Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
bizony, ráadásul talma úgy tűnik sokkal nagyobb rajongótáborral rendelkezik kint is.
toby futam alatt megkérdezte a juliantól, hogy kire rakta a pénzét év elején, mint az év meglepetés embere, julian olyan határozott tálmásit nyomott el, hogy öröm volt hallani
agyon dícséri, nagyon csipázzák az angolok is!!...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
laguna seca-i futamra így fog kinézni a redbull suzuki!
Bővebben: link
b-type:
a repsol újabb két éves szerződést kötött a hrc-vel...
ezt tuttad? most assenben jelentették be...
a kérdés, hogy sikerült e megállapodni, hogy minden más is full gyári cuccot kaphat.
mert ha nem, jövőre is bottal üthetik rossi nyomát, ha max meg nicky lesz a két pilótájuk..
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
RIV
tag
125cc Rider Standings - After Assen
Team Points
1 Gabor Talmacsi (HUN) Red Bull KTM 100
- Mattia Pasini (ITA) Totti Top Sport 3C 100
3 Thomas Luthi (SUI) Elit Grand Prix 89
4 Mika Kallio (FIN) Red Bull KTM 82
5 Marco Simoncelli (ITA) Nocable.it Race 72
6 Fabrizio Lai (ITA) Racing World 63
7 Manuel Poggiali (SMR) Metis Racing Gilera 59
8 Julian Simon (ESP) Red Bull KTM 55
9 Tomoyoshi Koyama (JPN) Ajo Motorsport 52
10 Hector Faubel (ESP) Aprilia Aspar Team 250 50
11 Sergio Gadea (ESP) Aprilia Aspar Team 250 31
12 Pablo Nieto (ESP) Caja Madrid - Derbi Racing 30
13 Joan Olive (ESP) Nocable.it Race 29
- Alvaro Bautista (ESP) Seedorf RC3 29
15 Mike Di Meglio (FRA) Racing World 26
16 Alexis Masbou (FRA) Ajo Motorsport 20
17 Aleix Espargaro (ESP) Seedorf RC3 17
18 Lorenzo Zanetti (ITA) Skilled Racing Team 13
19 Manuel Hernandez (ESP) Totti Top Sport 3C 12
20 Michael Ranseder (AUT) Red Bull KTM 9
- Toshihisa Kuzuhara (JPN) Angaia Racing 9
22 Lukas Pesek (CZE) Metis Racing Derbi 8
23 Imre Toth (HUN) Team Hungary 7
24 Michele Conti (ITA) Wildcard 5
25 Dario Giuseppetti (GER) AB Cardion Blauer 3
- Michaele Pirro (ITA) Malaguti Reparto Corse 3
- Jordi Carchano (ESP) MVA Aspar Team 3
28 Raffael De Rosa (ITA) Matteoni Racing 2
29 Nicolas Terol (ESP) Caja Madrid - Derbi Racing 1
- Sandro Cortese (GER) Kiefer-Bos-Castrol Honda 1A titoktartás egy olyan szilárd halmazállapotú anyag, amely alkoholban oldódik.
-
Motion_Blur
félisten
Egyébként az első 4 versenyzőből (pontverseny) Talma és Pasini a legnehezebbek (59, ill. 58kg), Luthi és Kallio jóval könnyebbek (53, ill. 54kg). Ennek ellenére ők vezetik a bajnokságot
Még egyszer gratula Gábornak, ez nagyon szép (bármiféle mázlitól mentes) győzelem voltStavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
Jól látszott hogy a 125ccm lendületmotorozásában sok megoldás van azokra a kanyarkombinációkra..
sok mindentől függ, hogy ott ki hol megy, de attól még nagyjából kiegyenlítődik a végén,
ez jól látszott versenyzői technikában, hogyha az utolsó sikánban nagy gázzal érkezik vki, akkor a célrafordítóra nem tud kiegyenesítve a sikán végét nagy lendületben menni, mert bele kell rakni egy kormánymozdulatot, és az itt pont elég...királykategóriában nem, mert ott elkönnyűlve, szinte a levegőben van a kerék azon a ponton
Kallio is ott a De Bult kanyarban rendszeresen nagyon szűken ment, de ez eléggé eszi a gumikat, mindenesetre nagyon látványos volt hogy milyen sokféleképpen oldják meg..
Az is szerepet játszott, hogy folyamatosan rontották egymás ívét, ezért módosultak az ideális ívek.
Nagyon szép verseny volt, az egyik legjobb amit valaha láttam....Rossi-nak voltak hasonlóan nagy csatái az első időkben 125ccm-ben.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Nagyon szép...bárcsak Bitti ülhetne rajta Hopkins mellett...
(sajna ez messze van)
Repsol...hmm-hmm, lehet hogy kikötnek legalább egy Spanyol versenyzőt.
Már azt sem merem mondani hogy Giber'-t, mert úgy néz ki, hogy a nagy kihívókkal csak fut az eredmény után a HRC..rendre előttük vannak a 'privát' csapatok, ami elég gáz
....elvégre mégiscsak a HRC a HRC.
Hajlok arra hogy igazat adjak a fiatalokkal kapcsolatban, nagyon megszoktam a régi neveket, lehet az a baj, és tényleg valami olyan kell amit csak ezek a kölkök tudnak
pl. Melandri állítom, hogy büntette Biaggi-t annál az esetnél..Max nagyon betartott neki már az első edzésen is, írtam is, és most is pole-ra esélyes gyors körön volt Marco, mikor Max odabillegett elé csigába (), és Marco megbökte, szinte tutterre veszem, de ez csak az én véleményem.
[Szerkesztve] -
gézu
őstag
válasz #70869248 #458 üzenetére
Nagyon ott vagy a temaban...az elso nehany korben szerintem az volt a gond,hogy Talma az idealis iveket probalta hasznalni,de folyton beszurt valaki
ele,aztan rajott,hogy talan eredmenyesebb lesz,ha inkabb zar.If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Integra
titán
válasz #70869248 #460 üzenetére
bitti most gyógyul még mindig
de nem hinném hogy erre az esélytelen talicskára szívesen ülne...
a max és melandri közötti dolgot csak ma láttam a futamok előtti bevezetőben, nem csodálom hogy melandri berágott...
egy ideig nem tudtam hogy mi a csudától bicskázott be max gépe, aztán az egyik kamera állásból lehetett látni faszán, hogy melandri ''megpöckölte'' max kormánycsutkáját, hogy alábicskázzon, szépen törlesztett
aztán a toby megjegyezte, hogy már többen panaszkodtak maxra az ilyen húzásai miatt régebbi futamokról.
ja az öreg biaggi meg max uncle-ja volt (ez nagybácsi, ugye?), aki a kordonon keresztül kapta el melandri nyakát gyanítom a térdkoccra rágott be az öreg. ő ebben a szezonban már nem lesz többet a paddockban...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
háááát, szeritnem itt nem volt ideális ív, itt mindenki ott ment, ahol hely volt
itt mindenki úgy ment mint egy baromállat, állítólag már volt olyan futam, amikor egyszerűen a versenybíróság leállította a futamot, mert annyira féltették őket, olyan adok-kapok ment a pályán...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Yaye
őstag
Oh, jesssz. Csak most olvastam. Nem vagyok egy nagy motorfan, de az ilyen híreket így is lelkesítő érzés hallani Ráadásul a múltkori -szerencsés- győzelem után ilyen hamar, ezúttal Fortuna túlzott beavatkozása nélkül... Remélem látunk még pár ilyet.
-
Integra
titán
pontosan ezért tartom a legnagyobb győzelemnek amit évek óta valaki megnyert, mert erre a futamra évek múlva is mindenhol emlékezni fognak.
nem pottyant az ölébe, végig kőkemény gyilkolás ment, küzdött, egyszerűen nincsen az a fanyalgó aki ebben a fantasztikus győzelembe beleköthetne...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
Arra az esetre írtam hogy már megint cirkusz van, mármint hogy a nagybáty megtorkozta Marco-t
Tök jó volt euro-n mutatták az esetet, aztán besnitteltek Melandri-ra, ő meg vigyorgott és mutatta a nyakát...tényleg keményen megszorongatta
rendesen le volt horzsolva...
Nem helyeslem persze, hogy nekiesik vki a versenyzőnek, és jogos az eltiltás, Max meg nagyon el volt tévedve, ha azt gondolta, hogy nekiállhat rajtot gyakorolni az éles qual-on...nem is értem hogy hogyan jutott ez eszébe
Az ideális ív természetesen nem a mindenkori ideális ív, hanem ahogy lerontották egymásét, így mindig módosult a kanyar megoldásának íve..
pl.
-veszek egy nagy féket, és megyek szűken,...ehh, a jó életbe bejöttek, lenyomtak féktávról a kanyarbemenet pályaszélre, akkor most majd ráhúzok a csávó mögé, hű gyors lettem a kanyarkijáratra, ráfutok a srácra, mert ő azért hogy bejöjjön nekem gyorsan jött a kanyarba, és most alig tud kigyorsítani...na hogy ne kelljen elvenni a gázt, mert tolnak hátulról, bemegyek mellé külső íven a rövid egyenesen, és majd a kanyarba kivűlről tudok szűkebben fordulni...stb
szal így változik az éppen ideális ív..
erre gondoltam
[Szerkesztve] -
Motion_Blur
félisten
250-et néz egyáltalán valaki? Szerintem Porto előzése nagyon szép volt (célegyenes előtti sikánban egyszerre Lorenzot és Pedrosát) Neki is RESPECT
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
@rglaaf
veterán
Ugye semmilyen sport-ban nincs ha igy a motorsport-ban sem de ahhoz hogy talma nyerni tudjon végig ott kell lennie ezt mondta Stefano is és ott volt ha szerencséval ha nem de gyözni tudott és ez számit mert azt már nem nézik hogy mi volt hogy volt át vette a dijat meghalgatta(halgattuk) a himnuszt bekerül az évkönyvekbe és senkit nem érdkel onnatól hogy mi lett volna ha..
Simonchelli-n meg mindig vigyorgok amikor meglátom annak a gyereknek nincs is dereka sztem a lábai egyből a tüdejéből nőtt ki,de ami igaz az igaz piszokul jól huzza neki
Nem tom miért de a 250-es géposztály valamiért nem szokott annyira lekötni nálam akkor van pihi jójó ott is szoktak izgi futamok lenni de valahogy nem köt le, persze ha volna olyan kvalitású magyar versenyző ott is mint talma akkor persze más volna a helyzet na majd jövőre vagy sem meglátjukPSN:BiZzare_0 ️
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #469 üzenetére
naná hogy van aki nézi!!
én pedrosa-ra fogadtam, de amit porto művelt, szerintem pedrosa is csak pislogott...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Petya25
őstag
Nagyon nem bírom azt a Luthi gyereket, állandóan azt játssza, hogy kiszorítja a többieket a csúnya zöld-fehér mocijával. Nem igaz, hogy nem lehetne seggbe rúgni...
Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
Motion_Blur
félisten
Miért csak a MotoGP géposztály megy Laguna Seca-ba??? 250-el, 125-el mi van? Miért nem mennek?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
gézu
őstag
válasz Motion_Blur #469 üzenetére
Az se volt rossz menet,a vegen sajnaltam egy kicsit Lorenzot,kuzdott
becsulettel,de a legvegen elhalasztak elole a gyozelmet.If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #475 üzenetére
ezt én se vágom, most nézek utána miért nem indulhatnak.
ja, és az eurosport se fogja élőben közvetíteni, mindenféle amcsi jogok miatt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
b-type:
''This situation is the ugliest that could ever happened,'' Biaggi wrote on his official website. ''The crash with Melandri, than my uncle's hot reaction that passed the limit and at last the decision of the Race Direction that penalised me. ''I'm very sorry for my uncle's behaviour because I know he reacted instinctively only to defend me, but he's the nicest person on earth. Further his act put on a lower level the aggression I had inside the track from Melandri. ''To understand what really happened you need to see the pictures from above, because only that angle clearly shows the incident. Melandri was coming from behind and he entered the inside of the chicane with one intention only: To throw me out of the track. In fact, he also turned his head to launch a challenging look at me. ''He hit the body-work of my bike and good faith only kept me on. The scene of my elbow from above shows clearly that it was an extreme tentative to keep the distance between our bikes and not an aggression itself. On the other hand, as answer to it I received a kick. ''All this is even more pointless because Melandri could not do another fast lap: he had just messed up his last fast lap and with that qualifying tyre he could not do another one (Michelin confirmed it). ''Anyhow I have nothing against Melandri, adrenaline attacks happen to anybody. I'm sorry for him and especially for the image that we gave. I'm pretty satisfied with the qualifying session, the team did a good job.''...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #475 üzenetére
én úgy tudom azért mert nem kiváncsi rájuk ott senki...de komolyan.
MotoGp az játszik, mert van Amcsi pilóta, tehát az kell. sztem ilyen egyszerű az ok.
Egyébként nagyon állat pálya, az SBK-t imádtam ott, ahogy berakják a fejüket a kerítésnek a célvonal utáni hibátlan gyors laza balosban...híjj.
