Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• pinnacle

nagyúr

válasz qltsar #61817 üzenetére

Köszi qltsar, 4Grider, szucs.krisz!

Vasárnap 9:55-kor adtam le a megrendelést a flottatelefon.hu oldalán, 16:00-kor jött a visszaigazolás, ma reggel már itt volt a levél. Bemenetem a Yettelhez, ahol ezt mondták.

1. csak számlazárás után tudom áthordozni a számot a KÜF-től. Mondjuk ezt nem értem, hiszen mindig számlazárás után vagyok, vagy ez azt jelenti, hogy csak a számlazárás napján lehet hordozni? Ha jól emlékszem az IQ Pronál bármikor lehetett hordozni a tört részt meg visszautalták.
    2. lehet az 5GB helyett 50GB-ot kérni, az előbbi ára levonódik, valamilyen csomagcserének hívják.
    3. van Adatmegosztó SIM, 1050Ft.

viszont utóbbi kettőt csak a számhordozás után lehet kezdeményezni, személyesen. Mondjuk ez is fura, hiszen eleve is tudok rendelni kiegészítő netet. Igaz úgy drágább.

MADcat, DrBubo77 légy szíves javítsátok az összefoglalóban, hogy az IT Services-nél internetcsomagcserénél, levonódik az "ingyenes", ami benne van, illetve van adatmegosztó SIM-jük.
    BestFleet-nél mindig van 6350Ft belépési díj, 6790Ft-ért van korlátlan net + 250 perc, igaz a telefonszám a szolgáltató nevére kerül.

Ha tudtok még valamit, amit javítani kell, írjátok légy szíves.

Új hozzászólás Aktív témák