthon van motoGP témában mindenkit személyesen ismer, olyan hasznos infókhoz juthatunk hozzá általa amikhez egyébként nem tudnánk. Egyébként meg nagyon érdekes dolog meghallgatni 1 külföldi szemszögéből a dolgokat.
Sokkal nagyobb baj SZERINTEM a PALIK.''Haragban a Világgal'' /Mobile-Barton 2500+/NF7-S v2.0/ThermalRight SP-97/Kingston 2*1Gb/X850XT/Chieftech 400W
-
[lAyCsI]
addikt
Nna, tegnap megnéztük még1X a 125-öt...
Másodjára már nem azért annyira idegesítő Mr. Stefano...
ő legalább végigizgulta-parázta az egész versenyt, nem úgy
mint ez a fatökű Várhegyi... (haver beszélt utána vele, és mondta
hogy a Várhegyi csomóX rászólt hogy ne kiabáljon, csendesebben
meg ilyenek...)
A Paliknak meg az arca a baj, az arca a baaaaj-= No way back from Here =-
-
@rglaaf
veterán
Holnap a tv2 reggeli műsorában Talma lesz a vendég biztos kérdeznek tőle ''okosakat'' de utálom ezt most már kell? eddig meg le se sz@rták, havas és tsi pff
PSN:BiZzare_0 ️
-
törölt tag
hagyd..
igen ott a pont nálad, mert igazad van, de nehezen indulnak itt a dolgok, de ne őszítsd magad ezen, csinálják csak a hűhót, Talma-nak jó, és ez a lényeg
a másik lényeg:
Assen 125ccm full futam a MotoGp közvetítésében:
Bővebben: link
(thx Rix)
Azért nem tudom megállni, hogy ne mondjam miután megnéztem ezt is, hogy a béka segge alatt vagyunk közvetítésben,...az utcsó 2 kör..ilyenkor visszajönnek a hidegrázások.
és mégis ott van az odafigyelés egymásra..amikor az egyiknek elfogy a levegő akkor a másik átveszi a szót..
[Szerkesztve] -
@rglaaf
veterán
A brnoi futamra jegyek rendelhetőek a Superbike magazinban, akik egy külön magyar szektort szerveznek eme nemes alkalomra.
A Superbike elérhetősége: 1/310-7244,45,46
De jó lenne ott lenniPSN:BiZzare_0 ️
-
motoGP
csendes tag
Gyerekek, már 4szer végig néztem a futamot !
1szerüen nem tudok betelni vele, az a fantasztikus érzés a szívebben amikor a kommentátor üvölti a nevét és látom ahogy brutálisan oda teszi magát és tudom, hogy ezt most az egész világ látja..., húúú ez nagyon sirály feeling!!!''Haragban a Világgal'' /Mobile-Barton 2500+/NF7-S v2.0/ThermalRight SP-97/Kingston 2*1Gb/X850XT/Chieftech 400W
-
motoGP
csendes tag
Igen, állítólag egy hatalmas magyar zászlót is visznek a szervezők amit ha jól hallottam 1000 főnek kell tartani.
Azt már azért nem lehet nem észre venni. Tényleg ott lenni a helyünk.''Haragban a Világgal'' /Mobile-Barton 2500+/NF7-S v2.0/ThermalRight SP-97/Kingston 2*1Gb/X850XT/Chieftech 400W
-
motoGP
csendes tag
Ábszolúte 1-et értek, talán annyi haszna van, hogy felfigyelhet rá valami szponzor féle aki észre veszi a lehetőségeket, hogy momentán 1 világbajnokság magyar éllovasa nem rossz reklámhordozó.
''Haragban a Világgal'' /Mobile-Barton 2500+/NF7-S v2.0/ThermalRight SP-97/Kingston 2*1Gb/X850XT/Chieftech 400W
-
törölt tag
áá..nem csak ezek vannak..
Amikor rákérdeznek a közvetítés alatt hogy mikor lesz Magyar MotoGp futam...na itt durran el az agyam..
és ezért van szükség ezekre a talán 'ostobának', de semmi esetre sem érdemeinek megfelelően kitárgyaló műsoroknak.
Pl. eleinte falra másztam az olyan arcoktól, akik amikor Vale' feltünt a királykategóriában mint VB., rögtön beazonosultak vele, és olyan magabiztonsággal állítottak hülyeségeket a motoversenyzésről, hogy leszakadt az arcom.
Mert ezt hallották a közvetítesek alatt, mert ezt-azt még hozzá is gondoltak...
De le kellett nyelni, és tényleg csak párszor durrantam el, pontosan azért mert ez végső soron jó.
Jönnek a ' Mikor lesz Magyar MotoGp futam?' kérdezések, de senki nem emléxik az utolsóra, amikor azt mondták a versenyzől, hogy ők többet ide nem jönnek.
Oda mennek ahol kiváncsiak rájuk.
Most nem 10.000 emberre gondolok.
Az hogy van-e alkalmas pályánk, az most végül is tök mindegy...nem mennek ki az emberek..
Persze sokan kimennének, de az kevés.
Az utolsó Magyar 'MotoGp' futamon olyan geccem kevesen voltak, hogy tényleg pusztulat.
Kell az hogy kialakuljon valami a motorversenyzés körül itthon..már az elmúlt 3 évben is sok minden változott.
De 7-8 évvel ezelőtt, kibékültem egy arcal akivel dolgoztam, pedig nagyon nem csíptem, csak mert tudott beszélni a témáról, Mick Doohan rajongó volt.
Le kell nyelni az ilyeneket mint a felszínes TVbeszélgetés Talmáról, mert végső soron jó dolog.sztem. -
@rglaaf
veterán
válasz #70869248 #520 üzenetére
Tudod hogy vagyok vele engem már az sem érdekel ha nem közvetíti magyar tv a futamokat és az sem hogy ha nem lesz magyar vb futam mert ugy is csak a rinya menne hogy veszteséges és a többi álszent duma,eddig is elvoltam ezek nélkül és ezután is el leszek,maradjon meg az eurósportos közvetítés csak lennének jobb kommentek azt kész,meg tudod attól félek hogy nehogy a moto gp is olyan legyen mint az f1 ahol már csak a profit a lényeg semmi más tudom a moto gp -ben is sokat számit de itt legalább még igazi verseny van
negativitás rulzz most rajtam vanPSN:BiZzare_0 ️
-
motoGP
csendes tag
Hát igen, türelmesnek kell lenni. Remélem szép lassan...,akarom mondani ''szép gyorsan'' ezen a téren is lesz változás jó irányban. addig is megbróbálom minnél több emberrel megéreztetni a motorozás és a motorsport örömeit.
Egyébként most, hogy mondtad én kint voltam akkor a ringen, 2 évben rendeztek nálunk futamot lehet, hogy most beégek mert nem néztem utána melyik évben volt de Eddie Lawson, Wayne Raine ill. Gardner és Schwanz is mentek akkor, aszem úgy hivták a sorozatot ''Special Grand Prix''. Én még MZ-vel nyomultam akkor és csak álmodtam valami komoly mociról, de sok külföldi jött el és a havarommal 1 fénykép erejéig felültünk egy FZR 1000 Exup-ra nagy dolog volt. A kép azóta is kint van a szobám falán.
Ha nem ciki megmutatom :
[Szerkesztve]''Haragban a Világgal'' /Mobile-Barton 2500+/NF7-S v2.0/ThermalRight SP-97/Kingston 2*1Gb/X850XT/Chieftech 400W
-
motoGP
csendes tag
Na, talán most sikerül, íme :
''Haragban a Világgal'' /Mobile-Barton 2500+/NF7-S v2.0/ThermalRight SP-97/Kingston 2*1Gb/X850XT/Chieftech 400W
-
motoGP
csendes tag
Ezt inkább nem eröltetem !
-
Integra
titán
te is nagyon jól látod, meg tudod, hogy a magyarországi motorversenyzés miről szól....
fúrás, férgeskedés, gerinctelen nagypofájú szutykok egymásnak tesznek keresztbe.
nincsen pénz, mindenki ami van magának akarja etc...
ezért menekül mindenki külföldre ahogy teheti.
lásd bitti.. utálják is a férgek rendesen mert neki sikerült ami nekik soha nem is fog!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #531 üzenetére
Én is remélem, de azért nem kis, és nem görcs.
jó motoros.
és segített Talma-nak az időmérőn, ő húzta a tempót, nyúlazott neki.
Ezen kivűl Talma is csípi. -
törölt tag
Ezekbe nem vagyok képes belenézni...elszomorító.
Bitter Sanyi pályafutását igyekszem nyomon követni, mert nagyon,..nagyon-nagyon szimpatikus mint ember, és motoros, a nyilatkozatai, és a hozzállása alapján.
Ezek mellett pedig kiváló motorversenyzőnek tartom, sajnos nem szerencsésnek, csak kiválónak.
Amikor elment a suliba az Amcsikhoz, supermoto-n csúsztatgatni, akkoriban kezdtem rá figyelni, előtte még nem nagyon,..egy-két hír kivételével
Igyekszem az ilyen versenyzők egymás közti osztásból, szurkolók egymás közti köpködésből kimaradni....mert az nem az én világom.
Ha vki vérdurung, akkor is megpróbálok érvelni, ha nagyon nem megy akkor viszont elküldöm a rákba, és azt az oldalamat nem szeretem mutogatni.
A média körítés nálunk viszont tényleg nem képes túllépni önmagán, és felnőni az elért eredményekhez, ez nagyon dűhítő.
Hát még milyen piszok dűhítő lehet a versenyzőnek.
Lejátszottam itt a cimbinek a linkelt MotoGp.com-os Assen-i 125ccm futam utolsó 3 körét, ztán rákérdeztem hogy bekapcsoljam a videót, megnézzük a Magyar közvetítés utolsó 3 körét?..
...nem kellett, látta. Nagyon örömtelen. a felszabadultságtól pedig olyan messze van mint ide a hold. -
_seth_
veterán
Talmácsi és az egész futam nagyon jó volt A forma 1 ehhez képpest 0!
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
@rglaaf
veterán
Na emberek szombaton Talma nap lessz az Örkényi euroringen rajongói tali, tandem KTM is szal aki tud menjen
-
törölt tag
voltam
ottani kis show:
- Bővebben: link -
Integra
titán
itten van
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
Nagyon öszintén mondom, nem csináltam több képet
Utána mentem ki még Kiskunlacházára autós gyors. OB-re, és oda kellett a sok kép, mivel első versenyét teljesítette ott egy Szimbajnok (Kiss Norbert) az Astra kupában.
Nekem van már jó sok képem Gabi-ról, meg a többiekről, inkább azért mentem hogy ott legyek, és lássam Talma-t elsősorban, és a többi ismerős rajongót.
Kicsit olyan volt mint a tavalyi azért,..dumáltuk a többiekkel, hogy egy profi rendezvéényszervező illene az ilyen alkalmakra..
Olyan suta volt megint, jó hangulatú, de suta...a hangulatra: volt egy srác/felnőt, meglett ember, aki elsírta magát miközben dumált Gabi-nak.
Magasan kimagaslik Talma még mindig,...egész egyszerűen nem ér fel hozzá a körítés..
Mi szurkolók sem vagyunk még olyan szurkolásii, közvetlenségi szférában (engem is beleértve) média, és minden más sincs az ő szintjén.
Sanjos még nálunk is, bennem is mozog ez a m@rhaság, hogy jaj, az ismert emberek-fontos emberek...
Nem Magyar, vagy inkább nemzetközibb környezetben ez jóval barátibb, mert ott nem ennyire visszafogottak az emberek, ezért nem annyira hangsúlyos, ha a középpontba kerülsz.
Sok még a modorosság.
Pedig akik ott voltak szurkolók, de tényleg, azok, akiket ismerek, mind verekednének is Gabiért
De ezek a dolgok változni fognak, nem is elvárható, hogy mindjárt klappoljon minden szvsz.
Félre ne értsétek, a találkozó nagyon jó volt, és jól éreztem magam teljesen, csak ez vhogy kikívánkozott belőlem.
Sok duma volt, Talma-Stefano-Böröczki-és mások akiről lemaradtam, volt videólejátszás, újabb infók.
Talma pedig, mégegyszer, nagyon jó, jó fej, laza...látszik hogy ő szeretne kezdeni vmit ezzel a fene nagy elfogódottsággal, hogy szabaduljon ki a gombóc a torkokból, de valszeg tudja, hogy ehez több találkozó, és idő kell.
Végül nem volt nagy motorozás, mert állt a víz a pályán, és Gabi nem akart kockáztatni, így a srácokat néztük akik brahiztak, poénkodtak ott a street-es gépükkel.
jó volt
[Szerkesztve] -
@rglaaf
veterán
válasz #70869248 #540 üzenetére
Igazad van ,nem vagyunk még hozzá szokva és talma sem szerintem hogy ily hirtelen felpezsdült körülötte minden,még neki is és nekünk is szokni kell ezt a helyzetet.Azért rossz lehet talmának hogy a ''semmiből'' hirtelen a vb cím esélye most már ott fogja nyomni amit mi és a média akasztott rá,pedig még nem szabadna elvárni mert ugye mi volt a papirra irva ''van egy álmom''
-
Motion_Blur
félisten
Megnéztem újra a futamot (angol kommentárral) hála b-type-nak és olyat röhögtem ''Talmaszki, Gabor Talmaszki!''
Az igazat megvallva Talmának is vannak gondjai az angollal kiejtés szintjén, de ez legyen a legnagyobb problémájaStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Integra
titán
szombat
23:00 MOTORCYCLING
Grand Prix USA Moto GP Practice
vasárnap
23:00 MOTORCYCLING
Grand Prix USA Moto GP Race...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #70869248 #549 üzenetére
amcsik közül szerintem a legjobb edwárzd lesz, ő a laguna seca király, nicky szerintem so-so fog teljesíteni.
de szerintem rossi is nyerő lehet.
azért kíváncsi lennék mladin mit művelne ha beállna ő is a versenyre...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...