Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
911swat
csendes tag
Tisztelt fórumozók! Tud valaki Telenor egyházi flottával kapcsolatban segíteni? Köszönöm előre is.
-
911swat
csendes tag
válasz BadTiger #1387 üzenetére
akkor szerintem a legjobban akkor jársz, ha lebeszéled a kártyádon lévő összeget, majd számhordozással belépsz a http://tmfbtm.atw.hu/ flottába
vodás flották mindegyik többe kerül havonta mint 2e ft
bár őszintén telenoros egyházit javasolnék, de sajnos oda még nem tudom hogyan lehet belépni
-
911swat
csendes tag
válasz Dracula72 #1324 üzenetére
nem vagyok minden nap online Rob202 belinkelte és az alapján mondtam, h jobb és én szeretnék is oda belépni, de más egyebet még nem tudok - most elolvasom a privát üzijeimet
az i-mobile flotta is tetszik az is telenoros?
a többieknek is bocsi ha nem írok külön privit
egyelőre infot gyűjtök én is
[ Szerkesztve ]
-
911swat
csendes tag
válasz Intel q8200 #1269 üzenetére
telenoros egyházi jobb ennél...
-
911swat
csendes tag
V&A flotta ki van kapcsolva... végleg
[ Szerkesztve ]
-
911swat
csendes tag
új flottát találtam itt
-
911swat
csendes tag
már írtam fentebb, h ez tényleg nagyon jó - nem véletlen piacvezető - csak azt nem értem ilyet miért nem kínál a másik kettő - kinek érdeke, h nincs verseny a piacon? a másik kettő ül a babérjain és beletörődött abba a kevésbe ami nekik jutott
én telenor másodsorban voda szimpatizáns vagyok de ha ebben a hónapban nem találok ilyet náluk akkor ide lépek be
-
911swat
csendes tag
"A szerződni kívánó személy "vásárol" egy flottaengedélyt, mely feljogosítja a flotta csomagba való szerződésre. Innentől a szerződő intézi a szerződéskötést személyesen a szolgáltatónál. A szerződés a szerződő személy nevére szól, a flotta tarifáival. Így egyértelműen a szerződő kapja a részletes számlát, és az Ő kötelezettsége annak kiegyenlítése."
hol itt a probléma?
-
911swat
csendes tag
válasz Intel q8200 #913 üzenetére
igaz de a te flottádnál azért mégse 375ft a flottadíj havonta de ha maradna is 500ft és a lebeszélhetőség lenne 1500(1ezressel kevesebb csak) máris szimpatikusabb lenne és ha a perc is lemenne min.3ft-tal + ott a 80 sms... máris mennék a te flottádba
[ Szerkesztve ]
-
911swat
csendes tag
a csep flotta 2500 havidíjból csak 1500 lebeszélhető és flottán kívül 20,25 ft mp alapon is sok és még ingyen sms sincs sajnos ez a legdrágább - nekem ez sem felel meg
a h...ton igaz csak 1 ezressel több (3125Ft) és 10mp alapon lebeszélhető, de itt sincs ingyen sms a percdíja 15,9375 (legyen 16Ft) így ezen is gondolkodok
jó lenne ha 2ezer ft havi díj lebeszélhető lenne mp alapon számláznának nekem lenne ingyen sms min. 40-v. több és a perc díj 15-16Ft v. kevesebb lenne és max egyszeri belépési díj 5ezerért és ennyi - lehetőleg telenor esetleg vodánál végső esetben másik t-nél ha tud valaki ilyet kérem írjon nekem privátban
[ Szerkesztve ]
-
911swat
csendes tag
válasz Intel q8200 #910 üzenetére
ahogy olvasgatom a flottákat szerintem a szumó a legjobb bár ott nem láttam lenne e ingyen sms
xabolcs féle telenoros havi díja mivel nem 100% lebeszélhető így kicsit soknak tűnikIntel q8200 féle telenoros flotta is érdekelne - bár itt meg a percdíj magas egy kicsit - légyszives küldj infót ide v. privátba köszönöm
Én a V&A flottát használtam és a 2125 havidíj 100% lebeszélhető mp alapon 16,5 percdíjon, 60sms ingyen és ha kicsit többet telefonálgattam sem olt több a számlám 2800Ft-nál
ezért nem tudok egyelőre dönteni, mert a fenti 3 csak hasonlít, de sajnos nem ilyen
a megoldásportál 4ezer havi díjával már bukta számomra
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 9 5900X + RTX 3060 12GB GDDR6! GARANCIA/SZÁMLA!!!
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Nikon )
- Azta! Yoga Slim 7 Prémium Ultrabook 14,5" -40% AMD Ryzen 5 7640S 16/512 RADEON 760M 2GB 2,9K OLED
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest