Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
@rglaaf
veterán
-
@rglaaf
veterán
Nekem csak egybajom van mégpedig az hogy megint olyan dejávu érzésem van 2003-ban amikor az akkori világbajnok csapatra - Exalt Cycle Aprilia Racing-re - vátott ugyan ez volt kimondva kimondatlanul csak 2.számu pilóta volt és most is,sztem az lessz a legjobb ha megy feljebb.a ktm-nél sem gondolták hogy for-ban lessz kallióval, de azért az elárulja hogy számitanak rá a jövöben hogy az idén talma miatt neveztek be egy másik ktm teamet 125-ben
PSN:BiZzare_0 ️
-
törölt tag
vázzehhhh fránya Assen...
majdnem lemaradtam az első edzésről..
[Szerkesztve] -
Integra
titán
basszus nem tudom a julianék email címét
pedig minden időmérő és futam alatt nézik a mailt....
néha bemondják de eddig még nem hallottam...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
háát egész jó volt,..szegény Melandri biztos mondta a magáét..
de hát ez van..
Esélye lett volna az első helyre, de beérte MAx-ot, és egyszerűen nem bírta megelőzni, sajna Max-nak nagyon nem ment, 9. lett, jól keresztbetett Melandri-nak az utcsó körökben, de hát menni akart..
Capirex viszont odapakolta a szelet a Duc. vitorlákba..,
Giber' nyúlazott neki, Capirex meg megfutotta a legjobb időt. -
Integra
titán
250-es ktm
Bővebben: link...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
-
Integra
titán
125cc qp2 13:15-kor kezdődik!!
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
talma második lett, kallio mögött 6 századdal
tegnapi 12ik hely után picit megijedtem...
reméljük holnap leveri kalliot...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Markgx10
őstag
Én is be voltam sz**va a tegnapi időmérő után, hál istennek eddig nem volt alapja. Hajrá Talma!
Ja és a link:
Bővebben: link
Üdv:
Márk -
törölt tag
nagyon sanszos volt hogy leveri az utolsó körben Kallio idejét,...nézted?
jobb volt, az egész körben végig gyorsabb volt mint Kallio.
bevárta a cél előtti sikán bejáratánál Kallio-t, tehát még rá kellett gyorsuljon, a pálya 2.-3. harmadában egyértelműen gyorsabb volt, és kicsit útban volt neki Kallio...
és vagy ezért, vagy az cél előtti sikán miatt nem vette át a vezetést..
nagyon gyors volt, és nagyon meggyőző.. -
Markgx10
őstag
Íme:
Bővebben: link -
Integra
titán
baszki ez a rossi hihetetlen, megint mit művelt, utsó kör, pole........
ráadásul nagyon sanszos hogy ő fog nyerni, az utolsó szektorban brutálisan jobb időket megy mint az összes honda..
battaini buktáját láttátok? ahogy kapaszkodott max gépébe..
nagyon látványos volt
hab a tortán, hogy azt a sikánt pont azért építették oda be, hogy pont az ne történjen, ami épp megtörtént...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
Motion_Blur
félisten
Az egyenes végén mennyit mentek a Ducattik? Honda-t láttam 320 körül...
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
me' kö neki szágúdozni...
más:
Bővebben: link
itt az első gyűjteményem..anno szétvágtam érte még a motorkatalógust is
sajnos nincs kép a legelső év 29-es Aprilia-ról (viszont az első győzelme megvan VHS-n ), és Rothmans időszakból sem jelent meg itthon kép (videóm arról az évről is van, pl. abban az évben elesett Laguna Seca-ban) De ettől eltekintve amit lehetett begyűjtöttem, nem kicsit megszállottan...pl. a régi videofelvételekért( 90-93-ig) fizettem mint a gép egy fickónak
[Szerkesztve] -
Integra
titán
Magyar TV gets MotoGP television rights for Hungary News, 24/06/05 Starting from this weekend’s Gauloises TT Assen, Hungary’s public broadcaster Magyar TV is joining the list of networks that show MotoGP races, increasing the number of stations that broadcast live or same-day-delayed coverage of the World Championship events to 47. The recent success of Gabor Talmacsi, the Hungarian rider who won the Gran Premio Alice d’Italia and is one of the leading contenders in the 125cc class, has been a key factor in the increased level of awareness that MotoGP has enjoyed in the Central European country in 2005. The one-year agreement signed by Magyar TV with Dorna Sports, the company that holds the rights to MotoGP, entitles the leading Hungarian broadcaster to show every Grand Prix either live or through a same-day highlights package.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Petya25
őstag
Hajrá-hajrá huzzátok....
Talma
De Puniet
Rossi
A 250-es KTM baró jól néz ki.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...