Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Mint ember én megértem, elhiszem hogy tele lett a fasza azzal hogy sokkal jobb a csapattársánál, mégis azt nyomják, az kapja állandóan a jobb motort, a világ meg soha nem fogja megtudni, hogy ő jobb mint a kallio. Meg tudom érteni hogy eldurrant a fasza, bár a módja elég ajjas volt... és nem biztos hogy ezzel teszi magának a legjobbat, sőtt 1000% hogy nem.
-
[lAyCsI]
addikt
-
prmcsk
addikt
válasz #16741888 #1401 üzenetére
Közvetlen a '' verseny '' után ezt írtam:
'' Nagyon boldog vagyok, de szerintem le lett vajazva a sorrend, csak Talma
megunta a másodhegedűs szerepét ''.
Ezek szerint, jól '' érzem '' a dolgot ?"Azé lesz egy ország, aki teleszüli". Kezdek aggódni magamon. Ha a katicabogarat hasznosabbnak tartom, mint a krumplibogarat, már rasszista vagyok ?
-
simonzé
addikt
válasz #16741888 #1401 üzenetére
Mi lett volna, ha mondjuk a hatodik körben elmegy - mert a fejemet teszem rá, hogy el tudott volna menni, ha nagyon akar - elhúz 1-2 másodpercnyire Kalliótól, majd átengedi neki a győzelmet. Így megmutatta volna mindenkinek, hogy ő mennyivel jobb, ráadásul a csapatát sem szúrta volna tökön.
I don't fit in. I fit out.
-
törölt tag
válasz simonzé #1405 üzenetére
Ennyi lett volna az elegáns megoldás.
Ezért mondtam hogy kicsit ajjas volt, mert így hogy végig mögötte volt, még rosszabbul is jött ki, mert az mondja a másik fél hogy csak azért tudott elmenni mert le volt vajazva a sorrend és nem számított a Hallio támadásra, amit legyünk őszinték meg is lehet érteni, mert senki emberfia nem számítana arra hogy ha egy ember végig mögöttem van akkor az uccsó 15men meggongolja magát és lehagy.
Viszont tényleg nem tudhatjuk hogy mi zajlódik a a boxban, lehet hogy olyan dologért akart ''revansot'' venni ami eggyáltalán nem is nyilvános. Nem tudhatjuk.
Ilyenkor sajnálom hogy már nem vagyok jóba a Tomival, biztos elmondaná az igazságot...
[Szerkesztve] -
busman
veterán
Ha valóban úgy történt ahogy fentebb le lett írva, akkor nagyon,nagyon
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
senior tag
Egyedül azt nem értem, hogy miért most kellett Talmának 'megmutatnia' amikor már úgyis ott volt a zsebében a szerződése, meg jövőre úgyis feljebb lépett volna egy kategóriába..
BAzzeg, nem ilyenkor kell fickósnak lenni, így viszont lehet hogy a fene megette az egészet és senki sem csodálkozhat azon ha kipicsázzák a KTM-től...
Viszont eltudom képzelni hogy jól is elsülhet az hogy kimutatta a foga fehérjét...
A szándéka is biztos az volt ezzel hogy tudassa mindenkivel: Nem lesz másodhegedüs senkinél sem! Ezekután szerintem csak olyan csapat fog foglalkozni vele, amelyik ténylegesen komolyan gondolja vele a versenyzést és nem megintcsak egy tesztelő/másodhegedűs pozicíót szánnak neki....
Szvsz Talmának ez járhat a fejében az én meglátásom szerint.
Amúgy meg nagyon is előfordulhat hogy mi sokmindent nemtudunk még ami a színfalak mögött játszódik le........
Remélem - sőt ezekután mindenképpen - nyilatkoznia kell Talmának hogy mi ez az egész ügy, illetve hogy mi van mögötte...
Talma forrófejű, mindig is az volt és az is fog maradni. Ez van.
[Szerkesztve] -
Flashcash
Közösségépítő
Ezek Kallio és Talma utolsó szektoros idői az utolsó 3 körben:
37.742 37.559
37.637 37.622
37.738 37.620
Ezek alapján Kallio nem igazán vette el a gázt az utolsó kör utolsó szektorában. -
busman
veterán
Szvsz nem volt fair,és kész,pláne ha előre meg is beszélték...
Talma Vb-je már úgyis elúszott,Kallio-nak meg elég sokat számít 5(?) pont.I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
DeFo
tag
válasz Motion_Blur #1412 üzenetére
Hát igen szerintem is nagy kamu szöveget nyomott magyarul az interjúban. Szvsz egy ilyen szintű motoros ilyen hibát nem követ el.
De a miértekre még nincs válasz, csak találgatások. De abból sok.
Nemsokára minden kiderül.May the Force be with you
-
Oliverda
félisten
Talmácsi Pééteer, Talmácsi Páááááááál....
[Szerkesztve]"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
DeFo
tag
válasz Motion_Blur #1414 üzenetére
Egy kicsit talán túllihegte ennek az 5 pontnak a jelentőségét sokmindenki. Nem hiszem, hogy ezen múlna majd a világbajnokság.
Előbb utóbb mindenki megnyugszik és csinálják tovább amit elkezdtek. Megnyerik a VB-t 5 ponttal vagy nélküle.May the Force be with you
-
simonzé
addikt
Kedves Ombrék!
Nekem az m1-ről, és az EUSP-ról is megvan a verseny. A sisak levétele után Talma RedBullt szopogat, villáminterjút ad egy ürgének, majd odamegy 4 magyarhoz, megölelgetik, majd az utolsó ember után Talma félig elfordulva mond valamit. NEM azt mondja, hogy ''Megszopattam'', mint egyesek állítják. Nemtom mit mond, de két ''p'' betű is van benne. Visszanéztem összesen vagy husszor, de sem én, sem a haver nem értettük mit mond, csak azt tudom, hogy mit nem mondott, meg azt, hogy erre az egyik idősebb magyar ürge azt mondja, hogy ''Nem baj, ez így volt jó.''
A hangot elemeztem GoldWave-ben is, próbáltam háttérzajt szűrni, kevés sikerrel. Szóval aki tudja, hogy IGAZÁBÓL mit mondott Talma, az írja be, és kérem, hogy senki ne rontsa a hitelét, ha nem biztos abban, amit leír! Gondoljatok bele, ha innen kiindul egy pletyka, mekkorát ronthat az Talma imidzsén. Pláne ezután a csapattárs-szívatás után.I don't fit in. I fit out.
-
-
Integra
titán
ha ez megtörténik, akkor megint igazam lett
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
megnéztem a felvételeket és a jó ég tudja hogy merről jön a hang, nem lehet, legalábbis én nem tudom 100%-ra megmondani.
de vonatkoztassunk el ettől a felvételtől.
nézzétek csak meg a felvételt, az arcát, a mimikáját.
nézzétek meg az interjún mit mondott angolul és magyarul
nézzétek meg mégegyszer az egész futamot
és nézzétek meg a csapat reakcióit mégegyszer
aztán tegyétek a szívetekre a kezeteket, próbáljatok meg racionálisan gondolkodni és utána mondjátok azt, hogy talma nem volt egy hülye barom állat iszonyatosan buta fasz....
mert sajnos az volt. tetszik, nem tetszik, ez az igazság
én bartol helyében úgy kihajítanám a csapatból mint a szart.
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #1422 üzenetére
természetesen nekem is megfordult a fejemben, azt mondom, kicsi a valószínűsége és sokkal inkább csak urban legend.
de a fene tudja, még akár ez is lehet.
kiderül...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz Integra #1421 üzenetére
Fura ezt pont tőled hallani, persze tudom, profi, azt kell tennie amit a csapat mond, de igaz hogy Profi, de ember is...
Az ő helyébe is képzeljük magunkat, tudja hogy sokkal gyorsabb, mégse előzhet mert a csapat azt mondta(illetve nem mondta, de ebbe ne menjünk bele)... Csak annyit mondok hogy nem csodálom hogy eltörött a mécses...
Ami meg tény ugye, hogy itt arról senki nem beszél hogy a KTM milyen geci, mindenki arról pufffog hogy a talma milyen szemét volt... Ugyanúgy le van itt is zsírozva a futam mint az F1ben, ami persze itt nem gond, ott meg igen. -
Bibby
addikt
F*sz volt vagy nem könyörgöm legyetek már egy kicsit magyarok!Kit érdekel kallio meg a győzelme, ki a franc akar belegondolni a finnek/ugandaiak/etiópok helyzetébe???
Nyert a Talma és nem úgy hogy kibuktak előtte hanem harcos módon, a legutolsó centimétereken.Szörnyű ami most megy, mi magyarok meg ahelyett hogy melléállnánk behúzzuk fülünk-farkunk és ujjal mutogatunk a másikra.Ελευθερια η θανατος
-
Bibby
addikt
válasz Motion_Blur #1427 üzenetére
Sáááros?Aztán mégis miben?Azért szép lassan eljutunk oda hogy valaki leírja hogy a Gábor csalt és úgy nyert...komolyan nem érzitek hogy ez milyen messze van akár Annusék botrányától is?
Ελευθερια η θανατος
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #1424 üzenetére
lehetséges.
tegyük fel, hogy ez történik majd és ez az oka.
szerinted akkor ez indokolttá tette ezt a húzást?
szerintem nem. ezt nem így kell megcsinálni.
sőt, ha ez volt az ok és tényleg ez lesz, akkor még rosszabb lesz a véleményem róla....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
milyen legutolsó centimétereke te szerencsétlen?????
végig gyorsabb volt a kallionál, ha akarta volna már az 5ik körben megelőzhette volna!!!!!!
csak akkor kirakják a táblát hogy álljon mögé!!!
értsél már minimálisan a motorozáshoz könyörgöm.....
ez a legyetek már picit magyarok duma meg kifejezetten gusztustalan és visszataszító, de hát a folytatásodból látszik, hogy mennyire értesz a témához, így is kell kezelni ezt a részét is a hszednek...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #16741888 #1425 üzenetére
nem értelek, pont tőlem kéne, hogy ne lepjen meg amit mondok
ezerszer leírtam már hogy nekem nem csak az számít hogy ki milyen profi, hanem milyen ember. ez meg egy ritka gerinctelen húzás volt, ez van.
olyan helyzetbe hozta az egész csapatot és saját magát is, hogy nem csodálom, hogy tört a mécses bartolnál.
profinak lenni nem csak azt jelenti hogy profin motorozol, hanem profin gondolkodsz.
a profi sport erről szól.
szerintem....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Bibby
addikt
válasz Integra #1431 üzenetére
A stílusodra nem reagálok.
Azért próbálkozott egy párszor szerintem az előzéssel, és ha megelőzte volna mi a garancia hogy kallio nem előzi vissza, szélárnyékból, gyorsabb motorral?Végül meg oda-vissza előzésből eljutottunk volna oda hogy egymást ütik ki.
Gusztustalan az összetartás?Na ezért is tartunk itt.Érdekes módon nekem az ismerőseim örültek nagyon, végre egy magyar bajnok, egy igazi tehetség ebben a sportágban is.
Okosan beszélj Velem mert én sem tettem másként!Ελευθερια η θανατος
-
Motion_Blur
félisten
Én csak az okot próbálom kitalálni, hogy miért csinálta ezt? Nyilvánvaló, hogy nem szabadott megelőznie Kallio-t, azért hagyta az utolsó méterekre az akciót.
Nem akarom, hogy Talmából Barika legyen, de a jövőjére is gondolhatott volna...senki sem vetette volna a szemére, hogy csak 2. lett.
Sajnos a technikai sportokban ez is benne van. Pl: egyértelmű, hogy Montoya is segíti/segítette Kimi-t az utóbbi futamokon.Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
DeFo
tag
válasz Motion_Blur #1435 üzenetére
Csak abban az esetben volt ennek bármi értelme, ha nem a KTM-nél akarná folytatni, mint másodhegedűs. Bár nem tudom, hogy a 250-ben 1. számú pilóta lett volna/lesz. MI van ha 125-ben kapott valami ajánlatot. Valahogy fel kell rúgni 1 érvényes szerződést. Ez reklám is volt neki picikét. Mégha nagy mértékben rossz is.
May the Force be with you
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #1428 üzenetére
Nem enyhe túlzás??
Ha a Forma1be nem adja át a Barika, a futamgyőzelmet, mi történik? A Schumi ugyanúgy gratulált volna, mégcsak nem is várta volna el, legfeljebb boxban akpott volna Barika egy kis dorgálást... nézd meg itt mi történt...
benne volt itt mindenki vastagon. -
DeFo
tag
válasz Motion_Blur #1439 üzenetére
Ezzel is csak az lenne sajnos a gond, hogy a Poggiali sosem segítené Talmát világbajnoki címhez. Tehát Talma megint csak kicsit hátrébb szorulna.
Mindez abban az esetben igaz, ha ez a pletyka igaz.May the Force be with you
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
apóka
aktív tag
Elolvastam ezt a Talma-témát
Nehéz az igazi indítékot kibetűzni
Az biztos, hogy örömmel tölt el mikor MAGYAR ( nem kell félreérteni )versenyzőnek szurkolhatok.Szegény Zsoltot is néztem, de nem igazán izgultam érte. Ez a motoros fiú azonban más.
Integra jól megfogalmazta: a profi motoros gondolkodjon egy kicsit tovább, mint a következő kanyar
Nem élég gyorsnak lennie, sajna ez önmagába kevés
Remélem a lehetőségekhez képest jól jön ki ebből Szeretnék még sok verseny látni vele. HAJRÁ TalmaFocust bontok, ha kell valami írjál. Mk1 98-2004
-
törölt tag
nah, net elé kerültem, és visszaolvastam.
A magam véleménye:
Nemszabad ilyet kérnie egy csapatnak.
Kérheti hogy adja oda a 2.-3. ..x. helyet, de nem egy győzelmet, főleg egy olyan esetben ahol még nincs semmi szükség rá.
Kallio nem egy biztos figura, esett már el, és lehet hogy esni is fog..
Nem ismerek egy olyan versenyzőt sem a profi élversenyzők közt, akár Loris-t, Vale'-t, Max-ot említve...de akár Melandri-t, vagy még Edwards-ot is, aki pedig egy jóval barátibb légkörből (SBK) jött ide,.....akivel ezt meg lehetne csinálni, addig kell hajtani a Vb-re ameddig matematikai esély van rá.
Lehet hogy ez nem esik jól a csapatnak, lehet hogy Kallio-nak sem esik jól, még vissza is vonhatják a szerződését (érdekes szitu), vagy kaphat olyan motort amivel pontot sem lehet szerezni a következő futamokon...ez számomra nem Talma-t minősítit, hanem a csapat hozzáállását.
Lehet hogy berágott Talma, lehet hogy teliszaladt a púpja, még az is lehet hogy beszólt a végén egy ilyet amit említettek....engem ez sem tántorít,...szvsz ilyet nem kérhetnek egy motorversenyzőtől...ha igen, akkor szégyeljék magukat, van még hátra pár futam, és ne már az fájjon hogy 7 pont helyett 2 ponttal vezet kost Kallio...
Szégyeljék magukat.
Egy VB-t kelljen már megnyerni..., és most elmarasztalják Gabi-t azért mert élt a lehetőségével???
Kallio-nak le kellett volna fognia a szélárnyékot...ja hogy nem tette, mert azt hitte Talma nem előzi meg, mert ez volt megbeszélve????
A pályán versenyezni kell....azért van odaaszfaltozva.
szvsz.
én maximálisan kitartok Talma mellett, azt tette amit egy olyan motorversenyző tesz akinek tudok szurkolni.
Lehet hogy volt bunkó beszólása is...volt ilyen már a sporttörténelemben..Max volt bunkóbb is...ahogy még jó páran...Loris pl.
Nem az a dolga, hogy jó fej legyen....én nem bánom ha nem az, versenyző legyen...és egy versenyzőtöl nincs joga ilyet kérnie egy csapatnak, hogy ne nyerjen ha lehetősége van rá.
Egy olyan versenyzőtöl, akit komolyan vesznek, nem is kérhetnek...még az utolsó futamon is, ha a másik VB címe múlik rajta...., akkor is igen nagy pirulással említhetik.
Kallio vezethetné a saját erejéből is a ponttáblázatot....nem kellett volna elesni...és ez még mindig megtörténhet...akkor mi lesz? Az kinek a hibája lesz? -
törölt tag
válasz #70869248 #1446 üzenetére
ja, még ehez (a fentebb írt hsz-hez)hozzá:
Repsol Honda, Alex Criville VB címe, abban az évben amikor Doohan balesetet szenvedett...a két kommentátor (Dávid S., és Böröczky úrak) ott sápítozott hogy Okada-nak nem szabad előznie (év vége felé, kb uílyen szitu), hát simán szabadott....simán meg is nyerte a versenyt. -
törölt tag
válasz Integra #1432 üzenetére
Igen, csak egy jelentős dolgot felejtesz el, neki még van esélye hogy vbajnok legyen. Gondold már el, egész évben azt propagálta ,hogy majd ő megmutatja, aztán csomó kudarcos verseny után végre ott van az elején, és hagyja másnak a győzelmet?! természetesen úgy hogy még van esélye hogy vbajnok legyen....
a fasz Kallio is, ott puffogott, ahelyett hogy versenyzett volna.... undorító, nem is baj hogy bele lett köpve a levesükbe. -
törölt tag
válasz Motion_Blur #1449 üzenetére
háát még mindíg több van, mint a kiminek volt az utcsó futamon. Ott mégis mindenki azzal volt elfoglalva mekkora esélye van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...