Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Today77
csendes tag
válasz Drenadar #13745 üzenetére
Üdv.! Felesleges a hadakozás itt a DPI-topicban. Nálam majd' az összes érvelést, hozzászólást törölték, amire a DPI-fanok nem tudtak mit reagálni, csak ment az alaptalan rágalmazás tények nélkül, mindegy, hogy mit írtam. A kérdésekre viszont válaszok kevésbé érkeztek.
Szóval egy tanács: ne foglalkozz ezzel feleslegesen! Csak az időd és az energiád megy el vele. A hülyeségekre felesleges is reagálni, mert nincs fogadókészség a tényekre és az észérvekre, mint már írtam.[ Szerkesztve ]
-
Zeki
nagyúr
válasz Drenadar #13735 üzenetére
1., azért van itt sok embernek DPI-je, mert abba be tudtak lépni bármiféle lehúzás nélkül.
2., erről nem a DPI tehet amit te annyira utálsz, és megvetsz.
3., ha TE tudsz másik olyan flottát, amibe ilyen egyszerű belépni bárkinek, akkor szólj, de ne FIKÁZNI meg kötözködni járj ide.
4., te olyan flottában vagy, amibe bárki nem léphet be mert céges, de némi pénzért be lettél oda sumákolva.
5. igen, nagyon sok flotta létezik még, önkormis, szakszervezetis, állami, nagycsaládos, különböző céges, különböző egyesületes. De ezekbe vagy nem könnyű vagy lehetetlen csak úgy bekerülni, vagy éves díjat fizethetsz. -
ak76
senior tag
válasz Drenadar #13743 üzenetére
Primitív?
Kérlek,talán olvasd már el a topic címét,mielőtt nyakig merülsz a személyeskedés kéjes zuhatagába,segítsek,vagy már nagyfiú vagy,és megy egyedül is?:
"Mobil flottát,de melyiket".
Ergo,ha te ebbe a topicba belebüfögöd a tutiságot,hogy szar dpi,bezzeg az enyém,aminek titkos a neve,és senki sem léphet bele,nabazmeg',azzal nem vagy sem konstruktív,sem segítőkész,sem szemfelnyitó,csak egy ócska,haszontalan troll,aki,miután erre felhívták a figyelmét,még személyeskedik is,teccikérteni?Amiket meg a DPI-ről írkálsz,nem meglepően nettó hazugságok,egy hét alatt megvolt a belépés,a jelentkezéssel együtt,2 db mail,két darab visszahívás,időpont egyeztetés,és a futár hozta a kártyát & szerződést,kb annyira bonyolult belépni,mint elmenni a T/V/T triumvirátushoz,és személyesen belépni,a netem (3 Gb),a telefonnal együtt valami 5600 huf,másodperc alap,az egész lebeszélhető,utána bruttó 10HUF percenként.
Ennyit erről.[ Szerkesztve ]
-
ak76
senior tag
Így akarod felnyitni az emberek szemét?
Elég sajátos módszer, közlöd velük mekkora luzerek, mert a dpi-t használják, ami LÉTEZŐ ALTERNATÍVA, amikor annál ezerszer jobb lehetőségek vannak pld a tiéd,aminek a neve titkos, és belépni sem lehet...
Wazz felnyílt a szemem!!!! Már hagyom is a francba a dpi-t, és belépek a te flottádba....ja, vagy nem is,a francba, most jut eszembe hogy az titkos, és lehetetlen belépni, fenébe bárcsak ne nyitottad volna fel a szememet.... -
Sayuar
senior tag
válasz Drenadar #13737 üzenetére
azt hiszem elnézted a topik címét: "mobil_flottat_de_milyet"
Szóval mi értelme egy olyan flottáról beszélni, ami:
- állítólag létező flotta
- állítólag 5 Ft
- állítólag neked ilyen van
- állítólag senki sem csatlakozhat
- állítólag a senki sem tudhatja a flotta nevétSzóval sok az állítólag....ez a tipikus "messziről jött ember" esete.
Részemről ezzel lezártam a dolgot. -
cserix
tag
Azt hiszem én eléggé jól körülnéztem.
Mielőtt beléptem volna az egyik flottába előtte 4 hónappal elkezdtem nézelődni, érdeklődni, regisztrálgatni(infóért). Még személyes beszélgetésen is voltam. A családban is elég jól körülnéztem, bár lehet nem túl nagy a családom "az a baj".
A lehetőségeimet megismerve exceltáblázatba foglaltam mindent.
Sajnos olyat amilyet te írsz nem találtam (még csak ahhoz közelit sem).
Most akkor béna vagyok???Legyél büszke magadra, hogy te milyen ügyi vagy !
Minek írsz be egy fórumba ha segíteni nem tudsz?
BlackBerry Q10 - Bold 9900 - Passport - KeyOne - realme GT 5G
-
ak76
senior tag
válasz Drenadar #13729 üzenetére
Te dobtad fel a magas labdát amikor kommenteltél a flottáról,amely annyira titkos hogy a nevét sem írod le,és ahová senkinek nincs esélye sem a bejutásra,ha itt egyesek esetleg khm khm kételkednek szavaidban,ne rájuk pikkelj,ki szelet vet vihart arat,Pataki Attisnak sem hiszi el a nagy többség hogy elrabolták a földön kívüliek,pedig ugye biztosan igazat mond...
[ Szerkesztve ]
-
Sayuar
senior tag
válasz Drenadar #13721 üzenetére
Az én flottám pedig még jobb!
A havi díj 500 HUF
A havi díj leforgalmazható 1 Ft/perccel, utána meg a szolgáltató fizet nekem 3Ft-ot percenként. A hülyének is megéri!
1 terra adatot is hozzám vágtak, csak használjam.
Ne is kérdezzétek, mert nem mondom meg, hogy milyen flotta. -
pietrrr
aktív tag
-
-
dptrsk
addikt
válasz Drenadar #13515 üzenetére
Buszon utazva, több fórum topicot, hírt olvasva feltűnik az embernek, hogy gyorsabb/stabilabb érzetet nyújt.
1-1 oldalnál nem feltétlen érzed, de egy 30 perces úton(vagy dugóban mégtöbb), van 20-30(esetleg mégtöbb, ha nem nagyon van új hír/hsz) oldalletöltés, s ha 4-5 mp a különbség a 4g és h+ között oldalanként az már 2 perc, így leírva nem tűnik soknak, de mondjuk pont egy hírrel/hozzászólással kevesebb. Persze nem minden a hozzászólás később is el tudom olvasni/tudok válaszolni, de hasznosabban telik el az a 2 perc üresjárati idő is(amit mondjuk munkával nem tudsz eltölteni, nekem például nagy kényelem, hogy otthon több pihi jut, mert hazafelé átolvasom ami érdekelt. -
-
club1
veterán
válasz Drenadar #13513 üzenetére
Nem tudom, miért piszkálod. Az LTE kis válaszideje igenis felhasználói élményt fokoz (még mobilon is). Ennek az az oka, hogy mobilneten is kis méretű csomagokként közlekednek az adatok, így egy másfél-három MB-os weblap megnyitása 20 és 50 ms-os de ugyanolyan sebességű (legyen mondjuk 5 Mbps-os) nettel 2-4 másodperces megjelenítési különbséget jelent. Ez már korábban az első generációs kábelhálózatok vs. adsl korszakból is ismerős volt, hiába voltak kezdetben a kábeltv-s netek 4-8 Mbps-osak, az ötöd akkora pinggel bíró 1 Mbps-os adsl-ek lenyomták őket (természetesen nem folyamatos letöltésről van szó, hanem egy sok forrást tartalmazó weblap megnyitásáról). Természetesen aki naponta 2-3 ilyen oldalt nyit meg, ott nem annyira lényeges ez a különbség, aki viszont havi 3-5 GB adatmennyiséget felhasznál a mobiltelefonján, azt nehezen fogod rábeszélni arra, hogy térjen vissza 3G-re. Az LTE-nek van még egy lényeges előnye ma Magyarországon: Mivel alacsonyabb frekvenciát használnak hozzá, ezért nagyobb területeket fed le, mint ugyanazon a tornyon lévő 3G cella. Azaz mozogva is stabilabb.
-
dptrsk
addikt
válasz Drenadar #13506 üzenetére
kponyeg, idokep mobilos oldalt hoz be alapbol, én pl egy teljes verzios mobilarénáról beszeltem.
Nálam mindig elgondolkodik betöltés előtt, amikor van 4g nem csinál ilyet, viszont ahol h+ van az esetek 90%ában ez történik(gondolkodik, tölt.. egy mobilos mobilarena is 15-20mp mire betölt h+on, LTEn meg max 5 mp.) -
dptrsk
addikt
válasz Drenadar #13503 üzenetére
Azért az LTEnek nem csak a maximális sebesség az előnye...
rövidebb válaszidő..(LTE:5-7ms, H+:25-40ms tapasztalat)
kevesebb cellaváltás-->akku tovább bírja
és persze a stabilabb kapcsolatLáttam egymás mellett H+ és LTE hálón levő azonos telefont (mindkét előfizetésen 7.2Mbps a max sebesség), az LTEs 3-5mp alatt behozott egy ismeretlen weblapot, ez a H+os eszköznek 20-25 mpbe került... Ezért (lenne) fontos az LTE. Nem a sebesség miatt, hanem a gyorsabb válaszidő miatt is.
Egy utazás során azért nem mindegy, hogy 10percet töltöttél el tartalom betöltéssel, vagy 2 percet egy 40 perces útnál. -
Today77
csendes tag
-
-
silentkiller
senior tag
válasz Drenadar #13100 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Nem találom a szerződést ezért kérdeztem gyorsba mert nézegettem a publikus T-s "valódi" korlátlant és próbáltam összevetni, hogy egy év alatt nagyjából van-e jobb deal, mint a Royal... de egyenlőre (nekem speciel) nincs.
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
silentkiller
senior tag
válasz Drenadar #13098 üzenetére
Köszi, a szájkarate helyett írhattad volna, hogy hibásan fogalmaztam amit elfogadok és javítok a fogalmazáson.
Tehát arra lennék kíváncsi, hogy a tavaly év eleji Red korlátlan csomagban, a 2 GB-os mobilnetnek mekkora Mbit/s volt a "kínált sávszélesség letöltésnél"? Ezt kínálta a Royal is a "korlátlan csomagjában" illetve jól emlékszem arra, hogy 2 év hűséggel kötötték?
[ Szerkesztve ]
∞ One shot... One kill ∞ SilentKiller™
-
MODERÁTOR
válasz Drenadar #13093 üzenetére
Értem én, ez költői kérdés volt...
Csak sírunk rívunk hogy mi mennyibbe kerül, holott sokan még arra is lusták, hogy megnézzék a bankjuknál, szolgáltatójuknál, stb. nincs-e jobb csomag, pedig ezzel mennyit lehet spórolni, főleg ha még váltanak is. Addig meg ne panaszkodjunk a "köcsög multikra".tisztelet a kivételnek
[ Szerkesztve ]
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Tibee86
nagyúr
válasz Drenadar #13034 üzenetére
Értem, de azért ez nem meglepő, jelenleg ez a "legjobb" flotta, amit halandó ember el tud érni, ha nem szándékozik 2 évet aláírni, illetve saját névén akarja tudni az előfizetést.
Igaz az első hsz.-be rég bekerülhetett volna minden infó, vagy át kéne nevezni a topikot.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz Drenadar #12965 üzenetére
Természetesen a munkahely hr-esére gondoltam.
Csak azt nem értem, hogy a kef portálon alacsonyabb percdíj szerepel, mint a voda flyeren (4ft alatti vs kb 10ft-s) és az előző t-s árak is fent vannak, azok meg picivel vannak 4ft felett, aminél ugye a voda kevesebbet ajánlott.
[ Szerkesztve ]
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
szlibud
tag
válasz Drenadar #12870 üzenetére
De, próbálkoztam mindegyikkel ha muszáj volt, de a késés alap, és akadozik általában, bármilyen netet használok...
Azt nem hiszem el hogy össze lehet hasonlítani bárkinél is a hangminőséget egy normál hanghívás minőségével bárkinél is...
És még ha én a világ legnagyobb sávszélességű netjét használom is, ami állandó és nem ugrál, akkor sem biztos hogy mindenki más is akivel beszélek... -
NorbiG2
tag
válasz Drenadar #12856 üzenetére
Az, hogy szar, sok helyen a tererö is 0, mert amit mellkasveregetve reklamoznak, hogy 98 % az nem területi, hanem lakossagi aranyban ertendö es mara mar az ügyintezök is eleg flegmak, nem ugy mint nehany eve, amikor meg örültem, hogy naluk vagyok. Most ebben az evben tizen par ismerösömet hoztam at DPI-be. En meg megyek a telekomhoz, egy korlatlan flottaba havi 3000 Ft-ert (HM flotta). Igaz a Telenor es a T-mobile ügyfelszolgalata sem jobb, mert ezeknek a hüsges elöfizetö nem hüseges elöfizetö, hanem egy balek.
Az uj elöfizetö aki szamit, de csak addig, mig ala nem irja a szerzödest. Utana jön a flegmazas, meg evente 2-szer az egyoldalu szerzödesmodositas. -
Kuba84
csendes tag
válasz Drenadar #12784 üzenetére
Mivel mikor beszéltem velük még nem volt friss árlista. Aztán láttam itt fórumon, hogy van friss és nem tudom Te próbáltad e már elérni a Mobilforce-t telefonon, szerintem nem, mivel ha próbáltad volna nem értetlenkednél. Ja és a hivatalos honlapra csak pár hónap múlva tudok csak belépni, így tehát maradt a kérés a fórumon! Kielégítő volt a válasz?
-
Zeki
nagyúr
válasz Drenadar #12539 üzenetére
Ez a cég.
https://www.netfonetelecom.hu/A Morando Kockázati Tőkealap-kezelő Zrt. 1,5 millió eurós tőkebefektetésről állapodott meg a Netfone Telecom Távközlési Szolgáltató Kft-vel, így jelentős fejlesztések várhatók az innovatív telekommunikációs szolgáltatások ezen részpiacán.
A jelentős növekedési potenciállal rendelkező, innovatív tevékenységet végző társaságok fejlesztését célzó alap tőkeemelésével a Netfone jelentős fejlesztéseket hajthat végre a virtuális mobilszolgáltatási (MVNO) üzletágában. Eközben képessé válik további befektetések végrehajtásával aktívan részt venni a telekommunikációs piacon zajló konszolidációs folyamatban is. A tranzakcióban résztvevő pénzügyi tanácsadó a BDO Magyarország volt.
A Morando befektetési tevékenységének egyik fókuszát IT és telekommunikációs cégek jelentik. Az alap a megvizsgált befektetési célpontok közül a Netfone Telecom Kft-t kábeltévés nagykereskedelmi megoldásainak, üzleti partnerek számára kínált szolgáltatásainak és megalapozott fejlesztési terveinek köszönhetően választotta befektetési portfoliójába.
- See more at: http://insiderblog.hu/blogzine/2012/11/15/morando-15-millio-euro-a-netfone-ba/#sthash.MotrWuax.dpuf[ Szerkesztve ]
-
harcosparej
tag
válasz Drenadar #12491 üzenetére
Az ügyintéző szívességet tesz azzal, hogy intézi az adatok továbbítását. Meg kell tisztelni azzal, hogy aki megkapja az elérhetőséget előtte tájékozódik a DPI lehetőségeiről, belépési menetéről, készülék vásárlásról. Amiben ő nem tud segíteni, fölöslegesen ne őt zaklassa ezekkel. Egyszer besokall és azt mondja NEM, akkor oda a lehetőség és lehet fizetős ügyintézőkhöz fordulni. Másrészt, kiírod direkt reklámnak minősül amint az andminok nem szeretik (volt belőle probléma régebben). Ez mind udvariasság, ha már flottás akarsz lenni előtte tájékozódjál kérdezz, erre való a fórum. Normális hangnemben feltett kérdések mindig célba találnak és meglesznek válaszolva. Ki kimondatlan etikett, udvariasság Cintia felé. Remélem nem gázoltam ezzel senki lelki világába, hozzám is lehet fordulni ezzel kapcsolatban. Tudok válaszolok rá. Flottás hipernettel kapcsolatban is (nemrég igényeltem). További kellemes fórumozást!
„Ami jön, fogadjátok, ami megy, engedjétek! Ennyi az egész.”
-
Vangelis
félisten
-
bohoc71
aktív tag
válasz Drenadar #11993 üzenetére
Szerintem letörnék az árakat. Gondolj bele, milyen tévé előfizetési díjak voltak (UPC, T-Home), míg meg nem jelent a Digi? Bejöttek a 3000 ft-os díjcsomaggal, azóta is tartják ( igaz a csatornák változtak), a többi is kényszerült csökkenteni. De ez igaz a kábeles részlegükre, meg az ott elérhető internetre, telefonra is.
Meghajlás...Puszi...Taps....
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz Drenadar #11765 üzenetére
Azt hogy túl hamar mondtam rá hogy oké... teljesen igazad van, ámbár 1,5 órát vitatkoztam velük, de már örültem hogy sikerült lerendezni. De az is lehet hogy ha túl sokáig kukacoskodom, akkor meg túllövök a célon, s mehetünk a francba. Tényleg nem lehet ezt tudni mi alapján döntenek, mindenesetre a Zsófi is örült neki nagyon hogy a sok hülye ajánlata után révbe értünk.
Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
SárkánySzív
aktív tag
válasz Drenadar #11763 üzenetére
... hát akivel vitatkoztam az okt. 1. utáni témáról, és arról hogy nem fogadok el semmit, és kihozom mind a 7 sim kártyát. Annyit az egészről hogy maradt minden a régiben.
Nálam nem teljesítették túl magukat mint Cinedog1 fórumtárs ismerősénél. Sajna nem ![ Szerkesztve ]
Az a feladatunk, hogy segítsük és támogassuk, nem pedig, hogy elítéljük egymást. / Danielle Steel /
-
Sayuar
senior tag
válasz Drenadar #11602 üzenetére
"most tényleg egy telefonszám tulajdonjoga az ami olyan nagy... "cucc"?"
Haverom egy cégnél dolgozott. Bevitte a cégbe a feltöltő kártyás számát, flottába, amit nem az ő nevére, hanem a cég nevére írtak. 4 év munkaviszony után felmondtak neki ilyen-olyan légből kapott indokkal. A főnök persze közös megegyezéssel akarta elbocsátani, hogy ne legyen munkaügyi per. A srác nem ment bele: összevesztek. A főnöke ezt követően, nem adta ki a telefon számát.
Ha a saját nevén lett volna a szám, akkor nem kellett volna egy 15 éves bejáratott számot lecserélnie.
Cekk-nek kell igazat adjak: miért legyen más nevén a SIM, ha a sajátodon is lehet? -
zuglólakó
csendes tag
válasz Drenadar #11602 üzenetére
„most tényleg egy telefonszám tulajdonjoga az ami olyan nagy... "cucc"? „ – Igen, mivel ha nem a te neveden van, gyakorlatilag közöd nincs hozzá, így semmit nem tudsz intézni, csak a flottatulajdonos.
„(Kérheted a flottakezelőt, hogy hadd legyen a tied, és ha jó a viszony nem fog rá nemet mondani)” – Hát ez kifejezetten vicces, a továbbszámlázós flotta nem így működik, ugyanis ha nem a flottatulajdonos nevén van a szám, onnantól kezdve az nem tagja a flottának.
„A túlszámlázást lehet a szolgáltatóval kifogásoltatni a szerződés alapján.” - Megnézném én azt, hogy a szolgáltatót hogy tudod bármire rávenni, ha nem a tied a szám. Szerződés a flottatulajdonos és a szolgáltató között áll fenn. A szám használója és a flotta közötti szerződés független attól, és a szolgáltatót marhára nem érdekli, hogy a flottás mit művel a tagokkal.
-
w.miki
veterán
válasz Drenadar #11599 üzenetére
mind1 is, mert ez itt teljesen off
de a lényeg, hogy nem tudom újra beállítani, mert az xp nem engedi kiválasztanicekkk: tesóméknál van a gép, nem itt... és net nélkül még teamviewerrel sem tudok most ránézni
[ Szerkesztve ]
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
cekkk
veterán
válasz Drenadar #11595 üzenetére
Látom szereted lesarkosítani a dolgokat.
Egyrészt sok helyen nincs választási lehetőséged, hogy melyik szolgáltatót válaszd, mert 1 van az adott környéken.
Másrészt, ha te szeretsz lemondani a tulajdonodról és átadni másnak akkor hajrá, de nem kell ezt a formát támogatni. Ennyi erővel írassuk át rám minden tulajdonodat, felőlem használhatod ingyen, aztán vagy vissza kapod vagy nem Ez is kicsit szélsőséges nem?w.miki
ez nem segít?[ Szerkesztve ]
-
w.miki
veterán
válasz Drenadar #11595 üzenetére
még nem sikerült, mert az isdn/ppoe kapcsolat nem választható ki az xp-ben
keresem a megoldást...
de mi van, ha a szuperszerviz sem tudott volna segíteni? akkor visszafizetik a pénzt??én régóta nem állok kapcsolatban a t-home-al, mert úgy tudom, ők a legdrágábbak... csak eddig azt hittem adnak is valami pluszt is a pénzért... de ezek szerint nem...
Olcsó kütyük: http://tiny.cc/fbkutyu
-
Vangelis
félisten
válasz Drenadar #11576 üzenetére
JAh.. sajnos telenor nem ad ki infót ha igazolod, hogy te vagy!!!
A boltban csak akkor foglalkoznak veled, ha szerződni akarsz....de ha bajod van akkorle vagy xarva!
Fogyasszátok szeretettel: //BruTÁÁLiSSS// https://www.alza.hu/alzaplus-referral?referralCode=rknv73rbVdAf
-
cekkk
veterán
válasz Drenadar #11576 üzenetére
Ezt most nem értem, be mentél a boltba, azt mondtad, hogy te vagy XY és igazolni szeretnéd magad valamint megkérdezni, hogy miért van tartozásod?
Erre az volt a válaszuk, hogy keresd őket más formában?Nem tudtak annyit mondani, hogy uram, vagy 5 forint tartozása 100 évvel ezelőttről és most kitudja egyenlíteni?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Zotac Nvidia GeForce GTX 1080 8GB 256BIT
- Lenovo X1 Carbon érintőképernyős laptop, I7-es processzorral, 240 GB SSD-vel, új akksival!
- H96 Max M1 Smart TV Box Tv Okosító Android 13 4/32GB
- DDR3 Kingston HyperX Predator 2400MHz 8GB Kit
- Intel 13900KF ( a leg energiahatékonyabb CPU ) - 64GB ram - 1000W - Workstation
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest