Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
maradjunk annyiban, hogy magához a motorozáshoz meg a versenyhez közöd nincsen, mert különben nem mondanál butaságokat a futamról meg hogy próbálkozott előzni...
elmondom neked még egyszer: bármikor, BÁRMIKOR kielőzhette volna kalliót. nem tette. miért? mert csapatsorrend volt, mert bartol azt mondta neki, hogy nem előzheti ki. kallio ezt tudta. tény, hogy szélárnyékból ki lehet gyorsulni, de szinkron motorozásban ilyenkor azt is jelenti, hogy ha kijön a szélárnyékból, hogy kallio is felgyorsul picit, mert nincsen mögötte a talma aki, visszaszippantaná, így értékes kis századokhoz, tizedhez lehet jutni! kis technikai apróság, gondolom a magyar szakzseni kommentátorok minden második mondatában ilyen technikai finomságok hangoznak el.... nagy fenét, reklám alatt kénytelen voltam átkapcsolni magyarra, ott ömlengett a két fasz hogy jajj mindjárt kielőzi.. barmok.
továbbá. ha talmácsi kielőzte volna, akkor bartol kirakatja a táblát is, hogy azonnal engedje vissza kalliot az első helyre. továbbá ezer % hogy a csapatot mutatták volna folyamatosan, hogy mik a reakciók.
talmácsi annak a tudatában nyert szándékosan, hogy tudta hogy kallio nem számít rá, hogy kielőzi, ergo kallio sem ment 110%-on. és aztán, mindennek a tetejébe, hogy tudatosan megszegte amit megkellett volna tennie, egy akkora, de akkora átlátszót hazudott ország világ arcába, hogy helyette is szégyellem magam, hogy egy magyar lejáratta a magyarokat.
te pedig 2+2-t nem tudsz összeadni, mert képtelen vagy a kis mikrokozmoszodból kilépni...
elmondtam egyszer, elmondtam kétszer, de a magadfajták, a racionális gondolkodás és mérlegelés helyett, jönnek az ilyen ezért tartunk itt dumákkal. szánalmas.
ember! én nem legitimálom azt hogy valaki tudatosan megszegi a szavát és utána tudatosan hazudik, csak azért mert magyar!!!!! érted ezt? felfogtad?
kurvára teszek rá hogy örültetek, én abban a pillanatban tudtam, hogy ez a barom elvágta magát. miért? mert BUTA.
tetszik, nem tetszik, ez az igazság.
remélem elég okos, egyenes és őszinte beszéd volt csak neked, mert ennél jobban már nem tudom ezt megfogalmazni, hogy meg is értsd......egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz #70869248 #1446 üzenetére
naná hogy ezen is lehet vitatkozni, hogy a kátéem is bassza meg ajó édes ..........
mert a nagy bartol a nagy hangzatos szavaival, hogy nincsen teamorder, hogy ők a fairplay... aztán a szarházi csak elkoptatta ezeket a szavakat
legalább annyira mocskos húzás volt mint amit a talma csinált.
amit szintén meg lehet érteni, csak egy profi nem csinálta volna meg.
ha talma befut a második helyen, a sajtó kicsinálja a csapatot pontosan a fentebb említettek miatt és talmát hirdeti ki győztesnek! és talma minden tekintetben győztesen és boldogan kerülhetett volna ki!
amúgy veled is egyet értek
szar szitu ez van és akit ezért a leginkább felelőssé teszek az maga bartol...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #1453 üzenetére
vannak emberek akikkel másképp nem lehet. ez van, én sem örülök neki
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #1456 üzenetére
nem tudom, fogalmam sincsen.
stefano sem éppen egy agytröszt...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Motion_Blur
félisten
LOL Bővebben: link
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
törölt tag
válasz Integra #1454 üzenetére
A legszomorúbb az egészben, hogy magyarázni kell egy győzelmet..
De miért kell hogy ez legyen, ez a piszok dolog.
Nem itélhetem meg, de én is úgy gondolom, hogy fal duma volt az
'-elnéztem a kört..'
elég megmagyarázás szaga van, de itt sztem az a fő probléma, hogy miért kell okot, mentséget találni arra hogy elment a befutóra...
Jó, rákérdezett a riporter az Eurosport-nál a csapatbefutóra, de ami ilyenkor nekem kapásra jön, hogy:
- emberek, ..a csapattársammal a csapatverseny pontjaiért csapatban kűzdünk, az egyéni pontokért pedig egyénként.
Egy dologra verik magukat most, hogy ha volt egy egyezség, akkor Talma miért nem tartotta magát ahoz....., csak a lényeget felejtik el.
Megmondták Talma-nak hogy nem lehet Kallio előtt a végén, és lehet hogy rá is bólintott....de egy verseny az verseny, frázis, de igaz: az egy másállapot, azért is távolodtak el ők ketten, mert jól csapatták a köröket.
Talma-ból kijött a győzni akarás....ebből nem kell ekkora ügyet csinálni, kell egyet mosolyogni, és elkönyvelni, hogy ez a srác soha nem fog átengedni egy győzelmet.
Még mindig jobb eset, mint ekkora palávert csapni, jól beégni ezzel, beszennyezni egy győzelmet, és sajnos, talán elérni azt hogy Talma belül megtörik, és ezentúl majd átengedi a győzelmet.
Mert ez lehet hogy a jövőben a csapat érdekeit fogja szolgálni, de elveszik a hitét egy srácnak.
Sajnálatos hogy Talma-ban még mindig egy ország kűzd a megbecsülésért, és nem csupán a motorversenyzőt látják...., pedig Gabi is csak egy közülünk, nem feltétlen jó diplomata.
Sajnálatos, ez az egész nagyon....
Lehet hogy én is becsaptam magam, amikor azt gondoltam, hogy ha Talma nem esik el, és vezetné a ponttáblázatot, akkor VB címhez segítené ez a csapat..?
Talán ott van az igazság hogy akkor Bartol-ék visszafogták volna?
Ezért én én a srác mellett fogom letenni a voksomat, aki nem csinált mást mint amiért odament, versenyzett. Alapvetően ez elég egyszerű dolog...erről szól....vagy szólt eredetileg.
[Szerkesztve] -
busman
veterán
Megnéztem a videót és teljesen egyértelmű ,hogy mit mond Talma....
I'm not talented, I'm skilled.PS5
-
busman
veterán
Az hogy mit tett,és miért az vitatható,szerintem a beszólás volt nagyon gusztustalan..
-
törölt tag
Még egy kis adalék amiről eddig nem esett szó. Vannak olyan szponzorok akik csak személyesen Talmát támogatják, illetve rajta keresztül az egész KTM csapatot. Szerintetek, nekik hogy lehet megmagyarázni, hogy nem engedtük azt győzni aki miatt x millió zst kapunk?
Mint ahogy nem is tudják, -ezt ugyan a Blikkben olvastam nem tudom mennyi a valóságtartalma tehát- pl. az OMVnem megmagyarázni, aki nem nézi jó szemmel, azt hogy az általuk egyedüliként támogatott Talma, úgy hogy még van esélye a Vbcímre megfosztják a győzelemtől. A BArtol keze meg van kötve, úgyhogy ha ez igaz nem kell izgulni, mert nem kevés pénzt kapna illetve nem kapna az OMVtől ha felbontanák a Talma szerződését, vagy ''hátrányosan megkülönböztetnék''.
meg is találtam:
{BLIKK}Vérlázító, hogy Talmácsit okolja, a bundázást visszautasító magyar fiú mégsem maradt magára. A KTM technikai személyzetének kallioistái” ezentúl ugyan csakis a finn győzelméért hajlandóak dolgozni, a többiek, a almácsisták” - ahogy nevezik őket -, viszont a magyar fiúnak adnak igazat. Bartol képtelen a rendcsinálásra, mert a hátralévő futamokon tényleg nyerhet még Gábor is. Ha ezt ő teszi eleve lehetetlenné - ráadásul a finn is bukhat -, magával szúr ki. Pénzügyileg is sarokba szorították, mert az osztrák olajtársaságnál, az OMV-nél Talmácsi az egyik reklámember. Bartol éppen ezért adott Gábornak 2006-ra szóló szerződést a 250-es géposztályba, mert a cég miatta érkezett. {BLIKK}
NEm tudom mi igaz belőle....
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
Overlocker
veterán
Amúgy most arra számítok, hogy kalio és luthi lesz elöl(luthiéknak muszály újjítani), gábor harmadik(valószínüleg kicsit gyengébb motorral), és az első két fickót ismerve,ill. szoros a vb mindent megpróbálnak,aztán kiütik egymást!
És nyer Talma! -
törölt tag
válasz Overlocker #1475 üzenetére
Csúnya dolog, de elég rendesen röhögnék, ha KTMnél mindent megpróbálnának hogy Talma ne leygen ott az élen, erre a két jómadár kiütné egymást, és vesztenének.
És akkor már csak 15pont lenne a különbség, 2futamra, ami meg eléggé behozható. -
-
Markgx10
őstag
válasz Overlocker #1477 üzenetére
Neked legyen igazad, ez a legjobb forgatókönyv, amit valaha is hallottam
Üdv:
Márk -
Motion_Blur
félisten
válasz Overlocker #1475 üzenetére
LOL És ez miért lenne jó? Nyerjen úgy, mint Katarban, harcoljon a győzelemért! Csak hát nem szabad neki, illetve nem fog tudni a szar motor miatt
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Overlocker
veterán
válasz Motion_Blur #1481 üzenetére
'' harcoljon a győzelemért!'' Ha a KTM engedné..
Asszem már volt egy ilyen versenye..szval megeshet a rev-em.
és talán akkor megértené a KTM, Talma miért is hajtott most.
[Szerkesztve] -
busman
veterán
Hát igen sajnos rá lesz készerítve az ilyen tettekre,mivel a csapatfőnök nem mögötte áll.
-
törölt tag
Figyeljetek, most én lehet buta vagyok meg nem értek hozzá. Lehet, de alapvetően ők nem két ugyanolyan motort kapnak? És egy versenyhétvégén, meg az a feladatuk hogy beállítsák a mocit, neeem?
Csak azért mondom mert ugye a KTM is két részre van szakadva, és a szerelői vele vannak... Tehát, elvileg nagy rá az esély hogy ugyanolyan, vagy még jobb motort csináljanak, neem? -
-
törölt tag
válasz Motion_Blur #1486 üzenetére
Komoly lesz a következő futam mert eléggé ''élethalálharc lesz a két versenyző között. Viszont azt ne felejtsd el, hogy Talma szerelőit most hajtja elég rendesen a becsvágy, azért is mutassuk meg, hogy mit tudunk. Várom már nagyon a versenyt, elég durva harc lesz, mert mostmár nem állíthatják le.
Csak nehogy egymást, csesszék ki, mondjuk akkor nyerne Lüthi, aki szintén megérdemelné, igazából ha nem a magyar nyer nekem tökéletes ha a Luthi az első mert legalább nem ez a köcsög. -
[lAyCsI]
addikt
válasz Motion_Blur #1481 üzenetére
jah, végül is nem tudom hogy megthetik-e, vagy lehetséges lenne,
de ha ezek után aláraknak valami nem túl ütőképes vasat... szal ha
nagyon akarnak sztem kibaszhatnak vele, remélem nem így lesz, és
jól ki tud jönni ebből a szarrakásból, szvsz kár lenne elpazarolni egy
ilyen tehetséget-= No way back from Here =-
-
Integra
titán
válasz #16741888 #1484 üzenetére
igen
legyünk naívak picit és induljunk ki abból hogy kallio és talma pontosan ugyanazokat az alkatrészeket kapja, egytől egyik, mindegyik alkatrész hibátlan.
innen már csak a két pilótán múlik és a szerelőiken múlik, hogy lövik be a gépeket....egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
senior tag
A Nemzeti sport aktuális cikkének elolvasása után azt mondom:
A kurva életbe! Igaza van Talmának, és a francba az üzlettel, ez mégiscsak VERSENY!!!!!!!!!!!!!! ahol az ember kell hogy számítson elsősorban, nem a technika! -
Integra
titán
válasz [lAyCsI] #1462 üzenetére
tudod mi bánt engem a legjobban ebben az egészben?
az, hogy én is meghúztam volna a gázt, ezzel egyet is értek.
de! nem hazudok akkorát a végén és olyan átlátszót mint amit csinált
ez itt a nagy bajom vele.
a pályán tökös gyerek volt, de a pályán kívül, amikor még tökösebbnek kellett volna lennie, már nem volt az.
lehet hogy ezt a legtöbben leszarják, mert ennyi az ingerküszöbük, de nekem legalább annyira fontos egy pilóta személyisége, kvalitása, nívója, mint amit a motoron művel. és nálam ebből csúnyán megbukott, ez van.
meglehetett volna ezt másképp is csinálni úgy hogy győz és megszegi a parancsot. csak akkor kikellett volna állnia a kamerák elé az interjúban és azt mondani, hogy fiúk, itt szopok tesztelek ezerrel alkatrészeket a kalliónak, kiakadtam, frusztrál hogy ennyit érdemlek a munkámért, versenyző vagyok basszátok meg, az vesse rám az első követ aki nem ezt tette volna a helyemben.
na én ezt tettem volna, ezt mondtam volna.
lehet hogy kibasznak utána, de az is biztos hogy a többi scapat aki megkeres, már tudni fogja hogy nem szarozok és hogy mit gondolok.
na így kellett volna csinálnia.
mondom, a hazugságot és a gyenge emberi jellemet sajnos én nagyon nem szeretem...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
válasz Motion_Blur #1486 üzenetére
de miért?
ennyi pénzt nyom a csapatba a kallió john deere szponzora?...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
senior tag
Szvsz amit Bartol most tehet, illetve tennie KELL, az az, hogy 'elengedi a gyeplőt' és hagyja hadd menjen mindkét versenyző ahogy tud...
Tuti hogy a következő futamon a világ különösen odafog figyelni a KTM csapatra...
Sajnos számos technikai sportban eluralkodott a pénz mindent visz felállás, és háttérbe szorul az emberi tényező. Na ennek nem szabad táptalajt adni, és meg kell akadályozni hogy a technika mesterkélt és taktikai szabályozásával különbséget tegyenek a versenyzők között... Ez ellen MINDIG fel kell lépni, és el kell vetni az ilyen megnyilvánulásokat... -
simonzé
addikt
Jövő héten fogadni fogok a következő befutóra:
1. Lüthi
2. Pasini, vagy Simoncelli
3. Talma
Szerintem Kallio ki fog esni a következő futamon, mert nem bírja majd a nyomást. Volt már ilyen. Ezzel már csak Lüthinek meg Kallionak lesz esélye a végső győzelemre. Sajna ez a realitás. Ja, 52 futam óta nem volt ismétlő győztes. Kicsit komoly a verseny?I don't fit in. I fit out.
-
-
simonzé
addikt
válasz Integra #1492 üzenetére
''...volna...'' - tudod, mi nagyon könnyen beszélünk innen a pálya mellől négy nappal az események után. Tudom, hogy neked elejétől ilyesmi a véleményed, de aki ennyire tökös, az elvágja magát teljesen, legalábbis a saját csapatánál, rosszabb esetben az egész MotoGP-ben. Talma nem hős, csak egy baromira motivált versenyző, akit hajt a vére. Mondhatta volna azt is, hogy elveszítette a fejét, a győzelem esélye elvakította, és elvesztette az önuralmát. Azzal sem lenne jobb a helyzet, de legalább nem hazudott volna nagyot.
Ha te ott lennél, 1000%, hogy kicsit másképp gondolkoznál. Elég tökösség kellet ahhoz, hogy meghúzza ezt a - baromira pofátlan - lépést.
Másokat durvn leugatni viszont nem szép dolog, még ha igazad van, akkor sem. Mostmár nekem is beszólhatsz, én legalább adtam rá okot.
Egyébként meg Hajrá Talma, mutasd meg nekik!I don't fit in. I fit out.
-
Integra
titán
Haydens Considered For Kawasaki MotoGP Ride?
tommy or roger lee or both on short list?
by dean adams
Sunday, October 02, 2005
Sources in Europe say that either or both of the Hayden brothers are under consideration for a stand-in ride on the Kawasaki MotoGP team at Phillip Island on October 16. It still isn't assured that 'first choice' substitute rider, Olivier Jacque, won't be racing at Phillip Island, but it is known there is a short list of riders who might replace him, and the name ''Hayden'' is on the list.
ENDS...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- További aktív témák...