A dugóhúzó meg legendás, és megérdemelten, az valami über kanyar, de van még rajta egy nagy gázos elemelkedős rész is, kb. mint Man sziget..
remélem nem variálták át nagyon.. -
Integra
titán
válasz #70869248 #480 üzenetére
hát pont a célegyenes utáni laza balost qrták szét elsőnek asszem
a dugóhúzóban pedig pár éve cart futamon meghalt a rodrigo gonzalez, élőben néztem a futamot
amúgy nekem is az egyik nagy kedvencem
edwárdz itt nagy esélyes lehet!!
[Szerkesztve]...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #484 üzenetére
igen
és abban a szezonban halt meg a greg moore is, azt is élőben láttam, sikoltottam a tv előtt, és az a durva hogy azt se tudtam magamban mondani, hogy talán túléli, csak azt hogy nincsen az az ember aki azt a csattanást túléli
és akkor ott van kato san is, ott is csak pislogtam...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Motion_Blur
félisten
Amúgy ki volt ez az olasz ''kommentátor'' gyerek? Talma menedzsere, vagy valami szponzora? Bazze ilyet odaületetni, nem is tudott normálisan magyarul...
-
@rglaaf
veterán
válasz Motion_Blur #486 üzenetére
Talma mánágere,csak meghívták a studióba hogy meséljen a részletekrő mi hogyan megy talmánál
PSN:BiZzare_0 ️
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #486 üzenetére
stefano egy ''érdekes'' ember...
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
@rglaaf
veterán
Érdekességként az oddsok így álltak versegy előtt
125 cm3 verseny Assenben (Hollandia)
Nyertesre
Mika Kallio 2.87
Thomas Luethi 4.50
Hector Faubel 6.00
Mattia Pasini 6.00
Marco Simoncelli 7.00
Talmácsi Gábor 13.00
Fabrizio Lai 21.00
Julian Simon 26.00
Tomoyoshi Koyama 26.00
Manuel Poggiali 34.00
Joan Olive 51.00
Pablo Nieto 51.00
Alvaro Bautista 76.00
Lorenzo Zanetti 76.00
Lukas Pesek 76.00
Sergio Gadea 101.00
Mike DiMeglio 151.00
Aleix Espargaro 201.00
Tóth Imre 201.00PSN:BiZzare_0 ️
-
Darken
aktív tag
Tudtok linket ahonnan letudnám tölteni a 125-ös versenyt? Nem láttam
http://darken.hu
-
gézu
őstag
válasz Motion_Blur #490 üzenetére
Ja, hogy Faubel mit keres az elejen,fel nem foghatom.
If you can't be a good example, then you'll just have to be a horrible warning.
-
@rglaaf
veterán
Idő hiány miatt nem volt a végén nyilatkozat most itt van
Talmácsi Gábor nyilatkozata a verseny után: ''Nagyon örülök a második győzelmemnek! Nagyon nehéz volt, nagyon nagy volt az élboly, de végig ott tudtam menni az elején. Az utolsó körben a pálya kétharmadánál a hátsó kanyarban, - miután sikerült megelőzni Simonchellit,- kicsit 'befékeztem' a bolyt, hogy blokkoljam őket, majd az utolsó sikánt igen szűken próbáltam venni, hogy nehogy megelőzzön valaki, és nyertem. Most már a vb-pontverseny élén állok, úgyhogy a jövő nagyon biztatónak ígérkezik. Köszönöm a csapatnak, hogy ilyen jó gépet készítettek nekem.''
Végeredmény:
1.TALMACSI
2.Faubel
3.Pasini
ui:mit is imondtatok hogy faubel mit keres ott az elején hát ezértPSN:BiZzare_0 ️
-
[lAyCsI]
addikt
Sztem bőven elég lett volna ha pár mondataban elmondja hogy mi a pálya mostanában, de hogy beültessék kommentátornak ezta a makogó arcot
Biztos jófej, rendes meg érti a dolgát, de maradjon meg managernek...Ennél még Pepi is sokkal jobb lett volna, enyhe Rádió Extrem-es Cookie flashback-em volt, igaz azt is csak 1-2X hallottam, de pont elég volt, rühellem ha olyasvalaki vezet egy magyar nyelvű műsort, aki még magyarul sem tud-= No way back from Here =-
-
rocket
nagyúr
Gratula ismet Gabornak, sajnos megint nem lattama futamot, de olvastam amiket irtak rola, es ez most egy igazi gyozelem volt
Magyar kereskedelni media meg mondjon le, szanalmasak."A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs