Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
29-es körzet: internet, TV, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
asdf_
veterán
válasz Mikemend #13338 üzenetére
Miért, régen, amikor a Telekom telefonhálózaton az Elendertől, a TVnettől, az isten tudja kitől volt ADSL neted, ott is ugyanez történt, A szolgáltató infrastruktúráján szolgáltatott valamit B szolgáltató. És itt valamilyen szinten még a Telekomosok is jól járhatnak, ha nem a telekom IPTV minőségét* akarják nézni. (Telekomot amúgy nem értem, hogy miért nem vágják ki ők is a francba az SD verziókat olyan csatornákból, ami megvan HD-ben is.)
* egy ideális világban persze a kábelszolgáltatóknak a csatornalistán kötelező lenne közzétenni a továbbított csatorna paramétereit, mert tökre nem mindegy, és akkor most mutogatni is tudnék konkrét számokra, hogy nem mindegy, hogy 0,8 vagy 1,4 megabit/seccel tolnak egy tv csatornát. -
BBéci
legenda
válasz Mikemend #13334 üzenetére
A UPC modemet visszaadtam, a Telekom adott egy nagy Sagemcom dobozt, ami modem és router is egyben. Tévéhez 2014 januárja óta nincs boxom, mediacardra cseréltem. Azt sem tudom, mi az a My Vodafone TV. Ismétlem, kinőttem a tévézős korszakból, csak a F1 és darts közvetítések miatt nem mondom le az előfizetést. Feleségem néha leül a tévé elé és kapcsolgatja, időnként megtetszik neki valami sorozat, megkér, hogy töltsem le. Aztán reklámok nélkül annyit néz meg belőlük, amennyit akar és akkor, amikor akarja.
Ha nem lenne ez a lehetőség, akkor Netflix és társai képeznék a műsorforrást.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
asdf_
veterán
válasz Mikemend #13326 üzenetére
Az a gond, hogy nagy pofával nekimentek, hogy a 29-es körzetet üvegszálasítják (no de csak úgy, hogy rögtön RF-et csinálnak belőle a lakásban, technikailag értem az okát, így illeszthető a jelenlegi rendszerbe, de ez egészen elképesztően nevetséges, hogy bejön az üvegszál, amit visszabutítanak koaxra) és itt lesz a tejjel vajjal folyó kánaán, az elhanyagolásnak itt vége lesz (nekem még letöltött pdf-em is van, dátumokkal, hogy a _teljes_ rézhálózat leszerelésre kerül valami 2018-ban vagy mikor, így a viszonteladók már ne kössenek rá szerződéseket), csak aztán a pályázaton SZIP vagy mi a franc volt az, mocskosul nem az lett az eredmény, hogy ők nyerték meg a teljes területen, hanem csak talán a harmadán. Így a 29-es körzet még jobban tagolódott, egy részén ahol a pályázati pénzt el lehetett költeni rá, ott üvegszálosítottak, a maradék meg így fog ránkrohadni, ahogy most van, itt marad a visszajátszó meg rögzítés nélküli kaon box, ahol van telekom net, oda meg kérhető a vtv box.
-
iceQ!
addikt
válasz Mikemend #13326 üzenetére
Ezzel maximálisan egyet értek. Nem rég élek itt, de ami itt megy katasztrófa a voda részéről.
Amiből lekvárt lehet főzni abból pálinkát is! A csavargó embert nem lehet munkára fogni! Samsung S23 Ultra Dual SIM | Notebook: HP Omen | Car: Volkswagen Passat B6 1.9 PD TDi BLS
-
asdf_
veterán
válasz Mikemend #13320 üzenetére
Nincs mit lefejleszteni, 5-8-12 mbps alkalmatlan arra, hogy online tv-t nézz rajta ÉS meg internetezz is. Kevés hozzá, valamint nem lehet biztosítani hozzá dedikált sávszélességet QOS-sel. Tudom, ha más nem netezik, nem megy a töltike a háttérben elég, de sokkal egyszerűbb kollektívan nem engedni, mint az ügyfélszolgálatra ráengedni az akad a webes tv ügyfeleket.
[ Szerkesztve ]
-
BBéci
legenda
válasz Mikemend #13316 üzenetére
Mindenki másképp csinálja...
Nálunk néha 4-5 nap, vagy akár egy hét is eltelik úgy, hogy nem kapcsoljuk be a tévét. Annyi minden más elfoglaltságot találhat az ember. Tegnap dartsot néztem, ma és holnap szintén plusz F1-et. A következő napok során semmit nem fogok nézni, talán hétvégén sem, de vetítve biztosan megnézek pár sorozat epizódot és 1-2 filmet. Ezen kívül átlagosan napi 2 órában könyveket olvasok, egy-másfél órát dartsozom. Simán meglennék a hagyományos tévéadások nélkül.
Csak az említett két sport miatt van kábeltv előfizetésem, bár a dartsot néha netes streamként nézem.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
asdf_
veterán
válasz Mikemend #13317 üzenetére
Benne van az ÁSZF-ben, talán még visszalapozni sem kell és itt is, hogy rézérpáras hálózaton a webes tv nem elérhető.
Meg amúgy sajna az is, hogy a webes cucc az egy as is szolgáltatás, ingyen adják, semmit nem vállalnak rá, ha megy, megy, ha nem, nem.[ Szerkesztve ]
-
Mikemend
senior tag
válasz Mikemend #13316 üzenetére
Kíváncsi lennék, mit szólna a Vodafone ahhoz, ha a körzetben tömeges tévélemondások jönnének, mert drágábban biztosítja a szolgáltatást úgy, hogy közben drasztikusan csökkenti azt, mert a programozóik és/vagy a marketingeseik bénák, netán a rendszergazdáik, mert a HD-re átpakolt adások nem mennek át az ADSL-en (mert ez is benne lehet, hiszen nem fejlesztik a hálózatot, de lecserélik HD-re az adókat, amihez kevés lehet a sávszél, pedig egy adás minősége skálázható, ugye).
-
BBéci
legenda
válasz Mikemend #13313 üzenetére
Nálam a házban csak egy tv van, abban mediacard. F1 és darts közvetítéseken kívül mást nem nézek. Az engem érdeklő sorozatokat és filmeket reklámoktól mentesen, letöltött változatban, eredeti hangsávval, nagy vászonra vetítve nézem. Az 50 colos tv számomra egérmozi, nagyobb nem fér a két ablak közötti falra. Horizon Go és hasonlók még nem kerültek a látókörömbe, pontosan azt sem tudom, hogy micsoda. A Netflixről már hallottam.
#13314iceQ!
Konkrét ötletem nincs, de valami módon biztosan rá lehet találni a UPC által lefektetett kábelre, nekünk sikerült. Megsaccoltuk, hogy nagyjából hol megy át a kerítés alatt és elkezdtünk ásni.Helyesen: ugyanígy, ugyanúgy, ugyanilyen, ugyanolyan, ugyanez, ugyanaz, stb. Egyelőre, vagy egyenlőre? Takarítani vagy tisztítani? Nem mindegy!
-
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Videó stream letöltése
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- Asszociációs játék. :)
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest